#نان_خرما_گردو
این نون رو من با خمیر جادویی درست کردم
برای ۱۶ تا ۱۷ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
شکر ۳۰ گرم(۲ ق غ)
روغن مایع ۳۰ میلی (۳ ق غ)
پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م)
آرد سفید تقریبا ۲۲۵ گرم ( حدودا یک و نیم لیوان) (مقدار آرد تقریبی ممکنه بیشتر و یا کمتر لازم باشه)
نمک نصف ق چ
مواد میانی : خرما ۱۰ عدد، گردو ( دلخواه) ، پودر دارچین ۱ ق م (به دلخواه) ، گلاب ۱ ق غ
یه قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط کردم و بهش پودر خمیر مایه اضافه کردم ، گذاشتم ده دقیقه تا به عمل بیاد .
توی یه ظرفی تخم مرغ و مابقی شکر و روعن و نمک رو ترکیب کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم و ارد رو کم کم ریختم . میزان آرد خیلی خیلی تقریبی هست برای من اینجا کمی بیشتر از این مقدار استفاده شد ارد تا زمانی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه اما حواستون باشه ریختن آرد زیادی باعث میشه که نونتون لطافتش از بین بره و سنگین و سفت بشه همیشه این نکته مهمه در پخت نون ها .
خوب خمیر رو ورز دادم دو سه دقیقه ورز دادم و بعد ۱۰۰ بار روی صفحه کار کوبیدم .
داخل طرف تمیزی جزیی چرب کردم و خمیر رو قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم و جای نسبتا گرم یک ساعت استراحت قرار دادم .
بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و خمیر رو دو قسمت کردم و با وردنه باز کردم شکل دایره برش دادم و بعد به صورت کلیپ . پیچیدن کاملا دلخواه هست من مدل کروسان پیچیدم .
برای مواد میامی مواد کاملا دل به خواهی هست . من پوست و هسته خرماها رو گرفتم و له کردم . پنج شش دونه گردو رو هم نیم کوب کردم و گلاب و دارچین و اگر دوست دارین هل هم می تونین بریزین .
بعد لای خمیر قرار دادم و پیچیدم .
داخل سینی فر چیدم و ۲۰ دقیقه استراجت دوم قرار دادم . بعد از استراحت رومال یه زرده تخم مرغ و زعفران ۱ ق م شیر رو ترکیب کردم و رومال زدم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم .
ظرف حاوی اب هم توی فر فراموش نشه تا نون هاتون لطیف بشه .
نون هاتون رو بعد از خنک شدن توی طرف درب بسته توی محیط خنک قرار بدین تا چهار پنج روز با کیفیت می مونه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان خرما و گردو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیزکیک
مواد لازم🔻
بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته
کره آب شده ۷۵ گرم
پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
شکر ۷ ق.غ
شکلات تختهای ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق.غ
عصاره وانیل ۱ق.چ
رنده پوست لیمو یه کوچولو
پودر ژلاتین ۱ ساشه
شیر پر چرب ۱ استکان(در صورت نیاز)
طرز تهیه🔻
اول بیسکوئیت پودر شده رو با کره حسابی مخلوط میکنیم و کف قالب کمربندی یکدست پخشش میکنیم و میذاریم داخل یخچال.
خامه و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و بعد پنیر رو بهش اضافه میکنیم و تا زمانی که یکدست بشه مخلوط میکنیم.
عصاره وانیل و رنده پوست لیمو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
اگر مواد خیلی سفت و غلیظ بود بهش به استکان شیر اضافه کنین و هم بزنین.
پودر ژلاتین رو با آب جوش حل میکنیم و به مخلوطمون اضافه میکنیم و هم میزنیم.
شکلات تخته ای رو داخل ماکرو آب میکنیم و نصف مخلوط خامه پنیر رو بهش اضافه میکنیم.
پودر کاکائو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.
حالا شروع میکنیم لایه لایه از وسط قالب به ترتیب کرم ساده،کرم شکلاتی رو میریزیم داخل قالب.هر چند لایه قالب رو مثل ویدئو بکوبید و تکون بدین که مواد صاف بشن.انقدر ادامه میدیم تا مواد تموم بشه.در آخر حسابی قالب رو روی سطح بکوبید تا موادمون کاملا صاف و یکدست توی قالب قرار بگیرن.
بعد با کمک یه سیخ چوبی مثل ویدئو روشو طرح بندازین و برای حداقل ۸ ساعت داخل یخچال بذارید.
بعد هم از قالب در بیارین و نوش جان کنین.
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیزکیک وانیل شکلات😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورك يك غذا يا پيش غذاي معروف تركيه اي هستش كه معمولا با خمير يوفكا با پركردن گوشت وسبزيجات ويا حتي پنير درست ميشه ،تنوع خيلي بالايي داره ولي من تواين ترجمه بورك رو با نون لواش رو براتون مي زارم كه اگر يوفكا هم نداشتين بتونين اين خوشمزه رو درست كنيد.
براي سس🔻
نصف شيشه سودا ياهمون آب گازدار
نصف ليوان روغن مايع
يك عدد تخم مرغ
يك قاشق غذا خوري پر ماست چيكده
طرز تهیه🔻
همه اين مواد رو باهم تركيب كنيد ونون لواش هارو كاملا بهش آغشته كنيد براي مواد داخلي هم سيب زميني آبپز شده ،ماست چكيده،فلفل قرمز ونمك رو باهم مخلوط كنيدومثل تصوير داخل نون با مقداري پنير پيتزا رول كنيد وبعد زرده تخم مرغ رو رومال كنيد. ودردماي١٨٠درجه تا طلايي شدنش بپزید.
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بورک نان لواش😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ﺣﻠﻮﺍ_ﭘﺎﺳﺘﯿﻠﯽ ﺑﺪﻭﻥ ﺷﮑﺮ
ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ :
ﮔﻼﺏ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ : ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﺁﺏ: 2 ﻭ ﻧﯿﻢ ﻟﯿﻮﺍﻥ
ﺁﺭﺩ: 4 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﺳﺮﭘﺮ
ﺭﻭﻏﻦ : 3ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭖﺧﻮﺭﯼ
ﺷﯿﺮﻩ: ﻳﻚ ﻟﯿﻮﺍﻥ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ :
.1 ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻇﺮﻑ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﯿﺮﻩ ، ﺁﺏ ﻭ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺩﺳﺘﯽ ﺧﻮﺏ
ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ ﺑﻪ ﺷﮑﻠﯽ ﮐﻪ ﺍﺻﻼ ﺁﺭﺩ ﮔﻠﻮﻟﻪ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﯾﮏ ﻣﺎﯾﻊ ﺷﻞ
ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﯾﮏ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﮔﻼﺏ ،ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﻭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ
ﮐﻨﯿﺪ .
.2 ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺗﻔﻠﻮﻥ ﺭﺍ ﺭﻭﻱ ﮔﺎﺯ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺑﺎﺷﺪ
ﻣﺎﯾﻊ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﻣﺮﺗﺐ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ .
.3 ﻭﺳﻂ ﭘﺨﺖ ﮐﻪ ﻧﺼﻒ ﺁﺏ ﺁﻥ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪ ﺭﻭﻏﻦ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ
ﻣﺠﺪﺩ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﺒﻨﺪﺩ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻧﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﻔﺖ ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺣﺎﻟﺖ
ﺟﺎﻣﺪ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﺣﺎﻟﺖ ﻧﯿﻤﻪ ﻣﺎﯾﻊ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﻌﺪ ﯾﮏ ﺩﯾﺲ ﺭﺍ ﭼﺮﺏ
ﮐﻨﯿﺪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻇﺮﻑ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﮐﻨﯿﺪ ﯾﮏ ﮐﻔﮕﯿﺮ ﺩﺍﺧﻞ ﺁﺏ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺭﻭﻱ
ﺣﻠﻮﺍ ﺑﮑﺸﯿﺪ ﮐﻪ ﮐﺎﻣﻼ ﺗﻮ ﻇﺮﻑ ﺻﺎﻑ ﻭ ﯾﮑﺪﺳﺖ ﭘﺨﺶ ﺷﻮﺩ ﺑﻌﺪ ﺁﻥ
ﺭﺍ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ 3 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺯ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﻤﺎﻧﺪ
.4 ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻥ ﯾﺎ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﻣﮑﻌﺐ ﺑﺮﺵ ﺑﺪﻫﯿﺪ ﯾﺎ ﺑﺎ
ﻗﺎﻟﺐ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺩﺭﺁﻭﺭﻳﺪ . ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺎ ﭘﻮﺩﺭ ﮔﺮﺩﻭ ﯾﺎ
ﭘﺴﺘﻪ ﺭﻭﻱ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺗﺰﻳﻴﻦ ﻛﻨﻴﺪ .
ﻧﮑﺘﻪ :
-1 ﻣﯽﺷﻮﺩ ﺍﺻﻼ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻧﮑﻨﯿﻢ ﭼﻮﻥ ﺭﻧﮓ ﺣﻠﻮﺍ ﺧﯿﻠﯽ ﺗﯿﺮﻩ
ﻣﯽﺷﻮﺩ ﻭ ﺭﻧﮓ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺍﺻﻼ ﻣﺸﺨﺺ ﻧﻴﺴﺖ .
-2 ﺍﺯ ﻫﺮ ﻧﻮﻉ ﺷﯿﺮﻩﺍﯼ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩ .
-3ﺍﮔﺮ ﺷﯿﺮﻩ ﺧﺮﻣﺎ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﻏﻠﯿﻆ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﺁﺏ
ﻻﺯﻡ ﺭﺍ ﺑﺠﻮﺷﺎﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺷﯿﺮﻩ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺷﯿﺮﻩ ﻧﺮﻡ ﺷﻮﺩ .
-4 ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﺁﺟﯿﻞ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﮔﺮﺩﻭ ﯾﺎ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﯾﺎ ﭘﺴﺘﻪ ﻫﻢ ﺑﻪ
ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ .
-5 ﺭﻧﮓ ﺣﻠﻮﺍ ﺩﻗﯿﻘﺎ ﺑﺎ ﺭﻧﮓ ﺷﯿﺮﻩ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺍﺳﺖ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﺷﯿﺮﻩ ﺗﯿﺮﻩ
ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺍﻧﮕﻮﺭ ﯾﺎ ﺧﺮﻣﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﺭﻧﮕﺶ ﺳﯿﺎﻩ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺍﺯ
ﺷﯿﺮﻩﻫﺎﯼ ﺭﻭﺷﻦ ﯾﺎ ﺣﺘﯽ ﻋﺴﻞ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﺭﻧﮕﺶ ﺭﻭﺷﻦﺗﺮ
ﻣﯽﺷﻮﺩ .
-6 ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺁﺏ ﺍﺯ ﮔﻼﺏ ﯾﺎ ﺷﯿﺮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ
ﺣﻠﻮﺍ 2 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼﺧﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﻫﻞ ﺳﺒﺰ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب تابه ای
مواد لازم🔻
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
پیازچه ۱ عدد
جعفری ۲۰ گرم فقط برگ هاش
فلفل دلمه (کبابی شده) یا خام ( سلیقه ای )
فلفل ، نمک ، ادویه کاری
زغفران اسیاب شده نوک ق چ
طرز تهیه🔻
1️⃣پیاز هارو با غذاساز ریز ریز کن و آبشو بگیر
2️⃣پیازچه روخرد کن به پیازا اضافه کن سیر و جعفری خرد شده و فلفل دلمه رو هم اضافه کن و میکس کن
3️⃣حالا مرغ و با دستگاه خرد کن و زعفران خشک و فلفل ونمک و ادویه کاری وبهش اضافه کن
4️⃣بعد همه مواد و با هم ترکیب کن و ۴ دقیقه خوب با دست هم ورز بده و میکسشون کن
5️⃣حالا مواد بریز تو ماهیتابه و خوب پخش کن و چند تا شیار توش درست کن و یکم روغن زیتون بریز ، شعله روشن کن تا آب بندازه بعد شعله روبیشتر کن تا بپزه و برشته که شد بر عکسش کن تا اون ورش هم بپزه .
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
46.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب تابهای مرغ😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بشقاب مرغ و سبزیجات
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان برگر
آرد حدودا 3 پیمانه(ممکنه کمی بیشتر هم نیاز پیدا کنید اما اگر زیاد استفاده کنید خمیر سفت میشه، برای من 3 پیمانه نیاز بود کم کم اضافه کنید تا به انسجام مورد نظر برسه)
روغن مایع یک سوم پیمانه
آب ولرم طوری ک دست نسوزه نصف پیمانه
شیر ولرم طوری ک دست نسوزه نصف پیمانه
خمیر مایه 2 قاشق غذاخوری سرخالی
شکر یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 قاشق مرباخوری
بهبود دهنده خمیر نصف قاشق چایخوری
کره نرم شده 25 گرم (یک قاشق غذاخوری
اول از همه خمیر مایه رو عمل میاریم، شیر آب، شکر و خمیر مایه رو ترکیب میکنیم روشو میگیریم و ده دقیقه زمان میدیم تا عمل بیاد.
سفیده تخم مرغ و روغن مایع و نمک و بهبود دهنده رو کاملا ترکیب میکنیم. 3 پیمانه آرد رو اضافه کرده و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم و ده دقیقه ورز میدیم. سلفون کشیده و جای گرم قرار میدیم تا عمل بیاد. با این خمیر مایه ای ک من کار کردم 1 ساعته عمل میاد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا شطرنجی😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛