eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک کوکوستار تک پرسی مواد لازم برای کیک: 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر(لیوان 200 میلی ، یا پنج ششم لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی) 1 لیوان آب 1 لیوان روغن مایع 3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو 1پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 2.5 لیوان آرد برای خیس کردن کیک: 1 الی 1.5 لیوان شیر برای قسمت کوکوستار: 1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده، میتوانید پودر خامه را از لوازم قنادی بخرید و استفاده کنید) 1 استکان شیر سرد(استکان کمرباریک ترک،100 گرم) 1 قاشق غذاخوری پودرقند 1 قاشق غذاخوری کره آب شده و سرد شده(15 گرم) 1 لیوان پودر نارگیل برای سس شکلاتی: 1 پاکت خامه صبحانه(200 میلی) 160 گرم شکلات(من 110 گرم شکلات تلخ و 50 گرم شکلات شیری استفاده کردم) طرز تهیه کیک: شکر و تخم مرغ را تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید روغن و آب را اضافه کنید و یک دو ثانیه هم بزنید. مواد خشک را هم با الک کردن اضافه کنید و با دور کند همزن برقی هم بزنید. من در دستور ظرف پیرکس کوچک استفاده کردم، کاسه سوتلاچ یا داخل کاسه هایی شبیه کاسه سوفله که در مقابل گرما مقاوم باشند میتوانید درست کنید. کمتر از نصف کاسه های چرب شده را با مایه کیک پر کنید و داخل فر 175درجه حرارت بالا و پایین از قبل گرم شده بپزید. چون ظرف ها کوچک است زود میپزد کیک های کاکائویی را از روی رنگ نمیشود تشخیص داد که پخته یا نه با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید و کیک را زیاد خشک نکنید. بعد از اینکه کیک ها کمی سرد شدند از کاسه خارج کرده با سلفون بپوشانید و دوباره داخل کاسه ها بذارید. روی کیک ها شیر بریزید.من کلا 1.5 لیوان شیر ریختم(میتونید کمتر بریزید) برای قسمت کوکوستار: پودر کرم شانتی و شیر سرد را با همزن برقی هم بزنید تا سفت شود. سپس پودرقند، کره و پودرنارگیل را اضافه کرده و با دور کند همزن برقی هم بزنید. از مواد کوکوستار روی کیک ها بریزید و با قاشق فشار بدید و صاف کنید تا کاملا شکل کاسه را بگیرد. سپس یک ، دو ساعت داخل یخچال بذارید خودش را بگیرد. برای سس شکلاتی، خامه را بدون جوشاندن گرم کنید و سپس از روی اجاق بردارید و شکلاتها را به خامه اضافه کرده هم بزنید. ابتدا سس رقیق است اما وقتی 1 ساعت در دمای اتاق بماند قوام میگیرد(میتوانید داخل یخچال بذارید)وقتی به قوام عسل رسید روی کیکها بریزید.من با پودر پسته و چوب شکلات تزئین کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"دونر مرغ " اینجا از بالای ران مرغ استفاده کرده و کامل استخوانهاش جدا شده شما میتونین برای راحتی کار از سینه هم استفاده کنین اول میریم سراغ درست کردن سس ماست خامه ای یا ماست پرچرب 3 تا 4 قاشق غذاخوری آبلیمو یا لیمو ترش تازه 2 قاشق غذاخوری رب کوجه فرنگی 1 و نصف قاشق چایخوری روغن مایع 6 قاشق غذاخوری ادویه ها پودر کاری پودر پاپریکا نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه خب حالا مرغ هارا میخوابونیم تو سس یه سلیفون پهن میکنیم مرغهارو میچینیم روی هم به صورت فشرده سعی کنین با سلیفون مرغ هارو رول کنین و سلیفونو چند لایه بپیچین تا یه رول محکم مثل رول کالباس شه مثل رولت خامه ای که قشنگ رولش میکنین😁 بعد که حسابی پیچیدین سلیفونو محکم کردین بزارین 18 تا 24 ساعت تو فریزر بمونه حالا از فریزر خارج میکنیم سلیفونو از دورش باز میکنیم چند دقیقه صبر میکنم تا قابل برش زدن بشه ولی هنوز حالت یخی داره و نباید بزارین اب شه با یه چاقوی تیز ورقه های نازک میبریم و با یکم روغن کف تابه نچسب سرخش میکنیم کنارشم فلفل و گوجه میتونین بزارین و ساندویچش کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون خوشمزه با بافتی بسیار عالی یعنی عین پنبه توی دهن آب میشه😍☺ . اینکه ارد خیلی نریرین توی خمیرها خیلی مهمه که نون رو سنگین نکنین . فقط توجه کنید آب پرتقال طبیعی باشه . پرتقال تون ترش نباشه . بلافاصله بگیرین و استفاده کنید به نوع پرتقال تون توجه کنید که تلخ و ترش نباشه . . تخم مرغ 1 عدد شکر 35 گرم (2 ق غ) کره 35 گرم آب ولرم 60 میلی(1/4 لیوان) آب پرتقال 200 میلی (3/4 لیوان) نمک 1 ق چ پودر خمیر مایه 7 گرم (1.5 ق چ) آرد سفید حدودا 450 گرم (حدودا 3 لیوان) خلال پوست پرتقال شیرین 2 تا 3 ق غ برای تهیه خلال پوست پرتقال شیرین : پوست پرتقال ها رو خلالی کنین .قسمت سفیده رو جدا کنید و نباشه و بعد پنج الی شش بار با اب سرد بجوشونین و بعد از جوش اومدن آبش رو تعویض کنید تا تلخی اش بره و بار آخر بزارید بپزه و بهش کمی شکر اضافه کنید . عمل آوردن پودر خمیر برای اینکه متوجه بشیم سالمه و کیفیت داره : یک قاشق از شکر رو داخل آب ولرم ریختم و پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و در قرار دادم حدودا 5 تا 10 دقیقه تا به عمل بیاد . توی ظرف بزرگتر تخم مرغ و شکر و کره آب شده و نمک و آب پرتقال رو مخلوط کردم . خمیر مایه بعد عمل اومده رو اضافه کردم و آرد رو کم کم اضافه کردم و خمیر رو ورز دادم ( توجه کنید ارد توی خمیر ها زیاد نریزین لطافت نون هاتون رو می گیرین کم کم بریرین توجه به میزان ارد دستور نکنید تقریبی هست تا جایی که خمیر به دست نچسبه اگر جزیی هم بچسبه ایراد نداره) و برای بهتر ورز خوردن 100 بار روی صفحه کار کوبیدم . خمیر رو طرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم یک تا یک و نیم ساعت استراحت در محیط داشته باشه . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به 16 چونه تقسیم کردم . داخل ظرفی به قطر 30 سانت کاغذ روغنی انداختم (یا با روغن جامد جزیی چرب کنید) چون ها رو دل به خواهی قرار دادم . دوباره روش رو پوشوندم 20 دقیقه استراحت دوم داشته باشه . یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران رو مخلوط کردم و رومال زدم و کمی روش کنجد پاشیدم و فر از یه ربع قبل روشن کردم . در فر 190 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دادم . داخل فر از ابتدا ظرف حاوی آب ( هر ظرفی که قابلیت حرارت دیدن باشه مثلا یه لیوان آب داخلش ریختم ) رو قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و نون ها نرم و لطیف بمونن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 3 تا 4 نفر ماکارونی طرح دار نصف بسته (250 گرم) فلفل دلمه ای نصف عدد تخم مرغ 4 عدد گوشت مرغ یک تا دو تکه نخود فرنگی 2 تا 3 ق غ هویج یک عدد کوچک آویشن و پودر سیر به میزان لازم نمک و فلفلبه میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم ماکارونی رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم و گذاشتم کنار تا خنک بشه . من از مرغ استفاده کردم و مرغ رو گذاشتم بپزه و بعد از پخت خرد و تکه و ریش ریش کردم . می تونین داخلش چیزی نریزین و یا حتی سوسیس یا کالباس بریزین . یه پیاز رو ریز خرد کردم و تفت دادم . گوشت مرغ رو اضافه کردم به دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده ، نخودفرنگی پخته شده ، هویج پخته شده ریختم و نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر سیر هم داخل مواد ریختم و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم . تخم مرع ها رو داخل ظرفی کمی زدم و نمک و فلفل اضافه کردم . ماکارونی و مواد مرغ و سبزیجات رو ریختم و به دلخواه یه کم پنیر پیتزا اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم . روی گاز یه تابه قرار دادم و کمی روغن ریختم و وقتی روغن گرم شد مواد کوکو رو داخلش ریختم و پهن کردم باز هم یه کم به دلخواه پنیر پیتزا روش ریختم و گذاشتم با حرارت ملایم سرخ بشه وقتی سرخ شد یه طرفش برگردوندم تا اون طرف دیگه اش هم سرخ بشه . می تونین حتی توی فر بزارین و بپزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ▫️ سیب زمینی 1 کیلوگرم ▫️ تخم مرغ 1 عدد ▫️ آرد 100 گرم گوشت چرخ شده 300-400 گرم ▫️ پیاز ، هویج ▫️ نمک ، فلفل ما آماده می شویم: سیب زمینی ها را بجوشانید ، کمی خنک شوید ، له کنید ، تخم مرغ ، نمک ، آرد را اضافه کنید. پیاز را سرخ کرده ، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و 10 ~ تفت دهید تا تمام مایعات تبخیر شود ،(حتما دستان خود را با آرد بگیرید) و به مدت 5 دقیقه از هر طرف با حرارت متوسط ​​سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋ صبح آدینه تون بخیر و شادی آدینه بهمن ماه تون پر از زیبایی روزتون پر انرژی چهره تون شاد و خندون لبتون پر از تبسم قلب تون پر از نور الهی و زندگیتون پر از رحمت و نعمت الهی ❤️ آدینه خوش بگذره در کنار عزیزان تون 🥰
شامی کباب مواد لازم: • 500 گرم گوشت چرخ کرده گوساله بدون چربی • 1/2 فنجان خرده نان • 2 قاشق غذاخوری سویا • 1/2 پیاز متوسط، ریز خرد شده • 4 قاشق غذاخوری گشنیز، ریز خرد شده • پودر سیر 2 قاشق چایخوری • 2 قاشق چایخوری تکه های فلفل • نمک و فلفل • شیر 1/3 پیمانه • 1 تخم مرغ • کره 1 قاشق غذاخوری • 2 سیر میخک، رنده شده، • سس گوجه فرنگی 1/3 فنجان • 1/4 فنجان عسل طرز تهیه: 1. در کاسه ای بزرگ گوشت، نان خرد، پیاز، گشنیز، پودر سیر، فلفل و سویا و ادویه را کاملا با هم مخلوط می کنیم. 2. فر را در دمای 400 درجه ی فارنهایت قرار می دهیم. 3. از مواد گلوله هایی درست می کنیم و به مدت 20 دقیقه در فر قرار می دهیم. 4. برای سس، کره را روی حرارت ملایم آب کرده و سیر را به آن اضافه می کنیم، و به مدت 30 ثانیه هم میزنیم. 5. شیر، تخم مرغ،سس گوجه عسل را به کره اضافه می کنیم و اجازه میدهیم به مدت 5 الی 7 دقیقه بجوشد. 6. سس حاضر را روی شامی های پخته شده بریزید. شامی های شما آماده ی سرور است نوش جان!😊😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛