#شیرینی_زعفرانی_معصومه
من اومدم با یه شیرینی خوش طعم و عطر و خوشمزه برای عید
عزیزان توجه کنید برای شیرینی های خشک و سنتی میزان گرم دقیق ترین اندازه هستش و حتما اون هایی که ترازو ندارن در اسرع وقت ترازو بخرن من داخل لیوان هم ریختم براتون اندازه لیوان دسته دار فرانسه رو هم گذاشتم .
کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم حدودا یک سوم لیوان (یا پودر شکر )
آرد سفید ۱۵۰ گرم حدودا یک لیوان
زرده تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
زعفران آب کرده غلیظ ۱ ق غ
کره نرم شده رو با پودر قند الک شده مخلوط کردم کمی با قاشق مخلوط کردم و بعد با همزن زدم تا کرم رنگ و یکدست بشه . بعد زرده تخم مرغ و وانیل رواضافه کردم و کمی زدم و بعد زعفران رو ریختم و بعد آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و به تدریج اصافه کردم و با قاشق هم زدم .
از خمید به اندازه بک قاشق مرباخوری برداشتم و توی دستم گرد کردم و یه مقداری پهن و بعد با هر وسیله ای کم دستتون هستش، وسطش رو کمی عمق ایجاد کردم .
داخل سینی فر قرار دادم .
فر حتما از یه ربع قبل گرم بشه . داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما توجه کنین . ممکنه این تایم پخت برای یه عده بیشتر بشه تا زمانی که زیر شیرینی تغییر رنگ نده .
بعد از پخت و خنک شدن داخل شیرینی کمی شکلات اب شده و مارمالاد و بریلو و مربای له شده می تونین بریزین . من کمی پودر پسته هم روش ریختم .
در مورد ماندگاری در ظرف درب بسته تا یک ماه در جای خنک با کیفیت می مونه .
حدودا ۲۵ عدد شیرینی زعفرانی میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلیم_بادمجان
این مقدار مواد حدودا برای 15 تا 20 نفر کافیه البته بستگی داره که قراره به صورت غذای اصلی سرو بشه یا در مهمانی و کنار غذاهای دیگه ...
ابتدا 2 عدد پیاز رو ریز نگینی یا رنده کنید و کمی در روغن تفت بدید تا سبک بشه.
سپس نیم کیلو گوشت گردن را اضافه و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کنه و بعد فلفل+زردچوبه اضافه کنید.
بهتره برای کشدار شدن و طعم بهتر حلیم بامجان از گوشت گردن گوسفند استفاده بشه.
میتونید به دلخواه یکی دو حبه سیر هم برای عطر بهتر گوشت به اون اضافه کنید.
آب اضافه کرده و صبر کنید تا گوشت بپزد.
در اواخر پخت نمک اضافه کنید اگه نمک رو از ابتدا بریزید گوشت دیر پز میشه.
بعد از اینکه گوشت پخت اونو ریش ریش کنید و کنار بذارید.
در قابلمه دیگه ای حدود 2 لیوان سرخالی خرده برنج معطر ایرانی که از قبل اونو شستید به همراه مقداری آب گوشت اضافه و صبر کنید تا برنج خوب بپزه و کامل له بشه.
به هیچ عنوان در طی مرحله پخت برنج اونو هم نزنید وگرنه ته میگیره و مجبورید مدام قاشق به دست پای گاز بایستید😉😅
.
بعد از اینکه برنج خوب پخت و نرم شده حدود 3 کیلو بادمجان که از قبل سرخ کردید رو بهش اضافه و مقداری آب گوشت هم اضافه و صبر کنید تا بادمجان هم خوب بپزه و بعد با گوشت کوب خوب اونو نرم کنید تا یکدست بشه.
به جای آب گوشت میتونید از آب معمولی هم استفاده کنید ولی با آب گوشت حلیم بادمجان لذیذ تر میشه
حالا گوشت پخته و ریش شده را هم اضافه و دوباره با گوشت کوب بکوبید تا همه مواد داخل حلیم یکدست و کشدار بشه.
در انتها کشک اضافه کنید(من حدود 2 لیوان کشک پاستوریزه استفاده کردم ...ولی میزان کشک به سلیقه شما بستگی داره)و صبر کنید تا خوب جا بیفته.
در این بین در تابه پیاز داغ بگیرید و کمی فلفل و زردچوبه اضافه کنید تا خوشطعم تر بشه به همراه چند حبه سیر ریز نگینی شده کمی تفت بدید تا عطر سیر خارج بشه و بعد یکی دو قاشق پودر نعناع اضافه و هم بزنید و بلافاصله حرارت رو خاموش کنید چون اگه نعناع زیاد روی حرارت بمونه تلخ میشه.
حالا چند قاشق از مخلوط نعناع داغ+سیرداغ+پیازداغ رو به مواد حلیم بادمجان اضافه و هم بزنید و حرارت رو ملایم کنید تا مرحله نهایی جا افتادن انجام و حلیم بادمجان آماده سرو بشه
دقت داشته باشید که حلیم بادمجان بعد از سرد شدن سفت تر میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر عربی
سلام دوستای گلم
یه دسر خیلی خوشمزه و عالی 😊. برای بچه ها هم گزینه خوبیه . خیلی هم ساده است و راحت آماده میشه .
شیر ۲ لیوان
پودر کرم کارامل ۱ بسته
پودر کافی میکس ۱ بسته (حدودا ۲ ق غ)
پودر ژلاتین ۱ ق غ (۷ گرم)
بیسکوییت پتی بور نصف بسته
خامه صبحانه (یا قنادی ) نصف بسته حدودا ۲ ق غ .
پودر ژلاتین رو روی یک سوم لیوان آب سرد ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بخار کتری ) قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
شیر و پودر کرم کارامل و کافی میکس رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار دادم و بعد از اینکه مخلوط شدن ژلاتین حل شده رو اضافه کردم .
از حرارت برداشتم و داخل مخلوط کن همراه با بیسکوییت و خامه ریختم و میکس کردم .
داچون خامه داره قالب نیاز به چرب کردن نیستش مواد رو ریختم و گذاشتم توی یخچال تا خوب ببنده حدودا ۶ الی ۷ ساعت .
بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد و روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کروکت سیب زمینی
برای ۹ تا ۱۰ عدد
سیب زمینی ۳ عدد
تخم مرغ ۱ عدد کامل و ۱ عدد زرده
جعفری خرد شده ۲ ق غ
پنیر پیتزا ۵۰ گرم به دلخواه
آرد سوخاری به میزان لازم
آرد سفید به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
سیب زمینی ها رو با آب پختم ، بعد پوستش رو کندم و له کردم ، من رنده ریز کردم ، یه زرده تخم مرغ و جعفری و نمک و فلفل و کمی پنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کردم .موادم رو خوب مخلوط کردم .
به اندازه یه گردو بزرک از مواد برداشتم و توی دستم لوله کردم و به شکل سوسیس در آوردم .
سه تا ظرف کنار گداشتم ، توی هر کدوم آرد سفید ، آرد سوخاری و تخم مرغ که با چنگال زده بودم ، قرار داشت .
کروکت هام رو اول به ارد سفید غلتوندم ، بعد توی تخم مرغ و بعد از اون توی آرد سوخاری .
یه تابه یا یه قابلمه کوچیک رو روعن سرخ کردنی ریختم تا کمی داغ بشه ، کروکت ها رو به آرامی داخل روغن انداختم و سرخش کردم ، باز هم من خیلی کم روغن استفاده کردم .
بعد از سرخ شدن هم بزارید توی یه صافی تا روغنش بره .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پودینگ_توت_فرنگی
#دسر_میوه_ای
این هم یه پودینگ ساده و خوشمزه .
برای ۳ تا طرف ابن اندازه
توت فرنگی ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) (میزان شکر به دلخواه و براساس ذایقه و شیرینی و ترشی میوه تون داره )
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۳۰ گرم (حدودا ۳ ق غ)
وانیل نوک قاشق
پودر ژله ۱ بسته
اندازه توت فرنگی ها ۳۰۰ گرم بود برای من . دیگه به لیوانی همین طور داخل لیوان ریختم به نطرم دو لیوان شد این رو نمیشه دقیق گفت چون توت فرنگی درسته داخل لیوان خیلی حجم لیوان ممکنه فضای خالی باشه ولی خوب باز من اون اندازه رو هم نوشتم براتون .
توت فرنگی ها رو داخل میکسر ریختم . شیر و شکر و نشاسته رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم .
این مواد رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم روی حرارت کم تا به غلظت فرنی برسه . بعد کمی وانیل ریختم و از حرارت برداشتم . کمی که از دما افتاد داخل ظرفهام ریختم و گذاشتم یخچال .
یه بسته پودر ژله توت فرنگی رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . گذاشتم خنک بشه و بعد روی پودینگ ریختم و گذاشتم یخچال .
برای تزیین هم کمی خامه قنادی رو فرم دادم و داخل قیف ریختم و طرح زدم .
شماره ماسوره ام 1M.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_موکا_موز 🍮 😋
▫️شیر:۲پ
▫️پودرقند:۹قغ
▫️پودرکاکائو:۲قغ
▫️نسکافه:۱قغ
▫️خامهصبحانه:۲۰۰گرم
▫️موزخردشده:۳عدد
▫️پودرژلاتین:۲/۵قغ
▫️دنتشکلاتی:۱عددبهدلخواه
🔸پودر ژلاتین+۲/۳پآبسرد>>بنماریشود.
کاکائو و نسکافه و پودر قند را با شیر ولرم
مخلوطکرده همزده تا یکدست شود.
محلول ژلاتینِ ولرم را به شیر افزوده
با مفتول هم میزنیم.
اجازه میدهیم مایه دسرکمی غلیظ شود
و بعدخامه، دنت و موز خرد شده را میریزیم
۴-۵ ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
میزان پودر قند را با توجه به ذائقهتان
کم و زیاد کنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کشک_بادمجان 🍆 😋
▫️بادمجان:۵ عدد متوسط
▫️پیاز:یک عدد بزرگ
▫️سیر:پنج حبه
▫️زردچوبه، فلفل سیاه، نمک به میزان لازم
▫️کشک سه قاشق غذاخوری سر پر
▫️نعنا خشک:دو قاشق غذاخوری
▫️گردو:پنج قاشق غذاخوری
🔸بادمجون ها رو بعد از پوست گرفتن و سرخ کردن، همراه با پیاز خلالی سرخ شده و سیر و ادویه های سرخ شده، نعنا داغ، داخل قابلمه ریخته و نصف پیمانه اب میریزیم و میزاریم پخته بشه و اگه دوست داشتین اون ها رو له میکنیم
کشک و گردو رو اضافه کرده و نمک میزنیم و با سیر و پیاز داغ و نعنا داغ و گردو تزیین میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_جالب_برای_تخم_مرغ
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سلامتی
چای دارچین از آلزایمر پیشگیری میکند
دارچین فعالیت مغز را افزایش میدهد و موجب پیشگیری از دست دادن حافظه شده و با کاهش فشار عصبی باعث آرامش میشود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساندویج_مرغ
راستش اصلا تو فکر ساندویج نبودم سینه مرغ رو از فریزیر در آوردم که پاستا با مرغ رو درست کنم. سینه رو نواری برش باریک زدم ، پیاز ونمک وفلفل وکمی زردچوبه و آب لیمو زدم ویکی دوساعت گذاشتم
یک تکه کره رو آب کرده کمی زعفران رو سائیدم وبهش اضافه کردم شما دم کرده داشتید بزنید.مرغ مزه دار شده رو بهش اضافه کردم درشو گذاشتم با شعله کم تا پیاز اب بندازه وسینه ها بپزن اواسط پخت کمی ذرت پخته بهش اضافه کردم فلفل دلمه داشتید بزنید خیلی خوشمزه میشه من نداشتم 😉دوباره درشو بزارید تا آبش کاملا جمع بشه و کم کم سرخ بشه. کمی سس گوجه فرنگی بزنید وباهاش تفت بدید .پنیر پیتزا روش بریزید ودرشو بزارید تا پنیر آب بشه پنیر زیاد نریزید البته اختیاریه دوست ندارید نزنید فقط مواظب باشید تهش نسوزه.چون مرغ سرخ شده و آبی بافی نمونده
در فاصله ای که مرغ داره میپزه کمی جعفری رو ریز خرد کنید.فلفل وپاپریکا وکمی نمک بزنید. سس مایونز وسس خردل بزنید ومخلوط کنید..برای ساندویج بهتره از اون نان باگت های لقمه ای استفاده کنید اگر داشتید 😊اگر هم نداشتید. مشکلی نیست اینا رو نصف کنید😁 از سسی که درست کردیم بمالید رو نان باگت ها با این سس خیلی خوشمزه میشه ،کاهو وخیار شور بزارید مرغ وچند قاچ گوجه فرنگی روش با سس قرمز میشه عشق بچه ها 😉 عزیزانی که دوست ندارن پیاز رو به مرغ بزنن وباهاش سرخ کنن به جای پیاز میتونن از پودر پیاز استفاده کنن.به همین راحتی وخوشمزگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_الماسی
200 گرم کره رو در دمای محیط بذارید تا نرم بشه و بتونیم با همزن بزنیمش.
میتونید به جای کره از مارگارین یا روغن جامد استفاده کنید به خصوص اگه برای عید درست میکنید...چون ماندگاری شیرینی با روغن جامد بیشتره.
در صورت استفاده از روغن جامد ،160 گرم روغن جامد استفاده کنید.
در کاسه ای کره نرم شده +یک لیوان فرانسوی سرخالی پودر شکر یا پودر قند را با دور تند همزن برای 7 دقیقه بزنید تا سبک و روشن شود.
سپس 1 عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده+1/4قاشق چایخوری وانیل را اضافه و دوباره برای 2 تا 3 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن شود.
حتما در بین کار دور تا دور کاسه را تمیز و مواد رو وسط کاسه جمع کنید تا همه جای مواد خوب همزده بشه.
برای این شیرینی حدود 2/5تا 3 لیوان آرد(آرد سه صفر) الک شده احتیاج دارم...مقدار آرد کاملا تقریبیه ولی حدود 2 لیوان آرد حتما استفاده میشه.
حالا مایه شیرینی سبک و روشن شده ،کم کم آرد اضافه و هم بزنید،وقتی کمی مایه شیرینی جمع شد ،3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را با الک به مواد شیرینی اضافه و خوب مخلوط کنید.
وقتی پودر کاکائو به خورد خمیر رفت ,اگه خمیر هنوز چسبنده بود دوباره قاشق قاشق آرد بریزید و مخلوط کنید.
در نهایت خمیر کاملا لطیف شده و به دست نمیچشبه...ولی خشک و ترک خورده نیست...دقت کنید اگه زیاد آرد بریزید خمیر توی فر ترک میخوره و شیرینی سفت میشه.
از خمیر گلوله های کوچکی بردارید و گرد کنید مواظب باشید هیچ ترکی نداشته باشه وگرنه توی فر ظاهر شیرینی بد میشه و ترک میخوره،بعد گوله های خمیر را در شکر بغلتانید.
در آخر با هر وسیله ای یا نوک انگشت وسط خمیر را گود کنید و با فاصله در سینی بچینید.
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد برای 10 تا 15 دقیقه قرار دهید.
وقتی شیرینی پخته باشه راحت از کف سینی جدا میشه.
سینی نیازی به چرب کردن یا انداختن کاغذ روغنی نداره.
بعد از پخت صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند بعد داخل اونها رو با نوتلا یا شکلات ذوب شده پر کنید.
من 100 گرم شکلات تلخ+1 قاشق کره را روی بخار کتری قرار دادم تا شکلات ذوب بشه و بعد با اون داخل شیرینی ها رو پر کردم.
اگه برای عید درست کردید بهتره حتما از روغن جامد یا روغن قنادی استفاده کنید تا ماندگاری بالا بره و بعد از اینکه از فر در آوردید و شیرینیها خنک شدند در ظرف در بسته بچینید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید و چند ساعت قبل از سرو داخل اونها رو با شکلات پر کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ناچلی خوراک لوبیا مکزیکی
مواد لازم
لوبیای پخته 450گرم یا دوقوطی کنسروی البته سس لوبیا را بگیربد
پیاز دوعدد نگینی خردشده
گوجه سه تا متوسط نگینی خردشده
زردچوبه ونمک وفلفل وادویه کاری وپودرسیر به مقدار لازم باید تند باشه
چیپس تردیلای مکزبکی با هر طعمی دوست که دوست دارین دوبسته
پنیر پیتزا که بهتره با پنیر چدار مخلوط باشه به اندازه لازم
سس ناچلی..... ماست چهار قاشق غذاخوری
مایونز دوقاشق غذاخوری
خامه صبحانه دوقاشق غذاخوری
پیازچه دوتا سه شاخه
نمک وفلفل سفید
اب نصف لیموی تازه
طرز تهیه........
پیاز را توی روغن تفت بدین سبک که شد گوجه را اضافه ومخلوط کنید بعد ادویه جات وتفت بدین دراخر لوبیا را لضافه ومخلوط کنید واز روی حرارت بردارید
سس ناچلی ...... ماست ومایونز وخامه ولیمو ونمک وفلفل را اضافه ومخلوط کنید
ادامه کار......توی ظرف مناسب فر چیپس تردیلارا بریزیدبعد مواد لوبیا را وکمی فشرده کنید ودراخر پنیر پیتزا بریزید ودرفر بذارید با شعله بالا پنیر که اب بشه وسطحش طلایی کافیه
سس را توی یخچال بذارید خنک بشه وبا لوبیا سرو کنید بی نهایت خوشمزه وعالی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_خاص
طرزتهیه
3 تخم مرغ
نصف پیمانه روغن
یک پیمانه شکر
1 فنجان آرد
نوک قاشق چای خوری وانیل
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
آماده سازی:
تخم مرغ و شکر را کاملا با همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس روغن رو اضافه کنید و هم بزنید . مواد خشک رو الک کرده و به باقی مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.داخل قالب رو کاغذ رو غنی بندازید و روی کاغذ رو چرب کنید و مایع کیک رو داخل قالب بریزید و به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه در دمای 170 درجه قرار دهید. تست خلال دندان رو حتما انجام بدید تا از پخت مطمن بشید. کیک رو از وسط نصف کنید ونصف لیوان شربت (مخلوط اب و شکر یا شربت میوه ایی)را روی کیک پخته و گرم (نه داغ) با قلمو بریزید.و با کرمفیل یا خامه مطابق فیلم تزیین کنید.میتونید بین کیک از میوه دلخواه هم استفاده کنید.برای کرمفیل بهد از تهیه که دستورشو هایلات کردم مواد رو نصف کنید و به یکی مقداری شکلات تخته ایی یا پودر کاکائو اضافه کنید تا کرمفیل دو رنگ داشته باشید.
نوش جان🌹🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسپاگتی ایتالیایی
همون ماکارونی خودمون هستش فقط روش پنیر پیتزا ریخته میشه و پخته میشه . خیلی هم خوشمزه است 😋و پر طرفدار .
.
برای ۳ تا ۴ نفر
اسپاگتی ماکارونی ۱ بسته
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ۱ عدد
نمک و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم .
مواد داخلش مواد مایه ماکارونی که همون گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل دلمه هستش. پیاز رو نگینی ریز کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم تا رنگش تغییر کنه و بعد هم فلفل دلمه ای نگینی شده رو ریختم و نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم .
(البته موادش کاملا سلیقه ای هستش ،قارچ،ذرت،نخود فرنکی و.... می تونین بریزین . من از اونجا که خیلی علاقه به مواد گوشتی ندارم خودم توی غذاهام کم می ریزم .شما هر مقدار بخواین سلیقه ای هستش . عجیبه که همیشه به عده دنبال بهانه گیری هستن من باید سیر تا پیاز هر چی رو بگم چرا کم ریختم چرا چی کردم 😒😣)
ماکارونی رو هم داخل آب جوش که کمی نمک و روغن توش ریخته بودم انداختم و حدود ۷ الی ۸ دقیقه جوشوندم و بعد آبکش کردم . یه کمی روش آب سرد ریختم تا بهم نچسبه . در حد کم نه اینکه دیگه خیلی بریزین تا همه خوشمزه گیش بره .
ظرف پیرکسی رو انتخاب کردم یا هر ظرفی که قابلیت حرارت دیدن داشته باشه و یه مقدار ماکارونی ریختم روش از مایه ماکارونی و روی اون دوباره خود ماکارونی و در آخر روی اون رو پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم توی فر ۱۷۰ درجه یک ربع تا بیست دقیقه که پنیر آب بشه و طلایی . آخر هم کمی گریل رو روشن کردم تا پنیر خوش رنگ بشه .
توی تابه هم می تونین روی گاز بزارین و در تابه رو بزارین فقط پنیر دیگه برشته نمیشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتف_مرغ_کاراملی
کتف مرغ ۱۵عدد
سس کچاپ یک ق غ
سس تند یک ق غ
عسل دو ق غ
نمک ۱/۲ ق م
آویشن ۱/۲ ق م
زنجبیل ۱/۲ق م
پاپریکا دودی ۱ ق م
سیر ۱ ق م
روغن زیتون ۲ ق غ
همه مواد را به جز روغن زیتون درون ظرف ریخته مخلوط میکنیم و به مدت چهار ساعت درون یخچال استراحت میدهیم.
سپس کتف ها را درون ظرف پیرکس چیده و روی آن روغن زیتون بریزید.
ظرف را درون فر قرار دهید،کتف ها را بچرخانید تا دو طرف آن سرخ شود.
*حرارت را کم کنید به دلیل وجود عسل ممکن است بسوزد، مواظب باشید*
*به هیچ عنوان شیرین نیس*
*میتونید به جای کتف از بال و کتف مخلوط و یا فقط بال مرغ استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛