eitaa logo
آشپزی خاص
97.6هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم يك بسته بيسكويت بسته به خودتون داره كه چه بيسكويتي باشه بهتركرم دارنباشه يك استكان گردو خردشده كره اب شده هم 75گرم بيسكويت روميكس كنيدكره وگردو رواضافه كنيدخوب مخلوط كنيد مثل تصويرداخل كپسول يك قاشق ازش بريزيد وبعدخوب فساربدين وبزاريد داخل. يخچال موادلازم كرم چيزكيك 300گرم پنيرماسكاراپونه 100گرم خامه 200گرم هم پنيرسفيدتازه يك ليوان شكر دوقاشق ارد دوقاشق هم پودرنشاسته ذرت نصف ق م وانيل يك قاشق مربا خوري رنده شده پوست پرتقال دوعددتخم مرغ براي شروع پنيرتازه روابش روبگيريد وبا شكرخوب باهمزن بزنيدسعي كنيدشكرخوب داخلش حل بشه،بعدتمام مواد باقي مانده رواصافه كنيدوخوب مخلوط كنيدطبق تصويرولي سعي كنيدخيلي هم مخلوط نشه بعداين مواد روبريزيد روي بيسكويت ها چندبارروي ميزكاربكوبيدكه هواش گرفته بشه داخل ظرفي اب بريزيد وبزاريد قسمت پايين فروچيزكيك هم طبقه وسطبزاريد بايدازقبل دردماي 170درجه گرم شده باشه بعدتا وقتي كه روي كرم طلايي بشه كه تقريبا45دقيقه طول ميكشه بپزيديك نكته وقتي روي كرم شروع كرد به سرخ شدن دماي فررو كم كنيدبعدازچند دقيقه داخل همون فر بزاريدكه خنك بشه مواد لازم براي سس يك ونيم ليوان آب پرتقال يا نارنگي روبا سه چهارقاشق شكربزاريد روي حرارت تا بجوشه كمي هم اب اضافه كنيدبعدسه قاشق مربا خوري نشاسته ذرت بريزيد ومرتب هم بزنيدتا سس قوام بياد ودراخريك قاشق مربا خوري هم كره بريزيدوبعدازروي حرارت برداريد.وقتي سس خنك شد چيزكيك روازفرخارج كنيدسس روروش بریزید و تزئین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
▪️ عاشورای حسینی تسلیت باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنکه امروز را از دست می دهد فردا را هرگز نخواهد یافت! هیچ روزی با ارزش تر از امروز نیست… امروز را زيبا بسازیم … صبح زیباتون بخیر و شادی ❤️
باز در جان جهان یکسره غوغاست حسین این چه شوریست که از یاد تو برپاست حسین
کیک داریم چه کیکی مثل پنبه نرم بدون خردشدن وبسیار خوشمزه موادرا کم وزیادنکنید طبق دستور باشه تا کیکی باب میلتون بدست بیارید مواد لازم ..... توت فرنگی...قرمزوشیرین بدون کلاهک صدوهشتاد گرم یا یک لیوان پرخرد شده تخم مرغ.....سه عدد شکر.....یک لیوان آردقنادی....یک ویک چهارم لیوان روغن مایع.....نصف لیوان وانیل... نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر....یک قاشق مرباخوری پر طرز تهیه...... قبل از شروع کار قابلمه ای که بزرگتر از قالبتون باشه را روی حرارت بذارید حتما شعله پخش کن بذارید یه پایه فلزی پایه کوتاه هم توی قابلمه بذارید حرارت را کم کنید تا داخل قابلمه کاملا داغ بشه ادامه کار.....توی مخلوط کن یا غذا ساز شکر وتخم مرغ ووانیل وروغن را دودقیقه بزنید تا مایع کرمی رنگ بشه بعد توت فرنگی خرد شده را اضافه ومیزنیم تا یکدست بشه اگر خواستید رنگ کیک قرمز بشه چند قطره رنک خوراکی مجاز اضافه کنید من استفاده نکردم مایع را توی ظرف مناسب ریخته اردوبیکینگ پودررا در دومرحله با مابع کیک مخلوط کرده قالب من گرد17سانتی با ارتفاع 7سانت است کف را کاغذ روغنی بیندازید بعد قالب را با روغن جامد چرب کنید مایع کیک را توی قالب ریخته چند ضربه به سطح کار بزنید تا سطح مواد صاف بشه وموقع پخت گنبدی نشه درصورت تمایل توت فرنگی که خوب خشک شده وخیس نیست را خرد وروی سطح کیک بریزید وتوی قابلمه بذارید حتما دم کنی بذارید وحرارت را متوسط کنید اگر کم باشه کیک خمیر واگر زیاد باشه می سوزه واسه من دقیقا یکساعت شد شما بعد چهل دقیقه چک کنید اطرافش طلایی بشه ورویه کیک هم پخته باشه وتست کردین تمیز بود کیک اماده است اگر نه بهش زمان بدین تا یکساعت بشه صبر کنید کیک سرد بشه اطرافش را ازاد وبرگردونیدوبه قطعات دلخواه ببرید ❌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک توت فرنگی بدون فر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسکندر کباب 💕 مواد لازم: 500 گرم فیله گوساله یا گوسفندی برای مزه دارکردن: 1لیوان شیر 1 عدد پیاز 1 عدد گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 1قاشق غذاخوری سرکه 2 تا 3 حبه سیر 1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی زیره و آویشن مقداری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم روغن مایع برای سرخ کردن مواد لازم برای تزیین: چند تکه نان بربری 1 لیوان ماست جعفری خرد شده مواد لازم برای سس گوجه روی کباب: 2 تا 3 عدد گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری کره نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: 1.گوشت را به تکه های نازک، به اندازه کف دست ببرید. مواد سس جهت مزه دار کردن را آماده کنید. (یعنی پیاز، سیر و گوجه فرنگی را رنده کنید و همه مواد را همراه با سرکه، روغن مایع و رب گوجه فرنگی داخل شیر بریزید. نمک، فلفل، زیره و آویشن را نیز اضافه کنید). 2.گوشت را داخل این سس بخوابانید و چند ساعت داخل یخچال نگهدارید.سپس گوشت را از سس در بیاورید. در تابه روغن بریزید و گوشت را با کمی روغن سرخ کنید و نمک و فلفل به آن بزنید. گوشت را روی نان بگذارید. سپس سس گوجه فرنگی را آماده کنید. (یعنی در یک قابلمه گوجه فرنگی رنده شده، رب و کره را بریزید و چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید). ابتدا روی گوشت ماست و بعد سس گوجه فرنگی بریزید و باجعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید. نکته: معمولاً در ترکیه همراه با این غذا بلغور ساده نیز سرو می شود.این غذا سرشار از پروتئین و اهن هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فلافل جنوبی مواد لازم🔻 نخود 2 پیمانه سیب زمینی یک عدد متوسط پیاز یک عدد سیر به میزان دلخواه (من یک حبه گذاشتم) نمک، ادویه فلافل، فلفل قرمز و سیاه به میزان دلخواه بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای یک عدد کوچک جعفری دوقاشق غذاخوری خرد شده (من فریز شده استفاده کردم) طرز تهیه🔻 نخود خیس خرده( من برای دو روز نخودهارو خیسوندم و آبشون رو مدام عوض میکردم) رو با غذاساز یا چرخ گوشت چرخ میکنیم و بعد سیب زمینی،پیاز و سیر رو بهش اضافه میکنیم و خوب چرخ میکنیم بعد جعفری، ادویه جات به همراه بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم و در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه میکنیم و مواد رو کاملا با غذا ساز چرخ میکنیم و بعد برای یک ساعت در یخچال میزاریم تا استراحت کنه و بعد قالب فلافل رو چرب میکنیم و مواد رو قالب میگیریم و با شعله ملایم سرخ میکنیم. 👩‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تیرامیسو 😋😋 مواد لازم: _این مقدار مواد برای لیدی فینگر هایی که پست قبل اموزش دادم مناسبه پنیر ماسکارپونه... 200 گرم+ نصف پیمانه شکر خامه پاکت صورتی.... یک بسته+ یکچهارم پیمانه شکر وانیل.... کمی نسکافه ..... یک قاشق غذاخوری+ دوسوم پیمانه اب گرم بیسگوییت لیدی فینگر...‌..این مقدار مواد برای لیدی فینگر هایی که پست قبل اموزش دادم مناسبه نسکافه و آب رو‌مخلوط کنید و بذازید کنار خنک بشه خامه و وانیل وشکر رو مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا شکر حل بشه پنیر ماسکارپونه و شکر رو بزنید تا شکر حل بشه حالا خامه رو بیارید و بزنید تا کمی فرم بگیره ،نیاز نیست مثل خامه ی فرم گرفته سفت بشه حالا مخلوط پنیر رو به خامه زده شده اضافه کنید و‌کمی بزنید تا مخلوط بشن حالا لیدی فینگر رو یه کم داخل نسکافه بزنید و در ظرف سرو بچینید روش یه لایه کرم پنیری بریزید و صاف کنید دوباره یک لایه لیدی فینگر و در اخر روش کرم پنیری بریزید و کمی صاف کنید مطابق فیلم بعد یک لایه پودر کاکائو روش الک کنید برای یک شب یا حداقل 8 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه ها خوب با هم ترکیب بشن و دسر قالبی بشه و خوب برش بخوره بعد با چاقو چهارخانه برش بزنید و سرو کنید لیدی فینگر خونگی بافت خیلی اسفجی و لطیفی داره ومثل لیدی فینگر آماده سفت نیست پس زیاد نذارید تو نسکافه بمونه و سریع درش بیارید چون زیادی خیس میشه، همینطورم خود کرم پنیری هم رطوبتشو به لیدی فینگر میده و نرمترش میکنه بهتره بذارید یک شب دریخچال بمونه تا برشش تمیزتر و شکیل تر بشه و خوشمزه تر بشه خامه نیاز نیست کامل فرم بگیره کمی که سفت شد و فرم گرفت کافیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ليدي فينگر يه مدل كيك اسفنجي ترد ،سبك و شيرينه كه تقريبا به شكل يه انگشت بزرگ فرم ميگيره. و در سرهاي معروفي مثل تيراميسو و ترايفل و شارلوت به كار ميره من دستور رو از سایت کارگاه اشپزی شف طیبه برداشتم ایشونم نوشته بودن که دستور از مدرسه ی اشپزیه لی کُردِن بلو، بزرگترین مدرسه ی آشپزی دنیاست👌 البته برای اینکه در سینی توستر جا بشه اندازه هارو نصف کردم ک اینجا با اندازه ها و یه سری نکات خودم براتون مینویسم با این مقدار مواد حدود 18 تا لیدی فینکر دارید مواد لازم: ارد سفید .. نصف پیمانه شکر ..سه قاشق غذاخوری سر پر نباشه تخم مرغ متوسط... دو عدد وانیل. یک قاشق چایخوری اول ماسوره رو داخل قیف بذارید تا آماده باشه کاغذروغنی رو به عرض 2 سانت و طول 7 تا 9 سانت ،مطابق فیلم خطکشی کنید، بعد برعکس کنید و داخل سینی فر که کمی چرب کردین بذارین ،مطابق فیلم زرده و سفیده رو جدا کنید سفیده رو بزنید تا کمی فرم بگیره بعد نصف وانیل و شکر رو اضافه و اونقدر بزنید تا کامل فرم بگیره و‌به مرحله ی استیف پیک یا قله ی صاف برسه مطابق فیلم بعدش زرده و باقی وانیل رو بزنید تا رنگش روشن بشه سپس زرده رو به سفیده اضافه و خیلی ارام و دورانی با لیسک مخلوط کنید تا پف مواد نخوابه بعد ارد رو در سه مرحله روی مواد الک کنید و خیلی ارام و با حوصله و در به صورت دورانی مخلوط کنید ، ما پف مواد رو لازم داریم و اصلا نباید پفش بخوایه حالا داخل قیف با ماسوره ی ساده بریزید و روی کاغذ پایپ کنید حالا روشون پودر قند الک کنید، 5 دقیقه صبر کنید،دوباره روشون پودر قند الک کنید بعد در فر 180 درجه که از قبل گرم شده بذارید حدود 15 تا 20 دقیقه توستر 180 درجه المنت بالا و پایین همزمان بعد از ده تا 12 دقیقه سینی رو بچرخونید تا همه شون یکدست طلایی بشن مطابق فیلم از فر دراوردین تا داغه از کاغذ جدا کنید وگرنه می‌چسبه _ لیدی فینگر باید بیرونش ترد و وسطش کمی نرم و کاملا اسفنجی باشه یه کم که تو محیط میمونه خشک میشه موقع پایپ کردن روی کاغذ زاویه ی قیف 45 درجه باشه به صورت باریک پایپ کنید مطابق فیلم و حتما فاصله بدین چون تو فر پف میکنه مدل خطکشی هایی که من انجام دادم خیلی موثره که همه صاف و یکدست بشن تخم مرغ همدمای محیط باشه باید در دوسه روز مصرف بشه ،نگهداری طولانی در فریزر باشه مخلوط کردن مواد باید با لیسک، صحیح، اروم و دورانی باشه تا پف مواد نخوابه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برنج دو پیمانه لپه نصف پیمانه گوشت چرخ کرده 200 گرم سبزی دلمه شامل شوید، نعنا، گشنیز ،جعفری،ترخون،تره وپیازچه نیم کیلو پاک کرده وخرد شده پیاز بزرگ یک عدد رب یک قاشق رب انار دوقاشق سماق نصف لیوان شکر در صورت تمایل دو قاشق روغن،نمک،وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزارن لازم موادش یک عدد پیاز ریز خورد کنید وبا روغن تفت دهیدروغنش کمی زیاد باشه دلمه چرب وچیلی نباشه دلمه نیست😉 تفت که خورد گوشت چرخ کرده بهش اضافه کنید وسرخ کنید زردچوبه فلفل سیاه وفلفل قرمز رب میزنیم وباهاش تفت میدیم. لپه بزارید نیم پز شه بعضیا لپه نمیریزین ولی ما میریزیم(اختیاریه) برنج ایرانی رو بشورید، برنج +لپه نیم پز+سبزی+نمک همه رو به پیاز وچرخ کرده سرخ شده اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم رب انار هم با کمی آب رقیق کرده وبهش اضافه میکنیم مواد جوش نزنه گرم شه وبا هم مخلوط شن کافیه گاز و خاموش کن وبپیج تو برگ کلم وبچین تو قابلمه وبه اندازه کافی آب بریزید به اندازه ای آب بریزید فقط روی کلم رو بگیره بیشتر نه یک پیش دستی هم روی دلمه بزار تا موقع پخت وا نره میرم دنبال درست کردن سس به چند شیوه هستش خانواده من با سماق دوست دارند سماق که دونه هاش درشته(سوپر مارکتا وعطاریا دارن) مقداری آب میریزیم تو ماهی تابه کوچک ومیزارم رو گاز سماق اضافه میکنیم ،یکی دو جوش بزنه کافیه از صافی رد میکنیم ترش وشیرین دوست دارید یکی قاشق شکر میریزیم ومیریزیم رو دلمه که نیم پز شده 😋دوباره در قابلمه رو بزارید تا دلمه بپزه و آبش کاملا کشیده شه بعضی از خانوما از رب وسرکه وبعضی از دوشاب برای سس استفاده میکنند همه رو امتحان کردم این بستگی به ذایقه شخصی طرف داره که چه جوری درست میکنن ودوست دارن همشون یکی از یکی خوشمزه تر نووووش جان من کمی گوجه فرنگی خشک شده هم بینشون ته ظرف سرو کمی سس میریزیم ودلمه رو روش میچینیم وبا پیاز داغ وزرشک نوش جان بفرمایید برای تهیه سس هم یکی دوقاشق روغن بریزید تو ماهی تابه تا گرم بشه یک قاشق رب گوجه فرنگی بزنید وتفت دهید سپس یک لیوان آب بریزید نمک وفلفل و آویشن وپودر سیر ویک قاشق چای خوری شکر ویک قاشق غذاخوری سرکه بریزید توش وبزارید سس بجوشه وغلیظ شه عزیزان به سس دو قاشق سرکه ونصف قاشق شکر بزنید عالی میشه عزیزان خیلی وقتا گوشت نمیریزم عالی میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام خوشمزه با بادمجان😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🏡 🔷 🥪 😋 🔸1/4لیوان مایونز+2 ق آب مرغ+سه ق ساقه ی کرفس+دو ق ترخون+یک ق جعفری+دو ق پیاز +نمک و فلفل+یک ق آبلیموی تازه ارو مخلوط کنید و بعد فیله مرغ پخته رو اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لیموناد فرق شربت آب لیمو ولیمو ناد اینه شربت آب لیمو با اب ساده درست میشه لیموناد مخلوط آب ساده واب گاز دار اگر آب گاز دار در دسترس ندارید با همون آب ویخ ساده وبقیه مراحل پیش برید.میشه شربت آب لیموی خودمون خیلی هم گوراااا 😋 ابتدا شربتشو آماده کنید دوسوم آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد جوش که اومد یک لیوان شکر بریزید شعله رو کم کنید تا شکر کم کم حل بشه وشربت قوام بیاد یک دوم قاشق چایخوری نمک بزنید برای متعادل کردن اختیاریه دوست ندارید نزنید. یکبار امتحان کنید عااالیه زیاد نزنید که شربت شور بشه . شربت که قوام اومد بزارید یخچال تا سرد سرد بشه آب لیموی تازه رو بگیرید من به روش سنتی عمل کردم واسه عزیزانی که هیچ وسیله ای در دسترس ندارن قاشق بهترین وسیله س🙂 در لیوان مورد نظر نصف آب سرد نصف آب گاز دار چند تکه یخ ومقداری از شربت که درست کردیم واب لیموی تازه بریزید. هم بزنید خنک وگورار نووووش جان کنید برای تزیین میتونید از چند ورق لیمو وچند برگ نعنا استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب های گوشتی ... 150-200 گرم گوشت چرخ کرده 1 پیاز رنده شده 2 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای قرمز 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه .... برای سس بادمجان 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد غلیظ بادمجان ابپز شده (500-600 گرم) 500 میلی لیتر شیر نصف قاشق چایخوری نمک ، فلفل. کمی پنیر چدار بیایید تمام مواد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و خوب ورز دهید ، سرخ کنید و کنار بگذارید. . تهیه بادمجان با سس بکامل بیایید آرد را به مدت 4-5 دقیقه در کره بپزیم ، سپس بادمجان ها را اضافه کرده و 5 دقیقه با هم می پزیم. سپس شیر را اضافه کرده و بپزید تا خوب جوش آید. . بعد از اینکه خورش ها را به ترتیب مرتب کردیم ، می گذاریم آنها را روی سینی پخت قرار داده و مقداری آب درون سینی بیفزاییم. . می توانید با برنج سرو کنید. بگذارید در فر بپزیم تا پنیر خوب ذوب شود. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان برگر بعد از عمل اومدن کره نرم شده رو با خمیر ورز میدیم تا خمیرمون نرم و یکدست بشه.برای رو مال زرده تخم مرغ 3 قاشق شیر و 1 قاشق خامه صبحانه و نوک قاشق چایخوری زعفران نیاز داریم. خوب ترکیب میکنیم تا یکدست بشه. بعد از عمل اومدن خمیر، پف خمیرو میگیریم. و چونه میگیرم. توو سینی فری ک چرب کردیم با فاصله قرار میدیم و مجدد نیم ساعت استراحت میدیم. حتما روی رون رو با سلفون یا پارچه تمیز میگیریم تا سطح نون خشک نشه. بعد از عمل اومدن مجدد رومال میکنیم و کنجد میپاشیم. و در فر از قبل گرم شده با 200 درجه طبق وسط میزاریم. به مدت 15 تا 20 دقیقه‌. درجه فر 200 باشه حتما و حدودا یه ربع بزاریم گرم بشه تا سطح نون برشته بشه. اگر نیاز بود چند ثانیه در آخر گریل رو روشن کنید. برای آون توستر هم با همون دمای 200 درجه حرارت بالا و پایین روشن بشه و حتما طبقه وسط باشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان برگر 2 بعد از عمل اومدن کره نرم شده رو با خمیر ورز میدیم تا خمیرمون نرم و یکدست بشه.برای رو مال زرده تخم مرغ 3 قاشق شیر و 1 قاشق خامه صبحانه و نوک قاشق چایخوری زعفران نیاز داریم. خوب ترکیب میکنیم تا یکدست بشه. بعد از عمل اومدن خمیر، پف خمیرو میگیریم. و چونه میگیرم. توو سینی فری ک چرب کردیم با فاصله قرار میدیم و مجدد نیم ساعت استراحت میدیم. حتما روی رون رو با سلفون یا پارچه تمیز میگیریم تا سطح نون خشک نشه. بعد از عمل اومدن مجدد رومال میکنیم و کنجد میپاشیم. و در فر از قبل گرم شده با 200 درجه طبق وسط میزاریم. به مدت 15 تا 20 دقیقه‌. درجه فر 200 باشه حتما و حدودا یه ربع بزاریم گرم بشه تا سطح نون برشته بشه. اگر نیاز بود چند ثانیه در آخر گریل رو روشن کنید. برای آون توستر هم با همون دمای 200 درجه حرارت بالا و پایین روشن بشه و حتما طبقه وسط باشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه فلفل مواد لازم ( 5 نفر) فلفل دلمه >> 5 عدد گوشت چرخ كرده >> 250 گرم برنج >> 1 پيمانه لپه >> 1 پيمانه ترخون >> 1 قاشق چ خ مرزه >> 1 قاشق چ خ رب >> 1 قاشق غ خ گوجه >> 1 عدد . مواد سس پياز 1 عدد رب >> 1 قاشق غ خ نمك و فلفل و زردچوبه غوره >> 1 قاشق غ خ فلفل شيرين >> 3 عدد . چطور درست كنيم 👨🏻‍🍳 پياز نگيني و تفت بدين ،گوشت رو هم همينطور،نمك و فلفل و زردچوبه رو اضافه كنيد،بعد از چند دقيقه سرخ كردن گوشت ،گوجه نگيني رو اضافه كنيد،حالا نوبت اضافه كردن رب ،اون رو هم خوب تفت بدين،مرحله بعد لپه و برنج كاملا پخته رو اضافه كنيد،در اخر هم ترخون و مرزه رو اضافه كنيد ،چند دقيقه رو حرارت نگه دارين و بزارين كنار،حالا داخل فلفل دلمه رو نمك بريزين ،چند دقيقه برعكس كنيد تا تلخيش بره و توش رو پر كنيد از مواد،مرحله بعدي پياز و تفت بدين و نمك و فلفل و زرد چوبه رو اضافه كنيد بعد رب و تفت بدين ،در آخر هم 1 ليوان اب بريزيد و غوره و فلفل شيرين رو اضافه كنيد يك قل زد ،فلفل هارو بچينيد ،در ظرف رو ببنديد ،بعد از 45 دقيقه آمادست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه فلفل کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 3 نفر سینه مرغ 1 عدد (یا فیله مرغ) پیاز 1 عدد سس مایونز 2 ق غ نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم آب لیمو 1 ق غ آرد سفید به میران لازم تخم مرغ 2 عدد پودر سوخاری به میزان لازم سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز نصف بسته من سینه مرغ رو استخوان هاش رو گرفتم و به صورت فیله حدودا 10 تکه کردم . حالا می تونین بزرگتر بشه تکه ها به 4 تکه تقسیم کنین . مرغ رو همراه با یه پیازی که خلالی کردم و نمک و فلفل و پودر سیر و سس مایونز و آب لیمو مخلوط کردم و گذاشتم 3 تا 4 ساعت یخچال تا مزه دار بشه . بعد توی سه تا ظرف یکی توش آرد سفید و دیگری توش آرد سوخاری و دیگری تخم مرغی که کمی با چنگال زده بودم قرار دادم . تکه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتوندم . توی یه ظرفی روغن ریختم و گرم شد فیله های مرغ رو انداختم و سرخ کردم شعله هم کم باشه حتما و بعد روی یه سبد یا یه پارچه قرار دادم تا روغن اضافه اش بره . برای سیب زمینی ها هم از سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز استفاده کردم . خیلی راحت و بسیار ترد میشه داخل تابه روغن ریختم و ردی حرارت گذاشتم و سیب زمینی ها رو همون طور که منجمد هست داخل روعن ریختم و سرخ کردم . بسیار عالی و ترد میشه . در مورد آرد سوخاری هم من از آرد سوخاری پانکو (مارک نیستش نوع هستش ) استفاده کردم . اما از هر نوع پودر سوخاری می تونین استفاده کنین یا خونه خودتون درست کنین . از نظر پخت مرغ هم خیالتون راحت راحت باشه حسابی مغزپخت و نرم میشه . چون گوشت سینه مرغ نیاز به پخت زیادی نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله مرغ سوخاری کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛