کباب چوبی
مواد لازم::::
500گرم گوشت چرخ کرده کم چرب
1 عدد فلفل قرمز کاپیا (جایگزین دلمه ای قرمز)
3 عدد فلفل سبز باریک (جایگزین دلمه ای سبز)
1 عدد پیاز
یه مشت جعفری
3-4 حبه سیر
فلفل سیاه
پول بیبر (فلفل قرمز پرک شده )
زیره
نمک
مقدار ادویه ها بسته به ذائقه خودتان میباشد.
سالاد::::
پیاز خلالی خرد شده
جعفری خرد شده
گوجه فرنگی خرد شده
آب لیمو ترش
سماق
طرز تهیه کباب:::::
سبزیجات روهمراه با گوشت چرخ کرده داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
مواد را داخل ظرفی ریخته و حدود7-8 دقیقه استراحت داده زیاد استراحت نکند چون سبزیجات داخلش باعث میشه که مواد آب بندازه.از مواد به اندازه مناسب برداشته و روی سیخ قرار دهید و مثل کلیپ شکل دهید.
و داخل تابه مناسب کمی روغن مایع بریزید و پشت و روش را سرخ کنید.میتوانید با سالاد پیاز و جعفری همراه با گوجه فرنگی داخل نان لواش و یا با پلو سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب چوبی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━
فلفل دلمه ای گوشتی
حدود 10_8 عدد فلفل دلمه ای:
برنج نصف لیوان
گوشت چرخ کرده گوساله 200گرم
پیاز کوچک 1عدد
سیر 2-3حبه
جعفری خرد شده مقداری
نمک ، فلفل سیاه ، زیره ،
فلفل قرمز پرک شده ، نعناع خشک
گوجه فرنگی 1عدد
روغن مایع نصف استکان
رب گوجه فرنگی1 ق غ ،رب گوجه فرنگی 1 ق م برای مرحله آخر
آب جوش 1/5لیوان
طرز تهیه:
پیاز ، سیر و جعفری را ریز خرد کنید. پوست گوجه فرنگی را جدا کنید و مکعبی خرد کنید(گوجه فرنگی برای بستن سر دلمه ها استفاده میشود). برنج شسته شده ، جعفری ، رب ، ادویه ها ، پیاز ، سیر و جعفری را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(تمام مواد خام است). کمی روغن بریزید بقیه را برای سس استفاده میکنید. اگر نیاز بود میتوانید کمی هم روغن به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید. سر فلفل ها را ببرید و داخل فلفل ها را خالی کنید و بشویید. داخل فلفل ها را با مواد گوشتی پر کنید سر فلفل به اندازه یک بند انگشت خالی بماند تا موقع پخت بیرون نریزد. روغن باقیمانده را داخل قابلمه ای که میخواهید دلمه ها را بپزید بریزید،رب باقیمانده اضافه کنید و تفت بدید. 1 لیوان آب بریزید. فلفل ها را داخل قابلمه بچینید. سر دلمه ها را با گوجه فرنگی خرد شده پر کنید و کمی نمک بپاشید. نصف لیوان آب باقیمانده را هم بریزید در قابلمه را بذارید و بپزید. وقتی جوشید اجاق را روی حرارت متوسط بذارید و حدود 35_30 دقیقه بپزید. کنترل کنید اگر برنج پخته باشد دلمه آماده است. از روی اجاق بردارید و حداقل نیم ساعت با در بسته نگه دارید. تمام دلمه ها را حتما بعد از پخت استراحت بدید سپس سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_هلویی
ساده ولی خوشگل وخوشمزه
بدون نیاز به همزن 🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑
تخم مرغ همدمای محیط 1عدد
شکر 2/3 پیمانه یا لیوان (حدود 120 گرم)
وانیل 1/4 ق چ
برای اینکه خمیر خوش طعم تری داشته باشین می تونید مقداری رنده پوست پرتقال(قسمت نارنجی رنگ)هم بریزید،
شیر ولرم 1/3 پیمانه
روغن مایع 1/3 پیمانه ( به جای روغن می تونید کره اب شده هم بریزید)
آرد 2 بعلاوه 1/3 پیمانه حدود 350 گرم
بیکینگ پودر 1ق چ
😋
👈تخم مرغ ،شکر و وانیل را با مفتول حدود یک دقیقه بزنید
سپس شیر وروغن مایع وبیکینگ پودر را بیفزایید کمی در حد مخلوط شدن هم بزنید
درنهایت ارد الک شده را کم کم اضافه کنید تا جای ممکن با مفتول وسپس با دست مخلوط کنید🛑ارد تا جایی اضافه کنید تا خمیر لطیفی شکل بگیرد که به دست تمیز نچسبد ممکنه کمتر نیاز بشه،
حدود نیم ساعتی به خمیر استراحت دهید تا بیکینگ پودر عمل اید،
سپس از خمیر گوله های کوچک بگیرید دردست خووب گرد کنید طوری که سطح آن کاملا صاف وبدون ترک خوردگی باشد،
کمممی روی آنها را پهن کنید،
درون قالب بچینید ودر فر ازقبل گرم 180 درجه حدود 15 تا25 دقیقه پخت دهید (بسته به سایز کوکی ها و حرارت فر هست)
بعد از پخت اجازه دهید تا کمی سرد شوند سپس با چاقو کمی درون آنها را خالی کنید وبا هر کرم دلخواهی پر کنید،
من کرمفیل زدم
هر دو قسمت شیرینی را روی هم بگذارید،
درون دو ظرف جداگانه مقداری ابمیوه هلو یا رانی هلو بریزید به یک ظرف مقداری رنگ خوراکی زرد وبه ظرف دیگر کمی رنگ قرمز اضافه کرده وخوب مخلوط کنید
کوکیها را مطابق فیلم در رنگ قرمز وسپس زرد بزنید وکمی تکان دهید
(طوری بغلطانید که کمی حالت ابر وبادی بشه)
ودرون شکر بغلطانید،
اجازه دهید تا کوکیها خشک شوند،سپس با برگ نعنا یا فوندانت روی انها برگ بگذارید،
این میزان مواد حدود 25 عدد هلو 😁🍑خواهد شد،
خود هلوها حدود یک هفته در ظرف دربسته و یخچال قابل نگهداری است،ولی بدون فیلینگ وتزیین(کوکی های تنها منظورمه)حدود دو سه ماه در فریزر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بال ليمو كره با سيب تنوري 🍗🍋
lemon butter ( ليمو كره ) يكي از مرينيت هاي مورد علاقه ي خودم هست،در ضمن سس تند رو از ماركت ها ميتونيد تهيه كنيد،
كتف وبال >> 1 كيلو
سيب زميني >>2 عدد بزرگ
مواد مرينيت مرغ 👨🏻🍳
كره >> 20 گرم
ليمو >> 4 عدد
سس تند>> 1 قاشق غ خ
نمك >> 1 قاشق چ خ
فلفل سياه>> 1 قاشق مربا خوري
آويشن >> 1 قاشق مربا خوري
پودر سير>> 1 قاشق چ خ
پودر پياز>> 1 قاشق چ خ .
مواد سيب تنوري ✍️
جعفري ساطوري>> 2 قاشق غ خ
روغن زيتون >> 3 قاشق غ خ
نمك >> 1 قاشق چ خ
فلفل سياه >> 1 قاشق مربا خوري .
.
>> فر گازي 170 درجه 40 دقيقه طبقه پايين ،فقط وسط پخت مرغ رو پشت و رو كنيد .
.
>> آون توستر >>150 درجه 30 دقيقه >> سولاردام >> 30 دقيقه حالت 600 وات درجه حرات 140 تا 150 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجون تنوری با سس گوجه و آویشن😋
یه غذای گیاهی خیلی خوشمزه با بادمجون که از سبزیجات مورد علاقمه!
تو این غذا میشه حالت سوخاری رو بدون روغن تجربه کرد، بادمجون روکش شده با پودر سوخاری برشته میشه، سس گوجه و آویشن هم طعم و عطر خاصی بهش میده که باید امتحانش کنی😍
مواد لازم برای بادمجون🔻
۳ عدد بادمجون دلمهای
نمک
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ لیوان آرد سوخاری
۱ لیوان پودر پانکو
۱ لیوان آرد گندم
۲ عدد تخممرغ
پنیر موزارلای رندهشده
۸ قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمزان
جعفری خردشده.
برای سس🔻
۳ حبه سیر ریز رندهشده
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴ عدد گوجهفرنگی ریز رندهشده
۱ قاشق مرباخوری برگ آویشن
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفلسیاه
👇ادامه👇
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ تنوری
طرز تهیه🔻
1. بادمجونها رو به صورت حلقهای برش بزن و روی هر حلقه یکپنجم قاشق چایخوری نمک بریز. این کار باعث میشه بعد از یه ساعت رطوبت اضافی بادمجون بیرون بیاد و تلخیش هم از بین بره.
2. برشهای بادمجون رو از سمت مرطوب روی دستمال حولهای بچین تا آبشون گرفته شه.
3. داخل یه ظرف پودر سیر، آرد سوخاری و پودر پانکو رو ترکیب کن. داخل یه ظرف دیگه آرد گندم بریز و تو ظرف سوم تخممرغها رو هم بزن.
4. بادمجونها رو به ترتیب درون آرد گندم، تخممرغ همزده و مخلوط آرد سوخاری بزن تا سطحشون کاملاً پوشیده شه.
5. داخل ظرف فر، کاغذ روغنی بذار و روش حلقههای بادمجون رو بچین؛ ۲۰ دقیقه زمان بده تا در دمای ۱۸۰ درجهی فر بمونه.
👇ادامه👇
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ تنوری ۳
6. حالا برو سراغ آماده کردن سس؛ سیر رو با روغن زیتون تفت بده تا رنگش عوض شه و بعد گوجهفرنگی رو اضافه و ترکیب کن.
7. وقتی که گوجهفرنگی به جوش اومد، برگهای آویشن رو پودر کن و همراه با نمک و فلفلسیاه روی گوجه بریز. بذار سس حرارت ببینه تا آب اضافی گوجه بخار شه و به کمی غلظت برسه.
8. کمی از سس رو داخل ظرف پخش کن، بادمجونها رو بچین و روشون رو با سس، پنیر موزارلا، پنیر پارمزان و جعفری بپوشون.
9. این کار رو تا سه لایه تکرار کن. در لایهی آخر پنیر موزارلا رو نریز، سس، پارمزان و جعفری کافیه.
10. ظرف رو به مدت ۲۰ دقیقه در حرارت ۱۸۰ درجهی فر بذار تا خوب آماده شه.
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی
مواد لازم:
گوشت چرخکرده : 350 گرم
سیب زمینی متوسط: 3 عدد
پیاز متوسط: 1 عدد
سیر : 2 حبه
تخم مرغ : 1 عدد
آردنخودچی : 2 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، ادویه کاری ، گردغوره و سماق : به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی، پیاز و سیر را رنده می کنیم.
تمام مواد بالا را با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز می دهیم.
داخل ماهیتابه روغن مایع ریخته، شعله را زیاد می کنیم تا روغن حسابی داغ شود. شامی ها را درست کرده داخل روغن هر طرف را حدود ده دقیقه سرخ می کنیم.
برای کنار غذا، گوجه فرنگی ها را حلقه ای برش زده، داخل روغن باقیمانده همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و آبغوره سرخ می کنیم.
این غذا می توانید با نون یا پلو سرو کنید.
نکات:
اگر می ترسید که شامی شما وا برود آب سیب زمینی و پیاز رنده شده را بگیرید، من نگرفتم.
هر چه مایه شامی بیشتر ورز داده بشه، احتمال وا رفتن اون توی روغن کمتره.
مایه شامی را می توانید برای یک یا دو ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد دوباره ورز دهید.
روغن مایع ابتدای قرار دادن شامی داغ باشه تا به ماهیتابه نچسبه، بعد قرار دادن دو تا سه شامی شعله را کمتر کنید تا در زمان بیشتری سرخ و پخته بشه.
برای سس کنار غذا می توانید رب گوجه را همراه با نمک، فلفل و پودرسیر داخل روغن سرخ کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛