با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزیز امشب آموزش کار با پودر نسکافه در خامه رو براتون آماده کردم شاید برای خیلی ها تون کار ساده ای باشه اما هستند دوستانی که کار با نسکافه رو نمیدونند همانطور که در ویدئو مشاهده کردین اول برابر مقدار نسکافه درون هر پیمانه ای آب جوش اضافه میکنیم و هردو را خوب هم میزنیم بعد میذاریم روی حرارت ملایم گاز بعد از این که جوش اومد ۲ دقیقه بجوشه نه کمتر نه بیشتر
بعد که از روی گاز برداشتین بذارید خوب سرد بشه بعد داخل یه ظرف درب دار بهترین ظرفی که من انتخاب کردم بطری آب معدنی کوچک بود که با قیف منتقل کنید داخل بطری و دربش رو ببندید و داخل یخچال کنار مواد غذایی دیگه نگه داری کنید و میتونید ازش داخل هر چی که میخواین نسکافه ای کنید مثل خامه یا ژله یا هرچی که خودتون میدونید داخلش مثل اینا جواب میده استفاده کنید
دقت داشته باشید به مرور با سرد شدن بعد از یک روز سفت تر و غلیظ تر میشه
فقط داخل خامه زیاد نریزید که خامه رو شل کنه یه مقدار کم مثل ویدئو بریزید طعم خودش رو داره
دقت کنید که این نسکافه بیشتر خاصیت طعم دهندگی داره رنگش چون طبیعی هست کمه
امیدوارم که این آموزش مورد استفادتون قرار گرفته باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کنسرور_نخود_فرنگی🌱
شما چطور کنسرو میکنید ؟؟؟؟؟
نخود رو میریزین داخل قابلمه اب میریزین در حدی که روشو بگیره
بعد دلخواهه یکم نمک هم میزنین خیلی کم سرکه هم میتونید اضافه کنید برا طعمش
وقتی دیدین پخته رنگش روشن شده زیرشو خاموش میکنین😚
قبلا از پخت باید شیشه هاتون شسته و کاملا خشک خشک باشه میتونین بزارین داخل ماشین ظرفشویی تا کاملا ضدعفونی بشه😌
بعد نخود ها رو سریع تا قبل از اینکه سردنشه و داغ داغ باشه میریزین داخل شیشه تا جایی که لب به لب شیشه پرشه بعد یکم اب هم میریزین تا لب به لب شیشه بیاد حالا سریع درشو محکم ببندین و بر عکس بزارین تا هواش خارج شه و کنسرو شه و دیگه
کارمون تمومه😋
البته بعضیا دوباره همون شیشه ها رو میزارن داخل اب جوش یه قل بخوره خاموش میکنن🤔
دیگه میتونین بیرون از یخچال هم نگهداری کنین😍😎 این روش با بلانچ متفاوته😉
بلانچ یعنی نخود فرنگی رو میریزین تو اب جوش ی قل بخوره اصلا نپزه بعد تا ی قل خورد خاموش میکنین و میریزین تو یه ابکش و کلی یخ میریزین رو نخود ها تا به نخودها شوک وارد شه و دیگ براثر فریز کردن خاصیتشو از دست نده ومیکروب ها در جا متوقف شن و بعد تو کیسه زیپ میریزین هواشو میگیرین میزارین فریزر😘
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستیل با کشسانی عالی😋
.
خانومای گل گلاب بیاین که یه دستورو خوشمزه آوردم واسه کوچولو هاتونو دخترخانوماتون که پاستیل دوست دارن😍😍
.
#پاستیل_خونگی
مواد لازم:
ژله: 1 بسته ، پودر ژلاتین: 2 ق غ، گلوکز: 2 ق غ، شکر: 2 ق غ، آب سرد: نصف لیوان
طرز تهیه:
ژله، ژلاتین و آب سرد رو باهم مخلوط کرده، سپس شکر و گلوکز رو اضافه کرده و هم میزنیم. سپس روی حرارت کتری قرار داده و مرتب هم میزنیم تا ژله کم کم شفاف بشه.کف سفید رنگ روی ژله رو حتما برمیداریم تا پاستیلمون کدر نشه.
قالب سیلیکونی رو با روغن مایع کمی چرب کرده و ژله ها رو داخل قالب ها ریخته و مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم( یا یک ربع داخل فریزر).
بعدازین مدت پاستیل ها به راحتی از قالب برمیگردن.پاستیل ها رو در ظرف دربسته تا یک ماه میتونید داخل یخچال نگهداری کنید.
*من هر بسته ژله رو نصف کردم و بقیه موادم رو هم رو نصف کردم.
*شکر رو حتما اضافه کنید چون در غیر اینصورت پاستیل بیمزه میشه.
*گلوکز حتما باید ریخته بشه چون باعث کشسانیه ژله میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کنسرو برگمو
این روش بهترین روش نگهداری برگ مو است و مزیتش اینه که در هر دمایی به مدت طولانی نگهداری می شود پس پست رو ذخیره کن و الان که فصلشه درست کن😋.
مواد لازم:
برگ تازه و بزرگ مو به تعداد دلخواه
نمک کمی
آب به میزان لازم
شیشه مخصوص کنسرو به تعداد لازم
طرز تهیه:
ابتدابرگها را شسته و چند تا دسته می کنیم بعد هر چهار پنج تا برگ رو مثل رولت می پیچیم و داخل شیشه می گذاریم تا زمانی که شیشه پرشود خوب فشرده کنید و پیچیدن برگها به این خاطره که در شیشه بتوانیم برگهای زیادی جا بدهیم بعد اب را جوشانده و نمک یک قاشق مرباخوری داخل هر شیشه ریخته و روی برگها می ریزیم تا شیشه ها پر شود و درب شیشه ها را محکم می بندیم بعد در یک قابلمه بزرگ با فاصله میچینیم و تا نیمه ی شیشه ها آب میریزیم و میزاریم روی حرارت و به مدت 15 دقیقه شیشه های محتوی برگها را می جوشانیم سپس شیشه ها را از داخل قابلمه در آورده و برعکس روی یک پارچه می گذاریم تا سرد شوند بعد در جای دلخواه و در هر دمای به مدت خیلی طولانی نگه می داریم نکات مهم:منظور از شیشه مخصوص اینه که شیشه نه شکستگی داشته باشد و نه ترکیدگی و همچنین درب شیشه فلزی باشدو درب هم نه زنگ زدگی داشته باشد و نه خراشیدگی کاملا سالم باشد من از شیشه های بزرگ سس استفاده میکنم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 💮 آشپزی خاص 💮
اموزش ساخت ماسک نابود کننده جوش 💦
رفع #تیرگی زیر بغل و زانو برای همیشه😍🔥
آموزش آرایش مناسب هر سن
آموزش تیپ هر نوع #مجلس
اموزش صفر تا صد #آرایشگری 👩🏻🦱💜☁️
همسرت رو مجذوب خودت کن 😍👇🔥
https://eitaa.com/joinchat/3789750399C858a27cf65
مخصوص خانمایی که واسه خودشون ارزش قائلن❤️
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸شـروع
🍃🌸یک هفته خـوب
🍃🌸بـا سـلامی
🍃🌸پُر از حس خـوب زندگی
🍃🌸ســـلام روز زیبـاتـون بـخیر
🍃🌸زندگیتون سرشاراز لحظه های ناب
🍃🌸روز و هفتـه خوبـــی داشتـه باشیـد