فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳فرنی_پسته👩🍳
مواد لازم
آرد برنج یک ونیم ق غ
نشاسته ذرت یک ق
شکر سه ق غ
کره یک ق چ
زعفران یک ق غ
پودر پسته سه ق غ
خامه صبحانه 50گرم یا نصف یک پاکت صدگرمی
شیر یک پیمانه
گلاب چهار ق غ
🍮#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_زعفرانی🌼🌼
آرد گندم دو لیوان
شکر یک لیوان به علاوه یک مشت
گلاب نصف لیوان
آب دولیوان
زعفران آبکرده غلیظ
پودر هل یک قاشق چایخوری
کره صد گرم
روغن مایع نصف لیوان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳سالاد ماست و اسفناج👩🍳
1 دسته اسفناج
2 عدد هویج رنده شده
1 عدد فلفل دلمه
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
5-6 قاشق غذاخوری ماست یونانی
1-2 حبه سیر
نمک ، فلفل
🍲مواد روی آن
3-4 گردو
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چای خوری کره
فلفل قرمز یا فلفل چیلی ساییده شده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میلک_شیک_پرتقال
یه نوشیدنی عالی و خوشمزه
برای دو نفر
پرتقال دو عدد
بستنی وانیلی 6 قاشق (یه لیوان )(کلا میزانش دل به خواهی)
عسل 1 ق غ (یا شکر 2 ق غ)
رنده پوست پرتقال 1 ق چ
شیر 1 لیوان
یخ چند تکه .
پرتقال رو سر و تهش رو بریدم و بعد پوست بدنه اش رو و به صورت فیله دراوردم .می تونین به صورت فیله هم در نیارین ولی خوب بهتره پوست های داخلیش گرفته بشه . بقبه هم هدر نرفت والا خسته بودم همون لحطه مابقی رو خوردم . میوه است دیگه حالا هر طور بشه 😉😉
همه مواد رو داخل مخلوط کن ریختم و میکس کردم .
داخل جام (لیوان) ریختم و کمی روش بستنی ریختم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت داوود پاشا
سلام دوستای گلم یه خورش خوشمزه و ترکیه ای و راحت برای زمان هایی که تایم کمتر دارین ، خیلی هم خوش خوراکه .
برای 3 نفر
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 2 عدد
نعنا خشک 1 ق غ
رب انار ملس 2 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
یه دونه از پیاز ها رو ریز رنده کردم و آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کردم و خوب ورز دادم . بعد گذاشتم یخچال تا کمی بمونه ، وقت نداشتین اشکالی نداره . بعد از به اندازه یه گردو برداشتم و کوفته قلقلی درست کردم .روغن رو توی تابه ریختم و قلقلی ها رو توش تفت دادم ، بعد کوفته ها رو بیرون آوردم . یه پیاز دیگه رو ریز خرد کردم و روغن تفت دادم ، حالا کوفته ها رو به پیاز اضافه کردم و نعنا خشک پودر شده رو بهش اضافه کردم .یه کوچولو تفت دادم . حالا رب انار رو با یک لیوان آب حل کردم و داخل خورش ریختم . درش رو گذاشتم تا بمونه و خورش زیر حرارت ملایم قوام بیاد . حدود نیم ساعت زمان لازم داره ، نمک و فلفل خورش رو هم بچشین کم بود بهش اضافه کنین .
من شکر نمی ریزم توش این خورش کمی ترش هست . اگر دوست نداشتید می تونید کمی شکر بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#طرز_تهیه_کیک_بدون_فر_داخل_قالب_پلاستیکی
پیشنهاد میکنم حتما حتما این کیک رو امتحان کنید معرکه است من که خیلی خیلی خوشم اومد واقعا حرف نداره😍
بافت نرم و سبکی داره و میشه گفت تو دهن آب میشه😋
مواد لازم:
آرد 1 پیمانه سر خالی
شکر و شیر و روغن مایع هرکدام نصف پیمانه
تخم مرغ دو عدد
بکینگ پودر 1 ق چ
وانیل نصف قاشق چایخوری 📝طرز تهیه:
قبل از هرکاری شکر و وانیل و روغن را باهم مخلوط میکنیم، تخم مرغ هارا یکی یکی اضافه میکنیم، شیر را افزوده، آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط و الک میکنیم، با لیسک مواد را مخلوط میکنیم تا مایه کیک صاف و یکدست شود...
با فرچه روغن جداکننده (روغن جداکننده یعنی ترکیب مساوی... یک قاشق آرد، یک قاشق روغن جامد، یک قاشق روغن مایع) را به تمام قسمتهای قالب پلاستیکی میمالیم...
داخل قابلمه آب میریزیم، قالب را داخل قابلمه میگذاریم، زیر قابلمه را روشن کرده حرارت را زیاد میکنیم تا آب بجوش آید، همینکه آب بجوش آمد، حرارت را کم کم میکنیم، در قابلمه را با دمکنی میگذاریم، یه ربع صبر کنید، حرارت را خاموش کنید، قالب را از قابلمه خارج کنید...
صبر کنید تا کیک کاملا سرد شود، بعد قالب را برگردانید کیک به راحتی داخل ظرف سرو برمیگردد...
این کیک با چایی، قهوه، یاهر نوشیدنی فوق العاده است...
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_فود
#رول_ژامبون_وپنیر
#لقمه
یه فینگر فود ساده و خوشمزه آوردم واسه تون😉
نکته خاصی نداره فقط برش پنیر و ژامبونتون رو کمی کوچکتر از نون برش بزنید که حین سرخ شدن پنیر از نون تست نزنه بیرون😊
نان تست
ژامبون مرغ یا گوشت
پنیر ورقه ای
تخم مرغ
پودر سوخاری
قسمتهای قهوه ای دور نان تست رو جدا میکنیم
با وردنه سنگین روی نان تست فشار آورده تا به لایه نازکی از نان تبدیل شود.
یک برش ژامبون و پنیر روی آن قرار داده و رول میکنیم.
در صورت تمایل با خلال دندان فیکس میکنیم که من خلال نزدم😉
رولهارا ابتدا درتخم مرغ و سپس در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ میکنیم
🍔 🍖#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_عربی_سوزان
آرد سفید 1 پیمانه(سه صفر)
نشاسته ذرت 1 پیمانه(به صورت پودر سفید هست از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید)
شیر خشک 2 پیمانه(بهتره از شیر خشک نیدو استفاده کنید چون خوش طعم تر هست البته میتونید شیر خشک فله ای از لوازم قنادی تهیه کنید و حتما بچشید که شور و مخصوص سوسیس و کالباس نباشه)
روغن 2پیمانه من از ترکیب روغن مایع+جامد استفاده کردم,روغن باید کم کم اضافه بشه چون بسته به جنس آرد ممکنه کمتر از این مقدار مصرف بشه)
شکر 2پیمانه (من 1 پیمانه اضافه کردم که طعم شیرین ملایمی به حلوا میده)
آب 1و نیم پیمانه
گلاب 2 تا 3 قاشق غذاخوری
زعفران سائیده مقداری
.
این حلوا به علت وجود شیر خشک در اون ممکنه گوله بشه...اگه تمام نکاتی که مینویسم رو رعایت کنید حلوا با بافت کاملا صاف و یکدستی خواهید داشت.
.
ابتدا شربت رو آماده کنید...شکر+آب را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید ،زعفران سائیده و چند قاشق گلاب اضافه و کمی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود ،وقتی شربت شروع به جوشیدن کرد بلافاصله حرارت را خاموش کرده و شربت را کنار بذارید تا کاملا خنک بشه.
.
آرد سفید+نشاسته ذرت+شیر خشک را مخلوط و الک کنید و در قابلمه نسوز بریزید.روغن را کم کم به اون اضافه کنید.
و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا طلایی و خوشرنگ بشه.
حرارت ملایم باشه چون شیر خشک زود میسوزه.
در ابتدا مخلوط آرد و روغن خیلی سنگینه و هم زدن اون کمی سخته ولی هر چی بیشتر مخلوط آرد روی حرارت تفت بخوره سبک تر و هم زدن اون راحت تر میشه.
وقتی مخلوط آرد به رنگ طلایی دلخواهتون رسید از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کاملا خنک بشه.
در زمان خنک شدن هر از گاهی اونو هم بزنید.
وقتی کاملا خنک شد،شربت خنک را هم به اون اضافه کنید و حدود 10 دقیقه خوب هم بزنید تا حلوا از کف ظرف جدا و کشدار بشه.
در زمان اضافه کردن شربت به حلوا ظرف حلوا روی گاز نباشه.
حلوا بعد از خنک شدن خودشو میگیره و سفت تر میشه ولی همچنان کشدار و بسیار لطیفه و طعم بینظیری داره😋👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_کاسترد_قالبی
من خودم توی قالبی درست کردم که خوشم اومد یه قسمتیش رو ژله بریزم و جالب بشه و الا اون قسمت ژله قابل حذف هستش .
پودر کاسترد (لوازم قنادی ها و فروشگاه ها و هایپر مارکت ها دارن) 2 ق غ
شکر 2 ق غ
پودر ژلاتین 1 ق غ
شیر سرد 2 لیوان
وانیل نوک قاشق
ژله دلخواه نصف بسته .
یه بسته ژله دلخواه (من از پودر ژله زغال اخته ) رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد دو قاشق بستنی نرم شده اضافه کردم و هم زدم . قالبم رو کمی جزیی با روغن مایع چرب کردم و ژله رو ریختم و گذاشتم یخچال ببنده زیاد نه که فاصله تایمی بدم میزاریم تا کمی از نیم بند سفت تر بشه .
برای دسر کاسترد ، پودر کاسترد و شکر و پودر ژلاتین رو مخلوط و بعد شیر رو کم کم اصافه کردم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم تا غلیظ بشه و بجوشه ، وانیل رو هم اضافه کردم .و بعد از حرارت برداشتم و گذاشتم خنک بشه . بزارین کمی بیشتر روی حرارت بمونه تا اون غلظت کافی رو پیدا کنه تا خوب ببنده .
بعد داخل قالب ریختم و گذاشتم 6 الی 7 ساعت داخل یخچال و بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو ازاد کردم و روش دیس قرار دادم و برگردوندم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه حلوای ساده خونگی که سریع آماده میشه🍮
.
موادلازم:
100 گرم کره مارگارین(کره گیاهی)
1 لیوان روغن زیتون
60 گرم دانه صنوبر(پسته یا هر نوع اجیل)
1 فنجان ارده
2 فنجان آرد .
شربت:🍵
.
2 قاشق غذاخوری شیره انگور یا خرما
1.5 فنجان آب
1.5 لیوان شکر
آماده سازی:برای تهیه شربت مخلوط کنید آب، شکر، شیره انگور و روی حرارت بذارید تا زمانی که ذوب شود.
از سوی دیگر، کره و روغن زیتون را روی حرارت بذاریدبعداز ذوب شدن پسته ها را در آن کمی تفت داده و آرد اضافه کنید، به طور مداوم با حرارت ملایم هم بزنید هنگامی که آرد بپزید، شربت را به آرامی اضافه و به طور مداوم هموار کنید (مهم نیست که سرد باشد)، کمی آن را مخلوط کنید و اگر آبدار به نظر می رسد، نگران نباشید. ارده را اضافه کنید و بلافاصله مخلوط کنید و آن را تفت بدید خب حلوا اماده اس می تونید تو قالب بریزید و تزیین کنید نوش جاااان💟🍪.
چیزی که اول ویدیو می ریزه دانه صنوبر یا کاج هست که برای کاهش اشتها و کسایی که می خوان رژیم بگیرن خوبه شما می تونید بادوم و پسته اضافه کنید🤗🍮 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#مربا_گلابی
نیم کیلو گلابی پوست گرفته با 400 گرم شکر با 2 لیوان اب و چند دونه هل سالم گذاشتم روی حرارت نیم ساعت با حرارت کم تا گلابی ها بپزه ( بسته به سفتی و نرمی شاید کمتر یا بیشتر طول بکشه ) بعدگلابی هارو بیرون اوردم و کمی زعفرون ریختم و گذاشتم تا شربت قوام بیاد
در انتها گلابی هارو اضافه کردم با 2 ق غ گلاب و 1 ق چ ابلیمو در حد 5 دقیقه جوشید و خاموش کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مسما_مرغ_بادمجان
ابتدا تکه های مرغ رو سرخ کرده سپس همراه پیاز نگینی و دوقاشق رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و ادویه تفت میدیم و دو لیوان آب ریخته و اجازه میدیم تا مرغ بپزه،اواخر پخت برای چاشنی غذا مقداری غوره اضافه میکنیم.
بادمجان رو هم بعد از سرخ کردن در ظرفی جدا ، همراه پیاز و ادویه تفت داده شده و نصف لیوان آب ، ده دقیقه زمان میدیم تا بپزه سپس در کنار مرغ سرو میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ی روش پخت #خوراک_بادمجون☝️☝️
شما میتونید بجای سس سویا کمی رب گوجه استفاده کنید🍅🍅🍆🍆
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹به 14رمضان خوش آمدید
♥️روزی پراز عشق ومحبت
🌹روزى پراز موفقيت وشادى
♥️روزى پراز خنده ودلخوشى
🌹روزی پراز خبرهای خوب
♥️براتون آرزومندم
🌹#سه شنبه تون عالی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلم_پلو_شیرازی
برنج 4 پیمانه
سبزی کلم پلو خورد شده 500گرم
گوشت چرخکرده 300گرم
پیاز 1 عدد رنده شده
کلم خورد شده 1 کیلو
نمک، فلفل، زردچوبه
کمی آبلیمو یا آبغوره
اول از همه باید بگم که اصل این غذای خوشمزه و خوش عطر و زمان بر شیرازی با کلم قمری(سر) درست میشه ولی با کلم برگ هم قابل جایگزینی هست.
سبزی مورد استفاده در این پلو شوید،تره،ریحان،و ترخون هست که هم به صورت تازه هم خشک قابل استفاده ست که من ترجیحا زمستون از سبزی خشک استفاده میکنم چون زمستون ریحان و ترخون تازه در دسترس نیست.
نسبت ترکیب سبزیها به این صورت هست که من معمولا برای یک کیلو سبزی کلم_پلو(چهارصد تا پانصد گرم ریحان+دویست گرم شوید+دویست و پنجاه گرم تره+صد و پنجاه گرم ترخون در نظر میگیرم)
ترخون اگه خیلی زیاد بشه کلم پلو تلخ میشه.
سبزیها را بعد از شستن خورد کنید.
همراه و پای ثابت این غذای معرکه سالاد_شیرازی...اونم با نعناع خشک و آبغوره فراواااان و اجزای سالاد هم باید ریز و یکدست خورد بشن
.
برنج رو از قبل خیس کنید.
گوشت چرخکرده+پیاز رنده شده+نمک+فلفل+زردچوبه+آرد نخودچی(به شیوه سنتی ترجیحا از آرد نخودچی استفاده میشه ولی میتونید آرد سوخاری هم استفاده کنید) رو مخلوط و خوب ورز بدید و سرخ کرده و کنار بگذارید.
کوفته ریزه ها باید اندازه فندق باشند.
در تابه مقداری روغن بریزید و کمی فلفل و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید در حدی که بوی خامی ادویه ها گرفته شود و بعد کلم ها رو اضافه و با حرارت متوسط تفت بدید و گاهی هم بزنید تا کلم ها خوب نرم شوند،در پایان نمک و مقداری آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید در حدی که شیرینی کلم ها متعادل بشه ولی نباید زیاد ترش بشن و بگذارید کلمها کاملا سرخ شوند.
بعضی جاها دیدم به کلم سرخ شده پیاز داغ اضافه میکنن...در صورتی که کلم پلو اصیل شیرازی به هیچ عنوان پیاز داغ نداره...زعفران هم اصلا اضافه نکنید چون طعم و عطر کلم پلو رو تحت تاثیر قرار میده.
حالا برنج را با کمی زردچوبه بجوشانید و آبکش کنید،در صافی مقداری سبزی خشک یا تازه با برنج مخلوط کنید.(پُر سبزی باشه چون عطر کلم پلو به مقدار سبزیش بستگی داره)
کف قابلمه روغن بریزید و تهدیگ مورد علاقه رو بذارید.حالا یک لایه برنج و یک لایه کلم و کوفته ریزه بریزید تا آخر و بذارید دم بکشه.
میتونید مقداری کوفته قلقلی جدا بذارید و موقع سرو روی کلم پلو بچینید و تزئین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍کباب تابه ای قهوه خانه ای😍
⬇️👨🏻🍳بریم سراغش👨🏻🍳⬇️
چه موادی لازم داریم؟!🤔
گوشت چرخ کرده 500 گرم (گوسفند و گوساله)
گوجه 5-6 عدد
فلفل دلمه سبز 1 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
کره 40 گرم یا روغن
زعفران حل شده دو سوم لیوان
جعفری تازه 10 تا ساقه
آبغوره 1 الی 2 ق غ
آب نارنج 1 الی 2 ق غ
لیمو ترش 1 عدد
ادویه گوشت: فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک، زردچوبه، پودر لیموعمانی
ادویه سس گوجه: فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک
چطوری درستش کنیم؟!🤔
1️⃣گوشت و بریز تو ظرف 1 دونه پیاز رنده کن آبشو بگیر و بریز روش بعد فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک،زردچوبه و پودر لیمو عمانی بریز و 5 دقیقه خوب ماساژ بده بعد کف ماهیتابه پهنش کن و صافش کن 30 تا 60 دقیقه بذار یخچال
2️⃣تو یه ظرف روغن بریز 2 ق غ رب گوجه (فقط خونگی) اضافه کن چند دقیقه تفت بده تا رنگش عوض شه و بوش دربیاد بعد 4 الی 5 عدد گوجه رنده ریز کن یا با گوشکوب برقی له کن و بهش اضافه کن و فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، نمک ، زعفران حل شده ، آب لیمو ترش، آبغوره و آب نارنج اضافه کن و بذار به قل قل بیفته و بعد 2 دقیقه برش دار
3️⃣بعد گوشت با لبه کفگیر چند تیکه ش کن مثل فیلم بذار رو شعله متوسط و بذار 5 دقیقه بپزه بعد که آب گوشت دراومد 40 گرم کره یا روغن اضافه کن بذار گوشت برشته شه بعد برعکس کن تا اونورش هم بپزه
4️⃣گوشت که سرخ شد 2 تا گوجه حلقه ای برش بزن و 1 فلفل دلمه سبز و بچین روی گوشت هاو 10 تا ساقه جعفری و بذار تو ماهیتابه و سس گوجه اضافه کن و دوباره بذار به قل قل بیفته بعدش شعله کم کن درشو بذار تا 1 ساعت بپزه
5️⃣سالاد شیرازی، ماست و سبزی کنار این غذای جذاب فراموش نکن
👨🏻🍳نوش جان👨🏻🍳
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛