eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول بگم که مواد بین کراکتها کااملا سلیقه ای هست ومی تونه،پنیر موزارلای تنها،یا پنیرپیتزاوجعفری خردشده،یا پنیرپیتزا وذرت،مواد گوشتی،مرغی،مایه ماکارونی،سوسیس،کالباس رنده شده وهرچیزی به سلیقه و دلخواه خودتون باشه،من اینجا از مرغ پخته و ریش شده که با کمی پیاز وفلفل دلمه ای تفت دادم نمک وفلفل واویشن وکمممی رب زدم بعلاوه پنیر پیتزا استفاده کردم، پس هرچی دوست داشتین بریزید، اما دستور +نکات: 600_500 گرم سیب زمینی یا حدود 5_4 عدد سیب زمینی درشت راابپز کنید،پس ازپختن پوست آنها را گرفته و تا داغ هستن خوووب بکوبید،سپس اجازه دهید تا سیب زمینی کوبیده شده کمی خنک شود،یک عدد تخم مرغ (البته تخم مرغ سیب زمینی را شل و چسبنده میکنه و باید با افزودن آرد شل بودن خمیر را رفع کنید می تونین کلا نزنید وتخم مرغ را حذف کنید که کار براتون راحتترباشه الان گفتم که بعد نگین نگفتی پس حذفش کنید که موقع بستن سیب زمینی اذیت نشین) مقدار کافی از نمک،فلفل سیاه،کمی زردچوبه،پاپریکا وپودرسیر اضافه کنید مقداری جعفری یا پیازچه خردشده نیز بریزید وخووب هم بزنید،درنهایت یکی دو قاشق پر آرد سفید ،سیب زمینی راخوب یکدست کنید، اجازه دهید تا سیب زمینی کااملا سرد وسفت شود ومیزان چسبندگی آن کم،می تونین داخل یخچال هم بگذارید، ازیخچال خارج کنید دوباره اگر دیدین خییلی چسبندست ارد اضافه کنید تا منسجمترشود، درنهایت با دست خوووب چرب شده گلوله هایی از ان کف دست پهن کنید ازموادمیانی بگذارید وخییییلی خوب فشرده کنید وشکل دهید(کاملا منسجم وبدون هیچ درز وشکافتگی،چون دراین صورت داخل روغن ازهم متلاشی خواهندشد) هر سری دستتون را خوب خوب چرب کنید که سیب زمینی به دست نچسبه، سپس هر کراکت را ابتدا در آرد سفید، بعد در 2 عدد تخم مرغ خوب زده شده ودرنهایت اردسوخاری خوب بغلطانید، سعی کنید خیییلی خوب پوشش بدین(هم با ارد هم ارد سوخاری) که موقع پخت وا نرن، اگر به شکل کلیپ انجام بدین کار براتون راحتتره وشکل کراکتها کمتر بهم میریزه، همه کراکتهای اماده شده را به مدت نیم ساعتی داخل فریزر بگذارید تا خوب یخ وسفت شوند،وبعد در روغن داغ باحرارت ملایم سرخ کنید، بسیاارخوشمزه اگر خواستین کراکتهارا برای مهمانی تهیه کنید بهتره اونها رااماده کنید وچند ساعت قبل از سرو سرخ کنید تا حالت تردی اونها باقی بمونه، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان گلم اینم دستور خمیر جادویی همه کاره که من چند سالیه برای خیلی چیزها ازش استفاده میکنم.امیدوارم خوشتون بیاد دوستان.سوالی بود درخدمتم.این خمیر فوق العاده عالی بافتی نرم و سبک و چیزی شبیه بافت نان ساندویجی دارد. 🔷مواد لازم : 🔹آرد سفید قنادی 500 گرم 🔹تخم مرغ 1 عدد 🔹شیر ولرم نصف پیمانه 🔹ماست نصف پیمانه 🔹روغن مایع 6 قاشق سوپخوری یا ( کره به دمای محیط رسیده 5 قاشق سوپخوری) 🔹(مایه خمیر خشک فوری 1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری یا (10 گرم) 🔹نمک 1 قاشق چایخوری 🔹شکر 1 قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر غذایی )3 تا5قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر شیرین ) ابتدانصف لیوان آب معمولی را با یک قاشق شکر و کمی نمک مخلوط کرده مایه خمیر را به آن می افزاییم و فقط در حد هم زدن مخلوطش میکنیم روی حرارت غیر مستقیم قرارمیدیم تا عمل بیاد. ♨️طرز تهیه: روغن +بقیه شکر + تخم مرغ ماست و شیر را با هم مخلوط کرده در حدیکه یکدست شوند .خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بدون هم زدن مقداری از آرد را اضافه و هم بزنید .کم کم آرد را اضافه و باقاشق چوبی هم زده تا خمیر در کاسه جمع شود . خیلی مواظب باشید مقدار آرد زیاد نشود و فقط تا حدی باشد که خمیر به دست نچسبد .اگر بیش از حد آرد بزنید خمیری خشک و بافت سفتی بدست می آید .خمیر را روی سطح آرد پاشی شده گذاشته و به مدت 5 تا 10 دقیقه ورز دهید یا خمیر را روی سطح کارتون 100 بار بکوبید تا خمیر براق و یکدست و نرمی بدست آید که به دست نچسبد .خمیر را در جای نسبتا گرم در کاسه ای که با یک قاشق مرباخوری با روغن مایع چرب کرده اید گذاشته وبه مدت یکساعت تا یکساعت و نیم استراحت دهید تا وقتی که حجم خمیر دو برابر شود .پف خمیر را خوابانده و برای پیراشکی یا پیتزا یا خمیر شیرینی حاضر کنید .ناگفته نماند اگر شما برای خمیر شیرینی میخواین استفاده کنین باقیمانده شکررا هم زمان باشیر به مواد اضافه می کنیداین خمیر واقعا یک خمیر جادویی و خاص می باشد . قول میدم اگه یک با درست کنید برای همیشه عاشق بافت عالی و سبک این خمیر شوید . نان آماده شده فوق العاده ترد و لطیف می شود . نان شکلاتی انواع نانهای مختلف. شیرینی دانمارکی و پیراشکی های شیرین وغذایی. پیتزاو هر چیزی که شما فکرکنید با این خمیر جادویی امکان پذیر است و عالی میشود.فقط اگر برای پیتزا و پیده و...استفاده میکنید شکر خیلی خیلی کم بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد مورد نیاز : 🔹مایه کیک شکلاتی 🔹بستنی وانیلی 🔹تکه های اسمارتیز 🔹سس کاکائو نکات: قبل اضافه کردن بستنی وانیلی اجازه بدهید مایه کیک شکلاتی خنک شود بعد از اضافه کردن تکه های اسمارتیز کیک را 2 ساعت در فریزر قرار دهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بافت کیک هویچ بسیار نرم و لطیف کیک هویچ انگلیسی 🔷مواد لازم 🔹ارد 2 لیوان 🔹روغن مایع سه چهارم لیوان 🔹هویچ ریز رنده شده 2 لیوان 🔹تخم مرغ 4 عدد 🔹شکر 1 لیوان +یک چهارم لیوان 🔹هل 1 ق چ 🔹دارچین 1 ق چ 🔹وانیل کمی 🔹بکینگ پودر 2 ق چ 🔹گردو ریز خورد شده نصف لیوان ارد بکینگ پودر هل دارچین رو سه بار الک کنید و کنار بزارید . تخم مرغ و وانیل رو یک دقیقه با همزن بزنید بعد شکر رو اضافه کنید و پنج دقیقه بزنید تا حجیم بشه روغن مایع و هویچ رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم همزن رو میزاریم کنار و کم کم ارد و گردو میریزیم و با لیسک مخلوط میکنیم قالب رو کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم مواد رو میریزیم و میزاریم فر با حرارت 180 حدود 40 دقیقه یا هم کمتر باید چک کنید این کیک بافت فوق العاده پوک و عالی داره 🔷کرم پنیری : 🔹پنیر خامه ای 100 گرم 🔹خامه صبحانه 100 گرم 🔹شکلات سفید 100 گرم پنیر خامه ای و خامه رو با هم قاطی کنید بزارید روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا کناره هاش حباب بزنه سپس شکلات سفید که تکه کردین رو اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب بشه وقتی کمی سرد شد روی کیک سرد شده بریزید .برای تزیین میتونید کمی گردو روش رنده کنید و با فوندانت هویج درست کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره 100گرم روغن مایع 2ق غ(من اینسری نزدم) تخم مرغ 1عدد آرد 180 تا 200 گرم حدود یک ویک سوم لیوان(کم کم ریخته میشه تاجایی که خمیر کاملا لطیفی شکل بگیره) بیکینگ پودر 1ق چ شکر دانه ریز 50 گرم حدود یک چهارم لیوان (پودرقندهم میشه زد) وانیل کمی کره نرم شده در دمای محیط ( یا روغن جامد) وروغن مایع را با شکر ووانیل باهمزن خوب خوب بزنید تا کاملا پفکی وکرم رنگ وسبک بشه،سپس تخم مرغ همدمای محیط (تخم مرغ سردنباشه،اگر سردباشه موقع اضافه کردن به کره ،کره حالت بریده میشه)راافزوده خوب هم بزنید تا تخم مرغ کاملا مخلوط شود،درنهایت مخلوط الک شده ارد وبیکینگ پودر را کم کم ریخته،ابتدای کار با لیسک ودرنهایت کممی با نوک انگشتان دست خمیر را یکدست کنید،ارد زیادی نریزین خمیر کاملا لطیف هست، خمیر رادر نایلون و محیط کمی استراحت دهید حدود یک ساعت، سپس طبق فیلم یا به شکل گل یا به شکل ساده بگیرید، فقط برای درست کردن گل گوله های خمیر راخیییلی کوچک بگیرین چون داخل فر هم کمی پف می کنه به همین خاطر بیش ازاندازه بزرگ نشوند، در فر ازقبل گرم 170درجه حدود 15 تا 20دقیقه، کمی زیر اونها طلایی بشه کافیه،زیاد بمونه داخل فرخشک میشه،چک کنید که مغز اونها هم پخته باشه وخمیر نباشه، برای خمیر شکلاتی هم کمی ازخمیر ساده برداشتم وبا مقداری پودر کاکائو مخلوط کردم، پس از سرد شدن بین آنها کرم شکلاتی یا نوتلا یا کرم کاکائو و.....بگذارید، کرم شکلاتی: 50 گرم کره نرم شده در دمای محیط راباهمزن خوب بزنید سپس 1/4لیوان پودرقندریخته خوب مخلوط کنید درنهایت 1ق غ پودرکاکائو و1ق غ پودرنسکافه،خوب هم بزنید تا کرم منسجم شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خربزه با ژله نکته خاصی نداره ولی بازم توضیحات رو اضافه میکنم . یه بسته ژله آلبالو رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم گذاشتم کنار تا خنک بشه و خربزه رو نصف کردم و تخماشو در آوردم و روی دو تا فنجان فیکس کردم که تکان نخوره و ژله خنک شده رو داخلش پر کردم و گذاشتم یخچال ،بعد از دو سه ساعت که ژله کاملا بست، پوست خربزه رو جدا کرده و لایه لایه برش زدم به همین راحتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 لیوان آرد سفید 1 لیوان روغن جامد 1 لیوان کنجد 4 قاشق پودر قند وانیل به مقدار لازم همه مواد را با هم قاطی میکنیم و ورز میدهیم تا مواد به خورد هم بروند و با هم مخلوط شوند تا جایی که دیگر به دست نچسبد. بعد مواد را با دست به گوله های کوچکی به اندازه سکه در آورده و در سینی فر میچینیم و در فر و یا تنور میگذاریم تا پخته شود طوری که زیاد طلایی نشود فقط کافیه زیر شیرینی ها طلایی شود و روی شیرینی را با انگشت لمس میکنیم اگر از مواد به دستمان نچسبد کافیست وقتی شیرینی ها را از تنور در آوردیم آنها را داغ داغ در خاک قند میغلطانیم و در ظرف مورد نظر میچینیم و میل میکنیم. فقط یک نکته مهم اینکه سینی ای که شیرینیها را در آن میپزیم نباید چرب کنیم چون خود شیرینی به اندازه کافی روغن جامد دارد که در گرمای فر روغن می اندازد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ یک روز قشنگ😍 یک دل خـوش💛 یک لب خنـدان😊 یک تن سالــم💪 دعای امروز من🙏 برای هرروز شما😊🌼🍃 سلام
🌸یارب اسیرم 💕ودل من 🌸درپناه توست 🌸بیتابم و 💕قرار دلم 🌸یک نگاه توست 🌸گفتم دعاو 💕اشک و 🌸مناجاتمان کم است 🌸گفتی رضای 💕من به همین 🌸 گاه گاه توست
تخم مرغ 1 عدد شکر 1 پیمانه وانیل کمی روغن مایع 1/4 پیمانه شیر 1 پیمانه آرد 1 و 1/2 پیمانه بیکینگ پودر 1 ق چ همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید. تخم مرغ+وانیل+شکر را 7 ،8دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود. بعد روغن مایع و شیر را اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید. آرد را کم کم اضافه و با لیسک به آرامی مخلوط کنید . مایه این کیک تقریبا شل هست برای جلوگیری از گلوله شدن آرد بهتر است با الک آرد را به مواد اضافه کنید.حتما آرام آرد را مخلوط کنید وگرنه کیفیت نهایی کیک کم شده و کیک خوب پف نمی کند.میتوانید در انتها فقط به اندازه 20 تا 30ثانیه با کند ترین درجه همزن خیلی آرام مواد را هم بزنید تا تمام گلوله های آرد در کیک باز شوند. من 4 ق س از آرد را برداشتم و مواد رو به دو قسمت تقسیم کردم و به یکی 2 ق س آرد و به دیگری 2 ق س پودر کاکائو اضافه کردم.اگر شما نمیخواهید کیک شکلاتی و دو رنگ شود آرد را به همان مقدار 1 و 1/2 پیمانه بریزید و چیزی از آرد برندارید. مواد کیک را در قالب که کف آنرا کاغذ روغنی انداخته اید بریزید. در فر 180 درجه به مدت 35تا 40 دقیقه بسته به دمای فر و قالب قرار دهید. حتما بعد از نیم ساعت کیک را با یک خلال چک کنید اگر تمیز بود کیک پخته و در آخر کمی گریل را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود. این کیک را میتوانید در قابلمه یا فر دستساز هم بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت مرغ یا بوقلمون _ران تنها یامخلوط ران وسینه 500گرم_من دوتا ران مرغ زدم با استخوون حدود 600 گرم بود_می تونید حدود سی گرم دنبه گوسفندی یامقداری گوشت چرخی منجمد هم برای بافت بهتر ولطیف تر استفاده کنید_من سی گرم دنبه زدم_گوشت راحتما سه یاچهاربارخوب خوب چرخ کنید، سیر 2 تا 5حبه _به ازای هر نیم کیلو گوشت تا پنج حبه سیر به دلخواه می توان استفاده کرد، روغن مایع 5 ق غ شیرخشک شور _مخصوص سوسیس و کالباس _25گرم نشاسته ذرت 80 گرم تخم مرغ 1عدد_درصورتی که سوسیس طی یکی دوروز مصرف بشه بزنید درغیراینصورت حذف شود_ اب همراه بایخ یا پوره یخ 1/2لیوان _حدود 100گرم_ اسانس دود به ازای هر نیم کیلو گوشت ده قطره برای اینکه طعم بازاری بده، پنیر پیتزا یاپودر اب پنیر_لوازم قنادی یا عطاریها دارن_مقداری ادویه ها شامل: پودر هل سفید1/2ق م جوزهندی 1/2ق چ دارچین 1/2ق م تخم گشنیز اسیاب شده 1ق م زنجبیل 1/2ق م پودر آویشن 1/2ق م زنیان 1/4ق چ پاپریکا 1/4ق غ نمک به میزان لازم شکر1ق چ خردل 1/4ق م میخک 1/4ق چ فلفل سفید 1/2ق م فلفل قرمز 1ق چ پودر سیر 1ق غ گلوتن 1ق غ _یا ارد نان سنکگ_ _همه ادویه ها پودر و باهم مخلوط شوند_ گوشت را همراه با سیرحدود سه چهارمرتبه خوب چرخ کنید،سپس درون میکسر بریزید یا بادست_اگر ازدست استفاده کردین باید خیلی خیلی خوب مخلوط کنید_ تخم مرغ وروغن مایع افزوده خوب مخلوط شود،درحین هم خوردن اب همراه بایخ سپس ادویه ها،شیرخشک ،نشاسته،دست اخر پنیر واسانس برای رنگ قرمز سوسیس می توان ازیکی دوقطره رنگ قرمز خوراکی استفاده کرد خمیرنهایی سوسیس راباقیف یکبارمصرف درون کاور مخصوص فشرده کنید سروته کاور رابا نخ خوب محکم کنید سپس هواگیری و فشرده سازی _اگر خوب فشرده نکنید پس ازپخت کاور سوسیس چروکیده میشه پس کمی زمانبره_ بانخ_نخ چرخه چهارپنج لا_قسمت کنید ورول رادرون ابجوش باحرارت ملایم و درب بسته یک ساعت پخت بدین،بعد ازپخت بلافاصله شوک اب سرد و24 ساعت استراحت دریخچال، کاور مخصوص سوسیس کالباس راازلوازم قنادیها تهیه کنید، به جای پختن داخل آب ،میشه بخارپز هم بکنید، امیدوارم ازدستور استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅ كارى مرغ و قارچ😋 يه پياز درشت رو رنده ى ريز كردم( بافت و غلظت خورشتو عالى ميكنه پس حتما رنده ريز بشه) با يه كوچولو روغن و كره تفت دادم تا كمى رنگش عوض شد بهش زردچوبه زدم و كمى پودر سير و زنجبيل( تازشون نه ،چون قرار نيست طعمشون غالب باشه) و يه قاشق مربا خورى تخم گشنيز سابيده شده و سه تا چهار قاشق مرباخورى كارى (ملايم) ،گذاشتم تا عطر ادويه ها بلند بشه يكى و نصفى سينه مرغ مكعبى درست خرد شده رو ريختم تو پيازا تا كمى رنگشون عوض شدم نمك زدم و فلفل قرمز و كمى آب ريختم تا خورشت جا بيوفته،اواخر پخت قارچ هاى چهار قاچ(و نه ورقه اى) رو اضافه كردم يه كم كه نرم شد خورشت رو از رو حرارت برداشتمو خامه ريختم و دوباره گذاشتم رو گاز يه قل كه زد حاضر شد! عطر و بوى عالى داره و مهمترين نكته اينكه خيلى زود درست ميشه ،با برنج ميل كنيد و كيف كنيد مقدار كارى و ادويه ها و خامه رو بر طبق ذائقه خودتون تنظيم كنيد ،اگر هم گشنيز تازه داشته باشين در كنارش عاليه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بسیااار خوشمزه وفوق العاده ومجلسی وهمه پسند هست .توصیه میکنم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید خورشت قارچ هم با مرغ درست میشه هم با گوشت و هر کدوم دستورهای مختلفی داره ، این با گوشت و آلو درست میشه. مواد لازم برای حدودا 4نفر گوشت : 300گرم خورشتی پیاز : دو عدد قارچ : 300 گرم آلو بخارا : حدودا 15 عدد غوره 1/3پیمانه رب انار ملس : حدودا 2 ق غ نمک ، فلفل ، زردچوبه : به میزان لازم طرز تهیه : پیاز رو خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم ، سبک که شد گوشت رو بهش اضافه میکنیم و یه کمی تفت میدیم ، فلفل و زردچوبه میزنیم و بازم تفت میدیم بهش آب اضافه میکنیم تا بپزه زیاد نباشه. تو این فاصله آلوها رو میخیسونیم قارچهای شسته و خشک شده را و تو یه ماهیتابه کمی روغن ریخته روی حرارت یه کم تفت میدیم ، مرتب هم زدیم ابلیمو اضافه میکنیم و بازم تند تند روی حرارت بالا تفت میدیم و خاموش میکنیم ، اینجوری دیگه قارچامون آب پس نمیدن و کوچیک نمیشن. وقتی گوشت تقریبا پخته شد قارچ و آلو رو بهش اضافه میکنیم ، رب انار رو به مقدار ذائقه تون اضافه کنید.غوره راافزوده ودرش میزاریم تا حا بیفته ،اگر دوست ندارید خورشتون خیلی تیره باشه زعفرون میزنیم و بازم میزاریم روی حرارت ملایم یه نیم ساعتی بپزه و جا بیافته....این خورشت بسیار خوشمزه است سعی کنید از قارچهای ریز استفاده کنید.غوده رابسته به ذائقه خودتون کم یا زیاد کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 گوشت:نهصد گرم (من از گردن استفاده کردم) سیر: پنج تا شش حبه خرد شده چوب دارچین: دو تا سه عدد رب گوجه: سه قاشق غ سرپر پیاز: دو عدد خرد شده هویج: دو عدد خرد شده فلفل دلمه: نصف یک عدد برنج: سه پیمانه خیس شده باقالی: دو پیمانه شوید تازه: یک الی دو پیمانه شوید خشک: به میزان لازم پودر گل سرخ،پودر هل و دارچین به میزان لازم کره: پنجاه گرم زعفران دم کرده طرز تهیه🔻 ابتدا پیاز هویج فلفل دلمه سیر و چوب دارچین را همزمان داخل ظرف ریخته و تفت میدیدیم. رب رو اضافه و تفت میدیم در صورت دلخواه خودتون هل نیم کوب ریخته و سپس گوشت ها رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. کمی که رنگ گوشت عوض شد آب جوش اضافه و بذارید سه ساعت بپزه. بعد از اینکه پخت نمک اضافه کرده و نیم ساعت دیگه بذارید بپزه. آب رو جوش بیارید و برنج خیس خورده رو اضافه کنید اولین جوش رو که زد باقالی هارو اضافه کرده و بذارید بجوشه. زمانی که برنج هشتاد درصد پخت شوید تازه رو اضافه میکنیم و یک دقیقه بعد آبکش میکنیم. ته دیگ مورد علاقه تون رو بچینید برنج رو کفگیر کفگیر ریخته شوید خشک،پودر گل سرخ،پودر هل و دارچین اضافه کنید و دوباره برنج بریزید و لایه لایه ادامه بدید. در نهایت پنجاه گرم کره خرد شده روی برنج ریخته و در صورت دلخواه نصف یا یک استکان آب دور قابلمه ریخته و بیست تا بیست و پنج دقیقه دم بذارید. سپس برنج کشیده با زعفران دم کرده مخلوط کنید و تیکه های گوشت رو روی برنج ها بذارید. آب گوشت رو جداگانه داخل یه ظرف دیگه سرو کنید. ⚠️نکته: از هر گوشتی خواستید میتونید استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛