eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برای کرم: 2 لیوان شیر 2 قاشق سوپ خوری آرد 2 قاشق سوپ خوری نشاسته (ذرت) نزدیک 1 استکان شکر (70 گرم) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق غذاخوری پر کره مواد لازم برای سس شکلاتی: نصف قوطی خامه صبحانه (100 میلی) 100 گرم شکلات تلخ برای سس قهوه: نصف استکان آب داغ 1 قاشق مرباخوری نسکافه طرز تهیه: برای کرم شیر ، آرد ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد سپس اجاق را خاموش کنید. وانیل و کره را اضافه کنید و با همزن برقی حداقل 5 دقیقه هم بزنید. برای سس شکلاتی خامه را گرم کنید(نجوشد) وقتی به درجه ای رسید که شکلات را آب کند اجاق را خاموش کنید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. اگر کیک خانگی دارید میتوانید در اندازه کوچک خرد کنید و استفاده کنید. و یا از کیک آماده استفاده کنید. برای سس قهوه نسکافه را در آب داغ حل کنید. میتوانید داخل کاسه و یا داخل لیوان به ترتیب کرم ، کیک ، سس شکلاتی و سس قهوه را داخل لیوان بریزید در آخر با تکه های شکلات ، فندق... به دلخواه خودتان تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد کلم با ذرت و گوجه گیلاسی براى تهيه ى اين سالاد به دو پيمانه كلم باريك خلالى شده يك پيمانه كلم قرمز باريك خلالى شده نصف ليوان كنسرو ذرت يا پخته شده يك پيمانه خيار دايره ى خرد شده چند عدد گوجه گيلاسى خرد شده نياز داريم همه ى مواد رو خرد و شسته و باهم مخلوط ميكنيم و كنار ميزاريم براى سس اين سالاد هم دو ق غ خ سس مايونز +دو ق غ خ ماست زده شده+يك ق غ خ شكر+يك عدد سير رنده شده+ يكى دو ق غ خ آبليموى تازه+نمك و فلفل سياه مقدارى همه اين مواد رو باهم زده و به سالاد اماده شده ميزنيم و مخلوط ميكنيم و يك ساعت در يخچال تا مزه دار و نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی سوخاری این مدل ماهی خیلی خوشمزه اس و کاملا بوی ضخمش گرفته میشه. من از ماهی قزل استفاده کردم. از هر ماهی ای ک مناسب سرخ کردن باشه میشه استفاده کرد. مواد مورد نیاز👇 ماهی (از هر ماهی ای میتونید استفاده کنید) سیر 2 حبه روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری آرد 1 فنجان زعفران ب مقدار لازم نارنج یا آبلیموی تازه نمک 1 قاشق مرباخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری پر تخم مرغ 1 عدد اول از همه ب ماهی آب نارنج میزنیم بعد زعفران و نمک میزنیم. و در آخر نمک میپاشیم و میریم سراغ کوبیدن سیر. سیر رو نیمکوب میکنیم بعد بهش 2 قاشق روغن زیتون میزنیم و دوباره میکوبیم تا کاملا له بشه و روی قسمت داخلی ماهی رومال میکنیم و ب مدت 1 ساعت استراحت میدیم تا مواد کاملا ب خورد ماهی برن (روی ماهی برش های اریب میزنیم تا در زمان سرخ شدن مغز ماهی هم سرخ بشه). بعد از گذشت 1 ساعت ماهی رو توی آبکش میزاریم تا آب اضافیش خارج بشه. توی ی ظرف با سطح صاف تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا از لختگی در بیاد. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا ک پودرش هم کردیم مخلوط میکنیم. ماهی رو ابتدا توی تخم مرغ آغشته کرده بعد توی آرد میزنیم. همه جای ماهی هم ب تخم مرغ و هم ب آرد آغشته بشه بعد آرد اضافه رو میتکونیم تا در زمان سرخ کردن روغنمون نسوزه . توی تابه روغن ریخته و میزاریم تا خوب داغ بشه. (اگر روغن سرد باشه شکل ماهی ب هم میریزه و امکان متلاشی شدنش زیاده.) بعد دو طرف ماهی رو با حرارت ملایم سرخ میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥥 🍨 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین ظرف برای تهیه ژله تزریقی،ظرفهای پلاستیکی یکبار مصرف هستن،کافیه یکم کف ظرف رو چرب کنید و بعد ژله آلوورا رو توی ظرف بریزید و بذارید ببنده...بعد از اتمام کار هم اول یک لایه نازک ژله آلوورا مجددا پشت کار بریزید تا پارگیهای ژله رو ترمیم کنه و بذارید یخچال وقتی نیم بند شد یک لایه ژله بستنی پشت کار بریزید تا جلوه کارتون بیشتر بشه و بذارید تا کاملا ببنده و در پایان دور تا دور ژله رو با نوک کارد آزاد و به راحتی در ظرف سرو برگردونید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام جمعه تون مبارک خونه تون گرم وپرازامید روزگارتون شادوآرام بزم عشقتان پرسرور امروزتون پرازلبخند و لبریز از شادی در کنارعزیزانتان ❤️💚❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"دونر مرغ " اینجا از بالای ران مرغ استفاده کرده و کامل استخوانهاش جدا شده شما میتونین برای راحتی کار از سینه هم استفاده کنین اول میریم سراغ درست کردن سس ماست خامه ای یا ماست پرچرب 3 تا 4 قاشق غذاخوری آبلیمو یا لیمو ترش تازه 2 قاشق غذاخوری رب کوجه فرنگی 1 و نصف قاشق چایخوری روغن مایع 6 قاشق غذاخوری ادویه ها پودر کاری پودر پاپریکا نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه خب حالا مرغ هارا میخوابونیم تو سس یه سلیفون پهن میکنیم مرغهارو میچینیم روی هم به صورت فشرده سعی کنین با سلیفون مرغ هارو رول کنین و سلیفونو چند لایه بپیچین تا یه رول محکم مثل رول کالباس شه مثل رولت خامه ای که قشنگ رولش میکنین😁 بعد که حسابی پیچیدین سلیفونو محکم کردین بزارین 18 تا 24 ساعت تو فریزر بمونه حالا از فریزر خارج میکنیم سلیفونو از دورش باز میکنیم چند دقیقه صبر میکنم تا قابل برش زدن بشه ولی هنوز حالت یخی داره و نباید بزارین اب شه با یه چاقوی تیز ورقه های نازک میبریم و با یکم روغن کف تابه نچسب سرخش میکنیم کنارشم فلفل و گوجه میتونین بزارین و ساندویچش کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه شیرینی راحت و خوش طعم و خوشمزه و با بافتی نرم . برای حدودا 30 عدد شیرینی کره 100 گرم ( روغن جامد یا نیمه جامد هم میشه) پودر قند 40 گرم ( حدودا 1/4 لیوان) زرده تخم مرغ 1 عدد پودر هل 1/2 ق چ زعفران غلیظ 1 ق م آرد سفید 160 گرم ( یه لیوان یه کم بیشتر) گردو و شکلات و پودر پسته به میزان لازم همه مواد به دمای محیط برسه . کره نرم و پودر قند الک شده رو با همزن 5 دقیقه زدم . زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه زدم . پودر هل و زعفران رو اضافه کردم . آرد رو الک کردم و داخل مواد ریختم . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه ورز دادن نمی خواد با نوک انگشت مواد رو جمع کردم . خمیر استراحت نمی خواد . ازش گوله هایی برداشتم و بعد روش سفیده تخم مرغ زدم و گردو قرار دادم . در سینی فر چیدم . فر از یه ربع قبل گرم کردم و در فر 170 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دادم . بعد از پخت روش کمی شکلات آب شده و پودر پسته ریختم . بدون فر توی فر دست ساز می تونین درست کنین . ماندگاری شیرینی حدودا 3 تا 4 هفته در ظرف درب بسته محیط خنک می باشد. در صورت استفاده از روعن جامد ماندگاری کمی بالاتر می رود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر 2.5 لیوان پودر ژلاتین 25 گرم (2.5 ق غ) خامه صبحانه 100 گرم (2 تا 3 ق غ) شکر 100 گرم( 6 تا 7 ق غ) وانیل نوک قاشق پودر ژله یک بسته برای پاناکوتا نصف لیوان شیرو پودر ژلاتین رو روی بخار کتری (روی حرارت غیر مستفیم ) قرار دادم تا ذراتش حل بشه . بقیه شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . شیر نجوشه فقط در حد حل شدن شکر . خامه رو هم توی ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مسقیم قرار دادم . ژلاتین حل شده رو داخل شیر ریختم و هم زدم . خامه رو قبل از اینکه بحوشه ، از روی حرارت برداشتم و مواد شیر و ژلاتین رو داخل خامه ریختم و خوب هم زدم و آخر کار وانیل رو ریختم و از حرارت برداشتم . یک بسته پودر ژله (من از انار استفاده کردم) رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم . چون پاناکوتا داخل قالب ریختم چرب کردن نداره اگر خواستید با دو قطره روعن مایع چرب بشه . پاناکوتا رو داخل قالب ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده خیلی هم زیاد نمونه . بعد برش دادم و یکی در میون خارج کردم . داخل جاهای خالی اول خیلی جزیی ژله ریختم . چون پاناکوتا نرم هست و توی قالب راحت وول می خوره یه کم ریختم تا با ژله سفت بشه و بعد مابقی ژله رو ریختم و داخل ژله هم انار دون شده ریختم و داخل یخجال قرار دادم . پاناکوتاهایی رو که خارج کرده بودم رو آب کردم و روی دسر ریختم . بعد گذاشتم یخچال تا خوب بسته بشه بزارید 8 ساعتی بمونه و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که از جاش کاملا آزاد شده روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم اگر دیدین که نه راحت آزاد نیست توی آب ولرم چند ثانیه بزارین و بعد برگردونین . نکته : جای خامه صبحانه ، خامه قنادی هم میشه فقط چون شیرین تره شکر کمتر بریزید . نکته : من پاناکوتای اضافه رو توی ماکروفر چند ثانیه قرار دادم و آب کردم یا روی بخار کتری به محض اینکه اب شد بردارین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کشمش کیک کشمش وگردو با طعم پرتقال طعمش محشرررره حتمااا حتما امتحان کنید 😍 این کیک بدون فر هم عااالی میشه هر قالبی که دارید میتونید استفاده کنید تو قالب رویی حتمااا کاغذ روغنی بندازید .قالب نچسب چرب و آرد پاشی کنید میخواید بدون فر درست کنید همه مواد رو اندازه گیری ،ودم دستتون باشه فر رو تو دمای 180 درجه روشن کنید مواد لازم تخم مرغ سه عدد شکر یک لیوان شیر یک چهارم لیوان آب پرتقال یک چهارم لیوان روغن مایع یک سوم لیوان آرد دو لیوان پبکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری (غذا خوری) پوست رنده پرتقال یک قاشق مرباخوری فقط قسمت نارنجی رنگش کشمش به مقدار لازم (حدود یک دوم پیمانه) کشمش رو بشورید وبزارید خشک بشه تخم مرغ وشکر رو حدود سه دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم وکشدار بشه پوست پرتقال هم اضافه کنید سپس شیر واب پرتقال اضافه حدود یک دقیقه بزنید روغن مایع هم بریزید چند ثانیه بزنید فقط در حد مخلوط کردن آرد و پکینگ پودر رو با هم مخلوط والک کرده در سه مرحله به مواد اضافه کرده هر دفعه پنج الی شش ثانیه بزنید حدود از موقع ریختن آرد باید 15 ثانیه زده بشه میریزیم تو قالب آماده شده کشمش روش میپاشیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای صدوهشتاد به مدت 45 دقیقه الی یکساعته روش که طلای شد از فر در بیارید تو دمای محیط بزارید خنک بشه سپس از قالب در بیارید و برش بزنید وبا چای داغ وخوش رنگ ویا شیر نوش جان بفرماییر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سفیده تخم مرغ 100 گرم (تقریبا معادل 3عدد سفیده تخم مرغ درشت میشه،هر سفیده تخم مرغ تقریبا معادل 35_30گرم هست) شکر دانه ریز 200 گرم(من حدود یک لیوان سرخالی زدم) معمولا دوبرابر وزن سفیده شکر اضافه میشه،اگر شکرتون درشت بود کمی اسیاب شود،با این میزان از شکر مطمئنا مرنگ شیرین خواهد بود می توان شکر دستور راکمترازمیزان گفته شده ریخت به شرطی که سفیده راخوب فرم دهید، اب لیموترش تازه 1ق چ وانیل یا اسانس دلخواه کمی برای تهیه مرنگ بهتراست از سفیده های تازه تخم مرغ استفاده شود وموقع جدا کردن سفیده اززرده مواظب باشید اززرده چیزی وارد سفیده نشود،سفیده ها رادرظرفی تمیز (ظرفی که خیس یا چرب نباشد)درابتدا بادور تند همزن بزنید تا کف کند وسپس فومی شکل شود،دراین مرحله کمی آبلیمو اضافه ومخلوط کنید،اسانس یا وانیل نیز به دلخواه دراین مرحله اضافه شود، حال به سفیده فومی شکل قاشق قاشق شکر افزوده وبادورمتوسط همزن بزنید،تا شکر کاملا حل شود وسفیده تخم مرغ فرم بگیرد،به حدی که با خارج کردن سریهای همزن،جای آن به حالت قله ایستاده(نه خمیده)بر روی سفیده باقی بماند ومرنگ قابلیت شکل گرفتن پیدا کند، مرنگ رادرون قیف وبا ماسوره های دلخواه ریخته وروی سینی کاغذ انداخته پایپ کنید،سینی رادرفر،با کمترین حرارت ممکن ،حدود صددرجه،تاجایی شعله راکم کنید که فرخاموش نشه،بگذارید حدودتقریبا یک ساعت ونیم دو ساعت اجازه دهید تا مرنگها خشک شود وبراحتی ازروی کاغذ روغنی جداشوند، اگر دمای فر زیادباشه مرنگ تغییر رنگ میده، اگر بیشتر داخل فربمونه کاملا خشک میشه،اگر کمتر داخل مرنگها کمی نرم وادامسی شکل میشه، هرچقدر بیشتر داخل فربمونه روش ترک میخوره، برای مرنگ های خوکی شکل،کمی رنگ قرمز زدم وبا قیف بدون ماسوره سر خوک رازدم وبا ماسوره برگ کوچک گوشها، پس از خشک شدن با شکلات ذوب شده چشم وبینی راکشیدم، مهمترین نکته تهیه مرنگ دمای پایین فرهست باید بادمای خییلی کم خشک بشن که هم تغییر رنگ ندن وهم براق بمونن فر من هم دماش خیلی بالا هست ولی بازم مرنگها بد نمیشن فقط کمی براق نیستن،،،، اگر حرارت فرتون زیاده می تونین درب فر را بعد ازحدود 45 دقیقه یکساعت ازپخت مرنگها کمی نیمه باز بگذارید تا کمی ازحرارت داخل فرکم بشه،پس از خشک شدن کمی درون فرخاموش بمانندوسپس خارج کنید، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیرتارت...... از خمیر کره ای استفاده نکنید اصلا مناسب نیست خمیر جادویی وخمیری که واسه پیتزا استفاده می شه مناسبه دولیوان ارد ودوقاشق شیر خشک که قابل حذف است ویک قاشق مرباخوری بکین پودر و یک قاشق غذا خوری شکر و یک قاشق غذا خوری خمیر مایه فوری و یک قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید بعد دوقاشق روغن بریزید ومخلوط کنید ودر اخر اب ولرم را کم کم اضافه تا خمیر جمع و لطیفی بدست ایدوروی خمیر را بگیرید و بمدت یک ساعت استراحت دهید تا حجمش دوبرابر بشود واسه دیدن درست کردن خمیر بصورت کلیپ روی این هشتک بزنید ادامه کار..... سینه بدون استخوان مرغ را ران مرغ مناسب نیست من نصف یک سینه مرغ بزرگ را از طول سه قسمت کردم وبا دوقاشق سرکه سفید و سس کچاب و چهار قاشق ماست زیاد ابکی نباشه وپوره دوحبه سیر و پودرزیره وفلفل سیاه و پودر پاپریکا و ادویه مخلوط وفلفل قرمز وپودر زنجبیل و دوقاشق روغن خوب مخلوط کردم وحداقل شش ساعت گذاشتم مزه دلر بشه بعد توی تابه گریل دوطرفش را سرخ کردم میتونید توی تابه معمولی کمی روغن بریزید وسرخ کنید در عین سرخ کردن میتونید کمی جعفری هم روش بریزید وبعد بصورت مکعبی ریز خرد کنید اینقد طعم این مرغ خوشمزه است که میتونید همینطوری هم بعد سرخ کردن توی ساندویچ استفاده کنید و بعدبا یه دونه سیب زمینی ریز خرد شده وسرخ شده ویه گوجه نسبتا سفت ریز خرد شده که حتما تخم وژله داخل گوجه را خارج کنید تا موقع پخت اب نیندازد همه را مخلوط کنید . خمیر را دوقسمت کنید یک قسمت را باز کنید وقالب تارت سایز این قالبها معمولا یکی است کمی بزرگتر یا کوچکتر اشکالی نداره وقالب را با روغن جامد یا ارده چرب کنید خمیر را بقطر حدود نیم سانت باز کنید نازکتر هم می شه وتوی قالب بیندازید واضافه دور قالب را بگیرید طبق فیلم وبا چنگال سوراخ کنید خمیر را تا زیاد پف نکنه واز سس طحینه که ترکیبی از نصف لیوان ماست نسبتا سفت وپوره یه حبه سیرودوقاشق ارده و اب یک لیموی کوچک و نمک وکمی فلفل سفید است را خوب مخلوط کنید ودوقاشق از این سس را روی خمیر بمالید و مواد شاورما را بریزید وصاف وصاف کنید وبقیه سس را روی مواد بریزید و نصف دیگه خمیر را با رول مخصوص که خمیر را توری شکل می کند مثل فیلم انجام دهید اگر ندارید خمیر را بصورت نواری در بیارید وروی مواد بذارید بصورت مربع وبعد کمی شیر را با زعفران مخلوط وروی خمیر بمالید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل شیرینی اُسکار 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیبزمینی خوشمزه😋 عالیه👌😍 1 عدد سیبزمینی متوسط 4 عدد تخم مرغ 1 ق غ آرد نمک و فلفل سیاه و قرمز جعفری مقداری سیبزمینی هارو پوست بگیرید و خورد کنید و روی حرارت بگذارید و در رو قرار بدین تا بپزه و سرخ شه سفیده تخم مرغ رو جدا کرده و مقداری نمک اضافه کنید و با همزن بزنید تا رنگش سفید شه و پف کنه به زرده تخم مرغ آرد اضافه کرده و بعد داخل سفیده بریزید و مخلوط کنید و روی سیب‌زمینی‌ها بریزید و جعفری و فلفل سیاه و قرمز رو اضافه کنید و درش رو بذارین وقتی که تخم مرغ گرفت برگردونین نوش جااان😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل قطاب 👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم کرم پنیر خامه ای🔻 پنیر خامه ای:175 گرم خامه :100 گرم کره:120 گرم شکردانه ریز:1 پیمانه وانیل:1 قاشق چایخوری پنیر و خامه را با کمک یک لیسک و یا هم زن برقی خوب هم بزنید و در ادامه کره و پودر قند یا شکر رو اضافه کنید و کامل مخلوط کنید تا کرم نرمی حاصل بشه مواد لازم برای خمیر تارت🔻 آرد2 لیوان نمک1/2 قاشق چایخوری شکر1 قاشق چایخوری کره200 گرم آب به میزان لازم طرز تهیه🔻 آرد را چند بار الک کنید و سپس شکر و نمک را به آن اضافه کرده و ترکیب را مخلوط نمایید. کره سرد را تکه تکه کنید و درون مخلوط آرد بیاندازید. در ادامه ترکیب را داخل مخلوط کن بریزید و بگذارید کمی با هم میکس شوند. در ادامه آب سرد را به مواد اضافه کنید و همان طور با نوک انگشتان دست کمی ورز دهید تا کمی حالت خمیری پیدا کند. ممکن است در این زمان خمیر کمی جمع می‌شود ولی نباید تکه‌های کره در آرد کاملاً آب شود. اگر خمیر در این مرحله کمی تکه تکه بود اشکالی ندارد. خمیر را بصورت یکدست روی سطح صافی پهن کنید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید. حال می‌بایست خمیر را در یخچال به مدت 1 الی 2 ساعت گذاشت. بعد از گذشت این زمان خمیر را با وردنه پهن کنید و بصورت دلخواه برش دهید و در قالب بگذارید. وقتی خمیر را در قالب پهن می‌کنید نباید بیشتر از حدودا 1 سانتی‌متر قطر داشته باشد. سپس با چنگال چندین سوراخ در خمیر ایجاد کنید و درون فری که از قبل گرم شده در دمای 180 درجه سانتی‌گراد بگذارید 15 دقیقه بپزد بعد از پخت درون ظرف مورد نظر بگذارید از مواد پنیری خامه ای روی سطحش کامل پخش کنید و هر نوع میوه ای که دوست دارین رو روش بچینید مثله کیوی و توت فرنگی خرد شده که به شکل هندوانه میشه و با شکلاتی چیپسی قابل تزئین هستش و خیلی زیباست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛