eitaa logo
آشپزی خاص
88.6هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ارد:یک پیمانه شیر:یک پیمانه اب:یک پیمانه شکر:یک پیمانه روغن مایع:نصف پیمانه گلاب:یک چهارم پیمانه عرق هل:یک قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده غلیظ:به مقدار لازم ارد رو یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم داخل تابه نچسب مرتب هم بزنید تا بوی خامیش بره (دقت کنید اصلاااا رنگ ارد تغییر نکنه) بزارید خنک بشه ارد رو الک کنید ودوباره بریزید داخل تابه روغن مایع رو بهش اضافه کنید وبا حرارت ملایم هم بزنید تا گرم بشه یک پیمانه شیر به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه وبا لیسک یا قاشق چوبی مرتب هم بزنید حالت خمیر لطیف ویکدست پیدا میکنه بیست دقیقه روی شعله ملایم مداوم هم بزنید. در این فاصله اب وشکر رو مخلوط روی حرارت بزارید تا ریز ریز قل بزنه نیاز به غلیظ شدن شربت نیست در انتها که شکر حل شد حرارت رو خاموش گلاب وهل وزعفرون رو اضافه کنید  مخلوط ارد وشیر وروغن رو هم حتما مداوم هم بزنید بعد بیست دقیقه تا نیم ساعت هم زدن شربت رو کم کم (یکدفعه اضافه نکنید) در حین هم زدن اضافه کنید ومخلوط کنید حرارت رو خاموش کنید ومرتب هم بزنید کمی تابه رو گهواره کنید(تکان دادن تابه به چپ وراست) این حلوا شلتر از حلوای زعفرونی هست خیلی خوش طعم وخوش عطره مزه بهشت میده نکته؛در تمامی مراحل کار حرارت ملایم باشه حتمااا واز هم زدن مخلوط آردی غافل نشید این حلوا گزینه خیلی خوبی واسه سفره افطاری هست
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
شیر ۳لیوان نشاسته ی گل ۳ ق غ شکر ۶ق غ گلاب ۴ ق غ بستنی وانیلی 100 گرم زرده ی تخم مرغ ۱ عدد خامه ی صبحانه 2 ق غ طرز تهیه : همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد مواد رو دو قسمت کرده ؛و با زعفران دم کشیده زعفرانی کنیم . بسیار خوشمزه و عالی هست
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ماقوت مناسب ماه مبارک💐 ماقوت نشاسته گندم،پودر نباشه بهتره ۲ قاشق غذا خوری،آب ۲ لیوان،شکر ۱/۳لیوان،زعفران دم کرده مقداری،گلاب ۱/۴لیوان خلال بادام ابتدا آب برارید جوش بیاد،نصف لیوان آب سرد را روی نشاسته ریخته وخوب حل کنید تا صاف ویکدست باشد،بعد کم کم داخل آب جوش ریخته وهم بزنید،،یکدفعه نریزید که گلوله میشه،،،بزارید نشاسته به جوش بیاد،وهم بزنید شکر را اضافه کرده روی شعله ملایم هم بزنید،زعفران را اضافه کرده،،ودر آخر گلاب و خلال بادام بریزید،شعله رو خاموش کنید،داخل ظرف سرو ریخته تزئن کنید وداخل یخچال بزاید بعد دوساعت قابل خوردن،،التماس دعا
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
حلواي شير خشك مواد لازم آرد یك پیمانه شیرخشك پرچرب یك پیمانه روغن مایع یك پیمانه شكر یك پیمانه زعفران ساییده‌شده به مقدار لازم گلاب نصف پیمانه طرز تهیه 1- ابتدا شیره حلوا را درست كنید. برای این ‌كار یك پیمانه آب جوش را در كاسه‌ای بریزید و شكر، زعفران و گلاب را به آن اضافه كنید و آن قدر با قاشق هم بزنید تا مایعی یكدست حاصل شود. این كار را می ‌توانید روی شعله اجاق‌ گاز انجام دهید تا مواد با سرعت بیشتری در آب حل شوند. 2- تابه نچسبی آماده كرده، روغن را در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس آرد و شیرخشك را همزمان اضافه كنید و روی شعله ملایم مدام هم بزنید تا مخلوط در روغن تفت داده شود و تغییر رنگ پیدا كند. نكته: برای آنكه از كافی ‌بودن مقدار سرخ ‌شدن مخلوط آرد و شیر خشك مطمئن شوید، كمی از مخلوط آردی سرخ‌شده را داخل نعلبكی بریزید و مقداری شیره به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید. اگر از رنگ حاصله راضی بودید، زمان اضافه‌ كردن شیره به مخلوط آردی رسیده است. در غیر این صورت، سرخ‌كردن آرد و شیر خشك را ادامه دهید. 3- وقتی زمان ریختن شیره رسید، آن را كم‌كم در تابه بریزید و مدام هم بزنید تا حلوا حالت سفت به خود بگیرد و به اصطلاح روغن بیندازد. براي تزيين يك قاشق غذاخوري را داخل كيسه نايلون مي گذاريم تا به حلوا نچسبد توسط سطح قاشق حلوا را صاف مي كنيم و دور آن را با فشار دسته قاشق طرح مي اندازيم براي گلهاي رز بايد از خارج به سمت مركز گل با نوك قاشق حلوا را بكشيم به صورت هلالي تا گلبرگها يكي يكي ايجاد شوند و تابلويي زيبا خلق شود.
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ماست خامه اي ١/٢ ليوان روغن مايع ١/٢ ليوان ايرميك ١ ليوان ارد قنادي ١/٢ ليوان بكينگ پودر ١ ق چ تخم مرغ ١ عدد شكر ١/٥ ليوان اب ١ ليوان گلاب نصف ليوان اب ليمو ترش چند قطره اول از همه شربتو حاضر ميكنيم اب و شكرو داخل قابلمه مناسب ريخته و رو حرارت زياد ميزاريم جوش ك اومد گلاب و اب ليمو رو اضافه كرده حرارتو كم كرده و اجازه ميديم ٧،٨ دقيقه ريز جوش بزنه و خاموش ميكنيم ميزاريم خنك شه مابقي موادو ك تشكيل شده از ايرميك ،ارد، روغن،ماست،ب پ و تخم مرغ رو باهم مخلوط كرده و با همزن يك دقيقه ميزنيم تا يك دست شه خميرمون نبايد خيلي سفت باشه و داري چسبندگي بايد باشه نيم ساعت داخل يخچال استراحت ميديم و با ماسوره دلخواه داخل روغن داغ سرخ ميكنيم و از روغن در مياريم داخل شربت خنك شده ميزاريم يك دقيقه و خارج كرده و نوش جان ميكنيم
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
✏مواد لازم  : 🔸یک کیلو گندم 🔸3 کیلو آرد نان سنگک ♨طرز تهیه : 🔹گندم را تمیز کرده و بشویید. مدت سه روز آن را در آب خیس کنید و طی این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا نوک گندم جوانه بزند. سپس آن را در دستمالی تمیز و  خیس بریزید تا ریشه درآورد. بعد از درآوردن ریشه آن را در چند عدد سینی پهن کرده و پارچه ای خیس روی آن بیندازید تا گندم ساقه نقره ای بزند. 🔹بعد گندم نقره ای شده را آسیاب کنید. مقداری آب روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس از صافی رد کنید به طوری که شیره از پوسته گندم درآید. چون شیرینی سمنو از همین  شیره سفید رنگ می باشد. 🔹باید دقت کنید که گندم خوب نرم شده و شیره ی آن گرفته شود. آرد را در قابلمه ی مناسبی ریخته و شیره ی گندم را کم کم به آن اضافه کنید تا آرد در شیره حل شده و به صورت مایع رقیقی درآید. ظرف را روی شعله ی اجاق قرار دهید و آن را مرتب هم بزنید تا مایع جوش آمده، کم کم غلیظ شود. 🔹مایع سمنو را باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و مثل حلوا شود. وقتی آب سمنو کشیده شد، آن را کمی تفت دهید و در این مرحله مقداری آب سرد به سمنو اضافه کنید تا کمی رقیق تر و خوش رنگ تر شود. 🔹سمنو را در ظرف گردی ریخته و مدت نیم  ساعت در فر یا روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد. در صورت تمایل می توانید مقداری خلال پسته و بادام به سمنو اضافه کنید. هرگز در سمنو شکر نریزید،  زیرا شیره ی گندم به اندازه ی کافی شیرین می باشد. 💡نکات تغذیه ای : تغییراتی که در یک دانه درحین جوانه زدن رخ می دهد، بسیار جالب است و این مساله است که ارزش تغذیه ای آن را افزایش می دهد.
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊