eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ماکارونی پیتزایی ماکارونی یه بسته نیم کیلویی هر فرمی که دوست دارین من از پنه استفاده کردم طبق معمول ابکش کنید نذارید زیاد نرم بشه بعدخوب با سس بشامل مخلوط کنید حدود یک نیم تا دولیوان سس باشه مواد میانی ..... از هر چیزی که دوست دارین میتونید استفاده کنید فقط چرب وپر روغن نباشه من پیاز راتفت دادم با کمی روغن سینه مرغ را ریز خرد واضافه کردم وتفت دادم پوره دوحبه سیر اضاف کردم وتفت دادم فلفل وزردچوبه ونمک و کمی پودر اویشن و ادویه مخلوط زدم وتفت دادم فلفل دلمه وقارچ بلانچ شده که دستورش توی پیجمه را اضافه ومخلوط کردم واماده است ادامه کار...... قالب بهتره کمر بندی باشه تا راحت ماکارونی را دربیارید با روغن جامد چرب کنبد سایز متوسط فالب است بین 22تا 24سانت باشه قطر قالب نصف ماکارونی را بریزید خوب فشرده کنید سس پیتزا بربزید بعد پنیر بریزید مواد مرغی را اضافه وپنیر بریزید ومجداد ماکارونی ومراحل را تکرار کنید تا قالب پر بشه در اخر پنیر پیتزا بریزید وفویل بکشید بین فویل وپنیر فاصله باشه تا نچسبه وچند سوراخ ایجاد کنید و در طبقه وسط فر 180درجه از قبل گرم شده بمدت یکساعت در اخر فویل را بردارید وگریل کنید تا روی پنیر طلایی بشه تا گرم است اطراف قالب را جدا کنید وبذارید کمی سردتر بشه بعد برگردونید با سالاد فصل میل کنید حرف نداره 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بسیاری از عزیزان با جدا کردن کیک از قالب مشکل دارند این روش رو امتحان کنید عااالیه فقط باید به این نکته توجه کنید که کیک تو قالب بزارید از داغی بیفته(حدود نیم ساعت)بعد برگردونید تو سینی مورد نظر این روش برای همه قالبها تفلون،رویی،سیلیکونی کاربرد داره توجه کنید برای کیک شگلاتی از مخلوط ارد وپودرکاکائو استفاده کنید تا ظاهر زیبایی داشته باشه عزیزان سعی کنید زیاد چرب نکنید لایه نازکی چرب بشه عزیزانی که میگن هر کاری میکنیم کیک به قالب میچسپه شاید قالبتون خراش برداشته سعی کنید با وسایل نوک تیز فلزی مثل کارد کناره های کیک رو از قالب جدا نکنید چون خراش برمیداره از هر روغنی میتونید استفاده کنید ولی روغن صاف قنادی یا روغن جامد بهتره از اینا ندارید کره،کره هم نباشه از روغن مایع استفاده کنید قبل از دست بکار شدن ودرست کردن مواد خمیر قالب رو آماده کنید با این دستور دیگه لازم نیست قالب آرد پاشی بشه تو قالبهای که ساده آن وکفشون کاغذ روغنی میندازید فقط کناره ها‌رو چرب کنید این قالب ها چون طرح دارن نباید کفش کاغذ روغنی بندازید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روغن جدا کننده کیک از قالب ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: جوجه بدون استخوان: 1 کیلوگرم پیاز: 2 عدد مغزگردو: 100 گرم سبزی معطر: 2 قاشق غذاخوری ترشی انار: 2 قاشق غذاخوری روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری رب انار: 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز رنده می کنیم و مغز گردو ها را چرخ یا ریز می کنیم. جوجه ها رو با تمام مواد بالا به خوبی مخلوط می کنیم، درب ظرف را قرار می دهیم و برای چهار ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار می دهیم. بعد از به سیخ کشیدن، جوجه ها روی زغال کباب می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: جوجه ترش در مناطق مختلف، ترکیبات متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه می توانید ماست، زعفران و آب نارنج به مخلوط مواد اضافه کنید. در اینجا سبزی های معطر ترکیبی از چوچاق، خالواش و نعناع هست در صورت نداشتن از ترکیب جعفری، نعناع و پونه استفاده کنید. برای مزه دار شدن بهتر جوجه ها، جوجه ها رو از شب قبل با مواد مخلوط کنید و در یخچال بزارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون بسیار خوشمزه و عالی و پرطرفدار 🤗👌. اون دوستانی که طعم زنجبیل رو دوست ندارن می تونن حذف کنن ، دوست دارن شکرش و شیرینیش زیاد بشه می تونن سه چهار قاشق شکر بریزین البته این نون به کم شیرینیش معروفه و خوشمزه است . بخواین بدون فر درست کنن توی تابه روی گاز یا توی فر دست ساز می تونن درست کنن . آرد تقریبا 375 گرم (حدودا 2.5 لیوان) ( فرقی نداره آرد گندم نانوایی یا آرد سفید قنادی ) تخم مرغ 1 عدد شیر ولرم 120 میلی (نصف لیوان) ماست ترجیحا پرچرب یا خامه ای 120 گرم (نصف لیوان) کره 25 گرم روعن مایع 60 میلی (1/4 لیوان) پودر خمیر مایه 5 گرم (1 ق م) شکر 1 ق غ نمک 1 ق چ زنجبیل 1 تا 2 ق غ داخل ظرفی شیر ولرم و شکر رو مخلوط کردم ، پودر خمیر مایه رو ریختم توش یه کوچولو هم زدم ، در ظرف رو گداشتم تا خمیر مایه به عمل بیاد ، حدود 10 دقیقه . داخل یه ظرف بزرگ تخم مرغ رو شکستم و کمی زدم تا از لختگی در بیاد . کره و ماست هم از قبل توی محیط قرار بگیره. کره ، روغن مایع ، نمک ، ماست ، زنجبیل رو بهش اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آردرو الک کردم و کم کم به موادم اضافه کردم . این خمیر چسبندگی داره و نباید چسبندگیش رو با اضافه کردن آرد برطرف کنیم ، باید چسبندگی رو با ورز دادن برطرف بشه و الا بعد از پخت این نون خشک میشه . خوب ورز دادم ، صد بار هم خمیر رو کوبیدم. خمیر رو داخل طرف تمیز گذاشتم و روش رو خوب پوشوندم توی جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت کنه . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . از خمیر چونه هایی برداشتم ، و با کف دستم روش فشار دادم و به شکل گرد در آوردم ، میتونین با قالب هم کاتر بزنین . بعد این خمیر های گرد رو داخل سینی فر چیدم ، با یه قالب گرد مثل در نوشابه روش مهر زدم . روی خمیر ها رو با یه پارچه پوشوندم و گذاشتم 20 دقیقه استراحت کنه . بعد از استراحت روی نون ها رو با یه زرده تخم مرغ و زعفران و یه ق م شیر رومال زدم . نون ها رو توی فر 180 درجه که از یه ربع قبل فر رو روشن کردم به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم . در ضمن ظرف حاوی آب هم درون فر فراموش نشه که باعث رطوبت میشه و نون ها خشک نمیشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
غذای آسان و خوشمزه 😍 مواد لازم مخلوط سینه وفیله مرغ حدود 500 گرم پیاز درشت ریز رنده شده واب گرفته شده یک عدد دنبه گوسفند چند تکه نمک فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وزعفران دم کرده به میزان لازم مخلوط سینه وفیله ودنبه رو دوبار از چرخ گوشت رد میکنیم(حتما دوبار چرخ کنید) سپس بقیه مواد اضافه وخوب ورز بدید حدود 10 دقیقه یکی دو ساعت بزارید یخچال تا خودشو بگیره. سپس به وسیله کباب زن دستی (پلاستیکی است)بزنید .کباب زن دستی که نداشتید سیخ بکشید سپس به وسیله نایلون فریز آروم از سیخ بیرون بکشید. ماهی تابه رو بزارید رو گاز تا گرم بشه کمی روغن ویا کره رو با فرچه بمالید وکوبیده رو بزارید تو ماهی تابه وبا شعله متوسط سرخ کنید این کوبیده رومنقل کباب بشه عالی میشه گاه گاهی از روغن داخل ماهی با برس رو کباب بمالید عزیزان اگر دنبه نداشتید هنگام سرخ شدن گاه گاهی کره اب شده رو با برس بمالید رو کوبیده ها اگر ماهی تابه رژیمی(دو در )نداشتید از ماهی تابه معمولی‌ تفلون ویا چدن استفاده کنید. آب پیاز حتما گرفته بشه یک عدد فلفل دلمه ای سبز هم ریز خرد کنید ویا باهاش چرخ کنید عالی میشه میتونید یکی دو حبه سیر هم بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 3 نفر گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز 2 عدد سیب زمینی 1 تا 2 عدد سبزیحات خشک معطر دل به خواهی 1 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و پودر سیر و با هر نوع ادویه دلخواهی رب گوجه 1 ق غ یک پیازرو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کردهو سبزیجات معطر خشک و نمک و زردچوبه و فلفل و پاپریکا و پودر سیر پخلوط و ورز دادم . یک ساعت داخل یخچال قرار دادم تا کگی خودش رو بگیره . بعد ازش به اندازه گردو برداشتم و توی دستم قل دادم و قلقلی درست کردم قلقلی ها رو داخل روعن کمی تفت دادم و بعد از تابه خارج کردم .یک پیاز خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و زردچوبه و رب گوجه اصافه کردم و تفت دادم آب اضافه کردم و نمک و فلفل هم ریختم .قلقلی ها رو داخلش انداختم . یکی دو تا سیب زمینی هم برای لعاب دار کردنش خوبه هم اینکه خوشمزه هم نیشه خرد کردن و داخلش ریختم و درش رو گداشتم تا بپزه و جا بیفته . هم با نون و هم با برنج میشه سرو کرد اگر با نون خواستید ابش رو کمی بیشتر نگه دارید و تیلیت کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا پنه برای 2 تا 3 نفر سینه یا فیله مرغ یک عدد پاستا پنه 250 گرم (نصف بسته) قارچ 6 تا 7 عدد شیر 1 تا 2 لیوان کره 1 ق غ سیر 3 تا 4 حبه پنیر پارمسان یک بسته 100 گرم ( یک کم کمتر می تونین بریزین) خامه صبحانه 100 گرم (2 تا 3 ق غ) نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم جعفری در صورت دلخواه پاستا رو داخل آب جوش به همراه کمی نمک میزاریم بجوشه و یک کم بپزه و بعد آبکش کردم . توی یک تابه کمی روغن ریختم و سینه های مرغ رو که نواری برش دادم رو سرخش کردم و نمک و فلفا ریختم و بعد از تابه بیرون آوردم . اگر بتونین گریل هم کنین و از قبل مرغ رو مزه دار کنین که بی نهایت عالیه . داخل همون تابه کره ریختم . سیر رو ریز خرد کردم و داخلش ریختم خیلی کم تفت دادم . بعد قارچ های ورقه ای شده رو ریختم و با حرارت بالا تفت دادم این شکلی آب هم نمی اندازه . حالا شیر رو اضافه کردم اگر دوست دارین که شلکی تر باشه دو لیوان و یا یک کم بیشتر بریزین . بعد وقتی شیر جوشید خامه رو که یک کم با چنگال زدم بهش اضافه کردم . نمک و فلفل ریختم . مرغ رو اضافه کردم و بعد پاستا رو . کمی آویشن ریختم و پنیر پارمسان و در آخر کمی جعفری خرد شده و بلافاصله از حرارت برداشتم . برای رویه و تزیین هم یک کم جعفری و پنیر پارمسان ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی سیب زمینی و کدوی پنیری😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسکندر کباب 💕 مواد لازم: 500 گرم فیله گوساله یا گوسفندی برای مزه دارکردن: 1لیوان شیر 1 عدد پیاز 1 عدد گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 1قاشق غذاخوری سرکه 2 تا 3 حبه سیر 1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی زیره و آویشن مقداری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم روغن مایع برای سرخ کردن مواد لازم برای تزیین: چند تکه نان بربری 1 لیوان ماست جعفری خرد شده مواد لازم برای سس گوجه روی کباب: 2 تا 3 عدد گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری کره نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: 1.گوشت را به تکه های نازک، به اندازه کف دست ببرید. مواد سس جهت مزه دار کردن را آماده کنید. (یعنی پیاز، سیر و گوجه فرنگی را رنده کنید و همه مواد را همراه با سرکه، روغن مایع و رب گوجه فرنگی داخل شیر بریزید. نمک، فلفل، زیره و آویشن را نیز اضافه کنید). 2.گوشت را داخل این سس بخوابانید و چند ساعت داخل یخچال نگهدارید.سپس گوشت را از سس در بیاورید. در تابه روغن بریزید و گوشت را با کمی روغن سرخ کنید و نمک و فلفل به آن بزنید. گوشت را روی نان بگذارید. سپس سس گوجه فرنگی را آماده کنید. (یعنی در یک قابلمه گوجه فرنگی رنده شده، رب و کره را بریزید و چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید). ابتدا روی گوشت ماست و بعد سس گوجه فرنگی بریزید و باجعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید. نکته: معمولاً در ترکیه همراه با این غذا بلغور ساده نیز سرو می شود.این غذا سرشار از پروتئین و اهن هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر خوشمزه و خوش رنگ و خوش طعم . الان که فصل توت فرنگی هست دست به کار بشید 😌😍 . می تونید با هر نوع میوه ای هم درست کنید . اگر هم دوست داشتید می تونید رنگ خوراکی هم داخلش بریزید من نریختم . توت فرنگی 300 گرم (2 لیوان) شیر یک و نیم لیوان شکر 2 تا 3 ق غ خامه صبحانه یا قنادی 150 تا 200 گرم پودر ژلاتین 20 گرم (2 ق غ) روی نصف لیوان شیر سرد ، پودر ژلاتین رو پاشیدم و بعد روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و کنار گذاشتم که از دما بیفته . توت فرنگی ها رو کلاهکش رو در آوردم . داخل میکسر ریختم . شکر اضافه کردم . میزان شکر بسته به شیرینی توت فرنگی ها و حتی خامه ای که استفاده می کنید داره این میزان که من ریختم خوب بود ولی بسته به ذایقه تون و مواد مصرفی تون قابل تغییره .خامه و یک لیوان شیر و ژلاتین حل شده خنک رو هم اضافه کردم و میکس کردم . می تونید مواد رو از صافی هم رد کنید تا یکدست بشه . جنس قالبی که اینجا استفاده کردم پلاستیکی هست . خیلی جزیی با دو قطره روغن مایع چرب کردم و مواد دسرم رو داخلش ریختم . یک شب تا صبح توی یخچال گذاشتم که خوب بسته بشه . بعد دورش رو آزاد کردم و به راحتی یک دیس قرار دادم و برگردوندم . از خامه فرم گرفته هم برای تزیین استفاده کردم .ماسوره ای که اینجا استفاده کردم ماسوره شکوفه شماره 132 هست . می تونید خامه رو هم حذف کنید اما بودن خامه دسر رو خوشمزه تر و لطیف تر می کنه و راحت تر هم از قالب بیرون میاد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک داریم چه کیکی مثل پنبه نرم بدون خردشدن وبسیار خوشمزه موادرا کم وزیادنکنید طبق دستور باشه تا کیکی باب میلتون بدست بیارید مواد لازم ..... توت فرنگی...قرمزوشیرین بدون کلاهک صدوهشتاد گرم یا یک لیوان پرخرد شده تخم مرغ.....سه عدد شکر.....یک لیوان آردقنادی....یک ویک چهارم لیوان روغن مایع.....نصف لیوان وانیل... نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر....یک قاشق مرباخوری پر طرز تهیه...... قبل از شروع کار قابلمه ای که بزرگتر از قالبتون باشه را روی حرارت بذارید حتما شعله پخش کن بذارید یه پایه فلزی پایه کوتاه هم توی قابلمه بذارید حرارت را کم کنید تا داخل قابلمه کاملا داغ بشه ادامه کار.....توی مخلوط کن یا غذا ساز شکر وتخم مرغ ووانیل وروغن را دودقیقه بزنید تا مایع کرمی رنگ بشه بعد توت فرنگی خرد شده را اضافه ومیزنیم تا یکدست بشه اگر خواستید رنگ کیک قرمز بشه چند قطره رنک خوراکی مجاز اضافه کنید من استفاده نکردم مایع را توی ظرف مناسب ریخته اردوبیکینگ پودررا در دومرحله با مابع کیک مخلوط کرده قالب من گرد17سانتی با ارتفاع 7سانت است کف را کاغذ روغنی بیندازید بعد قالب را با روغن جامد چرب کنید مایع کیک را توی قالب ریخته چند ضربه به سطح کار بزنید تا سطح مواد صاف بشه وموقع پخت گنبدی نشه درصورت تمایل توت فرنگی که خوب خشک شده وخیس نیست را خرد وروی سطح کیک بریزید وتوی قابلمه بذارید حتما دم کنی بذارید وحرارت را متوسط کنید اگر کم باشه کیک خمیر واگر زیاد باشه می سوزه واسه من دقیقا یکساعت شد شما بعد چهل دقیقه چک کنید اطرافش طلایی بشه ورویه کیک هم پخته باشه وتست کردین تمیز بود کیک اماده است اگر نه بهش زمان بدین تا یکساعت بشه صبر کنید کیک سرد بشه اطرافش را ازاد وبرگردونیدوبه قطعات دلخواه ببرید ❌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک توت فرنگی بدون فر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ليدي فينگر يه مدل كيك اسفنجي ترد ،سبك و شيرينه كه تقريبا به شكل يه انگشت بزرگ فرم ميگيره. و در سرهاي معروفي مثل تيراميسو و ترايفل و شارلوت به كار ميره من دستور رو از سایت کارگاه اشپزی شف طیبه برداشتم ایشونم نوشته بودن که دستور از مدرسه ی اشپزیه لی کُردِن بلو، بزرگترین مدرسه ی آشپزی دنیاست👌 البته برای اینکه در سینی توستر جا بشه اندازه هارو نصف کردم ک اینجا با اندازه ها و یه سری نکات خودم براتون مینویسم با این مقدار مواد حدود 18 تا لیدی فینکر دارید مواد لازم: ارد سفید .. نصف پیمانه شکر ..سه قاشق غذاخوری سر پر نباشه تخم مرغ متوسط... دو عدد وانیل. یک قاشق چایخوری اول ماسوره رو داخل قیف بذارید تا آماده باشه کاغذروغنی رو به عرض 2 سانت و طول 7 تا 9 سانت ،مطابق فیلم خطکشی کنید، بعد برعکس کنید و داخل سینی فر که کمی چرب کردین بذارین ،مطابق فیلم زرده و سفیده رو جدا کنید سفیده رو بزنید تا کمی فرم بگیره بعد نصف وانیل و شکر رو اضافه و اونقدر بزنید تا کامل فرم بگیره و‌به مرحله ی استیف پیک یا قله ی صاف برسه مطابق فیلم بعدش زرده و باقی وانیل رو بزنید تا رنگش روشن بشه سپس زرده رو به سفیده اضافه و خیلی ارام و دورانی با لیسک مخلوط کنید تا پف مواد نخوابه بعد ارد رو در سه مرحله روی مواد الک کنید و خیلی ارام و با حوصله و در به صورت دورانی مخلوط کنید ، ما پف مواد رو لازم داریم و اصلا نباید پفش بخوایه حالا داخل قیف با ماسوره ی ساده بریزید و روی کاغذ پایپ کنید حالا روشون پودر قند الک کنید، 5 دقیقه صبر کنید،دوباره روشون پودر قند الک کنید بعد در فر 180 درجه که از قبل گرم شده بذارید حدود 15 تا 20 دقیقه توستر 180 درجه المنت بالا و پایین همزمان بعد از ده تا 12 دقیقه سینی رو بچرخونید تا همه شون یکدست طلایی بشن مطابق فیلم از فر دراوردین تا داغه از کاغذ جدا کنید وگرنه می‌چسبه _ لیدی فینگر باید بیرونش ترد و وسطش کمی نرم و کاملا اسفنجی باشه یه کم که تو محیط میمونه خشک میشه موقع پایپ کردن روی کاغذ زاویه ی قیف 45 درجه باشه به صورت باریک پایپ کنید مطابق فیلم و حتما فاصله بدین چون تو فر پف میکنه مدل خطکشی هایی که من انجام دادم خیلی موثره که همه صاف و یکدست بشن تخم مرغ همدمای محیط باشه باید در دوسه روز مصرف بشه ،نگهداری طولانی در فریزر باشه مخلوط کردن مواد باید با لیسک، صحیح، اروم و دورانی باشه تا پف مواد نخوابه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تیرامیسو 😋😋 مواد لازم: _این مقدار مواد برای لیدی فینگر هایی که پست قبل اموزش دادم مناسبه پنیر ماسکارپونه... 200 گرم+ نصف پیمانه شکر خامه پاکت صورتی.... یک بسته+ یکچهارم پیمانه شکر وانیل.... کمی نسکافه ..... یک قاشق غذاخوری+ دوسوم پیمانه اب گرم بیسگوییت لیدی فینگر...‌..این مقدار مواد برای لیدی فینگر هایی که پست قبل اموزش دادم مناسبه نسکافه و آب رو‌مخلوط کنید و بذازید کنار خنک بشه خامه و وانیل وشکر رو مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا شکر حل بشه پنیر ماسکارپونه و شکر رو بزنید تا شکر حل بشه حالا خامه رو بیارید و بزنید تا کمی فرم بگیره ،نیاز نیست مثل خامه ی فرم گرفته سفت بشه حالا مخلوط پنیر رو به خامه زده شده اضافه کنید و‌کمی بزنید تا مخلوط بشن حالا لیدی فینگر رو یه کم داخل نسکافه بزنید و در ظرف سرو بچینید روش یه لایه کرم پنیری بریزید و صاف کنید دوباره یک لایه لیدی فینگر و در اخر روش کرم پنیری بریزید و کمی صاف کنید مطابق فیلم بعد یک لایه پودر کاکائو روش الک کنید برای یک شب یا حداقل 8 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه ها خوب با هم ترکیب بشن و دسر قالبی بشه و خوب برش بخوره بعد با چاقو چهارخانه برش بزنید و سرو کنید لیدی فینگر خونگی بافت خیلی اسفجی و لطیفی داره ومثل لیدی فینگر آماده سفت نیست پس زیاد نذارید تو نسکافه بمونه و سریع درش بیارید چون زیادی خیس میشه، همینطورم خود کرم پنیری هم رطوبتشو به لیدی فینگر میده و نرمترش میکنه بهتره بذارید یک شب دریخچال بمونه تا برشش تمیزتر و شکیل تر بشه و خوشمزه تر بشه خامه نیاز نیست کامل فرم بگیره کمی که سفت شد و فرم گرفت کافیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛