بال_مخصوص
مواد لازم :
مرغ 500 گرم
4 قاشق غذاخوری روغن
4 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
3 قاشق غذاخوری سس سویا⠀
3 حبه سیر، خرد شده ⠀⠀
نصف قاشق چای خوری آویشن( تازه یا خشک)
ریحان تازه یک لیوان
فلفل به میزان لازم
دستور تهیه:
بال مرغ ها را در یک ظرف کاملا با روغن، سرکه بالزامیک، سس سویا، سیر، آویشن، فلفل مخلوط کنید . ظرف فر را چرب کرده و مرغ ها را در آن قرار داده و در فر از قبل کاملا گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 30 الی 40 دقیقه روی آن را با فویل پوشانده تا کاملا بپزد. سپس 5 دقیقه ی آخر فویل را برداشته و گریل فر را روشن کنید .
در انتها برای سس دو قاشق سس کچاب یک قاشق سس یا سرکه بالزامیک و نصف قاشق چ عسل و کمی نمک ، فلفل و آویشن ، ریحان تازه را با هم مخلوط کرده و بر روی بال ها ریخته ومجددا به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید و نوش جان کنید.
نکته:
تمام این مراحل رو داخل توستر و یا ماهیتابه بر روی گاز هم می تونید انجام بدید.
این مرغ خیلی خوشمزه رو می تونید در کنار انواع سبزیجات سرخ یا گریل و پلو درست کنید و سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
*مواد خمیر:
100 گرم ماست غلیظ
1 عدد تخم مرغ
100 میلی لیتر روغن مایع
1 ق غ نشاسته ذرت: نشاسته ذرت با آرد ذرت فرق دارد
نوک ق چ نمک
1 ق غ سرکه سیب
1 غ چ بیکینگ پودر
280 تا 300 گرم آرد (ممکن است کمی بیشتر یا کمتر لازم شود)
*مواد لازم برای فیلینگ:
100 تا 150 گرم گردو خرد شده
100 گرم کره آب کرده
نشاسته ذرت به مقدار لازم, برای باز کردن خمیرها
*مواد لازم و طرز تهیه شربت:
250 گرم شکر
250 میلی لیتر آب
1 ق م آبلیمو
شکر, آب و آبلیمو را به مدت 15 دقیقه در یک شیر جوش رو حرارت بجوشانید. زمانی که شربت غلیظ شد, حرارت را خاموش کنید تا خنک شود.
***طرز تهیه خمیر:
در یک کاسه, تخم مرغ, ماست, روغن مایع و نشاسته ذرت را مخلوط کنید. سپس آرد الک شده, نمک, بیکینگ پودر و سرکه را اضافه نمایید.
شروع به ورز دادن خمیر کنید تا یک خمیر لطیف که کش بیاید, آماده شود. می توانید آرد را به طور کامل در ابتدا نریزید تا به مقدار نیاز اضافه کنید. خمیر را 10 دقیقه استراحت بدهید. سپس آن را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به صورت یک توپ گرد درآورده و روی آن را بپوشانید. روی سطح کار نشاسته ذرت بپاشید,سپس یکی یکی این توپک ها را روی سطح قرار داده و به قطر 20 سانتی متر باز کنید. روی چانه ی باز شده, نشاسته ذرت بمالید. خمیر بعدی را به همین شکل آماده کرده و روی اولی قرار دهید. مطابق عکس های بعدی,همه ی توپک های خمیر را باز کرده, نشاسته ذرت مالیده و روی هم قرار دهید.
با حرکت دادن وردنه در دو جهت, خمیر را بصورت یک مستطیل به ضخامت 2 میلی متر و به طول و عرض 52 در 36 باز کنید. سپس مطابق عکس,خمیر را رول کنید. رول خمیر را با چاقوی تیز در فاصله های 1.5 سانتی متری برش دهید. هر قطعه برش داده را بصورت بیضی باز کرده,1 ق چ گردوب خرد شده را یک سمت آن ریخته و نیمه ی دیگر خمیر را روی فیلینگ برگردانید. به آرامی فشار دهید تا لبه ها به هم بچسبند. خمیر های فرم گرفته را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید, بچینید و با کره ی آب شده, رومال کنید. بسته به نوع فر, در دمای 170 درجه, به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا کاملا طلایی قهوه ای شوند. سپس شربت سرد را روی باقلوای داغ بریزید و اجازه دهید 2 الی 3 ساعت در شربت خیس بخورد. با این مقدار خمیر, شما حدودا 17 عدد باقلوای صدفی خواهید داشت.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
📍مواد لازم برای 6 عدد اسنک:
🥚تخم مرغ 4 عدد
🥛شیر 3 ق غ
🫑فلفل دلمه سبز یا رنگی
🥕هویج
🧅پیاز
🌱پیازچه
🧂فلفل سیاه و نمک
🧈کره
🧀پنیر موزارلا یا پیتزا
🔸مواد داخلش به دلخواه خودتون قابل تغییره🔸
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک بدون ساندویچ ساز
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله
مواد لازم
ژله رنگ دلخواه
بستنی وانیلی
ژله آلورا
دراژه یا شکلات چیپسی
رنگ خوراکی در صورت تمایل
.
ابتدا ژله رنگ دلخواه رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد بستنی رو اضافه کنید.
(نکته. بستنی رو بیرون یخچال بذارید که کاملا آب بشه بعد بریزید
نکته. اندازه های من برای یک بسته ژله س شما با توجه به قالبتون کم و زیادش کنید.)
چند سانت از ژله رو توی قالب بریزید و بذارید یخچال تا نیم بند بشه (در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه)
حالا ژله آلورا رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید (تا شفاف بشه) وقتی خنک شد یک سانت ازش رو روی ژله قبلی بریزید..وقتی که یه خورده کم خودش رو گرفت دراژه یا شکلات چیپسی ها را رو و داخل ژله آلورا بچسبونید.و دوباره روشون ژله آلورا بریزید. چند بار باید این مرحله رو تکرار کنید.و بعد از اون دوباره از ژله رنگی یک لایه بریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بال مرغ دودی تنوری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بال مرغ دودی:
مواد لازم:
انواع سس شامل:
سویا سس
سس وُرچستر یا همون وورستر شایر
سس B.B.Q
سس کچاپ
سس تاباسکو
سس مایونز
و
سس خردل
مجموعا یه لیوان
ادویه شامل:
نمک ،
فلفل سیاه،
تخم گشنیز ،
پودر کاری،
پودر گوجه فرنگی،
پودر فلفل قرمز،
چیلی،
زنجبیل
پودر سیر و پیاز .
50گرم کره
15تا 20 عدد بال مرغ
انواع سبزیجات مثل :گوجه فرنگی،سیب زمینی،پیاز و سیر تازه
طرز تهیه :
سس ها رو همراه کره و ادویه ها حسابی میکس کنیین .
بال ها رو با این سس آغشته کنیین .
همراه سبزیجات خرد شده بریزین داخل ظرف پیرکس و هُلش بدین داخل فر .
روش یه فویل نازک بکشین و اجازه بدبن 45دقیقه داخل فر پخته و گریل بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای خمیر پیتزا
آب گرم یک چهارم پیمانه
خمیر مایه فوری یک ق سوپ خوری
شکر یک ق غذاخوری
آرد سه تا چهار پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
نمک دو ق چ
ابتدا آب گرم رو داخل یه ظرف که بهتره شیشه ای باشه میریزیم..شکر و خمیر مایه رو هم اضافه و درشو میبندیم به مدت ده دقیقه تا عمل بیاد.
داخل ظرف مناسب زرده تخم مرغ و شیر و روغن و نمک رو میریزیم باهم مخلوط و چند قاشق آرد اضافه میکنیم بعد مایه خمیر رو که عمل کرده و مابقی آردو اضافه تا وقتی خمیر به دست نچسبه ...خمیرو نباید سنگین کرد بعداز اینکه حالت خمیری گرفت تا زمانی که به دست نچسبه قاشق قاشق آرد اضافه بشه
خمیر آماده رو داخل ظرف چرب شده میزاریم سلفون کشیده و یک ساعت استراحت میدیم
پف خمیرو با ورز دادن میگیریم روی سطح کار با وردنه باز میکنیم
کف قالب تارت کفه جدا یا هر قالبی که داشتید رو چرب خمیرو توی قالب میزاریم و با چنگال سوراخ ایجاد میکنیم که موقع پخت خمیر پف نکنه
روی خمیر مقداری سس با فرچه سیلیکونی میمالیم و پنیر پیتزا میریزیم و از مواد پیتزا که سلیقه ایه لایه لایه میزاریم و بین لایه ها پنیرپیتزا که چسبندگی ایجاد کنه
داخل فر گرم شده طبقه وسط با درجه حرارت 175به مدت 40 دقیقه پنج دقیقه آخر گریل
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونر_ خانگی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده با چربی کم 1 کیلو
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
ماست 3تا 4 ق غ
ایرمیک 3 ق غ (آردسمولیناکه لوازم قنادی فروشی ها دارن)
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده ، زیره و آویشن (هر کدام 1 ق م)
روغن دنبه150 گرم (اگه گوشت چرخ کردتون پر چرب است اضافه نکنید) چربی دنبه یخ زده رودر غذاساز یا چرخ گوشت چرخ کنید و به بقیه مواد اضافه کنید🤤🤤🤤 طرز تهیه:😁😁😁
تمام مواد را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید. اگر دستگاه غذاساز شما کوچک است میتوانید در 3_2 مرتبه انجام دهید. و یا میتوانید بقیه مواد را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با دست ورز بدید (پیاز رو رنده کنید)😉😉😉😉
سپس مخلوط آماده شده را روی سلفون بریزید و با دست شکل بدید و با سلفون بپوشانید و از دو طرف فشار بدید و ببندید تا داخل مواد هوا نماند. میتوانید مواد را به 2 یا 3 قسمت تقسیم کنید. سپس داخل فریزر بذارید و تا وقتیکه کاملا یخ بزند نگه دارید(میتوانید یک روز قبل در فریزر بذارید). سپس بیرون آورید 15_10 دقیقه بعد سلفون را جدا کنید و با چاقوی تیز خیلی نازک برش بزنید. هر چقدر نازک تر باشد خوشمزه تر میشود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛