eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه دومدل مخصوص ساندویچ👌 عالیه از دست ندید👌 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
برای من 19 تا کاپ کیک به این اندازه شد . تخم مرغ 3 عدد شکر 120 گرم (حدودا نصف لیوان) کره 100 گرم شیر 60 میلی (حدودا یک چهارم لیوان) شکلات صبحانه 100 گرم (3 ق غ) پودر کاکائو 2 ق غ آرد سفید 150 گرم (یک لیوان) بیکینگ پودر 4 گرم (حدودا 1 ق م) وانیل 1/4 ق چ همه مواد به دمای محیط برسه. کره و شکر رو با همزن 4 الی 5 دقیقه خوب با همزن زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه با همزن زدم . وانیل رو اضافه کردم . شکلات صبحانه رو اضافه کردم و یه کم زدم و بعد شیر رو ریختم و یه کم هم زدم . مواد خشک آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو الک کردم و ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم . داخل قالب مافین کپسول انداختم و از مواد کیک داخلش ریختم تا دو سوم قالب . از هر نوع قالب کاپ کیک می تونین استفاده کنین . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر 180 درجه طبقه وسط به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه پخت و خنک شد داخل کاپ کیک رو سوراخ کردم و یه کم شکلات صبحانه داخلش ریختم و بعد روش رو با خامه فرم گرفته تزیین کردم . یه سری هاش رو روی خود خامه یه کم از خود همون کیکی که خارج کردم پودر کردم و روش ریختم . یه سری از کاپ کیک ها رو هم ساده نگه داشتم . طبق معمول من برای خامه فرم گرفته از خامه قنادی استفاده کردم . خامه رو که از فریزر بیرون اوردم گداشتم توی محیط یه کم نرم بشه اما هنوز یخمکی هست با همزن اول دور کند 3 دقیقه زدم و بعد دور تند 3 الی 4 دقیقه زدم تا فرم بگیره و رد پره های همزن روش بمونه . داخل قیف ریختم ماسوره هم هر چی دوست دارین ماسوره من شماره 1M هست 🙂. پ.ن : جای کره ، روغن مایع هم میشه ولی با کره خیلی خوشمزه و عالیه . بدون فر هم توی فر دست ساز میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 بادمجان ..... 4 عدد درشت گوحه فرنگی...... 4 عدد سیر......3 حبه تخم مرغ...... 2 عدد نمک، فلفل و زردچوبه رب گوجه .......یک ق م بادمجان ها رو شسته شکمشون رو قاچ می زنیم و روی شعله پخش کن گاز یا توی فر کباب می کنیم.. بعد ار اینکه کاملا کباب شد و پوستش به حالت سوخته دراومد از روی حرارت بردارین و بعد از خنک شدن پوستش رو به راحتی چدا می کنیم. همه که آماده شد اونها رو خوب له می کنیم. مقداری روغن درون تابه ریخته و سیر راخوب تفت بدید و زردچوبه را اضافه کنید و بادمجان ها را به آن اضافه و تفت دهید رب گوجه و نمک و فلفل را اضافه کنید گوجه ها را پوره کرده و به آن اضافه کنید (البته میشه نگینی هم خرد کرد) بعد از مخلوط کردن شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا آب گوجه جذب بادمجانها شده و آرام آرام بپزه. گاهی هم بزنین تا ته نگیره! بعد تخم مرغها را کاسه ای شکسته تا از سلامت آنها مطمئن شوید سپس به بادمجانها اضافه و خوب مخلوط کنید در ظرف را بگذارید و زیر شعله هم کم کنید بعداز اینکه تخم مرغها بست شعله را خاموش کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میرزا قاسمی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تارتلت اندازه لیوان 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسوی هست مواد لازم برای خمیر:👇 1 عدد تخم‌مرغ نصف لیوان شکر نصف لیوان روغن‌مایع نصف پاکت مارگارین و یا کره(125 گرم ، نرم شده در دمای اتاق) 1 قاشق‌غذاخوری سرکه(سرکه انگور یا سیب) 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری) نصف پاکت بکینگ‌پودر(5 گرم یا 1 و نیم قاشق چای خوری) 3 الی 4 لیوان آرد(با کنترل اضافه کنید) مواد لازم برای کرم: 3 لیوان شیر 3 قاشق‌غذاخوری سر پر آرد 2 قاشق‌غذاخوری سر پر نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه) از 1 استکان به اندازه 1 سانت کمتر شکر(حدود 60 گرم) 1 عدد زرده تخم‌مرغ 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری) طرز تهیه: ابتدا کرم را حاضر کنید تا برای سرو کاملا خنک شود. تمام مواد بجز وانیل را داخل قابلمه مناسبی بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. روی اجاق گذاشته و تا وقتی قوام غلیظی بگیرد مدام هم بزنید و بپزید‌. وانیل را اضافه کرده از روی اجاق بردارید کنار بذارید خنک شود. گاهی هم بزنید تا روی آن پوسته نبندد. خمیر را آماده کنید. تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید‌. خوب مخلوط کنید آرد را کم کم اضافه کرده ورز دهید. 3 لیوان کافی خواهد بود ولی حداکثر 3 ونیم لیوان آرد اضافه کنید.(به اندازه ای آرد بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد) مراحل شکل دادن آن را در ویدئوها مشاهده کنید. مقداری از خمیر را جدا کرده کف دستتان گرد کنید سپس داخل قالب‌های مافین قرار داده با کف لیوان روی آن فشار دهید تا شکل قالب را بگیرد و وسط آن گود شود. با دست کناره‌های آن را صاف کنید. چون خمیر چرب است نیازی به چرب کردن قالب نیست. داخل فر 180 درجه در حالت حرارت از بالا/پایین 10 دقیقه بپزید. مدت پخت در فرهای مختلف میتواند متغیر می‌باشد، شما در فر خودتان هر وقت کنار‌ه‌هایشان سرخ شد از فر خارج کنید. چون خمیر ترد است بلافاصله بعد از خارج کردن از فر از قالب خارج نکنید چون خرد می‌شوند. وقتی به دمای اتاق رسیدند قالب را با دقت داخل یک سینی برگردانید و خارج کنید. سپس کرم را داخل قیف خامه‌زنی بریزید و وسط تارتلت‌ها را پر کنید. میتوانید روی آن را با میوه دلخواهتان تزئین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💚پیتزا فوری سیب زمینی💚 ‌. مواد لازم برای 4 نفر: سیب زمینی بزرگ: 2 عدد روغن زیتون: به مقدار لازم سس تند: به مقدار لازم نمک و آویشن: هرکدام 1 ق چ ژامبون: 200 گرم قارچ: 200 گرم پنیرپیتزا: 200 گرم جعفری خرد شده: به مقدار لازم برای تزیین (برای تزیین روی پیتزاها می تونید از گوجه ، ذرت، زیتون و یا هر چیز دیگه ای که باب میلتون باشه استفاده کنید‌)😊 سیب زمینی ها رو شسته و پوست میگیریم بعد به ضخامت حدود یک سانتی متر برش میزنیم. سینی فر رو چرب می کنیم و برش های سیب زمینی رو داخل سینی میچینیم. روی سیب زمینی ها با چاقو چند تا برش ایجاد می کنیم و بعد نمک و آویشن و سس تند میریزیم. حالا رو سیب زمینی ها کمی پنیر پیتزا میذاریم و بعد ژامبون و قارچ اسلایسی و دوباره پنیر پیتزا. برای روی این پیتزاهای کوچولو وخوشمزه می تونید از جعفری خرد شده استفاده کنید. به مدت 20 دقیقه میذاریم داخل فر با دمای 200 درجه و بعد نوش جان میکنیم. برای پخت این پیتزا روی گاز، کافیه پیتزاها رو بذارید داخل تابه ی چرب شده و رو حرارت ملایم به مدت نیم ساعت زمان بدید تا بپزه و بعد از خودتون پذیرایی کنید.😍🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا سیب زمینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم بادمجان کبابی سه عددمتوسط سیر سه حبه ارده یک الی دوق.غ ماست سه الی چهارق.غ روغن زیتون یک ق.غ گردوی خرد شده سه ق.غ لیمو ترش درصورت تمایل فلفل سیاه ونمک طرز تهیه را در ویدئو می توانید ببینید چند نکته میزان ارده وروغن زیتون را می توانید بنا برذائقه کم یا زیاد کنید از جعفری خرد شده یا سبزی مورد علاقه می توانید در ترکیب استفاده کنید از متبل به عنوان غذا یا پیش غذا می توان استفاده کرد این غذای فوق العاده را با نان سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میلک شیلک قهوه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میلک شیک قهوه مواد لازم برای1 نفر شیر بادام یا شیر نارگیل 1 فنجان بستنی وانیلی 1 فنجان قهوه دم کرده سرد 1 قاشق چای خوری پودر کاکائو 1 قاشق چای خوری شکر قهوه ای یا شیره خرما به مقدار لازم طرز تهیه 1- همه مواد را در مخلوط کن ریخته تا باهم میکس شوند سپس با شکلات. ترافل. خامه. بستنی. میوه و... تزئین کرده و بلافاصله میل کنید سایر نکات جای قهوه دم کرده سرد شده پودر قهوه فوری نیز میتوانید استفاده کنید. شکر قهوه ای یا شیره خرما برای شیرین کردن میلک شیک است و مقدارش سلیقه ای هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی یک نان خیلی راحت و خوشمزه مواد لازم: یک استکان شیر ولرم یک استکان آب ولرم نصف پاکت خمیر مایه خشک فوری(یک فاشق چایخوری) یک قاشق مرباخوری شکر یک قاشق چایخوری نمک یک عدد تخم مرغ(زرده برای رومال و سفیده برای داخل خمیر) نصف استکان روغن مایع یک قاشق غذاخوری کره دو و نیم لیوان آرد اندازه لیوان 250 میلی( لیوان دسته‌دار فرانسه) اندازه استکان 125 میلی(نصف لیوان دسته‌دار فرانسه) طرز تهیه: همه مواد خمیر به جز آرد و نمک و کره را مخلوط کنید آرد را کم‌کم اضافه کنید نمک را هم مخلوط کنید وقتی خمیر جمع شد کره را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی که به دست نمی‌چسبد تهیه شود. روی خمیر را سلفون کشیده و یک ساعت استراحت دهید. خمیر عمل آده را دوباره ورز داده و هواگیری کنید. خمیر را روی کاغذ روغنی قرار داده کمی آردپاشی کنید و با وردنه به ضخامت 1_2 سانت خمیر را باز کنید. مانند ویدئو برش زده و دوباره روی خمیر را پوشانده و یک ربع استراحت دهید. با زرده رومال زده و کنجد بپاشید و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان بپزید. بعد از در آوردن از فر روی نان را با دستمال تمیزی بپوشانید تا نرم پنبه‌ای شود. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1.5 کیلو گوشت گاو 2 پیاز 3 سیر 6 قاشق غذاخوری نان خورد شده یا آرد سوخاری 2 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری آویشن نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری گوجه فرنگی جعفری امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید🌈 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ۱۰ دقیقه ای مواد لازم : کیک تیتاب شیر یک و نیم لیوان کرم کارامل ۲ بسته خامه قنادی ۱۷۰ گرم بیسکویت پتی بور ۲۰ عدد پودر نسکافه ۱ ق غ پودر کاکائو تزیین توضیحات به صورت ویس هست ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊🌸صبح زیبـات بـخیر 🕊🌸روزتـون پراز موفقیت 🕊🌸حـال امـروزتــون زیبــا 🕊🌸 دلاتون پراز عشق و محبت 🕊🌸تنتون سـالم و روزتـون قـشنگـــ
😋 بادمجان ..... 4 عدد درشت گوحه فرنگی...... 4 عدد سیر......3 حبه تخم مرغ...... 2 عدد نمک، فلفل و زردچوبه رب گوجه .......یک ق م بادمجان ها رو شسته شکمشون رو قاچ می زنیم و روی شعله پخش کن گاز یا توی فر کباب می کنیم.. بعد ار اینکه کاملا کباب شد و پوستش به حالت سوخته دراومد از روی حرارت بردارین و بعد از خنک شدن پوستش رو به راحتی چدا می کنیم. همه که آماده شد اونها رو خوب له می کنیم. مقداری روغن درون تابه ریخته و سیر راخوب تفت بدید و زردچوبه را اضافه کنید و بادمجان ها را به آن اضافه و تفت دهید رب گوجه و نمک و فلفل را اضافه کنید گوجه ها را پوره کرده و به آن اضافه کنید (البته میشه نگینی هم خرد کرد) بعد از مخلوط کردن شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا آب گوجه جذب بادمجانها شده و آرام آرام بپزه. گاهی هم بزنین تا ته نگیره! بعد تخم مرغها را کاسه ای شکسته تا از سلامت آنها مطمئن شوید سپس به بادمجانها اضافه و خوب مخلوط کنید در ظرف را بگذارید و زیر شعله هم کم کنید بعداز اینکه تخم مرغها بست شعله را خاموش کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میرزا قاسمی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💚پیتزا فوری سیب زمینی💚 ‌. مواد لازم برای 4 نفر: سیب زمینی بزرگ: 2 عدد روغن زیتون: به مقدار لازم سس تند: به مقدار لازم نمک و آویشن: هرکدام 1 ق چ ژامبون: 200 گرم قارچ: 200 گرم پنیرپیتزا: 200 گرم جعفری خرد شده: به مقدار لازم برای تزیین (برای تزیین روی پیتزاها می تونید از گوجه ، ذرت، زیتون و یا هر چیز دیگه ای که باب میلتون باشه استفاده کنید‌)😊 سیب زمینی ها رو شسته و پوست میگیریم بعد به ضخامت حدود یک سانتی متر برش میزنیم. سینی فر رو چرب می کنیم و برش های سیب زمینی رو داخل سینی میچینیم. روی سیب زمینی ها با چاقو چند تا برش ایجاد می کنیم و بعد نمک و آویشن و سس تند میریزیم. حالا رو سیب زمینی ها کمی پنیر پیتزا میذاریم و بعد ژامبون و قارچ اسلایسی و دوباره پنیر پیتزا. برای روی این پیتزاهای کوچولو وخوشمزه می تونید از جعفری خرد شده استفاده کنید. به مدت 20 دقیقه میذاریم داخل فر با دمای 200 درجه و بعد نوش جان میکنیم. برای پخت این پیتزا روی گاز، کافیه پیتزاها رو بذارید داخل تابه ی چرب شده و رو حرارت ملایم به مدت نیم ساعت زمان بدید تا بپزه و بعد از خودتون پذیرایی کنید.😍🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا سیب زمینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم رشته پلو🔻 برنج: 5 پیمانه رشته پلویی: 3 پیمانه سیب زمینی: 2 عدد زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم مواد مرغ رشته پلو🔻 مرغ : 1 کیلوگرم پیاز: 2 عدد رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم طرز تهیه🔻 مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم. پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست. رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم. اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. ⚠️نکات🔻 قرار دادن سیب زمینی اختیاری هست. مقدار آبغوره و رب گوجه داخل مرغ به ذائقه شما بستگی دارد. رشته پلویی استفاده شده به صورت محلی تهیه شده و برای استفاده نیاز به تفت دادن داره، در صورت استفاده از رشته پلویی بیرونی تفت دادن لازم نیست. این غذا را می توانید با هر نوع گوشت از جمله گوسفند، گوساله و مرغ پخته سرو کنید. کانال ترفند آشپزی🍟🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رشته پلو با مرغ😋 کانال ترفند آشپزی🍟🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛