eitaa logo
آشپزی خاص
94.5هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کره ای ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی رفت، یکی موند یکی از غصه هاش خوند یکی برد، یکی باخت یکی با قسمتش ساخت یکی رنجید، یکی بخشید یکی از آبروش ترسید یکی بد شد، یکی رد شد یکی پابند مقصد شد تو اما باش خدا اینجاست🌷 روزتون خدایی مهربونا
اونجایی که سهراب سپهری میگه آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست... اونجا رو برات آرزو میکنم... صبحتون پراز اتفاقات قشنگ
. . 🌸 وقتی تنهائیم 🌸 دنبال دوست میگردیم 🌸 وقتی پیدایش کردیم 🌸 دنبال عیبهایش میگردیم 🌸 و وقتی از دستش دادیم 🌸 دنبال خاطره هایش .... ♥️قدر دوستی هامونو بدونیم . . اموزش امروز راحت وکم هزینه وخیلی خوشمزه با ماندگاری بالا است درست کنید واسه تغذیه بچه ها مطمئنم بزرگ وکوچیک دوست دارین با سس تند یا کچاپ یا سس دلخواه میل کنید . ورق بزنيد مواد لازم ...... ماکارونی..... فرمی دولیوان اب معمولی..... دولیوان ارد برنج..... سه قاشق غذاخوری (جایکزین نداره) برگ کرفس خرد شده .... به میزان دلخواه فلفل دلمه سبز وقرمز....به میزان دلخواه پیازمتوسط.... ریز خرد شده واب گرفته نمک وفلفل سیاه..... به میزان لازم طرز تهیه....... ماکارونی را با اب ونمک بذارید پخته یشه ومغز پخت چون جنس ماکارونیها با هم فرق داره ممکنه کمتر یا بیشتر اب بخواد حتما توجه کنید درحدی که حدود دوسه قاشق از ابش بمونه ارد برنج را اضافه وچند ثانیه تفت داده بعد بذارید کمی خنک بشه با دست خوب چنگ بزنید تا ماکارونی له بشه بعد پیاز وبرگ کرفس وفلفل دلمه ای ونمک وفلفل را اضافه وخوب مخلوط کنید توی دست به شکل بیضی یاگرد فرم بدین وتوی روغن داغ سرخ کتید یک طرفش که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم طلایی بشه زیاد هم روغن مصرف نمی کنه بیرون کوکوکاملا ترد ومغز کوکو نرمه حتما درست کتید واز خوردنش لذت ببرید . . دوستانيكه برا تخم مرغ ميپرسن ميتونن يكدونه بزنن ولي من خودمم كوكوهامو بدون تخم مرغ هم درست ميكنم . كوكوي ماكاروني كي درست كرده ؟؟؟؟روشتون چي بوده بچه ها؟ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام سلام دوستان گلم چطورین بفرمایید اینم دستور شکلات تخته ای با پودر کاکائو خیلی ساده و راحت اول چند تا نکته بگم آقا من برای شکلات تخته ای سه تا دستور رو تست کردم که دو تا به شکست انجامید این عالی شد دوم این شکلات رو حتما داخل یخچال یا فریزر نگهدارید می تونید از روغن صاف قنادی یا مارگارین قنادی هم استفاده کنید اونجوری دیگه لازم نیسن داخل فریزر یا یخچال نگهدارید نکته مهم بهتر داخل ظرف شیشه ای درست کنید من داخل ظرف استیل درست کردم یکم به دیواره چسبید از این شکلات برای گاناش و هر دستوری شکلاتی تخته ای بخواد میشه استفاده کرد مواد لازم کره ۳۵ گرم یا یک سوم لیوان کره آب شده پودر قند یک ق غ سرپر پودر کاکائو یک ق غ ابتدا پودر قند و پودر کاکائو و الک کنید و مخلوط کنید کره رو بخار کتری میزاریم تا کاملا آب بشه بعد پودر کاکائو پودر قند رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم دو سه دقیقه هم میزنیم بعد داخل قالب سیلیکونی میرزیم و داخل فریزر نیم میمونه آماده است به همین راحتی نکته مهم...نیاین بگین کره گرون شده این میزان مواد یه قالب شکلات تخته ای میده که حدود بیست تومن قیمتش این با همون کره گرون سه هزار تومن هم در نمیاد..مرسی 🤣🤣🤣🤣 😂😂😂ضمنا اون مورچه آخر ویدئو همکارمه🤣🤣🤣🤣 نکته مهم...خیلی از دوستان بعد ریختن پودر کاکائو و پودر قند موادشون گلوله شده دلیلش اینه کره زیاد داغ شده تا کره آب شد نزارید داغ بشه سریع بریزید پودر کاکائو و پودر قند رو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. من اومدم با یه ایده رنگارنگ و زیبا برای تزیین سالاد الویه ( اروپایی ها بهش میگن سالاد روسی 😉) . 👈 بنا به سلیقه خودتون می‌تونید به جای شوید از جعفری و به جای چغندر از کلم بنفش ریز رنده شده هم استفاده کنید مواد لازم سیب زمینی بزرگ آبپز: ۲ عدد تخم مرغ آبپز : ۳ عدد خیار شور : نصف لیوان سینه مرغ پخته شده: ۳۰۰ گرم سس مایونز، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم . برای تزیین : هویچ آبپز: ۲۵۰ گرم چغندر آبپز: ۲۵۰ گرم شوید ساطوری : ۱ دسته . طرز تهیه: ۱. سیب زمینی و تخم مرغ رو رنده کنید و مرغ + خیار شور خرد شده + سس مایونز (می‌تونید با کمی ماست ترکیب کنید) + نمک و فلفل رو اضافه کرده و کامل میکس کنید . از الویه به اندازه نارنگی کوچک بردارید و داخل هویج و چغندر رنده شده و شوید ساطوری شده بغلتونید و الویه ها رو ۱ ساعت داخل یخچال بذارید تا منسجم‌تر بشن و بعد سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه دسر خوشمزه و جذاب و دلبر به اسم چیزکیک سرخ شده🤗🤗 من که عاشقشم💖💖💖 . مواد لازم برای قسمت داخلی: بیسکویت ساقه طلایی پودر شده: ۲/۳ پیمانه کره آب شده : ۳ ق غ پنیر خامه ای : ۳۵۰ گرم شکر: ۳/۴ پیمانه + ۱ و ۱/۳ ق چ وانیل ۱ ق چ تخم مرغ بزرگ ۲ عدد مواد لازم برای خمیر بیرونی: آرد سفید: ۱ پیمانه بکینگ پودر: ۲ ق چ نمک : ۱/۲ ق چ شکر دانه ریز: ۱ ق غ شیر پرچرب: ۳/۴ پیمانه تخم مرغ بزرگ ۱ عدد کره آب شده: ۲ ق غ طرز تهیه ۱. بیسکویت پودر شده+ ۳ ق غ کره آب شده + ۱و ۱/۲ ق چ شکر رو با هم ترکیب کنید. داخل قالب ۱۸ سانتی بریزید و فشرده کنید و به مدت ۸ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه فر قرار بدید. ۲.پنیر خامه ای + وانیل + ۳/۴ پیمانه شکر رو با هم ترکیب کنید و با همزن بزنید و بعد تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. ۳.قالب رو از فر خارج کنید و مخلوط پنیر رو روی بیسکویت ها بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه فر‌بزارید ۴. سپس صبر کنید تا سرد بشه و برای ۲ ساعت داخل فریزر بذارید و به قطعات کوچک برش بدید. 🔊 اگر قطعات بزرگ باشه سنگین میشه و داخل روغن غرق میشه ۵. دوباره حداقل به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بذارید 🔊بهتره یه شب تا صبح توی فریزر بمونه ۶. داخل یه ظرف کوچک و عمیق روغن بریزید و صبر کنید تا کامل داغ داغ بشه (دمای ۱۸۰ درجه ) ۷. تمام مواد لازم برای خمیر بیرونی رو با هم ترکیب کنید تا یکدست و نرم بشه ۸. داخل تکه های چیز کیک یه خلال دندون فرو کنید و چیز کیک رو توی خمیر فرو کنید و کمی تکان بدید و بعد چیز کیک رو با کمک خلال دندون ۲ ثانیه داخل روغن نگه دارید و بعد رها کنید و حدود ۱ تا ۱/۵ دقیقه در روغن سرخ کنید تا طلایی بشه 🔈 خلال دندون برای اینه که خمیر یکنواخت به تمام قسمت های چیز کیک برسه‌ چنگال باعث میشه یه بعضی قسمت ها خمیر نرسه 🔊 دمای روغن باید طوری باشه که چیزکیک در اون شناور بشه و نباید غرق بشه ۹. در آخر کمی خاک قند، مارمالاد یا شکلات آب شده روی چیزکیک بریزید و داغ سرو کنید😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛