eitaa logo
آشپزی خاص
95.8هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی مربایی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کره ای ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. . سلام ب همگی😍. . 🔴 ماهی ای ک برای قلیه میشه استفاده کرد ماهی میش ماهی شیر، ماهی هامور، سنگسر، حلوا هست البته دوستای عزیزی ک در دسترس ندارن میتونن از ماهی قزل آلا و حتی از تن ماهی استفاده کنن 🔴 ‌ . . مواد مورد نیاز برای ۴ نفر👇 . پیاز رنده شده و آب گرفته شده ۲ عدد ب اندازه ای ک در مشت جا بشه سیر رنده شده یک بوته سبزی قلیه شامل گشنیز و شنبلیله نیم کیلو(مقدار شنبلیله دو قاشق غذاخوری خرد شده است) ادویه شامل زردچوبه۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری کاری ۱ قاشق چایخوری نمک ب مقدار لازم تمرهند نصف بسته آب شده و از صافی رد شده(با۱لیوان اب حل شود) آرد ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه (صرفا برای خوش رنگ شدن) ۱ قاشق غذاخوری ماهی میش ۱ کیلو برای سرخ کردن ماهی👇 آرد ۱ لیوان نمک ۱ قاشق مرباخوری و فلفل نصف قاشق مرباخوری و زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری سرخالی با هم ترکیب شوند و ماهی ک از قبل نمک زدیم را ب ترکیب ارد میزنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. ابتدا پیاز را در روغن داغ تفت میدهیم تا رنگ آن تغییر کند (نیاز ب سرخ کردن نداره) بعد سیر را اضافه کرده و مجدد تفت میدهیم. ادویه ها را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا عطر آن خارج شود. رب گوجه رو تفت میدهیم تا رنگ روغن نارنجی شود. سبزی رو اضافه کرده و ۲ لیوان آب اضافه کرده تا هم سبزی نرم شود و هم ب روغن بیفتد. وقتی آب آن تبخیر شد مجدد ۴ لیوان آب اضافه کرده و میزاریم ب جوش بیاید. در این زمان تمرهند صاف شده و آرد را ترکیب کرده. نصف مخلوط آرد و تمرهند و ماهی سرخ شده رو اضافه میکنیم. و اجازه میدهیم تا جا بیفته حدودا ۱ ساعت روی شعله ملایم تا کاملا غلیظ شود( مابقی ترکیب تمرهند و آرد رو ک کنار گذاشتیم ۱۵ دقیقه آخر تست میکنیم اگر ترشی قلیه کم بود کم کم اضافه میکنیم تا ب طعم مورد نظر برسه)🔴توجه کنید مقدار شنبلیه برای نیم کیلو گشنیز ۲ قاشق غذاخوری خرد شده هست. بیش از این استفاده نکنید ک غذا تلخ میشه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم برای خمیر آرد سفید قنادی..215 گرم(میزان آرد ممکنه بسته به نوع آردها متغیر باشه) ماست پرچرب(ازسون میتونین استفاده کنین) نصف لیوان بیکینگ پودر..نصف ق م روغن‌جامد یا کره یا مخلوط هر دو آب شده(یک سوم‌لیوان) زرده تخم مرغ ..2عدد پودر دارچین...یک چهارم تانصف ق چ پودرقند..نصف ق غ نمک ۱/۴ ق چ موادلازم برای مواد میانی گردوی پودر شده.نصف لیوان پودرهل.نصف ق م پودرقندالک شده.یک سوم لیوان گلاب به میزان لازم طرزتهیه خمیر 👈زرده هارابا نمک مخلوط کنید. 👈ماست وبیکینگ پودرروباهم مخلوط وبه زرده اضافه کنیدوباهمزن دستی یاقاشق خوب هم بزنید. 👈روغن رااضافه ومخلوط میکنیم 👈پودرقند،پودردارچین راهم اضافه میکنیم. 👈سپس آرد الک شده رااضافه ومخلوط کنیدتا وقتی خمیر نرمی بشه که به دست نچسبه(آرد بیش از اندازه اضافه نکنید و زیاد هم ورز ندهید چون به روغن میفته)خمیررادرون کیسه فریزر بزاریدوداخل یخچال ۱ ساعت استراحت دهید. 🌹طرزتهیه موادمیانی: 👈تمام مواد راباهم مخلوط کنیدو گلاب رو کم کم اضافه کنین تاخمیر نسبتا سفتی حاصل بشه. 👈خمیر را ازیخچال خارج کنید وباوردنه به قطر ۲میل بازکنیدوباکاتر دایره کاتر بزنیدواز موادمیانی داخلش بزارید..و بعد طبق کلیپ آخر که از پیج فرشته جون هست قطاب رو بپیچید..یا گلوله کنین.قطابها رو داخل سینی فر که کاغذروغنی گذاشتید بچینید وتو فراز قبل گرم شده بادمای۱۸۰درجه به مدت حدودا۲۰دقیقه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم از نوقای خونگیمون😍 برای نوقا دستورهای مختلفی دیدم ولی این دستور که درست کردم از آسونترین و خوشمزه ترین رسپی ها بود. سعی کردم همه مراحل رو در فیلم براتون توضیح بدم ، باز اگر سوالی بود در خدمتم😊😊 شکر ۱ پیمانه عسل ۱/۳ پیمانه آب ۲ ق غ گلوکز ۱/۲و ۱ ق غ سفیده تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۲ ق چ مغز دلخواه به میزان دلخواه نان میکادو ۲ ورق . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛