12.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بشقاب مرغ و سبزیجات
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان برگر
آرد حدودا 3 پیمانه(ممکنه کمی بیشتر هم نیاز پیدا کنید اما اگر زیاد استفاده کنید خمیر سفت میشه، برای من 3 پیمانه نیاز بود کم کم اضافه کنید تا به انسجام مورد نظر برسه)
روغن مایع یک سوم پیمانه
آب ولرم طوری ک دست نسوزه نصف پیمانه
شیر ولرم طوری ک دست نسوزه نصف پیمانه
خمیر مایه 2 قاشق غذاخوری سرخالی
شکر یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 قاشق مرباخوری
بهبود دهنده خمیر نصف قاشق چایخوری
کره نرم شده 25 گرم (یک قاشق غذاخوری
اول از همه خمیر مایه رو عمل میاریم، شیر آب، شکر و خمیر مایه رو ترکیب میکنیم روشو میگیریم و ده دقیقه زمان میدیم تا عمل بیاد.
سفیده تخم مرغ و روغن مایع و نمک و بهبود دهنده رو کاملا ترکیب میکنیم. 3 پیمانه آرد رو اضافه کرده و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم و ده دقیقه ورز میدیم. سلفون کشیده و جای گرم قرار میدیم تا عمل بیاد. با این خمیر مایه ای ک من کار کردم 1 ساعته عمل میاد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا شطرنجی😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۳ نفر🔻
فیله مرغ (یا سینه مرغ) ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای نصف عدد
قارچ ۸ عدد
گوجه و زیتون به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
نان پیتزا پمینا ۳ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و زنجبیل و پاپریکا و پودر سیر به میزان لازم
سس گوجه
طرز تهیه🔻
برای این پیتزا من از فیله مرغ استفاده کردم .گوشت مرغ رو تکه ای کردم و با کمی روغن تفت دادم بهش ادویه هایی مثل پودر سیر و فلفل و نمک و زردچوبه و پاپریکا و زنجبیل اضافه کردم . در تابه رو گذاشتم . خود مرغ ها آب می اندازه و گذاشتم یک ربع ، بیست دقیقه هم بپزه و بعد آبش کشیده شد مجدد سرخ شد . بعد از اون مرغ ها رو برش دادم .
قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و با روغن با حرارت بالا سرخ کردم .
فلفل دلمه ای و گوجه گیلاسی و زیتون رو هم خرد کردم .
من اینجا از نان آماده پیتزا استفاده کردم . داخل سینی رو کمی چرب کردم و نان پیتزای پمینا رو قرار دادم و روی نون سس ریختم و بعد روش پنیر پیتزا اضافه کردم . و موادم رو که شامل مرغ و قارچ و گوجه و زیتون و فلفل دلمه رو هم ریختم و روش حسابی پنیر پیتزا ریختم . کمی آویشن ریختم و با آب پاش روش آب اسپری کردم .داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده ۲۰ تا ۲۵ دقیقه ، طبقه وسط قرار دادم و در آخر هم یکی دو دقیقه گریل رو روشن کردم که روش برشته بشه .
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزای مرغ😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش مرغ
تکه های مرغ چهار عدد
پیاز دو الی سه عدد زیاد نیست این خورش پیاز زیاد میخواد
رب گوجه فرنگی یک قاشق پر
رب انار اگه غلیظ بود دو قاشق پر اگر رقیق بود چهار قاشق
کره یک قاشق روغن کمی
زغفران دم کرده
فلفل سیاه وقرمز وکمی زنجبیل ونمک به میزان لازم چون از زغفران استفاده کردیم زردچوبه نمیزنم
آب دو لیوان
پیاز رو ریز خرد کنید ویا با غذا ساز بزنید
پیاز خرد شده به همراه یک لیوان آب به مرغ اضافه کرده درشو بزارید با حرارت کم تا پیاز آب بندازه ومرغ نیم پز بشه. وقتی مرغ نیم پز شد.کره و روغن وادویه ها وزعفران بزنید ودوباره درشو بزارید. حدود یک ساعت که گذشت واب مرغ کم شد رب گوجه و رب انار رو با هم مخلوط کنید و با یک لیوان آب رقیق کنید وبه مرغ اضافه کرده.دوباره درشو بزارید وبا شعله خیلی کم بزارید خورش جا بیفته اگه رب انارتون خیلی ترشه وملس دوست دارید یک قاشق شکر بزنید. من شکر نزدم. به همین راحتی
روغن و کره اختیاریه هر کدوم دوست داشتید میتونید بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش مرغ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_پنبه_ای
بافت وطعم نان واقعا عاااالیه
واما دستور:
این میزان خمیر ده عدد نان به اندازه فیلم خواهد شد
آرد سفید قنادی ۵۰ گرم (۱/۳پیمانه)
و
آب ۱۵۰ گرم ( یک پیمانه سرخالی)
این مواد برای تهیه کرمی استفاده میشه که داخل خمیر می ریزیم این کرم باعث ایجاد بافت نرم و پنبه ای نان میشه
آرد الک شده را با آب سرد مخلوط وخوب یکدست کنید طوری که گوله آردی نداشته باشد سپس روی حرارت کم گاز بگذارید مدام هم بزنید تا بوی خامی ارد گرفته شود ومایه کم کم غلیظ
کرمی به غلظت تصویر اماده کنید وکنار بگذارید تا کرم سرد شود،
۱ ق س خمیر مایه +۱ق چ شکر و۱/۴ پیمانه آب ولرم را نیز مخلوط کنید ودرب ان را بگذارید وده دقیقه ای اجازه دهید تا خمیرمایه عمل آید(پف کند)
درون ظرفی دیگر:
تخم مرغ ۱عدد
شکر ۱/۴ پیمانه سر پر (۶۰ گرم)
شیر ولرم ۱پیمانه سرخالی
شیرخشک قنادی ۲ق س
ونمک ۱/۲ق چ
را خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ از لختی دراید وشیرخشک کاملا درون مواد حل شود
سپس
۱/۲پیمانه سرخالی روغن مایع(۷۰گرم)
خمیر مایه عمل آمده
وکرم اماده وسرد شده را اضافه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان پنبه ای
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#موساکا
#گراتن
یه غذای پر کالری و نوعی گراتن یونانی . موساکا در دستور اصلی سیب زمینی و قارچ نداره . من فقط یه لایه کفش فقط سیب زمینی استفاده کردم
برای ۸ تا ۱۰ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ۱ عدد
بادمجان ۵ عدد
پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا حدودا ۲۰۰ گرم و یا بیشتر
سیب زمینی ۴ عدد
آرد سفید ۲ ق غ
کره ۵۰ گرم
شیر ۲ لیوان
نمک و زردچوبه و رب به میزان لازم
بادمجان ها رو پوست کندم و خرد کردم داخل آب و نمک قرار دادم تا تلخیش بره .
بعد با روغن خیلی کم سرخش کردم ، حتما در تابه رو بزارین تا روغن کمتر مصرف کنین . سیب زمینی رو هم پوست کندم و حلقه حلقه کردم و داخل آب جوش با کمی نمک به مدت ده دقیقه آبپز کردم و بعد آبکش کردم .
پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و با گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه خرد شده مخلوط و نمک و زردچوبه و رب ریختم .
#سس_بشامل (سس سفید) :
آرد رو کمی تفت دادم و کره رو بهش اضافه کردم و بعد شیر گرم رو اضافه کردم و کمی نمک و فلفل رو ریختم و مدام هم زدم تا سس بجوشه و غلیظ بشه . بعد از روی حرارت برداشتم .
کف طرف پیرکس لایه اول سیب زمینی ها رو چیدم ، روش بادمجون ها رو کمی پنیر پیتزا ریختم ، روش مایه گوشتی و روی اون سس سفید و روی اون پنیر پیتزا و یه کم هم فلفل دلمه ای نگینی ریختم و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم ، اخر هم یکی ، دو دقیقه گریل رو روشن کردم تا برشته بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛