eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم : نان تست ژامبون گوشت یا قارچ و مرغ پنیرورقه ای گودا یا چدار سس خردل سس هزارجزیره پرک سوخاری تخم مرغ یک عدد یک لیوان شیر پاپریکا . ابتدا لبه های نان ببرید ،سه تا نان تست و وردنه کنید و از لبه بهم بچسبونید ، ترکیب سس خردل و هزارجزیره و روی نان بزنید ، دو ورق ژامبون و دو ورق پنیر بذارید و به کمک کیسه فریزر زیر خمیر رول کنید محکم و در یخچال بذارید یک ساعت. تخم مرغ و شیر و نمک و پاپریکا و باهم ، هم بزنید و بعد یک بار در تخم مرغ و بعد پودر سوخاری و مجددتخم مرغ و پودر سوخاری بزنید. و در روغن داغ سرخ کنید نوش جان❤️✌️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ داخل کاسه سیب زمینی مواد لازم: 6_5 عدد سیب زمینی 2_1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق مرباخوری رب فلفل نمک ، فلفل سیاه برای مواد مرغی: 1 تکه سینه مرغ 1 پیاله گردوی خرد شده 1 پیاله ماست چکیده کمی جعفری سیر نمک طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس آبکش کرده کنار بذارید خنک شود. پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید. رب و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. سیب زمینی ها را پوست بکنید و رنده کنید و یا با چنگال له کنید و به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید. سینه مرغ آب پز شده را ریز خرد کنید گردو ، ماست ، جعفری ، سیر رنده شده و نمک را به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. از سیب زمینی مقداری بردارید و شکل کاسه بدید و با مخلوط مرغ پر کنید. در آخر فلفل قرمز را داخل کره تفت بدید و روی مواد مرغی بریزید (میتوانید نعناع خشک بریزید)و سرو کنید. برای مواد داخل هر چیز دیگری میتوانید بذارید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان اگه میخواید ته دیگش برشته وترد باشه به ازای دو زرده نصف یک سفیده استفاده کنید اگه ته دیگ نرمتر دوست دارید فقط از زرده استفاده کنید . اندازه ای که میدم این مقدار که تو فیلمه میخواید اندازه رو بیشتر کنید این اندازه همیشه به خاطر بسپارید به ازای هر سه کفکیر برنج آبکش شده سه قاشق ماست سفت ویک زرده نیاز دارید من از ماست سفت وشیرین خونگی استفاده کردم راستش تا حال از ماست پاستوریزه استفاده نکردم نمیدونم چه مارکی خوبه عزیزانی که استفاده کردند لطفا تو کامنتها متذکر شوند برنج آبکش شده شش کفگیر پر گوشت قرمز 250 گرم بادمجون 3 عدد متوسط زرده تخم مرغ دو عدد+ نصف یک سفیده ماست شیرین وسفت شش قاشق زعفران دم کرده به اندازه لازم پیا ز یک عدد بزرگ روغن و نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز ودارچین به میزان لازم گوشت رو با یک عدد پیاز چهار قاچ ودوحبه سیر و آب میزاریم بپزه پوست بادمجون رو میگیریم حلقه ای برش زده مقداری نمک زده وکنار میزاریم مقداری زعفران سائیده چند تکه یخ خرد کرده وزعفران رو یخ ها ریخته ومیزاریم تو آب جوش اینکار بهش شوک وارد میشه ورنگ پس میده بعد از نیم ساعت بادمجون ها رو آبکش کرده واب سرد روشون میکشیم وسرخ میکنیم .تو همون ماهی تابه پیاز خلالی رو اضافه وتفت میدیم گوشت پخته شده اضافه کرده و تفت میدیم نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز ودارچین هم اضافه کرده برنج رو آبکش کرده زرده رو با همزن دستی میزنیم ماست وزعفران وکمی نمک بهش اضافه کرده دوباره با همزن خوب زده برنج آبکش شده اضافه وبه ارومی مخلوط کرده تا برنج خورد نشه قابلمه ترجیحا تفلون بدون خش باشه رو گاز گذاشته تا داغ بشه یک چهارم استکان روغن میریزیم‌روغن که داغ شد نصف برنج رو میریزیم وبا پشت قاشق فشار میدیم نامنسجم بشه بادمجون ومواد گوشتی رو روش میچینم وبقیه برنج رو اضافه کرده دوباره با پشت قاشق فشار میدیم دم کنی گذاشته ومیزاریم رو گاز با شعله متوسط ته چین من 40 تا 45 دقیقه اماده شد عزیزان وقتی برنج بخار کرد چند قاشق روغن داغ کرده وبا قاشق بریزید کناره هاش ودوباره دم کنی بزارید این کار باعث میشه کناره ها برشته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧉 به خرد شده یک کیلو شکر یک کیلو چوب دارچین دو تیکه هل چندتا آبلیمو یک قاشق دانه به چندتا ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیازچه جعفری گوجه پوست کنده زیتون رب فلفل(فلفل دلمه اي قرمز با چن حبه سير ميپزيم تا ابش خشك شه) و فلفل قرمز پرک مغز گردو رب انار ملس روغن زیتون. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم به ترتیب ویدیو: آب350 میلی لیتر پودرژلاتین نصف ق غ شکر نصف پیمانه شیر150میلی لیتر سس توت فرنگی1 ق غ برای ژله شفاف: آب 500 میلی لیتر پودرژلاتین نصف ق چ نصف پیمانه شکر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ کیک دو رنگ مواد لازم ارد:دو پیمانه شیر:یک پیمانه روغن:نصف پیمانه شکر:یک پیمانه وانیل:نصف ق چ بیکینگ پودر :یک ق غ پودر کاکایو:دو ق غ تخم مرغ:دو تا سه عدد طرز تهیه مطابق فیلم👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسموتی فوق العاده خوشمزه مواد لازم: موزکاملارسیده۱عدد انبه خردشده۱ونیم فنجان هلوخردشده۱فنجان توت فرنگی خردشده۱ونیم فنجان آب کمپوت آناناس ۲فنجان همه موادوتودستگاه میکسرخوب مخلوط کرده وخنک سروکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥮 تخم مرغ دو عدد شیر نصف لیوان روغن نصف لیوان شکر یک لیوان وانیل نصف ق چ سرکه دو ق غ گلاب دو ق غ ارد دو لیوان پودر نارگیل نصف لیوان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳🥮 پارت اول تخم مرغ دو عدد شیر نصف لیوان روغن نصف لیوان شکر یک لیوان وانیل نصف ق چ سرکه دو ق غ گلاب دو ق غ ارد دو لیوان پودر نارگیل نصف لیوان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ یونانی😋😋😋 ۳/۴ پ ماست ۱/۲ پ ابلیمو ۲ق روغن زیتون ۲ ق سرکه ۶ حبه سیر طرزتهیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزیزان همراهم روزتون سرشار ازخوبی و مهربونی امروز دستورپخت شیرینی ماکارون روآوردم براتون،امیدوارم که بپسندید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خامه صبحانه : 100 گرم شکلات تخته ای : 200 گرم. خامه قنادی : 200 گرم. پودر کاکائو : 4 ق غ. پودر نارگیل : نصف پیمانه. بيسکوئيت پتی بور : 40 عدد. شکلات برای تزئین : 40 عدد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خشک کردن میوه دستور کار :👇 خشک کردن میوه تو هوای شرجی چون کمی دیر خشک میشه شاید سیاه بشه ویا تا خشک بشه روش کپک بزنه بهتره با پنکه خشک بشه من این میوه ها رو جلو آفتاب خشک کردم عزیزان هر میوه ای که دوست دارید میتونید خشک کنید هرکدوم طعم ومزه خوشمزه خودشو داره منکه عاشق موز خشک شدم میوه ها رو پوست نگیرید با پوست خشک کنید سعی کنید قاچ ها نه زیاد کلفت نه زیاد نازک باشه پوست میوه ها رو به سینی باشه وگرنه میوه میچسپه به سینی من امسال هلو آلو شلیل وزردالو وموز خشک کردم البته هنوز فصل سیب نرسیده سیب رو هم به همین روش خشک میکنیم هیچی نمیخواد فقط قاچ کن و بزارش جلو آفتاب چند روزه خشک میشه وقتی خشک شدن تو یک کیسه نخی میریزیم وجای خنک با میخ آویزون میکنم فریزیر نمیزارم برای اینکه موز سیاه نشه موز رو حتما تو آبکش بزارید تا دو طرف بهش هوا بخوره وقتی که موز رو برش دادی وتو آبکش دونه دونه گذاشتی با نوک برس آغشته به آب لیمو روش بمالید خیلی کم فقط با نوک برس زیاد آب لیمو نزنید بوی آب لیمو نمیگییره نگران نیاشید فقط قسمتی که رو به بالا هست قسمت زیر نمیخواد به یه نکته ای خوب توجه کنید روی موز کمی که خشک شد بعد از مدت چند ساعت باید حتما برگردونید وگرنه میچسپه به آبکش و جدا نمیشه عزیزان آلو هم بعد از چند ساعت حتما برگردونید ظرف دیگه ش وگرنه به سینی میچسپه من یک سری رو رو گونی یا پارچه تمیز خشک کردم رو ابکش هم خشک کنید عالیه چون دو طرفش هوا بهش میخوره وسیله ای که هسته الو لوازم قنادیا دارند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔺نکته ....حتما از برنج استفاده بشه نه ارد برنج از هر نوع برنجی میتونید استفاده کنید مواد لازم ..... برنج .....دوپیمانه سرخالی یا 356گرم شکر....یک لیوان روغن مایع.....نصف لیوان شیر....هم دمای محیط نصف لیوان تخم مرغ....سه عدد بیکینگ پودر.....یک قاشق غذاخوری وانیل ...نوک قاشق چایخوری طرز تهیه...... ابتدا برنج را بشورید و پنج تا شش ساعت خیس کنید بعد توی ابکش بریزید تا اب اضافه برنج خارج بشود حتما از مخلوط کن یا غذاساز استفاده کنید تا دانه برنج را کاملا پوره کند تخم مرغ ووانیل وشکروشیر وروغن را بریزید بمدت دودقیقه بزنید بعد در حالیکه مخلوط کن روی درجه بالا کار میکند برنج خیس خورده را اضافه کنید وبمدت دودقیقه بزنید تا دانه برنج پوره بشه سپس مخلوط کن را خاموش کنید وبیکینگ پودررا اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید به هیچ عنوان بعد اضافه کردن بیکینگ پودر با مخلوط ان را مخلوط نکنید چون کیک اصلا پف نمی کنه قالب میان تهی به قطر بیست تا بیست ودو را با کره یا روغن جامد چرب کنید مایع کیک را توی قالب ریخته وده دقیقه بهش استراحت بدین وبعد درفر یا تستر از قبل گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 50تا 55دقیقه حتما چک کنید اگر چیزی به سیخ چوبی نچسبید کیک پخته ودراخر چند دقیقه روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه وبذارید خنک بشه اطرافش را ازاد کنید راحت برمی گرده کیکی متفاوت وجدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک برنج کانال ترفند آشپزی🍟🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا