دوستان عزیز همراهم
امروز براتون دستور یه نان خوشمزه و خوش طعم آوردم امیدوارم که بپسندیدو خوشتون بیاد
این ترکیب را از 4تا5 ساعت قبل برای لایه ای شدن داخل نان آماده کنید
مواد لازم:::::
40گرم آرد
200گرم آب
برای این ترکیب آب و آرد را در یک تابه بریزید و به هم بزنید تا کاملا آب و آرد با هم ترکیب شوند و روی گاز با حرارت کم بپزید و مداوم هم بزنید تا غلیظ شود و قوام آن مانند پودینگ شود و سپس بزارید سرد شود.
از آنجا که این ترکیب مانع بخار شدن آب نان در زمان پخت میشود نان شیر آماده شده نرم شده و دیرتر بیات میشود.
برای خمیر::::
600گرم آرد (هر لیوان فرانسوی یا دسته دار 150گرم آرد است)
60گرم شکر(هر ق غ10گرم شکر)
10گرم خمیر مایه خشک فوری معادل 1ق غ
1ق م نمک
1عدد تخم مرغ
50گرم کره بی نمک
300گرم شیر ولرم(یک و یک پنجم لیوان)
طرز تهیه ::
این نان را میتوانید با دست ورز دهید
حدود20تا25دقیقه باید آن را ورز دهید.ابتدا یک ق م شکر با خمیر مایه و شیر ولرم (دمای شیر باید 42درجه باشد) یعنی نه سرد باشد و نه در حدی باشد که دست را بسوزاند.5تا6دقیقه صبر کنید(اگر از خمیر مایه معمولی استفاده میکنید حدود ده دقیقه صبر کنید )
سپس در ظرفی که میخواهید خمیر درست کنید ابتدا ترکیب آرد و آب غلیظ شده و آماده سرد شده را بریزید سپس نمک ،شکر،خمیر مایه فعال شده،کره نرم شده و تخم مرغ که در دمای اتاق است و آرد را کم کم اضافه و با هم ترکیب کنید و ورز بدید تا خمیری بدست آورید که حالت کشسانی داشته باشد.در ابتدا خمیر به دست میچسبد و چسبنده است ولی نگران نباشید.روی خمیر را با سلفون بپوشانید یک ساعت در جای گرم استراحت دهید.بعد از این زمان خمیر را به 8چانه تقسیم کنید و روی جانه ها را بپوشانید و 15دقیقه دیگر استراحت دهید و بعد از این استراحت در قالب مثل کلیپ بچینید و روی آن را سلفون کشیده و دوباره45 دقیقه استراحت بدید.بعد از استراحت سوم 1عدد زرده تخم مرغ و یک ق شیر را با هم ترکیب کنید و با فرچه روی چانه ها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بپزید.بعد از اینکه خارج کردن نان از فر روی آن با فرچه کمی آب بمالیدنان شیر لایه لایه و نرم ما آماده است.
نکته:زمان پخت تو دستور اصلی گفته نشده ولی شما با توجه به دمای فرتون بین 30تا45دقیقه درنظربگیرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیمیت پوآچای سوسیس و پنیر
مواد لازم:
125 گرم کره آب شده
1 عدد تخم مرغ
1 استکان شیر(استکان کمرباریک ترک ، 100 گرم)
1/2 استکان روغن زیتون(روغن مایع هم میشود، 40 گرم)(استکان کمرباریک ترک)
1 استکان آب(استکان کمرباریک ترک، 100 گرم)
2 پاکت خمیر مایه فوری(20 گرم یا 2 قاشق غذاخوری)
4 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
4.5 لیوان آرد
برای روی آن:
2 قاشق غذاخوری شیره انگور
4 قاشق غذاخوری آب
1 لیوان کنجد سفید(در ماهیتابه تفلون تا وقتی رنگش کمی تغییر کند تفت دادم، لذیذتر شد)
برای داخل آن:
سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس
پنیر پیتزا
(با مواد دلخواهتان میتوانید درست کنید)
طرز تهیه:
کره را آب کرده همراه با شیر، روغن مایع، آب داخل ظرفی بریزید. نمک، شکر و تخم مرغ را اضافه کرده خوب هم بزنید. آرد و خمیر مایه را اضافه کرده ورز دهید(اینجا خمیر مایه خشک فوری استفاده شده که نیاز به عمل آوردن ندارد. اگر خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید حدود 10 دقیقه داخل آب ولرم نگه دارید کف کند). میتوانست آرد بیشتری هم بگیرد اما خاصیت این خمیر نرم بودنش است. به همین خاطر، اگر این دستور را امتحان کنید از 4 الی 5 لیوان بیشتر آرد نریزید(آرد را با کنترل بریزید)خمیر را حداقل 5 دقیقه ورز دهید. درهرصورت آنقدر قوام خوبی میگیرد که از ورز دادن سیر نمیشوید. خمیر ورز داده شده را سلفون بگیرید و 20 دقیقه در هوای معتدل استراحت بدید. از خمیر عمل آمده چانه هایی به بزرگی نارنگی جدا کرده کف دستتان باز کنید. وسط آن سوسیس و پنیر گذاشته از گوشه هایش محکم ببندید. ابتدا به آب شیره ای(آب و شیره انگور را با هم مخلوط کنید) سپس در کنجد بزنید و با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. توصیه من به شما ابتدا به همه آنها شکل دهید سپس به شیره و کنجد آغشته کنید. وگرنه دستهایتان به کنجد آغشته شده و مشکل ایجاد میکند. با چاقوی تیزی روی پوآچاها 2_3 تا خط بندازید. اما زیاد عمیق نباشد که بعدا پنیر بیرون میریزد.
20 دقیقه داخل سینی استراحت بدید و داخل فر 180 درجه تا زمانیکه سرخ شود بپزید. اما دقت کنید شاید بخاطر شیره زود سرخ شود حتی بسوزد.
درصورت دلخواه میتوانید با مواد داخلی دیگری هم درست کنید.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_لاهیجان
بهتره حتی الامکان از ترازو برای اندازه گیری مواد استفاده کنید.
.
کره یا مارگارین 150 گرم
اکثرا از روغن صاف قنادی(روغن پنجاه) در این کوکی استفاده میکنن تا کوکی فرم خودشو در فر از دست نده ولی من چون به شدت مخالف این روغن هستم از مارگارین(کره گیاهی) استفاده کردم
روغن مایع 50 گرم(کمتر از 1/3 پیمانه)
شیر 125 گرم(1/2 پیمانه)
ابتدا شیر را پیمانه کنید و سپس 3 قاشق غذاخوری از شیر بردارید و سپس در کوکی استفاده کنید
اگر از روغن قنادی استفاده میکنید نیازی به برداشتن سه قاشق از شیر نیست
آرد سفید قنادی 425 گرم (حدود 3 و 1/4 پیمانه)
هر پیمانه آرد حدود 130 تا 135 گرم
تخم مرغ 3 عدد
گردو 170 گرم(حدود 1و نیم پیمانه)درشت نگینی شده
کشمش 170 گرم (1 پیمانه پُر)
پودر قند 250 گرم(1پیمانه پُر سرصاف+2/3 پیمانه)
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری پُر
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری استاندارد
.
همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مارگارین(کره گیاهی)+پودر قند را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود.
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه و هر کدام را 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید.
با تخم مرغ سوم ،وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
روغن مایع و شیر را هم اضافه و مخلوط کنید.
پودر کاکائو را الک و مخلوط کنید.
آرد را 3 مرتبه الک کنید.
گردو و کشمش را با یکی دو قاشق آرد مخلوط کنید سپس بقیه آرد +بیکینگ پودر را به همزن دستی مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه و مخلوط کنید.
در پایان گردو و کشمش را اضافه و هم بزنید.
کف سینی فر را کمی چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید.
از مایه کوکی با اسکوپ بستنی مقداری برداشته و با فاصله روی سینی قرار دهید.
سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه و تا زمانی که خلال دندان تمیز از کوکی خارج شود در فر قرار دهید.
بافت کوکی تازه کاملا شبیه کیک هست.
سپس از فر خارج کرده و کمی صبر کنید و بعد از کاغذ جدا کنید.
با این میزان حدود 30 عدد کوکی خواهید داشت.
میتونید بعد از خنک شدن بین کوکی ها کاغذ روغنی بذارید و در ظرف دربسته فریز کنید.
این کوکی در تابه دو طرفه قابل پخت است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک پرتقالی
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
3 لیوان آرد
1 لیوان شیر
1 لیوان آب پرتقال
1 لیوان روغن مایع
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
پوست رنده شده 1 عدد پرتقال
طرز تهیه:
قالب کیک را با کره چرب کنید و کمی آرد داخل قالب بپاشد و در یخچال بذارید. تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید. به ترتیب روغن مایع ، شیر ، بکینگ پودر ، وانیل و آب پرتقال را اضافه کنید و با دور کند همزن برقی هم بزنید. در آخر آرد و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید و با دور کند تا وقتی که با هم مخلوط شوند هم بزنید. فر را 5 دقیقه قبل روی درجه 170 روشن کنید گرم شود. مایه کیک را داخل قالب بریزید و 35_30 دقیقه با کنترل بپزید. اگر میخواهید کیک شما پف کند دقت کنید تمام مواد به دمای اتاق رسیده باشند. .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کشمشی
عزیزان این مقدار اندازده کیک تو قالب سی در چهل هستش من مقدار مواد رو دو برابر کردم.
این کیک بدون فر هم عالی میشه طبق کیک بدون فر پستای پایین که گذاشتم برید
نصف لیوان کشمش پلویی رو شسته تو آب خیس کنید به مدت یکساعت سپس از صافی رد کرده بزارید آبش کاملا کشیده بشه سپس تو آرد بغلتونید وبریزید رو مایه کیک میتونید همراه کشمش کمی هم گردو بزنید
اندازه ها لیوان دسته دار فرانسه
آرد دو لیوان
تخم مرغ سه عدد
شکر یک لیوان سرخالی به اندازه بند انگشت خالی باشه
شیر نصف لیوان
روغن نصف لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری سرخالی ویا قاشق مرباخوری پر
پودر هل یک دوم قاشق مرباخوری دوست دارید به جای پودر هل وانیل بزنید یک هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ وشکر رو حدود چهار ویا پنجم دقیقه با دور کند همزن بزنید پودر هل اضافه کنید.سپس شیر اضافه ویک دقیقه بزنید.روغن اضافه کرده در حد مخلوط کردن بزنید .مواد که مخلوط شدن آرد وبیکینگ پودر که قبلا با هم مخلوط والک شدن اضافه کرده وبا ویسک به صورت دورانی کمی میزنیم سپس چند ثانیه با دور کند مخلوط کن میزنیم تا صاف ویکدست بشه
این مواد هم میتونید تو قالب کیک یزدی وهم تو قالب بیست در سی بریزید مواد کیک که ریختی کشمش روش بریزید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه به مدت چهل الی چهل وپنج دقیقه تا روی کیک طلای بشه از فر دراورده بزارید خنک بشه واز قالب خارج کرده
اگر تو قالب کیک یزدی میریزید کپسول کاغذی بزارید. اگر تو قالب بیست در سی ویا سی در چهل میریزید کناره ها رو چرب کفش کاغذ روغنی بندازید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ادویه_پرتقال
فقط ی نکته پرتقال خریدید پوستشو یا رنده ریز کنید یا برش نواری نازک یا خلالی کنید بزارید خشک بشه ما خیلی لازم داریم در انواع غذاها و شیرینی ها و ادویه ها
من رنده ریز بیشتر دوست دارم چون ی لایه نازک برداشته میشه ازش و اینکه موقع رنده کردن از بالا به پایین بکشید که بخش'سفیدش رنده نشه
کلیپ دقت کنید فرق رنده با نواری و ظرافتش کاملا مشخص
خیلی ذوق و هیجان دارم تا فردا امیدوارم لذت ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_مر_مری #بدون_فر که برای عید عالیه😍😋
۵۰۰ گرم بادام زمینی
۲۰۰ گرم بیسکویت پتی بور
۴۰۰ گرم شیر عسلی
۲ ق غ عسل
۲ ق غ پودر کاکاعو
۱ ق غ دارچین
۴۰۰ گرم شکلات
۵۰ گرمشکلات سفید+۱ ق غ روغن
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی جعفری و شوید
مواد لازم:
یک لیوان اب ولرم
نصف لیوان شیرولرم
دوقاشق ماست
یک قاشق کره
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق شکر
ده گرم خمیرمایه
یک قاشق مربا خوری نمک
۵ لیوان ارد
جعفری وشویدمقداری .
طرز تهیه:
جعفري و شويد تازه رو ريز خرد كنيد
شير ولرم، شكر، خميرمايه و آب ولرم روداخل ظرفي بريزيد و آن راذکنار بگذارید.
داخل ظرفي گودی تخم مرغ، كره، ماست و نمك رو مخلوط كنيد و تركيب شير را که آماده کردید به اون اضافه كرده و اون رو خوب مخلوط کنید. در این مرحله جعفري و شويد خرد شده رو به خمیر اضافه كنيد و آرد رو كم كم اضافه كنيد تا خمير یکدستی بوجود بیاد ،خمير رو در جای گرم يك ساعت استراحت دهید و بعد از پف کردن و حجم پیدا کردن اون رو پهن کنید و با لیوان یا ابزار برش زده و در روغن سرخ كنيد... در صورت تمایل میتونید از پنير موزرالا برای میانه خمیر هم استفاده كنيد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون صبحانه
شیر یک لیوان ولرم
آب یک لیوان ولرم
روغن مایع نصف لیوان
خمیر مایه ی ق غ خ
نمک ی ق م خ
شکر ی ق غ خ
آرد سفید ۵ لیوان(تقریبی)
مواد میانی
روغن زیتون نصف لیوان(من روغن زیتون روحذف کردم و فقط کره زدم)
کره ۲۰۰گرم .
برای رومال کردن
یک عددزرده ی تخم مرغ +ی ق غ خ ماست
یکسوم از آب ولرم روبهمراه شکر و خمیر مایه تو یه کاسه بریزید بذارید تا عمل بیاد و پف کنه....
توی ظرف بزرگی آب و شیرونمک وروغن و خمیر مایه که عمل اومده رو با هم مخلوط کنید و آرد روکه یه بار الک کردید کم کم بهش اضافه کنید و مخلوط کنید تا یه خمیر نرم و لطیف بدست بیارید،روی ظرف رو بپوشونید و دوساعت جای کرم بذارید تا حجمش دوسه برابر بشه(من فر رو کمی گرم می کنم و خاموش می کنم،خمیر رو تو فر میذارم نیم ساعته خمیر ور میاد)
خمیر که ور اومد،یه کوچولوورز میدیم و ۱۴تا چونه ازش برمیداریم و کنار میذاریم و روش یه دستمال می کشیم و پنج دقیقه استراحت میدیم،تو این فاصله کره رو آب می کنیم و با روغن زیتون مخلوط می کنیم وکنار دستمون میذاریم،یکی از چونه ها روبر میداریم و با پیوست کنی باز می کنیم ودو طرفش رو با مخلوط کره و روغن زیتون چرب می کنیم،بعد به کمک وردنه پهن می کنیم تا نازک بشه و از چهار طرفش شروع می کنیم به تا کردن تا یه مربع کوچیک بشه،بعد یه چونه دیگه بر میداریم و با کره چرب می کنیم و با وردنه پهنش می کنیم و اون خمیری روکه آماده کردیم وسطش میذاریم و از کناره ها شروع به تا کردن می کنیم و همین روال روادامه میدیم تا هفتمین خمیر،بعد به کمک وردنه خمیر آماده شده رو پهن می کنیم و شکل میدیم و توی کاغذ روغنی پهن می کنیم(با ۱۴تا چونه شما دو تا نون می تونید آماده کنید که هر کدوم از نون ها از هفت چونه آماده شدن)
روی خمیر دستمال بندازید و بیست دقیقه استراحت بدید و بعد با مخلوط زرده و ماست رومال کنید.
فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و نان ها رو توش بذارید تا زیرش طلایی بشه و در آخر کمی گریل روروشن کنید تا روش هم طلایی بشه....
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک اسفناج شکلاتی
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک، 80 گرم)
1 لیوان شیر
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2لیوان + 2 قاشق غذاخوری آرد
1لیوان اسفناج خام پوره شده
برای سس شکلاتی:
1.5 لیوان شیر
1قاشق غذا خوری پودر کاکائو
1قاشق غذا خوری نشاسته (گندم)
نصف لیوان شکر
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را داخل ظرفی بریزید و 5 دقیقه باهمزن برقی هم بزنید شیر و روغن را اضافه کنید به هم زدن ادامه بدید سپس مواد خشک را در حالیکه الک میکنید اضافه کنید و هم بزنید. در آخر پوره اسفناج را اضافه کنید و هم بزنید و داخل قالب چرب شده بریزید و در فر 175 درجه از قبل گرم شده بپزید برای سس شکلاتی تمام مواد سس را داخل قابلمه بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق تا زمانیکه بجوشد مدام هم زده بپزید بعد از سرد شدن روی کیک ها بریزید و به دلخواه تزئین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دونر خانگی
مواد لازم:
1 کیلو گوشت چرخ کرده با چربی متوسط
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
4_3 قاشق غذاخوری ماست
3 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا ، لوازم قنادی فروشی ها دارن)
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده ، زیره و آویشن (از هر کدام 1 قاشق مرباخوری)
150 گرم روغن دنبه (اگر گوشت چرخ کرده پر چرب است اضافه نکنید) چربی دنبه را به حالت یخ زده در غذاساز یا چرخ گوشت چرخ کنید و به بقیه مواد اضافه کنید
طرز تهیه:
تمام مواد را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید. اگر دستگاه غذاساز شما کوچک است میتوانید در 3_2 مرتبه انجام دهید. و یا میتوانید بقیه مواد را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با دست ورز بدید (پیاز را رنده کنید)
سپس مخلوط آماده شده را روی سلفون بریزید و با دست شکل بدید و با سلفون بپوشانید و از دو طرف فشار بدید و ببندید تا داخل مواد هوا نماند. میتوانید مواد را به 2 یا 3 قسمت تقسیم کنید. سپس داخل فریزر بذارید و تا وقتیکه کاملا یخ بزند نگه دارید(میتوانید یک روز قبل در فریزر بذارید). سپس بیرون آورید 15_10 دقیقه بعد سلفون را جدا کنید و با چاقوی تیز خیلی نازک برش بزنید. هر چقدر نازک تر باشد خوشمزه تر میشود. دونر ها را داخل روغن بذارید و گاهی هم بزنید و برگردانید تا بپزد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_طرحدار
دوستای گلم شما میتونید واسه صورتی شدن این شیرینی های خوشمزه از آب چغندر استفاده کنید ویا از رنگ مجاز خوراکی که قنادیها دارن.
مواد لازم:
150 گرم کره
1لیوان سرخالی پودر شکر
1 قاشق چایخوری سرکه سیب
2قاشق غذاخوری روغن
2تا3 قاشق غذاخوری آب چغندر (یا رنگ خوراکی چند قطره)
1 بسته وانیل 5گرمی(یا کمی وانیل ایرانی)
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
3 قاشق غذاخوری نشاسته گندم
آرد به میزان لازم (کم کم آرد را بریزید )
طرزتهیه :
ابتدا کره وشکر پودررا مخلوط کنید وبه نوبت سرکه و آب چغندر(رنگ خوراکی) را بریزید و بیکینگ پودر ونشاسته ووانیل را اضافه وهم بزنید ودرآخر و آرد را کم کم بریزیدتا خمیر لطیفی بدست بیاد (زیاد آرد نریزید چون کوکی خشک میشه).
خمیر را باز کنید واز خمیر به اندازه یک گردو بردارید وکمی باز کنید وبزارید در سینی فر وطبق ویدئو قالب را در کاکائو بزنید (با کمی تکان دادن قالب اضافه کاکائو را بگیرید) وروی خمیر که بصورت گرد باز کرده اید بزنیدوکمی فشار دهید و با کاتر گرد دور کوکی را قالب بزنید تالبه های کوکی صاف ویکدست شود.
سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا کوکیها پخته شوند.
زمان تقریبی حدود 15 تا 20 دقیقه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_مغزدار
#ژله_سوپرایز
برای تهیه این دسر اول باید قسمت وسط یا مغز دسر رو درست کنید.من از دسر کرم خرمالو استفاده کردم ولی شما میتونید هر نوع دسر که تمایل دارین یا پودینگ یا پاناکوتا استفاده کنید.
#دسر_خرمالو
مواد لازم:خامه صبحانه۱۰۰گرم.شیر۲۰۰میلی لیتر.خرمالوی بدون پوست میکس شده۲۵۰گرم.زرده تخم مرغ۲عدد.وانیل۱/۴ق چ.پودر ژلاتین۲ق غ.آب ۱/۲پ.شکر۱۰۰گرم.
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ.وانیل و شکر را با همزن بزنید تا کِرم رنگ بشه.پودر ژلاتین را روی آب بپاشید وقتی اسفنجی شد روی بخار آب قرار بدین تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه.شیر داغ را روی زرده همزده ریخته و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم به هم بزنید بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدین تا خنک بشه سپس ژلاتین اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.از صافی رد کنید..خرمالو اضافه کنید و اگه دوست دارین دسر کاملا یکدست باشه مجددا از صافی رد کنید و در آخر خامه را بریزید و خوب مخلوط کنید. قالب رو با دستمال چرب کمی چرب کنید.مواد را درون قالب ریخته و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر خودش رو بگیره.
-برای معطر شدن دسر میتونید از دو قاشق غذاخوری گلاب استفاده کنید.
برای تهیه ژله سعی کنید رنگش با رنگ دسر مخالف باشه تا بیشتر خودشو نشون بده.من از ژله انگور استفاده کردم.دوتا بسته ژله با سه لیوان آب جوش مخلوط کنید.به هم بزنید تا دونه های ژلاتین کاملا حل بشه اگه نشد روی حرارت ملایم یا بخار آب جوش بذارین بعد اجازه بدین تا خنک بشه.حالا دسر رو از یخچال بیرون بیارین اطراف دسر رو از قالب جدا کنید و نصفی از ژله رو روی دسر بریزین در ابتدا کمی با دستتون لبه های دسر رو کنار بزنید و ژله بریزین چند ثانیه بعد دسر روی ژله شناور میشه.قالب رو بذارین یخچال تا ژله نیم بند بشه (سعی کنید دسر در وسط قالب قرار بگیره و به اطراف قالب برخورد نکنه) بعد بقیه ژله رو اضافه کنید و مجددا بذارین یخچال تا کاملا ببنده موقع سرو مثل همه ژله ها ابتدا اطراف ژله رو از قالب با نوک کارد یا حتی دستتون از قالب جدا کنید و یک لحظه بذارین در آب گرم یه تکون به قالب بدین تا مطمئن بشید که ژله از قالب جدا شده سپس ظرف سرو رو روی قالب بذارین و قالب رو وارونه کنید تا دسر درون ظرف برگرده ممکنه کمی از ژله آب شده باشه که با یک دستمال از ظرف بردارید و تمیز کنید.
-اگه دوست دارین میتونین ژله بیشتر استفاده کنید( سه یا چهار بسته)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛