eitaa logo
آشپزی خاص
96.1هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شربتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 🥔سیب زمینی 4 عدد 🌭سوسیس خرد شده 🧅پیاز خرد ریز شده بدون آب 1 عدد ☘️جعفری خرد شده 🧀پنیر پیتزا 🧂نمک، آویشن، فلفل سیاه (ادویه ها به دلخواه شماست) 🥡آرد 2 ق غ (توی کلیپ ریخته نشده ولی اگه بریزین راحت تر شکل میگیره) 🍞برای سوخاری کردن: تخم مرغ، پودر سوخاری و آرد ‌ 🔻وقتی مواد رو با هم مخلوط کردین و بهش شکل دادین، حتما 1 ساعت بذارین توی فریزر و بعد داخل آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتونید و سرخ کنید، اینجوری احتمال وا رفتنش خیلی کم میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کراکت سیب زمینی😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای مواد گوشتی گوشته🔻 400 گرم گوشت چرخکرده یک دسته جعفری یک عدد پیاز رنده شده بدون آب 3 حبه سیر رنده شده نمک‌ و فلفل سیاه و قرمز 1عدد فلفل دلمه قرمز آرد سوخاری نصف لیوان برای سیبزمینی🔻 6 عدد سیبزمینی 2 ق غ کره 1 لیوان شیر مقدار پنیر پیتزا برای سس🔻 2 ق غ رب گوجه ابتدا گوشت چرخکرده و پیاز و سیر رنده شده و جعفریو آرد سوخاری و نمک و فلفل سیاه و قرمز رو مخلوط کرده داخل قالب دایره ای شکل رو چرب و مواد گوشتیمونو میریزیم و پهن میکنیم و رب و آب جوش رو مخلوط کرده و روی گوشتمون میریزیم و در فر 170 درجه قرارمیدیم تا بپزه به سیبزمینی ابپز شده کره و نمک و فلفل اضافه و میکوبیمو شیر رو به تدریج اضافه میکنیم و پنیر پیتزا میریزیم و روی مواد گوشتیمون ریخته و با گوجه و فلفل روشو پر میکنیم و دوباره داخل فر میذاریم و وقتی طلایی رنگ شد آمادست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینی کباب خوشمزه😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 💢پایه سالادمون کاهو روش فلفل دلمه رنگی، سينه مرغ گريل شده و نون تست سير دار و قارچ ریختم و تزیین کردم، خیلی خوشمزست پیشنهاد من به اونایی که عاشق سالاد هستن ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 🥔سیب زمینی 4 عدد 🧂نمک و فلفل سیاه هر کدام 1 ق چ 🧀پنیر موزارلا یا پیتزا نصف پیمانه 🧅پیاز 🧄سیر 🥠سینه مرغ خرد شده 🥄ادویه کاری نصف ق غ 🌶پاپریکا نصف ق غ 🥄زیره نصف ق چ (بهتره پودر باشه) 🥄فلفل سیاه 1 ق چ 🧂نمک 1 ق چ 🥣سس سویا 1 ق غ (اگه در دسترس ندارین یا دوست ندارینش میتونین نریزین) 🍶کمی آب 🥕هویج و فلفل دلمه ای (میشه نریخت یا بجاش قارچ ریخت) ‌ 🍳به مدت 10 دقیقه درب تابه رو بذارین تا سبزیجاتش هم بپزه. ‌ 🧁خامه صبحانه 2 پاکت (به اندازه خامه صورتیا که هر کدوم 200 گرمه) 🍥پنیر خامه ای 4 ق غ 🧀پنیر موزارلا یا پیتزا برای روش به میزان لازم 🔹میتونین سس سفیدش(ترکیب خامه و پنیر خامه ای) رو با سلیقه خودتون کمتر هم بریزین. ‌ ⏰به مدت 15 دقیقه بذارین داخل فر با حرارت 180 درجه و 1 دقیقه هم در آخر بذارین گریل بشه. توی قابلمه هم میتونین درستش کنید فقط روش گریل نمیشه) ‌ (چون دمای فرها با هم متفاوته، ممکنه برای شما زمان رسپی ها چند دقیقه کم یا زیاد بشه،خودتون تنظیم کنید.) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک سیب زمینی با مرغ و سبزیجات😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 3 نفر برنج 3 پیمانه سینه مرغ یا ران مرغ 1 عدد هویج 2 عدد پیاز 1 عدد زعفران به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . . برنج رو شستم و خیس کردم . مرغ رو همراه پیاز و نمک و زردچوبه و کمی آب گذاشتم بپزه ، میتونین داخل آب مرغ زعفران هم بریزین .طوری که بعد از پخت کمی آب مرغ بمونه . وقتی مرغ پخت ، اون رو ریش ریش کردم . هویج رو شستم و پوستش رو کندم و با رنده خلالی کردم . (ازرنده آلمانی استفاده کردم) هویج رو با کمی روغن تفت دادم . بهش آب مرغ کمی ریختم و گذاشتم بپزه ، حالا اگه آب مرغ دوست ندارین ، آب بریزین ولی با آب مرغ خوشمزه میشه . من و همسرم غذای شیرین دوست نداریم به هویج شکر نمی ریزم ، حالا این کاملا سلیقه ای و ذایقه ای هست ، دوست دارین توی این مرحله به هویج هاتون شکر بریزین . مرغ ریش ریش شده و هویجی که پخته و آبی نداره رو با هم مخلوط کردم . برنج رو آبکش کردم ، اگر دوست دارین داخل آبی که برنج هست قبل آبکش زردچوبه بریزین . کف قابلمه من از ته دیگ نونی استفاده کردم ، هر ته دیگی بخواین میتونین درست کنین . برنج رو داخل قابلمه ریختم و لا به لا از مواد مرغ و هویج ریختم . البته کمی نگه داشتم برای تزیین روش و گداشتم که برنج دم بکشه . اون استکان هم زعفرون هست . حالا باز هم سلیقه ای هست اصلا میتونین موادرو لا به لاش نریزین و موقعی که توی دیس کشیدین ، روش بریزین . وقتی برنجم پخت ، یه کفگیر برداشتم و کمی زعفرانی کردم . برنجم روداخل دیس کشیدم . با بقیه مواد مرغ و هویج و برنج زعفرانی و زرشک و کشمش و خلال پسته و بادام روش رو تزیین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 🔺آرد برنج: 500 گرم 🔺پودر شکر: 200 گرم 🔺روغن: 250 گرم 🔺گلاب: 1٫2 پیمانه 🔺تخم مرغ کوچک: 2 عدد طرز تهیه: شکر و روغن و زرده های تخم مرغ را با هم خوب مخلوط می کنیم تا زمانیکه یکدست شوند. سفیده های آنرا جدا در ظرفی می زنیم تا سفت شوند. سپس گلاب و آرد و سفیده های زده شده را هم به مایه اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم. این مایه را در ظرفی پلاستیکی می ریزیم و برای 24 ساعت در یخچال قرار می دهیم. سپس خمیر را در یک ظرف مسطح نچسب به قطر نیم سانتی متر پهن می کنیم و با چاقوی شیرینی پزی آنرا به تکه های کوچک می بریم و می گذاریم در فر با دمای 300 درجه فارنهایت برای 5 تا 20 دقیقه بپزد. رنگ آن نباید زیاد تغییر کند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛