کوکی لاهیجان
سلام دوستان گلم.امیدوارم روز قشنگی رو تاحالا سپری کرده باشید.
این کلیپی که براتون درست کردم آموزش کوکی لاهیجان هست.فوق العاده خوشمزه است.امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.
🌻 طرز تهیه کوکی لاهیجان:
آرد. 425 گرم
پودر قند. 240 گرم
وانیل نصف قاشق مربا خوری
بکینگ پودر. یک قاشق مربلخوری
روغن مایع. 50گرم
کره نرم. 150گرم
تخم مرغ. 3عدد
پودر کاکایو. یک قاشق سوپ خوری
شیر. 125میلی لیتر
گردو 180گرم. کشمش 130گرم.
اول کره رو میزنیم تا بافتش باز بشه و بعد پودر قند رو باهاش میزنیم و بعد روغن رو اضافه میکنیم و بعد یکی یکی تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و.میزنیم تا سبک بشه و پف کنه.وبعد شیر رو اضافه میکنیم و بعد ارد و بکینگ پودر و سپس پود کاکایو رو اضافه میکنیم بعد از مخلوط شدن گردو و کشمش رو که با کمی ارد مخلوط کردیم بهش اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق هم میزنیم و در فر که از قبل با دمای 180گرم شده میزاریم به مدت حدودا 12دقیقه تا یکم طلایی بشه زیرش و حالت اسفنجی داشته باشه روش.بعد از خاموش کردن فر ده دقیقه داخل فر بمونه و بعد نوش جان کنید.
پ.ن.این مواد حدود 30تا کوکی میده.مقدار کوکی ها رو.کوجیک بریزید تو سینی فر و با فاصله چون پخش میشه.کشمش رو بشورید و بزارید خشک خشک بشه.من گردوهامو خیلی ریز کردم به خاطر پسرم و اینکه کمتر ریختم که بچم اذیت نشه موقع خوردنش.میتونید تو سینی ریختید گرد و کشمش روش بریزید تا دیده بشه.اگر میخواید یکدست بشه تو قالب بریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فرنی_بادامی
فرنی یکی از دسرهای راحت و خوشمزه 😊🤗
این مدل هم خوش طعم و عالی هست ، من که وقتی بادام میاد توی دهن کلی لذت می برم 😍 پاشید دست به کار بشید و برای افطار درست کنید 😊.
.
شیر 2 لیوان
آرد برنج 2 ق غ
آرد بادام (پودر بادام) 2 تا 3 ق غ
شکر حدودا 2 ق غ
گلاب یک چهارم لیوان
خلال بادام 2 تا 3 ق غ
خلال بادام رو با گلاب خیس کردم و گذاشتم کمی بمونه .
شیر و آرد برنج و پودر بادام رو با ام مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم .مرتبا هم زدم . شکر رو هم ریختم (میزان شکر براساس ذایقه) . اواخر خلال بادام خیس خورده رو اضافه کردم . همچنان مرتبا هم زدم تا به غلظت دلخواه برسه و بعد از حرارت برداشتم .
این فرنی رو اگر خلال بادام رو حذف کنید و جای پودر بادام آرد برنج بریزید همون فرنی ساده میشه . می تونید داخل فرنی از زعفران هم استفاده کنید . بعضی ها داخل فرنی نشاسته و یا آرد ذرت هم می ریزند .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیاز داغ مجلسی
این روش مناسب درست کردن پیازداغ در حجم زیاد هست. .
اول از همه پیاز رو یکدست و ظریف برش خلالی بزنید.
در قابلمه آب را جوش بیاورید و پیازها را برای حدود 3 تا 5 دقیقه در آب بجوشانید تا کمی نرم و شیشه ای و شفاف شوند.
سپس در آبکش ریخته و روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافی اونها گرفته بشه.
پیازها را در کاسه بریزید و کمی زعفران آبکرده یا زردچوبه(خیلی کم)اضافه وهم بزنید در حدی که رنگ پیاز فقط کمی تغییر کنه.
در تابه ای روغن بریزید،روغن باید در حدی باشه که روی پیازها رو کامل بگیره.
پیازها رو در روغن بریزید.
در ابتدا لازم نیست هم بزنید،ولی همین که پیازها کمی آب شدند هر از گاهی هم بزنید تا تمام رشته های پیاز از هم جدا شوند.
از زمانی که پیاز شروع به طلایی شدن کرد حرارت رو کم و مدام هم بزنید تا پیازها یکدست طلایی و خوشرنگ بشن.
در طول سرخ کردن حرارت متوسط و در انتها حرارت ملایم باشه.
بعد پیازها رو روی دستمال حوله ای بریزید تا روغن اضافی اونها گرفته و کاملا خشک و کرانچی بشه.
پیاز داغ کرانچی تا سه روز در یخچال در ظرف دربسته و تا چند ماه در فریزر قابل نگهداری ست.
بهتره برای مدت طولانی مواد غذایی روفریز نکنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_شكلاتى
آرد سفيد سه تا چهار ليوان
خمير مايه يه ق غ خ
شير يك ليوان ولرم
كره 50 گرم دماى محيط رسيده باشه
تخم مرغ يك عدد
نمك يه ق چ خ
وانيل نصف ق م خ
شكر نصف ليوان
شكلات چيپسى 100 گرم
براى رومال زرده ى تخم مرغ و دو قاشق شير
اول از همه چهار پنج قاشق شير ولرم رو با خمير مايه و يه قاشق مربا خورى شكر پنج دقيقه استراحت ميديدم تا كف كنه...
سه ليوان ارد رو سه بار از الك رد كنيد و توى ظرف گودى بريزيد و وسطش رو باز كنيد،
خمير مايه اى عمل اومده رو توش بريزيد و كمى ارد روش بريزيد و يك ربع استراحت بديد،بعد يك ربع شير رو وشكر رواضافه كنيد و بعد وانيل و تخم مرغ و نمك و كره ى نرم شده رو و با دست ورز بديد تا يه خمير نرم و لطيف بدست بياريد و به دستتون نچسبه،اگر ديديد خمير به دستتون مى چسبه دوباره ارد اضافه كنيد و در اخر شكلات چيپسى رو اضافه كنيدو ورز بديد،اين خمير رو دوساعت جاى گرم استراحت بديد تا خمير ور بياد،خمير رو به 12چونه تقسيم كنيدويه دستمال روش بندازيد و يك ربع دوباره استراحت بديدو بعد روى خمير روبا مخلوط زرده ى تخم مرغ و شير رومال كنيد و توى فرى كه از قبل با دماى 170 درجه گرم شده بذاريد تا زيرش طلايى بشه و در اخر گريل رو روشن كنيد تا روش هم طلایی بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شوراب_برگ_مو
الانه که برگها ،برگهای غوره هستن درست کنید بعد از مدتی دیگه برگها سفت میشن
برای نگه داری برگ مو راها وروش های مختلفی وجود دارد
من شخصا همه روشها رو امتحان کردم
میتونید برگها رو خوب شسته وخشک کنید ورو هم دسته کنید ودر یک نایلون فریزیر بزارید وفریزیر کنید هر موقع خواستی یک ساعت قبل دربیارید تا از یخ زدگی دربیاد
روش دیگه شسته وخشک کنید ومقدار نمک بپاشید ودر ظرف دربسته بزارید وفریزیر کنید
روش دیگه اینکه خوب بشورید وخشک کنید چند برگ رو هم بزارید ولوله کنید وبزارید تو شیشه یا بطری یک بار مصرف ودرشو محکم ببندید تا موقع مصرف
شوراب هم روش دیگر برای نگهداری برگ مو قبل از دست به کار شدن آب رو بزارید بجوشه
برای یک لیتر آب چهار قاشق نمک ویک لیوان سرکه میزنیم تو بعضی از دستورات کمتر سرکه میزنند ولی من یک لیوان زدم همه رو باهم مخلوط با سرکه ونمک هم یک جوش زدم وبزارید سرد بشه
برگها رو بشورید وبزارید آب اضافی اونا بره دمشونو بکنید وچند عدد رو هم بزارید یا تویه شیشه رو هم انباشته کنید یا چند عدد با هم رول کنید وبزارید تو یک شیشه لابلای برگها مقداری سبزی معطر بزارید(ترخان شوید ریحان نعنا جعفری)بزارید وقتی شیشه ها پر شدن از مخلوط آب وسرکه ونمک روش بریزید تا پر بشه حتما آب روی برگها رو بگیره وگرنه کپک میزنه در شیشه رو محکم ببندید دوسه روز تو دمای اشپزخانه باشه وسپس بزارید یخچال این شور آب یکسال ماندگاری داره در شیشه یا ظرف حتما محکم باشه وهوا نده زیاد نمک نریزید که شور شه
هروقت خواستید باهاش دلمه درست کنیداستفاده از شیشه در بیارد وتو صافی بگذارید تا آب اضافی آن بره آگه دیدید شوره ابی روش بکشید
این شوراب بعد از دو هفته قابل مصرف است
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#عدس_پلو_مجلسی
عزیزانی عدس ،عدس پلو ریز محلی باشه عدس های پهن ودرشت واسه عدس پلو خوشمزه نمیشن.
واسه 3 پیمانه برنج یک پیمانه ونیم عدس کافیه
من به جای نیم پیمانه عدس ،نیم پیمانه ماش زدم .ماش دوست ندارید همون یک پیمانه ونیم عدس بزنید.
برای عدس پلو بهتره از روغن حیوانی استفاده کنید نداشتید کره بزنید.
مواد لازم
برنج سه پیمانه
عدس یک ونیم پیمانه
گوشت چرخ کرده 200 تا250 گرم
پیاز یک عدد .
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز ،زردچوبه،آویشن،و زیره به میزان لازم
پیاز داغ ودارچین وپودر گل محمدی برای داخل عدس پلو.
پیاز داغ،کشمش سرخ شده برای تزیین روی عدس پلو
برنج رو چند ساعتی خیس کنید
پیاز داغ رو درست کنید وکنار بزارید
عدس وماش رو جداگانه خیس کنید.بعد از یکی دو ساعت. آبشو دور بریزد .وکمی اب بریزید وجداگانه بپزید.
یک عدد پیاز رو با کمی روغن تفت داده تا سبک بشه گوشت چرخ کرده اضافه کرده وبا نوک قاشق هی میزدیم تا از هم جدا بشه.گوشت که داره سرخ میشه ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید من همیشه بعد از تفت دادن ادویه یک لیوان آب جوش به چرخ کرده اضافه میکنم درشو میزاریم تا کمی بپزه وابشو کشیده بشه ودوباره سرخ بشه(این قسمت رو یادم رفته ادیت کنم)
برنج خیس خورده رو بریزید تو آب در حال جوش نمک وکمی زردچوبه بزنید .زرد چوبه برای رنگ دهی برنج
حدود شش الی 7 دقیقه بجوشه کمی زنده تر از چلو آبکش کنید.برنج رو بین دو انگشت فشار بدید اطرافش نرم ومغزش سفت بود آبکش کنید.
ته دیگ مورد بزارید یک لایه برنج سفید رو ته دیگ بریزید سپس عدس وماش پخته،پیاز داغ،وکمی پودر دارچین وپودر گل محمدی بریزد روش. دارچین فراموووووش نشه گل محمدی اختیاریه.
تموم که شد دم کنی گذاشته بزازید رو گاز با شعله کم تا ازش بخار بلند بشه
روغن حیوانی ویا کره آب کرده روش بریزید .دوباره دم کنی بزارید تا دم بکشه.
سپس بکشید رو دیس وبا گوشت چرخ کرده ، پیاز داغ وکشمش سرخ شده تزیین ونوش جان کنید. با خرما هم عااالی میشه.
کشمش رو بشورید حدود نیم ساعتی خیس کنید تا نرم بشه سپس آبکش کنید وبزارید خشک بشه وتو روغن سرخ کنید.
عزیزان همزمان میتونید چرخ کرده رو همراه عدس لابلای پلو بریزد خیلی خوشمزه میشه
من گاه گاهی به چرخ کرده یک قاشق رب هم میزنم وهمراه عدس میریزیم اونم عاااالی میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام
اينم كليپ #نان_جيبدار
بچه ها حتما امتحانش كنيد يعنى يه چيزى ميگم به چيزى مى شنويد،انقدر كه اين نون خوشمزه است😋
.
اب ولرم يك ليوان
شير ولرم دو ليوان
روغن مايع دوسوم ليوان
خمير مايه يه ق غ خ
شكر دو ق غ خ
نمك يه ق م خ
زرده ى تخم مرغ براى رومال كردن
آرد به مقدار لازم(حدود 7ليوان)الك شده
روغن مايع وسط خمير نصف ليوان
خمير مايه و اب و شير و شكر رو توى طرف بزرگ بريزيد و ده دقيقه صبر كنيد تا پف كنه و بعد روغن مايع و نمك رو اضافه كنيد و ارد رو الك كنيد و به مواد اضافه كنيد تا يه خمير نرم و لطيف بدست بياريد و روش سلفون بكشيدو دوساعت كنار بذاريد تا حجمش دوبرابر بشه.....
خمير رو روى ميز كار بذاريد و اندازه ى نارنگى چونه برداريد و كنار بذاريد،يك ربع بعد با وردنه باز كنيد و گرد كنيد و طبق شكلى كه تو كليپ مى بينيد تا كنيد و روغن بزنيد و بعد روى نان رو با زرده ى تخم مرغ رومال كنيدو توى فرى كه از قبل با دماى 175 درجه گرم شده بذاريد تا بپزه و طلايى بشه،در اخر مى تونيد كمى هم گريل رو روشن كنيد...
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_نان
50 گرم کره ذوب شده
1 فنجان چایخوری آب ولرم
1 فنجان چایخوری شیر ولرم
1 ق غ شکر
1 ق چ نمک
1 ق چ پودر خمیر فوری
1 عدد تخم مرغ
4 الی 5 لیوان آرد سفید
آب ولرم و شیر ولرم و شکر و نمک و پودر خمیر فوری و تخم مرغ و آرد سفید الک شده رو با هم مخلوط کنین، حدود ده دقیقه ورز بدین و روش رو بپوشانید و در جای گرم 1 ساعت استراحت بدین، سپس پهن کنید و برش بزنید و بپیچونید و حدود ده دقیقه دیگه هم استراحت بدین و در روغن داغ سرخ کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سلام_صبح_بخیر
ایام ضربت خوردن مولاى متقيان
علی علیه السلام تسلیت باد 🥀
امروز من برایت خدا را آرزو دارم🙏
خدا را که داشته باشید
انگار تمام جهان را دارید
طاعات وعبادات شما قبول حق 🙏
التماس دعا🙏
#حلوا_زعفرانی
برای حلوا زعفرانی میزان آرد، شکر و مخلوط آب و گلاب یکسانه، مخلوط روغن و کره نصف میزان آرد. بنابراین از هر ظرفی که دوست دارید میتونید به عنوان پیمانه استفاده کنید.
آرد حلوا بهتره آرد سنگک باشه ولی از آرد قنادی هم میتونید استفاده کنید.
مواد لازم
آرد 2 لیوان
آب یک و نیم لیوان
گلاب نصف لیوان
روغن جامد+روغن مایع+کره 200 گرم معادل یک لیوان
شکر 2 لیوان (اگه دوست دارید کم شیرین باشه میتونید یک لیوان+2/3 لیوان بریزید)
زعفران غلیظ با میزان لازم(بد دست و دلبازی زعفران بریزید)
پودر هل 1/4 ق چ (دلخواه)
طرز تهیه
اول شهد رو آماده میکنم
شکر، آب، گلاب، زعفران و هل رو روی حرارت بزارید بعد از اینکه شروع با جوشیدن کرد وشکر حل شد زیرش رو خاموش کنید، شهد نباید زیاد بجوشه. یکی دو تا قل بزنه کافیه.
آر رو داخل تابه الک کنید و با شعله ملایم تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه و بوی خوبش بلند بشه(من حدود یکساعت با شعله خیلی کم تفت دادم)
آرد رو از تابه خارج کنید و دوباره الک کنید. مخلوط روغن و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. با شعله ملایم تفت بدید تا به رنگ دلخواهتون برسه بعد شهد گرم رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شهد به خورد حلوا بره و حلوا جمع بشه.
حتما شهد رو طی چند مرحله اضافه کنید تا آرد کم کم خودش رو باز کنه و حلوا لطیف بشه.
بعد از اینکه همه شهد رو اضافه کردید روی حرارت هم بزنید تا حلوا به غلظت مناسب برسه و بعد تابه رو به چپ و راست تکون بدید یا صطلاحا گهواره کنید.
اگه قصد دارید حلوا رو از ماسوره رد کنید نذارید خیلی سفت بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فیله_استریپس
ابتدا به فیله مرغ مقداری پودر سیر+نمک+فلفل+کمی پودر زنجبیل+پودر پیاز(به دلخواه)+کمی ادویه کاری افزوده و نصف لیوان آب بیفزایید و خوب فیله ها را به مواد أغشته کنید و حداقل 3ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
در کاسه ای حجم زیادی آرد سفید سه صفر بریزید و کمی نمک و پودر سیر و قرص عصاره مرغ(به دلخواه)اضافه و مخلوط کنید.
فیله ها را دانه دانه از مواد در آورده ابتدا در آرد بغلتانید و بلافاصله در آب یخ بیندازید و با کفگیر دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانید.
این عمل را دوبار تکرار کنید.
مواظب باشید به هیچ عنوان نباید دستتون خیس بشه وگرنه آرد گوله و خراب میشه.
سپس بعد از مراحل بالا فیله را با حجم زیادی آرد در دست دورانی مالش دهید تا مخلوط آب و آرد به صورت پولک در بیاید.
و بلافاصله در روغن داغ شناور برای 4 دقیقه سرخ کنید.
بیشتر از دوبار در آب و ارد نزنید و طولانی تر از 5 وقیقه هم در روغن سرخ نکنید تا کاملا ترد بشه وگرنه ممکنه سفت بشه لایه دور فیله ها
روغن کاملا داغ و حرارت ملایم باشه تا فیله مغزپخت بشه
حرارت متوسط و روغن کاملا داغ باشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین موز و نوتلا
مواد لازم:موز درشت کاملا رسیده و پوره شده3عدد.کره ذوب و خنک شده6ق غ.ماست یونانی3/4پ.تخم مرغ2عدد.آرد300گرم.شکر3/4پ.بیکینگ پودر2ق چ.نمک1/2ق چ.عصاره وانیل 1ق چ.نوتلا2/3پ.
طرز تهیه:
آرد و بیکینگ پودر و نمک با هم الک کرده و با شکر مخلوط کنید و بذارین کنار.موز رو با کره مخلوط کنید.ماست و تخم مرغ و وانیل هم اضافه و با همزن دستی بزنید تا یکدست بشه بعد با ترکیب آرد مخلوط کنید و تا جایی به هم بزنید که خمیر کاملا یکدستی داشته باشید.قالب مافین را با کره نرم چرب کنید بعد آردپاشی.آرد اضافی رو خارج کنید و بزارین یخچال تا کره ببنده(این کار برای تمامی قالبهای کیک میشه انجام داد و کیک دیگه به قالب نمی چسبه)سپس خمیر کیک داخل قالب بریزین بطوری که 2/3قالب پر بشه.نوتلا رو چند ثانیه بذارین ماکروفر تا روان بشه به اندازه یک قاشق چایخوری روی خمیرها بزارین و با نوک کارد یا خلال چوبی کمی با خمیر مخلوط کنید.سپس در فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا20 دقیقه قرار بدین.برای اطمینان از پخت کیک با خلال چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون آمد مافین آماده است.بیرون بیارین و بعد از پنج دقیقه از قالب خارج کرده و روی توری فلزی خنک کنید.طعم موز و نوتلا با یه فنجون چای بسیار دلچسب خواهد بود.
-در تمام مدت نیازی به استفاده از همزن برقی نیست.
-ماست یونانی یه ماست غلیظ و پرچربه اگه پیداکردنش مشکله میتونید از ماست دیگری استفاده کنید فقط غلظت داشته باشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_ریواس
این مقدار برای پنج نفره
گوشت گوسفند ویا گوساله 300 الی 400 گرم
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
نعنا وجعفری پاک شده 200 گرم نسبت جعفری بیشتر باشه
ریواس 300 گرم (پنج الی شش عدد)
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وروغن به میزان لازم
پیاز رو همراه روغن تفت بدید تا سبک وشیشه ای بشه
گوشت تکه ای رو بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید زدچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید وباهاش تفت بدید آب جوش بریزید وبزارید گوشت نیم پز بشه
تو این فاصله سبزی رو شسته وریز خرد کنید
ریواس رو پوست گرفته و دو سانتی خرد کنید
ریواس رو با کمی روغن تفت داده حدود سه الی چهار دقیقه از ماهی تابه خارج کرده وسبزی رو نیز تفت بدید به اندازه سبزی قورمه سرخ نکنید
گوشت که نیم پز شد سبزی ونمک بزنید وبزارید گوشت کاملا بپزه
ریواس رو اضافه کنید وبزارید ده الی پانزده دقیقه آروم جوش بزنه نزارید زیادی بپزه که ریواس ها له بشن
گاز رو خاموش کنید وبا کته خوشمزه نوش جان بفرمایید 😄
این خورش با مرغ هم میتونید بپزید یک دستور دیگه هم هست خیلی خوشمزس خلاصه وار توضیح میدم
تو این دستور سبزی نمیزنن به جای سبزی لپه ورب میزنن
گوشت رو که با پیاز وادویه تفت دادید رب هم بزنید وباهاش تفت بدید.آب بریزید تا گوشت نیم پز بشه لپه هم بریزد وقتی که مواد خورش کاملا پخته شد ریواس رو اضافه کنید ده الی پانزده دقیقه با ریواس بپزه کافیه
سعی کنید از ریواس ترش وشیرین استفاده کنید ریواس تلخ خورش رو تلخ میکنه
از ریواس جوان و تازه استفاده کنید ریواس پیر وخشک تو خورش ریش ریش میشه وزود وا میره
عزیزان چیلی خشکه، قیچی میکنم ومی ریزم تو خورشت فلفل قرمز پودریمون تموم شده بود هنوز فرصت نکردم چیلی ها رو آسیاب کنم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛