eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات بی همتا
🔴جنسامون ارزونه چون اجاره مغازه ومالیات نداریم🔴 فقط #۳۰ تومن🔵 فقط #۲۰ تومن🔵 فروش بصورت ولی به نرخ 👌👌 ارسال به تمام نقاط ایران📦📦 بدو که تموم شد😱😱👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3097690203Cf8248ce95d 😍 🔴حراج فوق العاده مدلای عیدانه 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸هیچ آغازے زیباتر از سلام نیست 🍃دستہ گلے مےسازم بہ نام "سلام" 🌸کہ هر گل دعایے و هر برگش 🍃سلامے براے سلامتے شما 🌸با بوے خوش عشق و زندگے 🍃سلاااام صبح تون زیباااا
🌼 آرزو میکنم قلبتون پر باشه از مهر و محبت🌼🍃 روحتون لبریز باشه از آرامش وشادی🌼🍃 وخیر و برڪت مهمون همیشگی خونه‌هاتون باشه🌼🍃
مواد لازم🔻 1 کیلوگرم هویج 1 لیتر آب 5 ق غ نشاسته 1 فنجان شکر 1 فنجان آجیل 1 ق غ وانیل طرز تهیه🔻 ابتدا هویج رو پوست گرفته و برش میزنیم داخل قابلمه میریزیم و یک لیتر آب اضافه کرده و هویج رو آبپز میکنیم، وقتی که هویج نرم شد آبکش کرده با گوشت کوب میکس کرده و بهش نشاسته و شکر رو اضافه و روی حرارت 5 دقیقه هم بزنید و بعد وانیل و مغز فندق خورد شده رو اضافه و داخل ظرف پیرکس رو خیس کرده و موادمونو میریزیم و صاف میکنیم روشو و در یخچال یکروز قرار میدیم (یا در فریزر 4 ساعت) و بعد برش بزنید و در پودر نارگیل بغلتونید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای سس بشامل🔻 🧈کره 2 ق غ 🥡آرد همه منظوره یا سفید 2 ق غ 🥛شیر 490 میلی لیتر یا 2 پیمانه 🧂نمک 1 ق چ 🧀پنیر چدار یا پیتزا 🌶پودر فلفل قرمز ‌ 🌡پخت در دمای: 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت ⏰به مدت: 10 دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا یا فتو چینی نصف بسته نصف سینه مرغ مکعبی خرد شده قارچ هفت الی هشت 8 عدد پیاز یک عدد نسبتا بزرگ سیر دو حبه رنده شده خامه صبحانه نصف بسته صورتی رنگ شیر یک لیوان ونیم جعفری خرد شده دو قاشق پر پنیر پارمزان یک دوم پیمانه نمک وفلفل سیاه وقرمز واویشن به میزان لازم کره 50 گرم کره رو آب کره پیاز رو باهاش تفت میدهیم پیاز که سبک شد سینه مرغ رو اضافه میکنیم درشو میزارم تا بپزه و تفت بخوره قارچ وسیر وادویه ها رو اضافه کرده همه رو با هم تفت میدهیم جعفری هم اضافه کرده خامه رو اضافه کرده خوب بزنید تا نبره سپس شیر ولرم رو کم کم اضافه میکنیم شیر که داغ شد پنیر پارمزان رو بریزید آروم بزنید تا پنیر آب بشه پاستا ویا فتوچینی رو با نمک وچند قاشق روغن ده الی دوازده دقیقه پخته آبکش میکنیم واب سرد روش میکشیم وبه سس اضافه میکنیم آروم بزنید تا همه پاستا به سس اغشته چند دقیقه که با هم جوش زدن و سس کمی غلیظ شد گاز رو خاموش کنید. سپس تو ظرف سرو بریزید وبا پنیر پارمزان وجعفری خرد شده تزیین کنید. عزیزان تا داغه باید سرو بشه هرچه بیشتر بمونه سس به خورد پاستا میره وغلیظ میشه اگه سرد شد میتونید تو مایکروفر گرمش کنید پنیر پارمزان حتما باید باشه سوپر مارکتها دارن اگر بهش دسترسی ندارید مقداری پنیر پیتزا بریزید زیاد سخت نگیرید. خیلی از عزیزان همراه شیر وخامه یک قاشق آرد میریزین سلیقه ایه من آرد نمیزنم سس زیادی سفت میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روی تکه های مرغ برشهایی برای مرینیت و پخت بهتر ایجاد کنید. باترمیلک:به ازای هر لیوان شیر،1 قاشق سرکه یا آبلیمو اضافه و 5 دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد، باترمیلک آماده ست. باترمیلک باعت ترد و نرم شدن و تسریع روند پخت میشود. میزان باترمیلک در حدی باشد که روی مرغها را بپوشاند مرینیت:در ظرفی باترمیلک+پیاز خلال+سیر ورقه+آویشن و کمی نمک را مخلوط کنید. برای طعم اسپایسی از چاشنی بندری آلس پایس استفاده کردم که مرغ رو بینهایت خوش طعم و تند و اسپایسی میکنه. میزان چاشنی به سلیقه شما در تندی بستگی داره،من 3 قاشق مرباخوری اضافه کردم. مرغها را در مواد مرینیت بخواباید و 4 تا 8 ساعت در یخچال استراحت دهید. مواد کاور: ظرف حاوی مرغ را از یخچال خارج و صبر کنید به دمای محیط برسد سپس مرغها را از سس درآورید. در ظرفی 2 تا 3 عدد تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و با مقداری باترمیلک رقیق کنید. 1/5 لیوان آرد سفید+نصف لیوان نشاسته ذرت(مانع سفت شدن کاور سوخاری مرغ در زمان سرخ شدن طولانی مدت میشود)+2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر+نمک+پودر سیر+آویشن+پودر زنجبیل+پاپریکا را مخلوط کنید. پولکی کردن:مخلوط آرد را در کیسه فریز بریزید مرغ ها را در کیسه انداخته و تکان دهید تا کاملا با آرد کاور شود سپس در تخم مرغ زده و دوباره در کیسه آرد انداخته و تکان دهید. مرغها را از کیسه خارج کرده و تکان دهید تا آرد اضافی آنها گرفته شود. در این مرحله مرغها پولکی میشوند. سرخ کردن:مرغهای پولکی را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند. تایم پخت برای ران مرغ 20 تا 25 دقیقه و برای سینه مرغ 12 تا 15 دقیقه است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای اینکه خیلی خوش عطر و خوش مزه تر باشه حتما امتحان کنید به این روش . مواد لازم برنج سه پیمانه (چند ساعت خیس شود) سبزی 400گرم شامل(تره،جعفری،شوید،گشنیژ،سیر سبز کره دو قاشق نمک به مقدار لازم زردچوبه نوک قاشق چایخوری سیر دو حبه آب برنج رو بزارید بجوشه. کره رو تو ماهی تابه میریزیم ، کره که اب شد،سبزی رو بدون اینکه یخ زدایی بشه، داخل کره میریزیم وبا هم تفت میدیم توووووجه کنید سبزی سرخ نشه وتغییر رنگ نده فقط کره وسبزی با هم مخلوط بشن کافیه گاز رو خاموش کنید و کنار میزاریم . آب که جوش اومد برنج رو میریزیم نمک میزنیم سعی کنید کف روشو بگیرید. نوک قاشق چایخوری زردچوبه میزنیم(برای خوش رنگ شدن سبزی پلو اختیاریه دوست ندارید نریزید) برنج رو کمی زنده تر نسبت به چلو آبکش کنید برنج رو که آبکش کردید تو همون آبکش سبزی وبرنج رو به آرامی قاطی کنید تا برنج خرد نشه ته دیگ مورد نظر بزارید مخلوط برنج وسبزی بریزید. با کفگیر کناره های برنج رو به بالا بیارید دوحبه سیر هم تو برنج فرو کنید( موقع سرو دربیارید) دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با شعله کم تا بخار کنه وقتی بخار کرد کمی زعفران دم کرده روش بریزید وبزارید دم بکشه 😊 عزیزان آگه از بوی کره خوشتون نمیاد از روغن استفاده کنید امتحان کنید عالی میشه میتونید سبزی وبرنج رو قاطی نکنید یک لایه برنج سفید یک لایه سبزی بریزید این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه زردچوبه اختیاریه من خودم بعضی وقتا نمیریزم نگران نباشید تاثیری در طعمش نداره سیر هم اختیاریه دوست ندارید نریزید عزیزان چون سبزی را با کره تفت دادم به برنج روغن نزدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستوررر شیر یک لیتر چهار لیوان دسته دار فرانسه آرد گندم(سفید قنادی)سه قاشق نشاسته ذرت یک قاشق پر شکر یک پیمانه سرخالی تخم مرغ یک عدد پودر کاکائو مرغوب سه قاشق غذا خوری خامه 100 گرم فرقی نداره خامه صبحانه باشه یا قنادی آگه خامه قنادی میزنید کمی کمتر شکر بریزید تا زیاد شیرین نشه ودلو بزنه گلاب یا وانیل کمی هرکدام که دوست دارید شکر و کاکائو و آرد ونشاسته ذرت باهم مخلوط و از الک رد میکنیم وبه شیر اضافه میکنیم ورو گاز میزاریم با شعله کم تا بوی خامی آرد گرفته شه وقتی که داره بجوش میاد تخم مرغ رو با چنگال که خوب زدیم بهش اضافه میکنیم مدام هم میزنیم تا گلوله گلوله نشه بزارید .جوش که زد خامه رو زده بهش اًافه میکنیم باز میزنیم تا خامه تو کرم حل بشه دوسه دقیقه جوش بزنه واز رو خاموش کنید .تا داغه بریزید تو ظرف مورد نظر یک طبقه بیسکویت خرد شده یک لایه کرم ویک لایه بیسکویت خرد شده وموز این کارو ادامه میدهد تا تمام بشه وبزارید یخچال تا سرد شه وخودشو بگیره پودینگ بعد از اینکه خامه رو بهش اضافه کردید فوری بریزید تو ظرف مورد نظر چون به محض سرد شدن کمی سفت میشه ولایه بیسکویت که میزاری بیسکویت نرم نمیشه وخشکه عزیزان اگر نشاسته ذرت ندارید نصف لیوان فقط آرد مخصوص شیرینی پزی بریزید عزیزان فرق پان اسپانیا با کیک یخچالی در پان اسپانیا از موز وبیسکویت خرد شده استفاده میشه ومعمولا تو لیوان تک نفره سرو میشه کیک یخچالی از بیسکویت درسته وقالبی در میاد به سلیقه خودتون تزیین کنید تو خونه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉هندوانه مکعبی برش داده شده 3 پیمانه 🍓توت فرنگی تازه 1 پیمانه 🍋پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش (اگر دوست نداشتین میتونین نریزین) 🍋آب یک عدد لیمو ترش تازه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک اسفنجی رنگین کمان مواد لازم::: 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان شیر 1 لیوان شکر 1 ق چ وانیل شکری 2/5 ق چ بکینگ پودر 2/5 لیوان آرد مواد سبز::: یک دسته اسفناج فقط قسمت برگ (اگه اسفناج بزرگ استفاده میکنید 4-5 تا برگ هم کافیست) 2 ق غ روغن مایع 1 ق غ سر پر آرد نصف ف چ آب (تقریبا یک چهارم لیوان) میتوانید به جای آب از گلاب استفاده کنید مواد کاکائویی:::: 1 ق غ سر پر پودر کاکائو نصف ف چ شیر (تقریبا یک چهارم لیوان) طرز تهیه:::: ابتدا کف قالب کمر بندی 28 سانتی کاغذ روغنی پهن کنید و دیواره ها را چرب کنید و‌ کنار بگذارید سپس پوره اسفناج را آماده کنید برگ اسفناج و روغن مایع و آب یا گلاب را با گوشتکوب برقی میکس کنید تا کامل صاف و‌ یکدست شود وقتی پوره را داخل لیوان میریزید حدود یک سانت از لیوان را پر میکند. سپس تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن برقی حدود 3 دقیقه بزنید بعد شیر و روغن را اضافه کنید و با پره های همزن خاموش فقط دو دور هم بزنید سپس آرد و بکینگ پودر را داخل مواد الک کنید و‌ یک دقیقه با همزن برقی بزنید (بیشتر نزنید)مایه کیک را به سه قسمت تقسیم کنید من قسمت سفید رو بیشتر نگه داشتم داخل یکی پودر کاکائو بریزید نکته مهم، هم قوام بودن هر سه مایه کیک است چون پودر کاکائو مایه کیک را سفت میکند به همین دلیل نصف فنجان شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا قوامش مثل مایه کیک سفید شود برای کیک اسفناجی، پوره اسفناج را به یکی از مایه کیک ها اضافه کنید ‌هم بزنید و این مواد به دلیل وجود پوره کمی شلتر خواهد شد به همین دلیل یک ق غ سر پر آرد اضافه کنید و مخلوط کنیدهر سه رنگ کاسه باید غلظتشان مثل هم باشدبا کمک دو تا قاشق اول از مواد سفید برداشته و مانند فیلم داخل قالب بریزید و بعد رنگ سبز و بعد رنگ قهوه ای و تا آخر به همین شکل ادامه دهید تا مایه کیک تمام شود و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد حرارت از بالا و پایین تنظیم باشد بدون فن منظور از حرارت بالا گریل نیست.به مدت 50 دقیقه بپزید بعد از اینکه وسطش پف کرد با خلال دندان تست کنید و از فر خارج کنید و کمی که از حرارت افتاد برش بزنیداین کیک به دلیل وجود اسفناج مدت زیادی تازگی خودش را حفظ میکند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بستنی رژیمی با نارگیل و توت فرنگی مواد لازم (برای 8 برش):::::: 10 ق غ ماست نیمه چرب 3 ق غ پودر نارگیل 2 ق غ عسل 2 ق غ شکلات اشکی تلخ (و‌یا رنده شکلات تلخ) 4-5 عدد توت فرنگی (برش خورده) و یا هر میوه دلخواه دیگر طرز تهیه:::::: ابتدا داخل قالب مستطیلی سلفون پهن کنید و توت فرنگی های برش خورده را به داخواه کف قالب بچینید.بقیه مواد، ماست و عسل و ‌پودر نارگیل وشکلات تلخ را مخلوط کنید و داخل قالب بریزید. قالب را داخل فریزر بگزارید (دقت کنید بیش از حد سفت نشود که نشود برش زد) من 2 ساعت داخل فریزر گذاشتم.سپس از فریزر خارج کرده و بستنی را برگردانید و سلفون را از رویش بردارید و برش زده و‌ سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛