eitaa logo
آشپزی خاص
94.6هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ابتدا يك بسته پودر كيك وانيلي ( آماده) طبق دستور روي جعبه در قالب كمربندي ريخته و بعداز پخت وقتي كمي خنك شد پف روي كيك را با دست به آ رامي خوابانيده تا سطح بالايي آن صاف شود و سپس در يخچال گذاشته تا خوب سرد شود.اكنون طبق ويدئو با ني درشت آنرا سوراخ كرده سعي كنيد كه ني به كف قالب يا ته كيك نرسد. يك عدد ژله را آماده و نیم بند‌ كنيد و درون سوراخها بريزيد و در يخچال گذاشته تا ببندد و دوباره با مابقي ژله نيم بند اين كار را تكرار كنيد و در يخچال بذاريد. يك عدد ژله ديگر را مجددأ آماده و طبق ويدئو كامل روي سطح آن بريزيد و بذاريد در يخچال تا خوب بسته شود. در آخر يك و نيم ق غ پودر ژلاتين را با نصف ليوان شير مخلوط و روي بخاركتري گذاشته تا خوب شفاف شود و كنار بذاريد تا سرد شود در اين فاصله يك عدد خامه صورتي صبحانه و يك عدد پنير ماسكارپونه و نصف ليوان پودر شكر ( الك شده) و نصف قوطي شير عسلي را همه با هم با همزن خوب بزنيد تا صاف و يكدست شود و به آن ژلاتين سرد شده اضافه و خوب هم بزنيد و روي ژله بريزيد و تزئين كنيد و در يخچال بذاريد سپس كيك را ابتدا از بالا بوسيله نوك چاقو از قالب جدا و بعد كمربند قالب را به آرامي باز و كيك را از قالب جدا و در ظرف سرو بذاريد و مجددأ بدلخواه تزئين ونوش جان كنيد . كيكي لطيف و خوشمزه و در عين حال متفاوت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوزلمه ‌ ‌ ابتدا نان لواش یا تافتون رو گرد برش بزنید کره را روی نانها با قلم مو بمالید و پنیر و جعفری خرد شده و پنیر پیتزا را روی نیمی از نان بریزید نیمه دیگر نان را روی پنیر و جعفری بکشید و در تابه که با کره چرب کرده اید سرخ کنید و برش بزنید و در ظرف تزیین کنید . نکته شما میتوانید مواد داخلی این غذا رو با توجه به ذائقه تون تغییر بدین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـــلام🌸 صبحتون پر از خیر و برکت در پناه پروردگار🌺 امروزتون بخیر و نیکی حال دلتون خوب وجودتـون ســلامت زندگیتون غرق در خوشبختی 🌺 روزتون پراز انرژی مثبت شنبه تـون مملو از شـادی😍 لینک join👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امروز واستون یه دستور خورشت ساده یا کاری سیب زمینی هندی را دارم نگاه به دستور ساده ای که داره نکنید هر چی از خوشمزه گی این خورشت بگم کمه حتما امتحان کنید از خوردنش سیر نمی شین مخصوصا کسانیکه عاشق سیب زمینی هستن طرز تهیه سیب زمینی که بهتره نسبتا کوچک یا متوسط باشه البته نه اینکه اگر بزرگ بودنشه واسه زیباتر بودن خورشت میگم سیب زمینی را توی روغن سرخ کنید بصورت درسته همه اطراف سیب زمینی را میتونید هم درشت خرد کنید وسرخ کنید سس ماست....... یک لیوان ماست فرقی نداره کم چرب یا پر چرب را با یک قاشق مرباخوری زردچوبه ویک قاشق مربا خوری ادویه کاری وفلفل قرمز که بستگی داره چقد دوست دارید تند بشه وفلفل سیاه و یک قاشق مربا خوری پر پودر پایریکا همه را با ماست خوب مخلوط کنید ادامه کار........ توی قابلمه دوتا برگ بو ویه چوب دارچین وسه تا هل درسته وسه تا میخک را توی روغن تفت مختصری بدین بعد یه پیاز بزرگ نگینی خرد شده را اضافه وتفت دهید بعد پوره سیر وزنجبیل روی هم بک قاشق مرباخوری بشه را اضافه وتفت دهید دوقاشق رب بزنید وتفت دهید پوره دوتا گوجه درشت را اضافه ونمک وابجوش هم دولیوان اضافه وتا شروع به جوشیدن کرد یه ملاقه از سس را به ماست اضافه وخوب بهم بزنید وبعد به خورشت اضافه کنید اینکار مانع بریدن ماست می شه ومخلوط کنید ودر اخر سیب زمینی سرخ شده را اضافه ودرقابلمه را کج بذارید حدود نیم ساعت تا خورشت جا بیفته وبه روغن بشینه نباید ابش کاملا بخار بشه وسفت بشه کمی ابدار باشه وبا چلوی سفید زعفرانی میل کنید شک نکتید که از خوردن این خورشت کاری لذت می برید 😋🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله نارنگی با با محلبی ایرمیک مواد لازم: 2.5 لیوان آب نارنگی 1 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت) برای براق شدن برای محلبی: 1 لیتر شیر نصف لیوان شکر 8 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و با وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق مرباخوری مارگارین و یا کره 14 عدد بیسکوییت پتی بور کاکائویی طرز تهیه: برای ژله نارنگی تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد سپس قالب سیلیکونی را با آب خیس کنید. یا میتوانید داخل قالب کیک را ابتدا با روغن جامد چرب کنید سپس با آب خیس کنید (سپس آب را بیرون بریزید) و ژله نارنگی را داخل قالب بریزید و کنار بذارید سرد شود . برای محلبی تمام مواد بجز بیسکوییت و کره را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد در آخر کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود سپس اجاق را خاموش کنید و بیسکوییت ها را با دست درشت خرد کنید و به محلبی(ولرم شده، گاهی هم بزنید پوسته نبندد)اضافه کنید. روی ژله نارنگی بریزید. روی قالب سلفون بکشید ، بهتر است یک شب در یخچال نگه دارید. سپس داخل ظرف سرو برگردانید و از قالب بیرون آورید. با کرم شانتی و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید (کرم شانتی همان پودر خامه است که یک پاکت 75 گرمی با یک لیوان شیر هم زده میشود تا فرم بگیرد ، میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان شیرینی دانمارکی با دونوع خمیر درست می شه یکی خمیر هزار لا است که کار سختیه ووقت زیادی می گیره وممکنه نتونید درست کتید ولی خمیر دوم که خونگی است کار بهاش راحت ونتیجه هم بسیار عالی است مواد لازم شیر ولرم یک لیوان ومایه خمیر یک ونیم قاشق غذاخوری روغن مایع نصف لیوان تخم مرغ دوعدد شکر نصف لیوان وانیل نصف قاشق جایخوری زعفران یک قاشق غذاخوری دلخواه آرد حدود 4تا پنج لیوان الک شده کرم وانیلی وشهد که دستور وکلیپش در پست بعد وکنجد طرز تهیه نصف از یک لیوان شیر را ولرم باشه با یک قاشق از شکر ومایه خمیر مخلوط وربع ساعت استراحت دهید تا پف کنه . بقیه شیر وروغن وشکر وتخم مرغ ووانیل را مخلوط کنید ودر صورت تمایل زعفران وبعد ارد را کم کم اضافه کتید ومخلوط کنید تا خمیری لطیف ونرم بدون چسبندگی بدست بیاد میزان ارد بستگی به حجم تخم مرغ وری ارر داره بعد خمیر را استراحت دهید بمدت 45دقیقه تا 1ساعت تا حجمش دوبرابر بشه بعد خمیر رل دوقسمت کنید وسطح کار را کمی ارد پاشی وخمیر را به قطر نیم سانت باز اطرافش را مرتب کنید واز کرم لبه خمیر ریخته وبرشهای به اندازه دلخواه بزنید یا مثلثی یا پنجه ای یا رولی که همه توی فیلم نشون دادم وتوی سینی کاغذ روغنی بذارید نیاز به چرب کردن نداره با فاصله شیرینی را بچینید ومجددا بیست دقیقه استراحت دهید وبعد یه زرده ودو قاشق شیر وژعفران را مخلوط وروی شیرینی بمالید وکنجد یا پودر پسته بپاشید ودر فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده بمدت 20 دقیقه همینکه زیر شیرینی طلایی شد کافیه بیشتر بمونه می سوزه و بعد چند دقیقه روی شیرینی را گریل کتید تا طلایی بشه ودر اخر شیرینی داغ وشهد سرد یا برعکس روی شیرینی بریزید خیلی بهتره تا رومال کنید البته دلخواه است وسرد که شد توی ظرف منتقل کنید نکته...... میتونید نصف مواد درست کنید اگر شیرینی شما زیاد بود فریز کتیدوقبل مصرف بیرون بیارید انگار تازه از فر درامده 😊نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : لوبیا و یا باقلا : 300 گرم(واسه من تر بود،فریز شده داشتم) پاچ باقالا سیر : ۴ حبه کوچک شوید خشک یا تر : یک و نیم ق غ تخم مرغ : یک عدد فلفل : به میزان لازم نمک : به میزان لازم زردچوبه : یک ق چ روغن یا کره : ۲ ق غ آب : به مقدار لازم طرز تهیه : برای پخت خورش باقلا قاتق ابتدا باقلا و یا لوبیا را به مدت چند ساعت درون مقداری آب خیس کنید و در طول این مدت آب باقلا را چند مرتبه عوض کنید تا نفخ آن به صورت کامل از بین برود و علاوه بر این کندن پوست باقلا راحت تر شود سپس پوست باقلا را جدا کنید. داخل تابه روغن بریزید و سیر رو توش یه کوچولو تفت بدین ، بعد باقالی هارو بهش اضافه کنین و پشتش زردچوبه و‌نمک فلفل رو بزنین ، دوباره تفت بدین تا زردچوبه به خورد باقالی ها بره. بعد شوید رو اضافه کنین و بازم تفت بدین تا شوید بوش بلند شه ، حالا آب جوش تا جایی اضافه کنین که روی مواد رو بگیره ، در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه(چون باقالی ها لعاب میده و سرریز میشه)،۲۰ دقیقه تایم بدین تا باقالی ها بپزه ، فقط نباید له بشه(حواستون باشه چک کنین)،در آخر پخت هم بدونه تخم مرغ رو داخل کاسه بشکونین و داخل خورش بریزید و اصلا هم نزنید ، در قابلمه رو بزارین تا بپزه تخم مرغ. نکات : خورش باقلا قاتق را می توانید به کمک باقلا پلویی و یا لوبیا کشاورزی بپزید. ۱ : اگر از باقلای تازه استفاده می‌کنید مدت زمان پختن خورش را کمتر کنید زیرا باقلای تازه زود پخته میشه (این مورد اگر رعایت نشه باقلاها در خورش له میشه). ۲ : در مدت پخت تخم مرغ نباید خورشت را هم زد چون تخم مرغ بریده بریده میشه و شکل اصلی خودشو از دست میده. ۳ : خورش باقلا قاتق نباید آبدار باشد. ۴ : در هنگام اضافه کردن آب در خورش، از آب جوش استفاده کنید. ۵ : سیر رو خرد کنید و کمی با روغن تفت بدین تا عطر خوبی به خورش بده. ۶ : مصرف شوید در این خورش باید کاملا به اندازه باشه چون اگه بیشتر بشه خورش رو تلخ میکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛