eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
به ازای هر نفر یک فنجان شیر یک قاشق چایخوری پر قهوه مخلوط کنید وبزارید رو گاز با شعله کم هم بزنید تا خوب مخلوط بشن به مرحله جوش که رسید واز کناره ها بالا اومد گاز رو خاموش کنید وبزارید یخچال تا سرد سرد بشه تو لیوان نوشیدنی چند اسکوپ بستنی شکلاتی یا وانیلی بریزید وشیر قهوه سرد بریزید روش هر کدوم یک قاشق خامه قنادی وکمی پودر کاکائو ویا سس شکلات روش بپاشید ونووووش جان کنید شیر قهوه باید بدون شکر باشه شیر قهوه سرد سرد باشه گرم باشه بستنی زود آب میشه خامه اختیاریه بریزید خیلی خوشمزه تره اگه در این وضعیت قهوه ندارید از کافی میکس ویا نسکافه استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
・・・ کباب تابه ای مواد لازم : 3 تا سيب زميني متوسط 2 تا پياز متوسط 1 و نيم پيمانه سوياي از قبل شسته شده (آبشم قشنگ ميگيريم) 1/2 پ گوشت چرخ كرده( گوشت رو ميتونين اضافه نكنيد كاملاً اختياريه) 1/2 پ جعفري خورد شده 1 پيمانه قارچ 2 ق.غ آرد گندم نمك،فلفل،زرچوبه به ميزان لازم طرز تهیه : اول پياز و سيب زميني رو باهم ميكس ميكنيم، بعد سويا،گوشت،قارچ و جعفري رو اضافه و يه كوچولو ميكس ميكنيم آرد و ادويه رو اضافه كرده و با دست ورز ميديم ربع ساعت به خمير كباب استراحت ميديم و بعد با حرارت ملايم سرخ ميكنيم💁🏻‍♀️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب تابه ای ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجون😋 مواد لازم🔻(2نفر) ران کامل مرغ 1عدد گردو آسیاب شده 150 گرم پیاز 1عدد درشت رب انار ملس 1/5 ق غ (غلیظ) شکر 1 ق (بر اساس ذائقه) نمک فلفل زردچوبه 👇طرز تهیه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه فسنجون🔻 ران مرغ یا مرغ تیکه شده مونو با پیاز و نمک و زردچوبه و فلفل 1 ساعت مرینیت میکنیم(تو یخچال میذاریم)و بعد پیازارو ازش جدا میکنیم و تو 1 قاشق روغن‌سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخونه میذاریم که روغنش گرفته بشه. پیازامو رنده درشت میکنم و با نصف قاشق روغن و فلفل و زردچوبه کمی تفت میدیم گردو آسیاب شده بهش اضافه میکنیم 5 تا 7 دقیقه تفت میدیم. بعد از تفت خوردن گردو رب انار ملس رو با کمی آب رقیق میکنیم و به گردو اضافه میکنیم و بلافاصله 3لیوان آب یخ میریزیم که گردوهامون شوک بشه و روغن پس بده بعد از 3 ساعت پخت گردوها با حرارت کم، مرغ سرخ شده بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم 1/5 تا 2 ساعت دوباره بپزه. بعد از پخت کامل خورشتمون کمی نمک میزنیم و کم کم بهش شکر اضافه میکنیم بعد از حل شدن شکر میچشیم اگه نیاز داشت دوباره شکر میریزیم (برای اینکه یهو غذامون شیرین نشه) و در آخر 1 قاشق زعفران دم کشیده بهش میزنیم طعم بی نظیری بهش میده.نیم ساعت قبل از سرو 2 قالب یخ میندازیم که روغنش بالا بیاد و بعد سرو میکنیم. ⚠️نکات پخت فسنجون🔻 1)برای تفت دادن پیاز از روغن خیلی کمی استفاده کنید چون گردو روغن پس میده. 2)گردو باید در حدی تفت بخوره که وقتی بهش دست میزنیم گرم باشه،داغ نباشه تلخ میشه. 3)من رب انارمو کمی با گردو تفت میدم که بوی خامی نده. 4)زمان پخت فسنجان 5-6 ساعت است. 5)در فاصله پخت گردوها تیکه های یخ میندازیم که کامل روغن پس بده. 6)مرغ حتما سرخ بشه که تو خورشت وا نره. 7)میتونید رب انار بعد از پخت گردو بریزید. بعضی از دوستان میگن اگه رب انار اول ریخته بشه رنگ خورشت خیلی تیره میشه اما من همیشه اینکارو میکنم و خورشتم اصلا سیاه نمیشه.تیره شدن رنگ خورشت بستگی به میزان رب اناری که میریزید داره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چاشنی خوشمزه شمالی که با نعنا و خالواش (سبزی مخصوص شمالی)درست میشه قدیما درار راتوی یه ظرف سفالی گرد بزرگ که بهش نمکیار می گفتند درست میکردند ، سبزیها ونمک را توی نمکیار می ریختند و با یه سنگ گرد که بهش مشته سنگ یا سنگ نمک یار می گفتند حسابی همه مواد رو می ساییدند تا خمیری شکل می شد . ولی حالا همه چیز برقی شده البته که طعم عالی دلار های قدیمی را نداره ولی خالی از لطف هم نیست.. اگه مواد اولیه تازه تازه باشه دلار بدست اومده سبز خیلی خوشرنگه عین تصویر .... گیلکها بهش درار و در گویش عامیانه به آن دلار و درمازندران بهش دلال میگن ... دلار رو می تونید با ماست و دوغ مخلوط کنید و یا با خیار و پرتقال ترش میل کنین..... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️بنام نامت و باتوڪل به 🌺اسم اعظمت ♥️میگشایم دفترامـــروزم را 🌺باشد ڪہ در پایان روز ♥️مُهر تایید بندگی زینت 🌺دفترم باشد 🌹بسمـ الله الرحمن الرحیم🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺سلام صبح ♥️دوشنبه‌تون بخیر 🌺دلتون شاد شاد ♥️روزتون پراز اتفاق‌های شاد
و اما طرز تهیه : برای کیک تخم مرغ 3 عدد شیر 120 میلی (نصف لیوان) روغن مایع 120 میلی (نصف لیوان) شکر 220 گرم (یک لیوان) آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان) پودر کاکائو 2 تا 3 ق غ وانیل 1/4 ق چ بیکینگ پودر 6 گرم (1 ق م) برای خیساندن کیک شیر یک تا یک و نیم لیوان پودر کافی میکس یا کاکائو یا نسکافه 1 تا 2 ق غ برای کرم روی کیک شیر 2 لیوان شکر 70 گرم (یک سوم لیوان) آرد سفید 70 گرم (نصف لیوان) وانیل 1/4 ق چ خامه صبحانه 150 تا 200 گرم برای تهیه کیک : تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن 5 دقیقه زدم و بعد روغن مایع و شیر رو اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو هم الک کردم و مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم . داخل قالب رو کمی با روغن جدا کننده چرب کردم . (اندازه قالب من 20 در 30 هست) مواد رو داخلش ریختم و در فر که از یه ربع قبل روشن کرده بودم با دمای 180 درجه 45 دقیقه قرار دادم با خلال دندون پخت کیک رو چک کنید . توی این مدت کیک بپزه رفتم سراع درست کردم کرم روی کیک کرم رویه کیک : شیر و آرد و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم مدام هم زدم تا به غلظت برسه و اواخر کار کمی وانیل ریختم ‌و از حرارت برداشتم . وقتی از گرمی کمی افتاد خامه رو یه کم با چنگال زدم که روان بشه و داخل مواد ریختم و خوب هم زدم تا ترکیب بشه . کیک که پخت همین که گرم هست حفره هایی ایجاد کردم و برای خیسوندن کیک من شیر و نسکافه (کافی میکس) رو با هم مخلوط کردم و ریختم . می تونین فقط از شیر گرم استفاده کنین می تونین داخلش کاکایو کمی شکر هم بریزین . من برای خیسوندن از یه لیوان شیر استفاده کردم که به نظرم یک و نیم لیوان باشه بهتره اما اگه دوست ندارین خیلی خیس مرطوب بشه یه لیوان کافیه . بعد که جذب شد مواد کرمی رو روش ریختم و صاف کردم و پودر کاکائو روش الک کردم . داخل یخچال یه شب تا صبح بمونه و بعد سرو که خیلی خوشمزه هست و هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد تشکیل دهنده: 5 تخم مرغ 1 لیوان شیر 1 فنجان آرد 0.5 قاشق چایخوری نمک 100 گرم سوسیس 100 گرم پنیر پیاز چه سبز دستور این لقمه خوشمزه رو هم تو با صدا توضیح دادم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سیب زمینی 4 عدد پیاز متوسط یک عدد تخم مرغ 2 تا زردچوبه یک ق چ شوید، نمک، فلفل سیاه و زعفران به مقدار دلخواه نان تست . اول سیب زمینی ها رو بزارید تا خوب بپزه بعد بزارید خنک بشه یا مثل من زیر آب سرد بگیرید . سیب زمینی رو با رنده درشت رنده کنید پیاز رو با رنده ریز و حتما آب پیاز رو بگیرید برای اینکه کوکو وا نره میتونید یک قاشق غذاخوری آرد نان باکت . کوکو رو میتونید بهش 3 تا تخم مرغ بزنید اینجوری مایع کوکو شل میشه و میتونید با ملاقه متیع رو تو تابه بریزید و اگر همین 2 تا باشه سفت میشه . میتونید وقتی مایع کوکو آماده شد بزاریدش داخل یخچال . حتما تابه خوب گرم بشه بعد کوکو رو بریزید کوکو سیب زمینی خیلی روغن به خودش میگیره برای همین تو تابه نچسب خوب درستش کنید که کمتر نیاز به روغن باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربا توت فرنگی مواد لازم:::::: یک کیلو گرم توت فرنگی نیم کیلو گرم شکر آب 1/5 عدد لیمو ترش 1 ق م کره و یا مارگارین طرز تهیه::::::: ابتدا توت فرنگی ها روبشوریدمن از توت فرنگی های درشت استفاده کردم که زیاد قرمز نبود و حتی داخلشون سفید بود اگر درشت بود از وسط نصف کنید اگر کوچک بود به صورت کامل و درسته استفاده کنید.توت فرنگی ها را داخل قابلمه بریزیدو شکر را اضافه و فقط دوبار هم بزنید که توت فرنگی ها له نشود و در قابلمه را ببندید و حتما 24 ساعت به همین شکل خارج از یخچال استراحت دهید تا توت فرنگی ها آب بندازه و عطر توت فرنگی خارج شود. بعد از 24 ساعت که توت فرنگی ها آب انداختن داخلش آب لیمو ترش بریزیداگر لیموکم آب بود از 2 عدد لیمو استفاده کنید.سپس قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش ‌بیاد سطحش کمی کف تشکیل میشود در این مرحله کره را اضافه کنید (کره برای جلوگیری از تشکیل کف زیاد است و همچنین سر نرفتن و نپریدن مربا به بیرون استفاده میشود)بعد از جوشیدن حرارت را متوسط کنید اگر مثل من خیلی غلیظ میپسندید حدود40-45 دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید ولی اگررقیقتر دوست داشتید 35-40 دقیقه کافیه. نکته::::::: مربا را بلافاصله که از حرارت برداشتید به شکل داغ داخل شیشه ها بریزید و تا داغ است در شیشه ها را ببنید و سر‌ و ته کنید و تا موقعی که سرد شود شیشه ها را برنگردانید تا درش وکیوم شود اگر خوب وکیوم شود به مدت شش ماه، داخل کابینت میتوانید نگهداری کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛