eitaa logo
آشپزی خاص
88.3هزار دنبال‌کننده
14.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#نان_سیمیت #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
عرض 3 روز یک خیار شور خوش طعم و عالی درست کنید سیر 2 بته - شوید خرد شده به مقدار لازم - فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری - خیار کوچک که برش داده شده باشند 5-6 عدد سرکه سفید نصف فنجان - نمک دریایی یا مخصوص ترشی یک قاشق غذاخوری ادویههای ترشی ( چه خریداری شده از فروشگاه یا دست ساز خانگی ) نصف قاشق چای خوری سیر، شوید، ادویههای مختلف ترشی و فلفل را داخل یک ظرف 1 لیتری قرار دهید. برشهای خیار را درون آن قرار دهید و قرارگیری آنها باید در کنار هم باید بدون فضا و محکم باشد. سرکه سفید و نمک را ترکیب کنید و در یک ظرف مخصوص به مدت یک دقیقه در مایکروویو گرما دهید تا نمک حل شود. این ترکیب را بالای خیارها ریخته، روی آن آب اضافه کنید و در ظرف را کاملا محکم ببندید. اجازه دهید به همین حالت 24 ساعت باشد. حداقل 3 روز و تا 2 تا 3 ماه در یخچال نگه دارید. خیارها تغییر رنگ و مزه خواهند داشت. 😊نوش جون😊
#خیارشور_فوری #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
اموزشی که امروز براتون گذاشتم هم غذاست هم پیش غذا هم فینگر فود و هم میان وعده است و اونقدر خوشمزه و شیکه که نمیشه راحت ازش گذشت ،خیلی هم سریع اماده میشه ،مزه شم که فوق العاده اس ،من که عاشقش شدم ،مواد اولیه شم خیلی ساده و در دسترسه فقط پنیر پیتزاش باید قالبی باشه که بشه به شکل خلالی برشش بدیم ،من از پنیر پیتزای خونگی استفاده کردم ولی تو بازار هم پنیر پیتزای قالبی صددرصد پیدا میشه ،خارجی ها که پنیرای باریک و کوچولو مخصوص این غذا دارن و کارشون راحته ، آموزش مرحله به مرحله پنیر پیتزا در پستهای قبلی هست من حدود صدو پنجاه گرم پنیر موزارلا یا همون پنیر پیتزا رو به ضخامت یک سانت و طول پنج تا هفت سانت برش دادم بعد دوتا تخم مرغ کوچک یا یه دونه تخم مرغ خیلی درشت رو با کمی پودر پیاز و پودر سیروفلفل ونمک مخلوط کردن ، آموزش پودرپیاز در پستهای قبلی هست پنیرو در ارد وسپس تو تخم مرغ وبعد توی پودر سوخاری زدم ،بعد دوباره توی تخم مرغ و بعد پودر سوخاری زدم ،بهتره که همه ی این مراحلو با چنگال انجام بدین و از دست استفاده نکنید ، بعد اسنک های آماده رو یک ساعت تو یخچال گذاشتم ،بعدش روغن رو در ظرف کوچیک ک قطرش کم باشه بریزید و بزارید تا حسابی داغ بشه ،حالا هر بار سه تا از اسنک هارو در حمام روغن سرخ کنید ، نباید زیاد تو روغن بمونه چون ممکنه که پنیرش به بیرون درز کنه حرارت زیرش بالا باشه و همین که رنگش طلایی شد از روغن درش بیارید و بعد با سس مارینارا یا هر سسی که دوست دارید سروکنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#اسنک_پنیر_سوخاری #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
خمیر رو باز کنید.حتما قبلش زیرش ارد بپاشید که خمیر به سطح زیرش نچسبه روی خمیر سس بمالید.پنیر بپاشید و پپرونی بریزید #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
پیتزا رو از طولش رول کنید #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
با قیچی اشپزخونه رول رو به روالتهای 3سانتی برش بدین. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کف سینی رو کاغذ روغنی قرار بدین و رولتهارو با فاصله بچینید و کنار بزارید تا حجمشون دوبار بشه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
بعدش 15تا18دقیقه تو فر بزارید تا پنیرا آب بشه اجازه بدید کمی خنک بشه و رولتهارو به سیخ بکشید #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🍕 پیتزا آبنباتی 🍭 این پیتزارو میتونید برای تولد و عصرونه و دورهمیای کوچیک درست کنید #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ترفند پخت #مرغ 🍗 برای درست کردن یه مرغ خوشمزه،تکه های مرغ رو داخل روغنی که #زعفران ریختیم تفت میدیم تا حسابی خوشرنگ بشه😍 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱