eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بادمجان ها رو پوست کنده و ورقه کنید و نمک بپاشید و کمی صبر کنید و بعد بشوئید و خشک کرده و در روغن سرخ کنید و روی دستمال حوله ای روغن اضافی بادمجان رو بگیرید. برای تهیه مایه گوشتی از ترکیب پیاز نگینی شده+ گوشت چرخکرده+فلفل دلمه نگینی+قارچ ورقه شده+یک تا دو قاشق رب گوجه یا پوره گوجه فرنگی استفاده کنید . برای طعم دادن به مایه گوشتی از یکی دو حبه سیر رنده شده(یا پودر سیر) به همراه آویشن استفاده کنید. آویشن رو در مرحله آخر قبل از اینکه حرارت رو خاموش کنید اضافه کنید چون اگه آویشن زیاد روی حرارت بمونه عطرش رو از دست میده و البته در نظر داشته باشید که اضافه کردن آویشن به مقدار زیاد باعث تلخ شدم مایه گوشتی میشه. میتونید کمی آویشن هم بین لایه ها بپاشید. من معمولا بین لایه ها سس بشامل نمیریزم چون باعث شل شدن موساکا میشه و فقط سس بشامل رو روی لایه آخر به همراه پنیر میریزم که هم بافت موساکا رو لطیف میکنه و هم کمک به خوب کش اومدن پنیر پیتزا میکنه در پایان ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه قرار بدید تا پنیر ذوب و روی موساکا طلایی بشه...در صورت لزوم چند دقیقه گریل را روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره نرم به دمای محیط رسیده 115 گرم من از کره گیاهی(مارگارین)استفاده کردم...از سوپرمارکتها میتونید تهیه کنید وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر 100 گرم(حدود 1/2 پیمانه) میتونید از شکر سفید یا قهوه ای یا مخلوطی از هر دو استفاده کنید پوره کدوحلوایی پخته شده و بدون آب90 گرم(1/3 پیمانه) آرد 200 گرم(1 و نیم پیمانه+1 قاشق غذاخوری) دارچین 1 قاشق چایخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری این میزان جوش شیرین برای سبکی و بافت عالی کوکی لازمه...ولی میتونید جوش شیرین را کلا حذف و در مجموع 1/2 +1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر استفاده کنید. شکلات چیپسی و گردوی نگینی مجموعا 1/2 پیمانه این کوکی تخم مرغ نداره همیشه برای پخت کوکی و انواع شیرینی بهتره مواد رو با ترازو وزن کنید تا نتیجه عالی بشه ولی من مقدار حدودی پیمانه ها رو واستون نوشتم آرد+نمک+بیکینگ پودر+جوش شیرین+دارچین را مخلوط و 3بار الک کنید. کره+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن و حجیم شود. پوره کدو حلوایی را اضافه و 1 دقیقه دیگر هم بزنید. مخلوط آرد را به تدریج اضافه و با لیسک هم بزنید. در انتها گردو و شکلات چیپسی را افزوده و مخلوط کنید. فر را از قبل با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. برای فر برقی یا توستر دما را 20 درجه کمتر کنید. کف سینی کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کنید. از خمیر به کمک قاشق یا اسکوپ بستنی هربار مقداری برداشته و با فاصله در سینی قرار دهید. خمیر این کوکی در فر زیاد پهن نمیشه بنابراین بعد از اینکه خمیر را در سینی قرار دادید میتونید کمی روی خمیر را با کف دست فشار دهید تا خمیر کمی پهن شود. سپس در فر قرار دهید به مدت 15 تا 20 دقیقه... از 12 دقیقه با خلال دندان چک کنید،هر زمان خلال دندان تمیز خارج شد،کوکی پخته و آماده ست. این کوکی بافت عالی و نرمی داره با این سایز اسکوپ حدود 13 تا 14 عدد کوکی خواهید داشت. این کوکی رو میتونید در تابه دوطرفه روی گاز بپزید. کدو حلوایی رو پوست بگیرید و تکته تکه کنید به همراه یک استکان آب در قابلمه بریزید و در قابلمه رو ببندید تا کدو نرم و کاملا پخته شود...سپس آن را کاملا له کنید...دقت کنید پوره کدوحلوایی برای کیک و کوکی به هیچ عنوان نباید اب داشته باشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥘آشپزی خودمونی 🔷🧑‍🍳 برای حدودا ۴ نفر پاستای پنه ۲۰۰ گرم ( حدودا نصف پاکت یه کم کمتر) سینه مرغ یک عدد یا فیله مرغ قارچ ۱۰ عدد (می تونید کمتر بیشتر کنید یا حتی حذف کنید) شیر ۱ و۱/۲ پیمانه (حدود ۳۰۰گرم) خامه صبحانه ۱۰۰ گرم کره ۵۰ گرم پنیر پارمسان ۵۰ گرم بعضی ها به جاش پنیر پیتزا می ریزن جعفری خرد شده مقداری سیر له شده یا رنده شده ۴_۳ حبه ادویه ها شامل: نمک فلفل سیاه پودر آویشن جوز هندی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه ماهی پیاز رو تفت بدید طلای که شد سیر رو اضافه کنید وباهاش تفت بدید سبزی سرخ شده همراه ادویه ومقداری شنبلیه خشک ویک قاشق آرد همه رو با هم تفت داده تمرهندی از الک رد شده به همراه مقداری آب اضافه کرده درشو میزاریم حدود نیم ساعت تا سبزی بپزه در این فاصله ماهی رو دوباره شسته خشک و سرخ میکنیم عزیزان سرخ کردن ماهی اختیاریه خیلی ها ماهی رو خام میریزین دوست دارید خام بریزید سرخ کنید مجلسی تره ماهی سرخ شده رو اضافه کرده دوباره درشو میزاریم تا بپزه جابیفته به اصلاح روغن پس بده عزیزان توجه کنید چون تمرهندی شوره ده دقیقه آخر پخت که قلیه داره جا میفته اون وقت تست کنید اگه کم نمک بود ‌نمک بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه ماهی ماهی شیر چهار الی پنج تکه سبزی ۲۵۰ گرم ۲۰۰ گرم گشنیژ ۵۰ گرم شنبلیه یک قاشق هم شنبلیه خشک تمرهندی ۱۰۰ الی ۱۲۰ گرم تمر هندی مخصوص قلیه تو فیلم نشون دادم سیر یک بوته رنده شده پیاز یک عدد بارنده درشت رنده کنید زردچوبه وادویه قلیه وروغن به میزان لازم فلفل سبز تند دو عدد آرد برنج ویا آرد گندم یک قاشق خرما چند عدد اختیاریه در صورتی استفاده میشه که تمرهندی ترش باشه ماهی رو نمک بزنید یکساعت بمونه تمرهندی وخرما رو با مقداری آب خیس کرده چنگ بزنید تا تو آب حل بشه سپس از صافی رد کرده تا رگ وریشه جدا بشه سبزی رو ساتوری کنید و سرخ کنید.سبزی باید ریز خرد بشه سبزی تا حدی سرخ بشه که رنگش رو به سیاهی بره اما نه به حد قورمه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ با رب انار مواد لازم: رب گوجه ‌فرنگی 3 قاشق غذا خوری زعفران (آبکرده و غلیظ) 2_1 قاشق چای خوری سیر 1 حبه پیاز 1 عدد مرغ 1 کیلوگرم (ترجیحا فقط ساق مرغ) کره 3 قاشق غذا خوری ادویه ی مرغ(پودر تخم گشنیز، زیره ی سبز، فلفل پاپریکا، دارچین، هل و زنجبیل) 1 قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم کره 30 گرم آب جوش حدودا 3_2 پیمانه رب انار (ترش) 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری روغن مایع به مقدار لازم طرز تهیه: 1. نمك،‌ فلفل، زردچوبه، ادویه ی مرغ، محلول زعفران، كره‌ی آب شده، رب گوجه فرنگی، رب انار، روغن زیتون و سیر له شده را باهم مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید. 2. پیاز را نگینی خرد كرده به همراه كمی کره و روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود و مرغ ها را روی آنها قرار دهید و مقدار کمی نمک هم رویشان بریزید. 3. قطعات مرغ را مدام جا به جا کنید و از پیاز ها رویشان بریزید تا یکنواخت سرخ شوند و بعد از سسی که آماده کرده بودیم رویشان بریزید، کمی که تفت خورد آب جوش اضافه کنید و در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید حدودا 45 دقیقه بپزد و سس غلیظی داشته باشد. 4. سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغ‌ها بریزید و با لیمو ترش و چيپس خونگی تزیین کنید. نکته: 1. همیشه چربی‌های مازاد مرغ را جدا كنید و قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و تقسیم نمایید زیرا برش‌های نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بد رنگ شدن سس باقیمانده خوراك فوق می‌گردد. 2. یادآوری می‌کنم که نمك گوشت‌های سفید ابتدای طبخ اضافه ميشوند. 3. این خوراک را به همراه پلویی که با زرشك و خلال پسته ی سرخ كرده و برنج زعفرانی تزیین کرده اید، نوش جان کنید. 4. غلظت سس در همه ی سس ها و خورش ها سلیقه ای میباشد اما این خوراک باید سس غلیظی داشته باشد. 5. استفاده از یک حبه سیر صرفا جهت خوش طعم کردن سس هست و بعد از پخت اصلا در بو و طعم تاثیر زیادی نخواهد گذاشت. 6. مدت پخت ساق مرغ 45 دقیقه است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه دومدل مخصوص ساندویچ👌 عالیه از دست ندید👌 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
برای من 19 تا کاپ کیک به این اندازه شد . تخم مرغ 3 عدد شکر 120 گرم (حدودا نصف لیوان) کره 100 گرم شیر 60 میلی (حدودا یک چهارم لیوان) شکلات صبحانه 100 گرم (3 ق غ) پودر کاکائو 2 ق غ آرد سفید 150 گرم (یک لیوان) بیکینگ پودر 4 گرم (حدودا 1 ق م) وانیل 1/4 ق چ همه مواد به دمای محیط برسه. کره و شکر رو با همزن 4 الی 5 دقیقه خوب با همزن زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه با همزن زدم . وانیل رو اضافه کردم . شکلات صبحانه رو اضافه کردم و یه کم زدم و بعد شیر رو ریختم و یه کم هم زدم . مواد خشک آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو الک کردم و ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم . داخل قالب مافین کپسول انداختم و از مواد کیک داخلش ریختم تا دو سوم قالب . از هر نوع قالب کاپ کیک می تونین استفاده کنین . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر 180 درجه طبقه وسط به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه پخت و خنک شد داخل کاپ کیک رو سوراخ کردم و یه کم شکلات صبحانه داخلش ریختم و بعد روش رو با خامه فرم گرفته تزیین کردم . یه سری هاش رو روی خود خامه یه کم از خود همون کیکی که خارج کردم پودر کردم و روش ریختم . یه سری از کاپ کیک ها رو هم ساده نگه داشتم . طبق معمول من برای خامه فرم گرفته از خامه قنادی استفاده کردم . خامه رو که از فریزر بیرون اوردم گداشتم توی محیط یه کم نرم بشه اما هنوز یخمکی هست با همزن اول دور کند 3 دقیقه زدم و بعد دور تند 3 الی 4 دقیقه زدم تا فرم بگیره و رد پره های همزن روش بمونه . داخل قیف ریختم ماسوره هم هر چی دوست دارین ماسوره من شماره 1M هست 🙂. پ.ن : جای کره ، روغن مایع هم میشه ولی با کره خیلی خوشمزه و عالیه . بدون فر هم توی فر دست ساز میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 بادمجان ..... 4 عدد درشت گوحه فرنگی...... 4 عدد سیر......3 حبه تخم مرغ...... 2 عدد نمک، فلفل و زردچوبه رب گوجه .......یک ق م بادمجان ها رو شسته شکمشون رو قاچ می زنیم و روی شعله پخش کن گاز یا توی فر کباب می کنیم.. بعد ار اینکه کاملا کباب شد و پوستش به حالت سوخته دراومد از روی حرارت بردارین و بعد از خنک شدن پوستش رو به راحتی چدا می کنیم. همه که آماده شد اونها رو خوب له می کنیم. مقداری روغن درون تابه ریخته و سیر راخوب تفت بدید و زردچوبه را اضافه کنید و بادمجان ها را به آن اضافه و تفت دهید رب گوجه و نمک و فلفل را اضافه کنید گوجه ها را پوره کرده و به آن اضافه کنید (البته میشه نگینی هم خرد کرد) بعد از مخلوط کردن شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا آب گوجه جذب بادمجانها شده و آرام آرام بپزه. گاهی هم بزنین تا ته نگیره! بعد تخم مرغها را کاسه ای شکسته تا از سلامت آنها مطمئن شوید سپس به بادمجانها اضافه و خوب مخلوط کنید در ظرف را بگذارید و زیر شعله هم کم کنید بعداز اینکه تخم مرغها بست شعله را خاموش کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میرزا قاسمی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تارتلت اندازه لیوان 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسوی هست مواد لازم برای خمیر:👇 1 عدد تخم‌مرغ نصف لیوان شکر نصف لیوان روغن‌مایع نصف پاکت مارگارین و یا کره(125 گرم ، نرم شده در دمای اتاق) 1 قاشق‌غذاخوری سرکه(سرکه انگور یا سیب) 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری) نصف پاکت بکینگ‌پودر(5 گرم یا 1 و نیم قاشق چای خوری) 3 الی 4 لیوان آرد(با کنترل اضافه کنید) مواد لازم برای کرم: 3 لیوان شیر 3 قاشق‌غذاخوری سر پر آرد 2 قاشق‌غذاخوری سر پر نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه) از 1 استکان به اندازه 1 سانت کمتر شکر(حدود 60 گرم) 1 عدد زرده تخم‌مرغ 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری) طرز تهیه: ابتدا کرم را حاضر کنید تا برای سرو کاملا خنک شود. تمام مواد بجز وانیل را داخل قابلمه مناسبی بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. روی اجاق گذاشته و تا وقتی قوام غلیظی بگیرد مدام هم بزنید و بپزید‌. وانیل را اضافه کرده از روی اجاق بردارید کنار بذارید خنک شود. گاهی هم بزنید تا روی آن پوسته نبندد. خمیر را آماده کنید. تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید‌. خوب مخلوط کنید آرد را کم کم اضافه کرده ورز دهید. 3 لیوان کافی خواهد بود ولی حداکثر 3 ونیم لیوان آرد اضافه کنید.(به اندازه ای آرد بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد) مراحل شکل دادن آن را در ویدئوها مشاهده کنید. مقداری از خمیر را جدا کرده کف دستتان گرد کنید سپس داخل قالب‌های مافین قرار داده با کف لیوان روی آن فشار دهید تا شکل قالب را بگیرد و وسط آن گود شود. با دست کناره‌های آن را صاف کنید. چون خمیر چرب است نیازی به چرب کردن قالب نیست. داخل فر 180 درجه در حالت حرارت از بالا/پایین 10 دقیقه بپزید. مدت پخت در فرهای مختلف میتواند متغیر می‌باشد، شما در فر خودتان هر وقت کنار‌ه‌هایشان سرخ شد از فر خارج کنید. چون خمیر ترد است بلافاصله بعد از خارج کردن از فر از قالب خارج نکنید چون خرد می‌شوند. وقتی به دمای اتاق رسیدند قالب را با دقت داخل یک سینی برگردانید و خارج کنید. سپس کرم را داخل قیف خامه‌زنی بریزید و وسط تارتلت‌ها را پر کنید. میتوانید روی آن را با میوه دلخواهتان تزئین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💚پیتزا فوری سیب زمینی💚 ‌. مواد لازم برای 4 نفر: سیب زمینی بزرگ: 2 عدد روغن زیتون: به مقدار لازم سس تند: به مقدار لازم نمک و آویشن: هرکدام 1 ق چ ژامبون: 200 گرم قارچ: 200 گرم پنیرپیتزا: 200 گرم جعفری خرد شده: به مقدار لازم برای تزیین (برای تزیین روی پیتزاها می تونید از گوجه ، ذرت، زیتون و یا هر چیز دیگه ای که باب میلتون باشه استفاده کنید‌)😊 سیب زمینی ها رو شسته و پوست میگیریم بعد به ضخامت حدود یک سانتی متر برش میزنیم. سینی فر رو چرب می کنیم و برش های سیب زمینی رو داخل سینی میچینیم. روی سیب زمینی ها با چاقو چند تا برش ایجاد می کنیم و بعد نمک و آویشن و سس تند میریزیم. حالا رو سیب زمینی ها کمی پنیر پیتزا میذاریم و بعد ژامبون و قارچ اسلایسی و دوباره پنیر پیتزا. برای روی این پیتزاهای کوچولو وخوشمزه می تونید از جعفری خرد شده استفاده کنید. به مدت 20 دقیقه میذاریم داخل فر با دمای 200 درجه و بعد نوش جان میکنیم. برای پخت این پیتزا روی گاز، کافیه پیتزاها رو بذارید داخل تابه ی چرب شده و رو حرارت ملایم به مدت نیم ساعت زمان بدید تا بپزه و بعد از خودتون پذیرایی کنید.😍🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا سیب زمینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم بادمجان کبابی سه عددمتوسط سیر سه حبه ارده یک الی دوق.غ ماست سه الی چهارق.غ روغن زیتون یک ق.غ گردوی خرد شده سه ق.غ لیمو ترش درصورت تمایل فلفل سیاه ونمک طرز تهیه را در ویدئو می توانید ببینید چند نکته میزان ارده وروغن زیتون را می توانید بنا برذائقه کم یا زیاد کنید از جعفری خرد شده یا سبزی مورد علاقه می توانید در ترکیب استفاده کنید از متبل به عنوان غذا یا پیش غذا می توان استفاده کرد این غذای فوق العاده را با نان سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میلک شیلک قهوه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میلک شیک قهوه مواد لازم برای1 نفر شیر بادام یا شیر نارگیل 1 فنجان بستنی وانیلی 1 فنجان قهوه دم کرده سرد 1 قاشق چای خوری پودر کاکائو 1 قاشق چای خوری شکر قهوه ای یا شیره خرما به مقدار لازم طرز تهیه 1- همه مواد را در مخلوط کن ریخته تا باهم میکس شوند سپس با شکلات. ترافل. خامه. بستنی. میوه و... تزئین کرده و بلافاصله میل کنید سایر نکات جای قهوه دم کرده سرد شده پودر قهوه فوری نیز میتوانید استفاده کنید. شکر قهوه ای یا شیره خرما برای شیرین کردن میلک شیک است و مقدارش سلیقه ای هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی یک نان خیلی راحت و خوشمزه مواد لازم: یک استکان شیر ولرم یک استکان آب ولرم نصف پاکت خمیر مایه خشک فوری(یک فاشق چایخوری) یک قاشق مرباخوری شکر یک قاشق چایخوری نمک یک عدد تخم مرغ(زرده برای رومال و سفیده برای داخل خمیر) نصف استکان روغن مایع یک قاشق غذاخوری کره دو و نیم لیوان آرد اندازه لیوان 250 میلی( لیوان دسته‌دار فرانسه) اندازه استکان 125 میلی(نصف لیوان دسته‌دار فرانسه) طرز تهیه: همه مواد خمیر به جز آرد و نمک و کره را مخلوط کنید آرد را کم‌کم اضافه کنید نمک را هم مخلوط کنید وقتی خمیر جمع شد کره را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی که به دست نمی‌چسبد تهیه شود. روی خمیر را سلفون کشیده و یک ساعت استراحت دهید. خمیر عمل آده را دوباره ورز داده و هواگیری کنید. خمیر را روی کاغذ روغنی قرار داده کمی آردپاشی کنید و با وردنه به ضخامت 1_2 سانت خمیر را باز کنید. مانند ویدئو برش زده و دوباره روی خمیر را پوشانده و یک ربع استراحت دهید. با زرده رومال زده و کنجد بپاشید و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان بپزید. بعد از در آوردن از فر روی نان را با دستمال تمیزی بپوشانید تا نرم پنبه‌ای شود. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1.5 کیلو گوشت گاو 2 پیاز 3 سیر 6 قاشق غذاخوری نان خورد شده یا آرد سوخاری 2 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری آویشن نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری گوجه فرنگی جعفری امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید🌈 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦