eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
پنکیک: ۲ لیوان شیر ۲ عدد تخم مرغ نصف فنجان روغن نمک آرد برای تهیه خمیر پنکیک تقریبا ۹-۱۰ قاشق غذاخوری مواد میانی: ۲ سینه مرغ ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۳ قاشق نخود فرنگی پخته شده ۱ سیب زمینی کوچک پخته نگینی خرد شده ۳ قاشق غذاخوری هویج پخته نگینی خرد شده نمک و ادویه سس: ۱.۵ لیوان شیر ۱ قاشق غذاخوری کره ۱.۵ قاشق غذاخوری آرد نمک پنیر چدار مواد پنکیک را مخلوط کنید تا یک مایع یکدست حاصل شود. سپس در یک ماهیتابه مناسب آن را بپزید. ۲ قطعه سینه مرغ را بجوشانید ، ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید مرغ خرد شده و سایر مواد را اضافه کنید ادویه دلخواه و نمک را هم اضافه کنید. در همین حین مواد سس سفید را در یک قابلمه بریزید و حرارت دهید. مدام هم بزنید تا به غلظت ماست برسد. سپس مانند فیلم داخل پنکیک ها را با مواد آماده شده در کنید و آنها را بپیچید. از پشت داخل ماهیتابه پیرکس که چرب شده است، بگذارید. روی آن ها را سس سفید بریزید و در آخر ماهیتابه را با پنیر بپوشانید. در فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده است تا زمانی که پنیر طلایی شود، قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسفناج: به دلخواه پنیر لبنه: ۳۵۰ گرم گردو: ۵ عدد خمیر یوفکا کره آب شده: ۱۰۰ گرم زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد سیاه‌دونه (یا کنجد): برای تزیین دمای فر: ۱۸۰ درجه زمان پخت: تا زمانی که طلایی بشه (عملکرد فر‌ها خیلی متفاوت هستند به همین دلیل شاید در یک فر ۲۰ دقیقه طول بکشه در یه فر یک ساعت) پنیر لبنه‌ی آنا، علی رغم اینکه چربیش نسبت به پنیرهای خامه‌ای موجود توی بازار کمتره کاملا لذت طعم پنیر خامه‌ای رو داره و بافتش نرم و لطیف و سبکه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹ارد گندم. دو ليوان دسته دار 🔹سبوس گندم. دو ق غ 🔹روغن زيتون. دو ق غ 🔹نمك. يك ق چ 🔹شكر. يك ق غ 🔹شير ولرم. نصف ليوان 🔹اب ولرم. حدود نصف ليوان 🔹خمير مايه فوري. يك ق س 🔹بكينگ پودر. يك ق چ 🔹وانيل. نوك قاشق ♨️طرز تهیه مواد خشك رو مخلوط كنيد ، وسط مواد رو كمي گود كرده ،روغن و سپس شير ولرم رو اضافه كنيد ،اب ولرم رو كم كم و با احتياط اضافه كنيد تا خمير شكل گيرد ، خمير را صد بار در ظرف بكوبيد يكساعت در جاي ولرم استراحت دهيد ، سپس مانند شكل عمل كنيد، نانها رو بعد از قرار دادن در سيني فر به مدت يك ربع استراحت دوم داده و سپس روي انها زرده تخم مرغ بزنيد در فر ١٨٠ كه از قبل گرم كردي. بپزيد ، نكته: از سالم بودن خمير مايه مطمئن شويد !!! مواد مياني دلخواه است،من مايه ماكاروني استفاده كردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا مقدار موردنظر مثلا نیم کیلو گندم راتمیز کنید وبا آب شسته و خیس کنیدحدود دوروز،سپس گندمهای کمی جوانه زده ونرم شده رادرون یک پارچه یا کیسه نخی ریخته (می تونین روی پارچه را هم با ظرفی بپوشونید ) و بگذارید تا گندمها خوب جوانه بزنند روزی دومرتبه گندمها رابا اب سرد شسته که بوی ترشی نگیرند ، وحدود۷_۶ روز اجازه دهید تا گندمها جوانه های بلند و نقره ای رنگ بزنند(مثل عکس دوم، فقط درحد کمی سبزشوند) بعدجوانه های گندم را کم کم با مقدار کافی اب سرد داخل مخلوط کن ریخته وخوب چرخ کنید(اگر اول جوانه ها را یک دور ازچرخ گوشت رد کنید بعد داخل مخلوط کن بریزید خیلی عالی تر میشن وشیره گیری راحتتره) بعداز چرخ کردن داخل پارچه نخی بریزید وخوب فشرده کنید تا شیره گندم حسابی گرفته بشه،تفاله های باقیمانده رادوسه باردیگه چرخ کنید تا شیره گندم کامل گرفته بشه ومقدارکمی تفاله باقی بمونه به مقدار سه برابر گندمی که گذاشتیم جوانه بزنه نیاز به ارد داریم،ارد سبوس دار یا ارد نان سنگک،البته بعضیها تا چهاربرابرم میزنن ولی اردزیادم باعث میشه سمنو زود سفت بشه وکم شیرین، من ۳ برابرگرفتم،مثلا برای نیم کیلو گندمی که داشتیم ۱/۵ کیلو ارد،ارد رابا مقداری آب ولرم یکدست کرده تا رقیق بشه وبعد اون رابه شیره اضافه می کنیم هم می زنیم تا شیره کاملا صاف ویکدست بشه ،می تونین یکبار هم ازصافی ردکنید درکل شیره سمنو به غلظت دوغ شله و کاملا یکدست ،داخل ظرف مسی ریخته ومیره روی حرارت من باراول داخل ظرف رویی پختم ولی سری دوم ظرف مسی و واقعا رنگ وطعم متفاوتی نسبت به رویی داشت پس تاجای ممکن ظرفتون مسی باشه درغیراینصورت استیل شیره راروی حرارت ملایم بگذارید ومدام هم بزنید تابه جوش بیاد،هم بزنید تا ته نگیره یا سر نره،ازوقتی که به جوش اومد زیر حرارت راکم کنید وهرازگاهی هم بزنید تا کم کم وبا ساعت طولانی شیره تغییر رنگ بده وغلیظ بشه،تا جایی که سمنو کف ظرف مثل حلوای شل جمع بشه،به این مرحله که رسید مرحله تفت دادن سمنوهست یعنی انقدر سمنو راهم میزنیم تا کامل سفت بشه وبه انگشت یادست سردنچسبه بعد کم کم اب ولرم اضافه میشه وهم میخوره تا رقیق بشه،دوباره هم زده تا به جوش بیاد،جوش که اومد حرارت راکم کرده وسمنو رادم گذاشته تا اماده شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سیب شکم پر 🔶 🔴بچه ها این دسر ، سرد سرو میشه با بستنی خامه یا حتی ساده نش جان کنین . 🔴مقدار شکری که داخل شکم سیب ریختم کمه پس باعث شیرین شدن دسر نمیشه ✅اگر دسر شیرین دوست دارید داخل اب که که میپزه به دلخواه و ذائقه خودتون شکر اضافه کنین . 🔴دوستانی که رژیم دارن شکر کلا حذف شه فقط داخل شکم سیب کمی عسل بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل شیرینی میکادو👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل ترشی گوجه👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋ صبح پنجشنبه تون پر برکت پر از زیبایی روزتون پر انرژی چهره تون شاد و خندون لبتون پر از تبسم قلب تون پر از نور الهی و زندگیتون پر از رحمت و نعمت الهی سلام صبح زیباتون بخیر 😍
اندازه لیوان ۲۰۰ میلی لیتر معادل سه چهارم لیوان فرانسوی دسته دار و یا سه چهارم پیمانه قنادی. مواد هم دما باشند مواد لازم: تخم مرغ سه عدد پودر قند و یا پودر شکر یک لیوان یک لبوان روغن مایع یک بسته وانیل شکری معادل یک قاشق چایخوری وانیل یک بسته بکینگ پودر معادل یک قاشق غذاخوری سر صاف آرد سه لیوان (کم کم اضافه کنید شاید کمتر و یا بیشتر ارد نیاز باشه) ابتدا تخم مرغ را با پودر قند را با همزن بزنید تا کرمرنگ شود بعد وانیل و روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط کنید در اخر ارد و بکینگ پودر را اضافه و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آورید مانند فیلم و بعد از خمیر به اندازه ی گردو بردارید و یا مثل من با ترازو به وزن ۴۲ گرم بردارید تا همه یک اندازه بشه و با دست خمیر را به شکل لوله باز کنید و مثل اشک درست کنید و داخل سینی فر کاغذ بندازید و شیرینی هاتون رو داخلش بچینید و ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه به مدت تقریبا ده دقیقه بپزید زیر شیرینی کمی طلایی شد کافیه. بعد هم که شیرینیهاون سر شد میتونید با شکلات ذوب شده و پودر پسته و کنجد و یا گردو تزیین کنید و داخل ظرف در دار جای خنک نگهداری کنید و نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حدودا برای ۳ نفر بادمجان ۳ عدد ارده ۳ تا ۴ ق غ ماست ۲ ق غ سیر ۳ حبه آب لیمو ۲ ق غ جعفری به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم نمک و فلفل به میران لازم بادمجون ها رو شستم و روشون شیارهایی ایجاد کردم برای پخت بهتر ، روی گاز کباب کردم روی شعله ، شعله پخش کن قرار دادم این طور هم گاز کمتر کثیف میشه. می تونین توی فر هم بزارین و کباب کنین . بعد پوستش رو جدا کردم . داخل غذاساز بادمجون های کباب شده ، ارده ، ماست ، سیر رو اضافه کردم و میکس کردم . جعفری و یه کم آب لیمو هم اضافه کردم و نمک و فلفل اضافه کردم و در آخر بنا به علاقه کمی روغن زیتون ریختم . یه گوجه فرنگی رو هم پوستش رو جدا کردم و نگینی خرد کردم و کنارش ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستور برای 4 تکه مرغ هست. من مرغ رو برای سرو در کنار پلوهای مختلف با روشهای متفاوت میپزم و به نظرم این روش بهترین برای سرو در کنار زرشک پلو هست.در این روش بیشترین طعمی که حس میشه طعم زعفران هست. . در قابلمه ای با سایز مناسب تعداد تکه های مرغ،2 قاشق روغن+1قاشق مرباخوری کره +1عدد پیاز درشت ریز نگینی شده را اضافه کنید. تکه های مرغ را در قابلمه روی پیازها بچینید. به دو طرف مرغها حدود 1قاشق مرباخوری زردچوبه+کمی فلفل سیاه+کمی نمک اضافه کنید و برای 20 دقیقه دو طرف تکه های مرغ را روی حرارت ملایم تفت دهید. بعد از 20 دقیقه مرغ حالت نیم پز داره. حالا حدود 3 تا 4 لیوان آب اضافه کنید زیاد آب نریزید چون مرغها نیم پز شدن و اگه زیاد آب بریزید مرغ له میشه...در حدی که کمی روی مرغها رو بگیره کافیه. در قابلمه رو ببندید و روی حرارت متوسط بذارید تا وقتی که آب مرغ،نصف بشه. وقتی آب مرغ داخل قابلمه جوشید و نصف شد،در تابه ای 1تا2 قاشق روغن بریزید و نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه و در روغن تفت بدید تا خوب رنگ بندازه و روغن نارنجی رنگ بشه. بعد 1 قاشق آبلیمو+چند قاشق زعفران دمکرده غلیظ اضافه و دوباره کمی تفت دهید(حرارت باید ملایم باشه) حالا 2 قاشق از آب مرغ را به سس داخل تابه اضافه کنید تا سس کمی رقیق بشه و بعد سس رقیق شده را به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و دوباره روی حرارت متوسط قرار بدید تا سس آروم آروم بجوشه و خوب جابیفته و کمی غلیظ بشه. با این روش مرغ بسیار خوش عطر و طعم میشه حتما امتحان کنید هیچ طعمی در سس جز طعم زعفران در پایان کار حس نمیشه...و همه مزه ها با هم در تعادل هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزانی که همزن ندارن ولی دست وبازوی توانا ونیرومند دارن میتونن درست کنن عزیزان این دستور عالیه بشرطی که مواد را جایگزین نکنید شیرینی نخود چی چون شیر وتخم مرغ نداره ماندگاری زیادی داره بعد از سرد شدن تو ظرف دربسته بزارید وجای خنک تا یک ماه ماندگاری داره تو یخچال وفریزیر هم میشه نگهداری کنید عزیزان این شیرینی حتما از روغن صاف قنادی یا روغن جامد یا نصف نصف استفاده کنید روغن صاف لوازم قنادیا دارن به صورت کیلوی روغن مایع ویا روغن نیمه جامد ونیمه مایع هم نمیشه استفاده از این دو نوع روغن باعث میشه شیرینی جمع نشه وآرد زیادی به خوردش بدید در نتیجه شیرینی سفت خواهد شد کره هم خوشمزه نمیشه دستور های زیادی هست از کره استفاده میکنن من شخصا دوست ندارم آرد این شیرینی حتما نخود چی خالص باشه آرد سفید لطفا استفاده نکنید حتما از ترازوی دیجیتالی برای اندازه گیری استفاده کنید حتما از پودر قند استفاده کنید شکر جایگزین نکنید مواد لازم آرد نخود چی ۳۷۰گرم روغن صاف ۱۵۰ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم نصف قاشق مرباخوری پودر هل پودر قند وروغن را حدود ده دقیقه با همزن بزنید تا سبک وخامه ای بشه پودر هل اضافه کنید .اینجا یادم رفته این قسمت رو ادیت کنم آرد نخود چی الک کرده روقاشق قاشق به مخلوط پودر قند وروغن اضافه میکنیم وقتی آرد به اتمام رسید خمیر رو با دست جمع میکنیم ومیزاریم تو نایلون فریزیر وبزارید استراحت کند توجه کنید اگر (خمیرتون با ورز زیاد منجسم نشد یکی دو قاشق روغن مایع بزنید ورز بدید منسجم میشه)، یخچال نمیخواد تو دمای اتاق دو یا سه ساعت بزارید خوبه سپس چانه بزرگ بگیرید ومیان دو نایلون فریزیر با وردنه باز کنید وقالب بزنید ارتفاع حدود یک سانت وبچینید تو سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید وبرای تزیین میتونید از تخم خرفه یا کنجد یا پودر پسته یا کمی زعفران غلیظ استفاده کنید وبزارید تو قابلمه از قبل گرم شده به مدت ۱۵ تا بیست دقیقه اگه از فر استفاده میکنید فراز قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ الی بیست دقیقه توجه کنید شیرینی نباید تغییر رنگ بده زیر شیرینی طلای بشه کافیه عزیزانی که در مورد سولاردام یا ماکروفر یا توتستر سوال میکنن اطلاعی ندارم ببخشید بعد از پخت بزارید سرد بشه وبچینید تو ظرف شیرینی خوری قالب ندارید با دست گرد کنید وبا کارد یک علامت بعلاوه بزنید خوشگل میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول کلامم من واسه خورشت تکه های گوشت رو کمی درشت خرد کنم میخوام تو خورشت معلوم بشه همراه گوشت یکی دو تکه استخوان هم بریزید عالی میشه عزیزان تو فیلم همه چیز واضح ومشخصه فقط چند نکته پست قبل درباره سرخ کردن سبزی قورمه توضیح دادم لوبیای که برای قورمه سبزی استفاده میکنید اختیاریه هم چیتی هم قرمز یکی از یکی خوشمزه تر من امروز از چیتی استفاده کردم لوبیا رو حتما شب خیس کنید موقع استفاده آبشو دور بریزید و آب سرد روش بکشید لیمو عمانی رو با نوک کارد سوراخ کنید وتخم شو بیرون بیارید حدود نیم ساعتی خیس کنید آبشو دور بریزید وموقعی که خورشت نیم پز شد به خورشت اضافه کنید بعضی از کدبانوها اواخر پخت از آب لیمو استفاده میکن من شخصا دوست ندارم به روش پختشون احترام میزارم این ذایقه ای هست همیشه به اندازه ای آب بریزید که روی گوشت رو بگیره دوباره مجبور نشید آب بریزید قورمه سبزی حداقل پنج ساعت با شعله کم پخت لازم دارد من همیشه گوشت وپیاز رو جداگانه سرخ میکنم فکر میکنم خوشمزه تره 😊 قابلمه وروغن حتما گرم بشن گوشت رو اضافه کنید وتا سرخ بشه زردچوبه وفلفل بزنید وباهاش سرخ کنید وقتی سرخ شد آب به اندازه کافی بریزید وقتی آب جوش اومد پیاز داغ عسلی لوبیا،سبزی سرخ شده(تره.جعفري.اسفناج.گشنيز،شنبلیله ) اضافه کنید بزارید دوباره جوش بیاد وقتی جوش آومد شعله رو کم کنید ودرشو بزارید حدود دو ساعت تا نیم پز بشه لیمو عمانی اضافه کنید ودرشو بزارید تا خوب بپزه وجابیفته نیم ساعت اخر نمک رو بزنید. بعضیا پر سبزی دوست دارن .کلا منطقه ما پر سبزی درست نمیکنن عزیزان اینو بگم آگه از گوشت گوسفندی استفاده میکنید همزمان لوبیا وگوشت با هم میپزن ولی آگه از گوشت گوساله استفاده میکنید گوشت باید نیم پز بشه لوبیا رو بریزید به این نکته توجه کنید عزیزان من به قورمه سبزی زعفران نمیزنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ اشترودل گوشت و قارچ ‌🍔 ‌ موادلازم:👇 گوشت چرخ کرده 500 گرم قارچ 500 گرم پنیر موزارلا 250 گرم آرد 450 گرم روغن مایع 100گرم شیر 125 میلی لیتر پیاز 1 عدد متوسط تخم مرغ یک تا دو عدد رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری شکر 1قاشق سوپخوری نمک برای خمیر یک قاشق چایخوری مایه ی خمیر 1 قاشق چایخوری بهبود دهنده یک قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه:👇 ابتدا مایه ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید. روغن مایع و تخم مرغ را با هم ترکیب و بهبوددهنده را اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیردرست شود.خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و درظرف را بگذارید؛ درظرف را با دستمال حوله ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود. روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی متر باز کنید و به صورت مستطیل 10 در20 درآورید. برای تهیه مواد داخل خمیر، پیازرنده شده را به مدت 4 دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید. بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند. مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه ی دیگر خمیر بپوشانید.رومال زده کنجد بپاشید سپس به مدت 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت 180درجه ی سانتی گراد تا 200 درجه بذاریدـ ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ کیک روسی عسلی اندازه لیوان استفاده شده: 200 میلی‌ اندازه قالب : 25 سانتیمتر مواد لازم: 100 گرم کره 3 قاشق‌غذاخوری عسل 3 عدد تخم‌مرغ 2 قاشق‌غذاخوری ماست 1 لیوان شکر 2 قاشق‌چایخوری جوش‌شیرین آرد( مقدار گفته نشده حدود 3 ، 3 و نیم لیوان) برای کرم: 1 لیوان شکر 2 عدد تخم‌مرغ 2 قاشق‌غذاخوری سرپر نشاسته(ذرت یا گندم) 2 قاشق‌غذاخوری سرپر آرد 100 گرم کره 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 5 لیوان شیر 100 گرم خامه طرز تهیه: کره و عسل را داخل قابلمه کوچکی ریخته روی اجاق بذارید. با حرارت کم تا وقتی کره آب شود هم بزنید سپس اجاق را خاموش کنید جوش‌شیرین را اضافه کنید هم بزنید و کنار بذارید. تخم‌مرغ و شکر را داخل ظرف دیگری ریخته با همزن دستی خوب هم بزنید. ترکیب عسل و کره ای که حاضر کرده‌اید را به تخم مرغ و شکر اضافه کنید و همزمان با همزن دستی هم بزنید. ماست را اضافه کنید و هم بزنید.آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید و خمیر را ورز بدید. خمیر باید چسبناک باشد و کمی به دست بچسبد. خمیر را روی میزی که آرد پاشیده اید بذارید و به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید. تمام خمیرها را نازک باز کنید(ضخامت 1.5 تا 2 میلی متر ، اندازه قالب 25 است قطر خمیر بیشتر از 25 باشد چون موقع پخت کوچکتر میشود)داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بذارید با چنگال روی آنها سوراخهایی ایجاد کرده یکی یکی در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که کمی سرخ شود حدود 4_3 دقیقه بپزید. خمیرهای پخته شده و از فر خارج شده را قبل از اینکه سرد شود به کمک یک قالب و یا بشقاب کناره‌هایش را برش بزنید تا تمام خمیرها به یک اندازه شود. تکه‌هایی که از کناره‌هایش باقیمانده بعدا در غذاساز خرد کنید و برای روی کیک استفاده کنید برای کرم: تمام مواد بجز کره، وانیل و خامه را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی جوشید و قوام گرفت اجاق را خاموش کنید کره و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. داخل ظرف دیگری بریزید روی آن سلفون بکشید طوری که سلفون با سطح کرم در تماس باشد(برای اینکه پوسته نبندد) و به مدت 1 ساعت در یخچال بذارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛