ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر
مواد لازم
سینه ی مرغ
قارچ
پیاز
پنیر پیتزا مقداری
نمک فلفل آویشن آبلیمو آب پیاز
طرزتهیه
اول سینه ی مرغ رو با بیفتک کوب بکوبید تا پهن و نازک شه بعد بهش، آب یک عدد پیاز رنده شده، آب لیموی تازه کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و بزارین یکی دو ساعتی بمونه
بعد داخل تابه ای روغن بریزین و دو طرف سینه ی مرغ رو سرخ کنید
قارچ ها رو جدا در تابه ای که کمی کره ریختین بریزین و تفت بدین موقع سرخ شدن کمی نمک بپاشید سپس از تابه خارج کنید
پیازها رو درشت خورد کنید و اول با یک سوم لیوان آب نیم پز کنید وقتی آبش خشک شد کمی روغن بریزین و صبر کنید تا کمی تفت بخورن
مرغ ها رو اندازه ی بند انگشت خورد کنید و همراه قارچ به پیازها اضافه کنید حالا مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه کنید و بزارین چند دقیقه ای روی شعله ی کم تا طعم مواد به خورد هم برن وقتی حسابی گرم شد پنیر پیتزا رو اضافه کنید و وقتی پنیر آب شد زیر شعله رو خاموش کنید
با همون تابه سرو کنید (داااااغش خوشمزه س)
اگه نگران کالریش هستین میتونید پنیر رو حذف کنید
اگه فلفل دلمه ای داشتین خیییلی کم تفت بدین تا سبک شه و به مواد اضافه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فیله_استریپس
یکی از سوخاری های خوشمزه و محبوب و پر طرفدار که با فیله مرغ درست میشه 😊🤗.
.
فیله مرغ 10 تکه (400گرم)
آرد سفید یک لیوان
ادویه های دلخواه اعم از فلفل سیاه، فلفل قرمز ، پاپریکا،، پودر سیر ،پودر پیاز ،کاری ، آویشن ، زنجبیل ، زردچوبه ، اورگانو ، نمک و....
سس خردل 2 ق غ در صورت دلخواه
آب و یخ
مزه دار کردن مرغ موادش کاملا دل به خواهی هست و من از ادویه های لازم پودر پیاز و پودر سیر و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا و آویشن و کاری همراه سس خردل استفاده کردم . آب نصف عدد لیمو ترش رو هم اضافه کردم و مواد رو خوب مخلوط کردم در ظرف رو گذاشتم و 2 ، 3 ساعتی داخل یخچال قرار دادم .
آردمون هم مزه دار می کنیم ادویه هاش دل به خواهی هست و تندی بسته به علاقه تون داره . با فلفل قرمز و سیاه و نمک و زردچوبه و زنجبیل و آویشن من ترکیب کردم .
فیله های مزه دار شده رو اول داخل آرد غلتوندم و بعد داخل ظرفی که پر از آب و یخ هست قرار دادم و مجدد داخل آرد غلتانده و دوباره داخل آب زدم و داخل آرد دوباره قرار دادم و خوب فشار دادم این کار باعث میشه فیله هامون پولکی بشه و مرغ مون تردتر بشه و شکلش هم جذاب تر بشه . بلافاصله داخل ظرفی که روغن ریخته بودم و روی حرارت بود و گرم هست قرار دادم و سرخ کردم . اگر بمونه و بلافاصله سرخ نشه پولک های روش کم میشه . بعد از سرخ شدن گداشتم تا روغن اضافه اش بره .
حدودا تایم پخت هر فیله 10 تا 15 دقیقه 😊 با حوصله سرخ کنید .
در کنارش با سیب زمینی و انواع سس چه می چسبه 😊.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
🥒کدو سبز 1 عدد
🥔سیب زمینی 1 عدد
🥚تخم مرغ 2 عدد
🍞پودر سوخاری 60 گرم یا دو سوم پیمانه
🌶فلفل هندی تند یا فلفل قرمز 4 گرم یا 1 ق چ
🥄فلفل سیاه 4 گرم یا 1 ق چ
🧂نمک 4 گرم یا 1 ق چ
🧀پنیر پیتزا 50 گرم یا 3 ق غ
🥡آرد ساده (گندم) 15 گرم یا 2 ق غ
☘️جعفری خشک به میزان لازم
✨ادویه ها به دلخواه شماست.
🍸روغن زیتون 150 میلی لیتر یا دو سوم پیمانه
سیب زمینی و کدو رو رنده کنید و بعد همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و وقتی روغن داغ شد با قاشق مقداری از مواد رو توی تابه بریزید و اجازه بدین دو طرفش سرخ شه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#آبگوشت_کلم_قمری 🍜 😋
▫️کلم قمری: یک عدد
▫️نخود: یک پیمانه
▫️سیب زمینی: 2 عدد
▫️گوشت آبگوشتی: 500 گرم
▫️پیاز: 1 عدد
▫️زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
▫️کشک: 1 پیمانه (در صورت تمایل)
▫️سیر: 2 حبه (در صورت تمایل)
🔸پیاز رو نگینی کنید با روغن گوشت و دنبه سرخ کنید بهمراه زردچوبه و فلفل نخود ها رو پاک و شسته اضافه کنید آب سرد بریزید و بذارید بپزه
یکساعت به سرو سیب زمینی ها رو پوست کنید و کلم هارو پوست کنده و در کمی روغن تفت دهید به آبگوشت اضافه
حالا یک عدد پیاز متوسط رنده ی ریز کنید دنبه ها رو از آبگوشت کشیده و بکوبید بهش زردچوبه ونمک بزنید و به ابگوشت اضافه کنیدبذارید جا بیفته
عید غدیر مبارک
💖🌙پروردگارا🍃💕
در انتظار رحمتت نشسته ایم
بدهی
🌙 کریمی ،
ندهی💦
حکیمی
بخوانی💕
شاکرم ،
برانی 🍃
صابرم
💕💦پروردگارا
💦🌙💕
احوالم چنانست
که می دانی؟
و اعمالم چنین است
💖🍃که می بینی.؟
🌙🍃نه پای گریز دارم
و نه زبان ستیز،
بحق کبریایی ات💖
🌙💦
بحق راستی
💞
بحق خوبی🌙💕
💦
بحق بزرگی
💕
بحق انصاف🍃
🍃💕
بحق حقانیت
💞
بحق مهربانی
💦🌙
و بحق عشق
💞🌙
🍃💦💕
بهترینها
را
برای همه دوستان عزيزم مقدرفرما🍃💦
آمین 🌙💕 🍃🌙
🌹🍂عیدتون مبارک ،دلتون شاد ولبتون خندون دوستان من 🍂🌹
1.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آدمها فکر می کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند ، جورِ دیگری زندگی می کنند.
شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود.
فکر می کنند می توانند همه چیز را از نو بسازند ، محکم و بی نقص.
اما حقیقت ندارد.
اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،
اگر قدرتِ تغییر کردن را داشتیم،
اگر آدمِ ساختن بودیم،
از همین جای زندگیمان به بعد را مى ساختيم.
صبحتون سبز😍♥️🍃
🌍 فیلبند، مازندران
توپک سیب شکلاتی
مواد لازم:
2 پاکت بیسکوییت پتی بور (1 پاکت 175 گرم)
3 عدد سیب
برای سس شکلاتی:
1.5 لیوان شیر (لیوان 200 میلی)
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 قاشق غذاخوری نشاسته گندم یا ذرت
1 قاشق مرباخوری کره
میتوانید به مقدار دلخواه شکلات اضافه کنید (حدود 60_50 گرم ، بدون شکلات هم میشه)
طرز تهیه:
بیسکوییت ها را پودر کنید. سیب ها را ریز رنده کنید. یسکوییت را کم کم به سیب اضافه کنید و ورز بدید بیسکوییت را به اندازه ای بریزید که خمیر قابل شکل دادن باشد. با توجه به اندازه سیب و آبدار بودن سیب مقدار بیسکوییت میتواند تغییر کند(در این فیلم دو بسته بیسکوییت استفاده شده) اگر خمیر شل باشد میتوانید بیسکوییت اضافه کنید و اگر سفت باشد میتوانید سیب اضافه کنید. از خمیر آماده شده تکه هایی به اندازه دلخواه بردارید و گرد کنید. اگر بعد از ورز دادن کمی داخل یخچال بذارید راحت تر میتوانید شکل بدید. بعد از اینکه تمام مواد را به شکل گرد آماده کردید داخل یخچال بذارید و سس را آماده کنید.
شیر ، شکر ، پودر کاکائو و نشاسته را داخل قابلمه یا ماهیتابه ای بریزید و هم بزنید سپس روی اجاق تا وقتی که حباب بزند و غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید(غلظت سس در فیلم مشخص است) سپس اجاق را خاموش کنید کره و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شوند. به خاطر شکلات و کره غلیظ تر میشود 4_3 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا قوامش رقیق تر شود و روی توپک ها بریزید. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توپک سیب شکلاتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛