آش ترخینه مخصوص مناطق غربی کشوره که در فصل های سرد طرفدارای زیادی داره
طبق نتایج بررسیهای دانشگاهی ، این باور که ترخینه ضد سرماخوردگیه 60 تا 70 درصد ثابت شده
این آش خوشمزه به دلیل کلسیم زیادی که داره برای پیشگیری از پوکی استخوان نقشم چشم گیری داره و بخاطر اسیدی بودن اون باعث از بین رفتن باکتری های مضر دستگاه گوارش میشه ، حتما این آش رو توی فصل های سردی که پیش رو داریم جزو وعده های غذاییتون قرار بدین
مواد لازم برای دو نفر🔻
ترخینه 100 گرم
آب : 3 و نیم لیوان
پیاز ، نعنا ، زرچوبه و روغن حیوانی به میران دلخواه
نکته مهم : در پخت اولیه درب قابلمه رو نیمه باز بزارید که آب سر نره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تارت بادمجان
برای خمیر:
100 گرم کره
3 ق غ ماست
1 تخم مرغ
نصف ق چ بکینگ پودر
نصف ق چ نمک
2 پیمانه آرد
برای فیلینگ :
4-5 بادنجان کبابی
نمک و فلفل سیاه
100-200 میلی لیتر خامه صبحانه
1 ق غ کره
1 پیمانه پنیر کاشار، پارمسان یا پیتزا رنده شده
این خمیر چون شبیه تارت بود اسمشو تارت گذاشتم.
همه مواد خمیر رو ورز بدین و داخل قالب های دلخواه که چرب کردین بزارین و با چنگال سوراخ کرده و در فر گرم شده 170 درجه، حدود 40 دقیقه بپزین.خوب سرخ شن تا داخلشون خمیر نمونه.بادنجان های کبابی رو با کره تفت بدین،نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنین و از روی حرارت بردارین و بعد ازینکه کمی از داغی افتاد،خامه و پنیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین روی تارتهای پخته ریخته و روش پنیر کاشار رنده شده بریزین و گوجه گیلاسی بزارین وداخل فر تا روشون برشته بشه بذارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوای اعلای خونگی
لطفا مواد رو جایگزین وکم وزیاد نکنید .
برای باز کردن خمیر حتمااا از نشاسته ذرت استفاده کنید نشاسته ذرت گیرتون نیومد نشاسته گندم استفاده کنید خلاصه فقط نشاسته باشه آرد نمیشه. از آرد فقط برای درست کردن خمیر استفاده میکنیم.
آرد برای درست کردن خمیر تقربیه تا زمانی که خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد.
آرد شیرینی پزی حدود دو ونیم تا سه لیوان
تخم مرغ کامل یک عدد ونصف تخم مرغ
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری
سرکه دو قاشق
نمک یک پنس
کره صد گرم
مغز پسته ویا گردو به میزان لازم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ وشیر وروغن و سرکه ونمک داخل کاسه میریزیم با چنگال بزنید تا یکدست بشه
آرد وبیکینگ پودر رو باهم مخلوط والک کنید
دوسوم ارد رو اضافه کرده هم بزنید مابقی آرد رو کم کم اضافه کنید خمیر رو به تخته کار انتقال داده وبا آرد پاشی چسپندگی خمیر رو بگیرید.
از خمیر چونه های به اندازه گردو بگیرید نشاسته ذرت بپاشید وبا وردنه کمی باز کنید طبق فیلم مابینشون نایلون فریزیر بزارید حدود یکساعت ونیم استراحت دهید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این فاصله شربت رو آماده کنید
مواد لازم شکر یک ونیم لیوان
آب یک لیوان
آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد جوش اومد آب لیمو وشکر اضافه کنید شعله کم تا شکر کم کم آب بشه حدود ده دقیقه بپزه کافیه شربت نباید زیاد غلیظ باشه وگرنه شکرک میزنه زیاد آبکی باشه باقلوا خمیر میشه
روی خمیر که طلای شد از فر خارج کرده شربت داغ روی باقلوای داغ بریزید تا به خوردش بره باقلوا رو چند ساعتی کنار گذاشته سپس بزارید یخچال عصرانه با چای نوش جان کنید.
سرکه برای تردی خمیر
از قالب تفلون استفاده نکنید چون موقع برش کارد به ته قالب میخورد وخش میندازه
من از ماهی تابه رویی استفاده کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سپس خمیر رو تا جای که امکان داره باز کنید (خیلی نازک باشه) تو قالب گرد بزارید من پنج لایه خمیر گردو پاشیدم دوباره پنج لایه دوباره گردو باز پنج لایه
خمیر رو به سلیقه خود برش داده
کره رو آب کره کره آب شده بریزید رو خمیر توجه کنید کره بعد از آب شدن باید کاملا سرد بشه بریزید رو خمیر
وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا روی خمیر طلای بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب سیخی😋
مواد لازم🔻
🥩 گوشت چرخ کرده:1کیلو گرم
🌶️ فلفل دلمه:1عدد
🧅پیاز:1عدد
🥣سس گوجه فرنگی:15گرم
🧂نمک
🧉 فلفل سیاه
🧉پاپریکا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳تارت توت فرنگی🧑🍳پارت اول
آرد : 300 گرم
روغن صاف یا کره: 150 گرم
پودر قند: 75 گرم
آب : 20 گرم
تخممرغ : 25 گرم ( تخممرغ رو هم بزنید و بعد 25 گرم ازش جدا کنید)
وانیل : 1/2 قچ
🥧
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳تارت توت فرنگی👩🍳پارت دوم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرپ بورک
مواد لازم برای کرپ:
3 عدد تخم مرغ
3 لیوان شیر
2.5 لیوان آرد
1 قاشق مربا خوری نمک
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
مواد داخل:
500_400 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد گوجه فرنگی
2 عدد فلفل سبز
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب
2 حبه سیر
روغن زیتون
نمک ، فلفل سیاه ، زیره
برای سس بشامل:
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2 لیوان شیر
نمک
طرز تهیه:
ابتدا کرپ را آماده کنید. بجز آرد بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید . آرد را کم کم اضافه کنید و همزمان هم بزنید. کمی روغن داخل ماهیتابه نچسب بریزید(فقط برای اولین کرپ روغن بریزید برای بقیه نیاز به روغن نیست) 1 ملاقه از مایه کرپ داخل ماهیتابه بریزید. با تکان دادن ماهیتابه به راست و چپ مایه کرپ را داخل ماهیتابه به طور یکنواخت پخش کنید و پشت و بدون اینکه خیلی سرخ شود بپزید.
برای مواد داخل گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه بریزیر روغن مایع اضافه کنید و تفت بدید. پیاز و فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و تفت بدید. رب ، سیر و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. ادویه ها را اضافه کنید و کمی بپزید. اگر گوجه فرنگی کم آب است میتوانید نصف استکان آب اضافه کنید. وقتی مواد گوشتی ولرم شد 2_1 قاشق داخل کرپ بذارید و رول کنید و داخل ظرف بچینید. برای سس بشامل کره را روی اجاق آب کنید آرد را اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس در حالیکه شیر را میریزید مدام هم بزنید و تا وقتی وقتی که بجوشد مدام هم بزنید و بپزید. سس بشامل را روی کرپ ها بریزید. سپس کمی فلفل قرمز پرک شده و پنیر پیتزای رنده شده بریزید و در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساکسی کباب(دلمه بادمجان باگوشت)
موادلازم
6عدد بادمجان 300گرم گوشت گوساله قیمه ای خردشده
1 عددپیاز
یک لیواب آب جوش
2 عددفلفل قرمزوفلفل سبز
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری فلفل وزردچوبه
برای سس:
1 قاشق غذاخوری روغن یک ق خ رب گوجه فرنگی نمک وفلفل زردچوبه به مقداره لازم
1 لیوان آب
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان هارا یک درمیان به شکل راه راه یاشطرنجی پوست بکنید
سپس 2قسمت کنیدوداخل بادمجان را خالی کنیدوکمی در آب نمک نگه دارید سپس آبکش کنید واجازه دهید
خشک شود تمام قسمتهای بادمجان هارا کنیدودر فر 200درجه بپزید یا این که توی روغن سرخ کنید .
داخل ماهیتابه داغ مایع بریزیدپیازرا تفت میدید وگوشت قرمز را اضافه
سرخ کنید سپس ،فلفل ها و ادویه ها به مواد اضافه کنید بعد رب را بهش اضافه کنید تفت بدید یک لیوان آب جوش بریزید بزاریدیک ساعت بپزه
وقتی پخت داخل بادمجانهای پخته شده بریزید.سس هم با دو قاشق غذا خوری روغن ورب گوجه فرنگی تفت بدین نمک وفلفل کمی زردچوبه ویک لیوان آب گرم اضافه کنید.
بادمجانها را داخل ظرف بچینید سس را بهش اضافه کنید مجدد در فر200
درجه ازقبل گرم شده 20 دقیقه بپزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ین مقدار مواد لازم مقدار آش تو قابلمه هستش میخواید کمتر درست کنید مواد رو نصف کنید.
گندم پوست کنده یک لیوان ونیم سوپر مارکتها فراووونه
نخود نصف لیوان
لوبیا چیتی دوسوم لیوان
عدس دوسوم لیوان
اسفناج 300گرم جعفری و گشنیز وتره صد گرم
پیاز بزرگ دو عدد این آش پیاز فراووونه لازم داره
نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه وروغن برای سرخ کردن پیاز میزان لازم
نخود ولوبیا رو از شب خیس کنید
عدس وگندم خیس کردن نمیخواد
عزیزان توجه کنید اگه نخود رو همراه حبوبات دیگه بزارید بپزه .آش وقتی که کاملا بپزه ولعاب بده باز نخود دندون گیره نخود دیرپزه پس نخود باید نیم پز بشه بقیه حبوبات رو اضافه کنید.پیاز داغ درست میکنیم نصفش بر می داریم
نخود خیس خورده وگندم پوست کنده رو اضافه واب رو میریزیم تا نخود وگندم نیم پز بشه حدود چهار ویا پنج لیتر آب بریزید برای پخت آش آب لازمه بعدا دوباره مجبور نشیم آب بریزیم اینجا اگه آب قلم داشتید میتونید بریزید که بسیار خوشمزس از عصاره بره هم میتونید استفاده کنید من هیچ کدوم نداشتم😁
نخود وگندم که نیم پز شد لوبیای چیتی خیس خورده هم اضافه کنید. لوبیا هم که نیم پز شد عدس رو به همراه نصف پیاز داغی که نگه داشته بودیم و ادویه ها رو باهاش تفت دادیم اضافه میکنیم .سبزی شسته وخرد شده هم اضافه میکنیم اینجا دیگه در قابلمه رو نمیزاریم تا رنگ سبزی و آش کدر نشه حدود چهل دقیقه تا یکساعت دیگه بپزه آش کاملا پخته ولعاب انداخته وجا افتاده. نزارید زیادی سفت بشه چون گندم داره بعد از سرد شدن زیادی سفت میشه
شعله زیاد رو هی کم وزیاد نکنید.بزارید تا آخر پخت با شعله یکسان پخته بشه متوسط کمی رو به پایین .
بدلیل داشتن گندم زود زود هم بزنید وگرنه ته میگیره.
این آش بدون چاشنیه دوست داشتید نصف لیوان کشک اضافه کنید. وبا پیاز داغ نوش جان بفرمایید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چلو _مرغ
اگه میخواید مرغتون بو نده قبل از پخت حتما با کمی آب بزارید رو شعله گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه ابشو دور بریزید ودوباره بشورید
دو عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کرده
کف ماهی تابه مقداری روغن بریزید گرم که شد پیاز ها رو بریزید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید تکه های مرغ روش بچینید و شعله گاز رو خیییلی کم کنید ودرشو بزارید تا پیازها آب بندازن واروم آروم بپزن یادتون نرخ شعله خیلی کم باشه نیم ساعت که گذشت مرغ رو برگردانید ظرف دیگش بعد از یکساعت آلوی خیس شده ونمک بزنید ودوباره درشو بزارید تا بپزه وهمزمان سرخ بشه
یک یک ماهی تابه دیگه یا ظرف پیرکس چند حبه سیر رو رنده کنید وبا کمی روغن تفت بدید یک قاشق رب بزنید وباهاش تفت بدید یک لیوان آب اضافه کرده وبزارید سس به جوش بیاد مرغ پخته شده وبه همراه پیاز والو اضافه کرده کمی زعفران دم کرده روش میریزیم وچند قاچ گوجه فرنگی میزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت بیست وپنج دقیقه تا نیم ساعت
عزیزانی که فر ندارن طبق دستور میرن ورو گاز با شعله خیلی کم میزارن
میتونید همراه الو هویج هم بریزید
هنگام پخت مرغ اصلا آب نریزید بزارید با همون آب پیاز بپزه
میخواید روی مرغتون برشته بشه گریل رو چند دقیقه ای روشن کنید
یک ساعت ونیم الی دوساعت مرغ کاملا مغز پخت میشه بیشتر از این مرغ وا میره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ
مواد لازم:
10 عدد ساق ران مرغ
2 عدد پیاز
3 عدد هویج
سیب زمینی 5 تا 6 عدد کوچک
2 حبه سیر
یک سوم فنجان روغن زیتون یا روغن مایع
1 قاشق غذاخوری سرخالی کاری
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ، به اندازه کافی نمک
3 فنجان آب گرم
250 گرم خامه رقیق شده با شیر
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌼👉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طرزتهیه_کباب_لقمه
.
- گوشت مخلوط : 700 گرم
- پیاز متوسط : 1 عدد
- جعفری :100 گرم
- فلفل دلمه سه رنگ حدود 1عدد در مجموع
- سیر: 1-2 حبه
- روغن زیتون: 1 ق غ
- رب گوجه: 1 ق غ
- نمک بمقدار لازم
- فلفل پول بیبر (یا فلفل قرمز)
- فلفل سیاه 1 ق چ
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_مر_مری #بدون_فر که برای عید عالیه😍😋
۵۰۰ گرم بادام زمینی
۲۰۰ گرم بیسکویت پتی بور
۴۰۰ گرم شیر عسلی
۲ ق غ عسل
۲ ق غ پودر کاکاعو
۱ ق غ دارچین
۴۰۰ گرم شکلات
۵۰ گرمشکلات سفید+۱ ق غ روغن
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبحتون_بخیر_و_سلامتی 🌸🍃
یه صبح زیبـا
یه حس خوب
یه تن سالم💞
یه روح آرام😇
آرزوی قلبی من برای
تڪ تڪ شما عزیزان
روز جمعه زیبایی🌸🍃
و پر از اتفاقات خوب داشته باشید🌸
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛