فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم سراغ این خوشمزه
بهترین روش برای پخت سینه مرغ
عناصر
3 سینه مرغ
5-7 سیب زمینی
1 قاشق چایخوری نمک
3/4 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی یا پاپریکا
1 قاشق چایخوری پونه کوهی یا اویشن
2/1 قاشق چایخوری کاری
روغن زیتون
روش
سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید ، نمک و ادویه جاترو بزنید. سیب زمینی را برش دهید ، مواد و روغن را به آن اضافه کنید و به یک قالب پخت منتقل کنید. با هم در دمای 170 درجه سانتیگراد (338 درجه فارنهایت) به مدت 35 دقیقه بپزید.
نوووش جاااان 😍
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ پفکی رستورانی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی کلم قرمز
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💛امروزقشنگ است
❄️ازلطف خداوند
💛هوای دڸ ما
❄️صاف وقشنگَ است
💛ای خدا تودرایݧ صبح طلایی
❄️نظری بر دڸ ما کن
💛حیف است نبریم لذت ایام
❄️که امروز قشنگ است
💛ســـــلام
❄️صبح اولین سه شنبه
💛دی ماهتون پـراز شـادی و برکت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی ویژه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس خونگی خوشمزهه😋
مواد لازم:
فیله یا سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
شیر ۱۰۰ میلیلیتر(تقریبا دو سوم لیوان)
۱ عدد تخم مرغ
سیر۳ حبه
نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن و پودر سیر به مقدارلازم
ابتدا فیله ی مرغ و کره و تخم مرغ و سیر و ادویه جات رو داخل غذاساز یا چرخگوشت ریخته و خوب میکس میکنیم سپس روی سلفون ریخته چند قاشق غذاخوری و رول میکنیم و مانند اب نبات میپیچیم و نخ میبندیم سپس یکساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعد داخل قابلمه تا روی سوسیس ها اب جوش میریزیم و یه کاغذ روغنی برمیداریم وسطشو سوراخ کنید روی سوسیس ها بگذارید که سوسیس ها بالا اب نیان.
شعله رو زیاد کنید تا اب جوش بیاد و بعد شعله رو کم کنید به مدت ۲۰ تا نیم ساعت تا سوسیس ها بپزند.
و بعد انها رو از اب خارج کنید و بزارید سرد بشه و بعد از سرد شدن سلفون ها رو جدا کنید.
و بعد برای خوشمزه تر شدن میتونید کمی سرخ کنید 😍😘
پ ن: اگه ۳ عدد نان تست رو با همون شیر خیس کنید و با مواد میکس کنید و ۲ یا ۳ ق غ خامه صبحانه پاکت صورتی اضافه کنید خوشمزه تر میشه 😋
ولی لزومیم نداره
و حتما نخ ببندید که حین پخت باز نشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت نارنگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ گوشت قلقلی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💜سیب زمینی ویژه 💜
یک دستور غذای عالی که هم میشه به عنوان غذا ، پیش غذا ویا در کنار غذاهای سوخاری نوش جان کنید
مواد لازم:
سیب زمینی 10 الی 12 عدد متوسط
کره 2 قاشق غذاخوری
آرد 2 قاشق غذاخوری
شیر 2 لیوان
خامه صبحانه یک بسته ( 200 گرم )
آویشن نصف قاشق چایخوری
پودرسیر نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا 200 گرم
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه ای برش بزنید و در ظرف فر قرار داده . در یک قابلمه کوچک پیاز و سیر خرد شده را تفت دهید کمی که نرم شد و تغییر رنگ داد، آرد را به آن اضافه کنید و با کره تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود در مرحله ای که شروع به تغییر رنگ کرد خامه را با شیر مخلوط کرده و کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود نمک ، فلفل و آویشن را اضافه کنید. سس را هم بزنید تا به غلظت ماست هم زده برسد. سپس سس داغ را روی سیب زمینی های بریزید و روی طرف فر را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه با دمای 180 درجه بپزید تا سیب زمینی بپزد شود سپس آن را از فر خارج كرده و سطح آن را با پنیر پیتزا رنده شده بپوشانید و مجدد در فر قرار داده تا پنیر ها آب شوند در این مرحله می توانید گریل فر را روشن کنید تا طلایی رنگ شود و در کنار غذاهای سوخاری یا گریل نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_تبریزی
مواد لازم:
لپه 100 گرم
آلو(بخارا یا برقانی) 15 عدد
پیاز 2 عدد
برنج 200 گرم
تخم مرغ خام 2 عدد بزرگ (یا 3 عدد کوچک)
گوشت 0.5 کیلوگرم
زرشک و گردو به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
سبزی تازه (شامل مرزه ، ترخون ، نعنا و جعفری) 100 گرم
آرد نخودچی 50 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، ادویه کاری، پودر لیمو عمانی، دارچین و زیره
طرز تهیه:
1. برنج و لپه را در ظرفهای جداگانه آبپز كنید تا آب آن كاملا جذب مواد شود و سپس آنها را چرخ كنید.
2. لپه و برنج چرخ شده، آرد نخودچی، یکی از پیاز ها (رنده شده و آب گرفته شده)، ادویه(نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زیره، آویشن و ادویه کاری)، سبزی ساطوری شده و تخم مرغ ها را با گوشت چرخ کرده مخلوط كنید و به قدری ورز دهید که گوشت کاملا حالت چسبندگی و انسجام داشته باشد.(نمک کوفته را باید اندازه کنید که در وا نرفتن آن تاثیر دارد)
3. .اضافه كردن آرد نخودچی را تا زمانی كه مواد شما به غلظت مناسب برسند و سفت شوند ادامه دهید. پس از ورز دادن کامل مواد کوفته(حدود 30 دقیقه) روی مواد سلفون بکشید و یک ساعت در یخچال استراحت بدید.
4. بعد از این مدت مقداری از ماده كوفته آماده را بردارید و آن را گرد كنید و با فشار دست حفره ای در آن ایجاد كنید و داخل آن زرشك سرخ شده ، گردو و آلوی خیس خورده قرار دهید و دوباره كوفته را گرد كنید.(من موادم را به 4 قسمت تقسیم کردم که 4 عدد کوفته ی بزرگ داشته باشم)
5. حال ظرفی انتخاب كنید و در آن پیاز دوم را خرد و طلایی کنید و رب گوجه فرنگی و زعفران و مقدار زرشك باقی مانده را در آن ریخته و به مقدار دلخواه آب به آن اضافه كنید.(همه ی ادویه هایی که برای مواد کوفته استفاده کردید + پودر لیمو عمانی هم بریزید)
6. كوفته های آماده شده را درون آب در حال جوش قرار دهید و اجازه دهید 50 دقیقه بپزند. در حین پخت در قابلمه را نیمه باز بگذارید و مرتب روی کوفته ها از آبش بریزید. بعد از گذشت 30 دقیقه و فقط یکبار کوفته ها را برگردانید.(در صورت دلخواه در 15 دقیقه ی آخر، آلو به آب کوفته اضافه کنید)
نکته:
1. نکته ی خیلی مهم در وا نرفتن کوفته این است که هیچ یک از مواد اولیه نباید آب دار باشند(پیاز، لپه، برنج، سبزی و یا...)
حتما كوفته ها را درون آب در حال جوش قرار دهید و آلو های داخلش را از قبل خیس کنید تا کوفته ترک نخورد.
2. اگر از سبزی خشک استفاده کردید، مقدار سبزی 50 گرم باید باشد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته تبریزی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_قالبی
من این بار داخل فر درست کردم توی قالب . حالا مواد داخلش به نوعی سلیقه ای هستش . بادمجون هم می تونین استفاده کنین یا جای گوشت از مرغ .
برای 3 تا 4 نفر
گوشت گوساله یا گوسفند 300 گرم
پیاز 1 عدد
برنج 3 پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
ماست چکیده نصف لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم
زعفران دم کرده مقداری
برنج را از قبل خیس کردم .
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم کمی زردچوبه ریختم و بعد مقداری آب ریختم تا بپزه اواخر پخت نمک و کمی زعفران خواستین از دارچین یا چوب دارچین هم می تونین استفاده کنین .
بعد گوشت رو ریش ریش کردم . مقداری از اب گوشت رو هم بمونه . بعضی اوقات داخل مواد ماست و زعفران می ریزم . گوشت رو هم کمی تفت دادم با زعفران . میتونین گوشت رو هم ریش ریش نکنین و از اول ورقه ای برش بدین و بپزین و به اون شکل توی ته چین قرار بدین .
زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم.
زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن ، زعفران آب کرده، من یکی ، دو قاشق آب گوشت به این مواد اضافه کردم . گلاب هم می تونین بریزین .
برنج را آبکش کردم . خواستین توی قابلمه بپزین روی گاز کف و دیواره های قابلمه هم چرب بشه یا مه اگه خواستین توی فر هم بپزین قالب رو کف و دیواره هاش رو چرب کنین .
موادی زعفرانی و ماستم رو با برنج مخلوط کردم .
از برنجم داخل قالب ریختم با پشت قاشق صاف کردم ، روش گوشت ریش ریش شده و کمی زرشک و خلال پسته و بادام ریختم . روی اون بقیه برنج رو ریختم و با پشت قاشق صافش کردم .
می تونین دو لایه حتی از مواد گوشتی بریزین بسته به ارتفاع قالبتون اگه زیاده دو بار این کار رو انجام بدین .
روی برنج هم می تونین کمی روغن و آب رو مخلوط و روش بریزین .
برای پخت در فر می تونین روش فویل بکشین .
قالب رو در فر 180 درجه به مدت 50 دقیقه تا یک ساعت در فر قرار دادم .
اگه خواستین روی گاز بپزین
قابلمه را روی حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه قرار بدین و از دم کنی استفاده کنین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین قالبی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ پفکی رستورانی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی کلم قرمز
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دلمه_فلفل خوشگل
.
به مقدار مساوی بلغور گندم درسته و عدس از شب قبل خیس کردم، یعنی شنبه شب، و روز یکشنبه یک پیاز داغ، چند تا حبه سیر و زردچوبه و در آخر کندم و عدس را توش ریختم و با یک لیوان آب که توش یک عصاره سوپ بود کمی پختم تا به روغن افتاد. بعد گشنیز و ریحون و ترخون و مرزه بهش زدم و چاشنی هم، یک قاشق ماست، دو قاشق #ایوار و ای لیمو ترش و کمی رب انار لب ترش زدم و کمی دیگه گذاشتم رو حرارت و بعد فلفل ها را از وسط نصف کردم و اونها را پر کردم.کف ظرفی را هم یک سس گوجه خوشمزه درست کردم و فلفل ها را روش گذاشتم و چهل دقیقه تو فر پختم.بچه ها روش پنیر دوست نداشتن ولی اگر شما دوست داشتین بزنین.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا باگت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_باگت
این نوع پیتزا موادش کاملا هر چی که دوست دارید بریزین و سلیقه ای و خیلی ایده خوبی برای مهمونی ها و حتی برای بچه ها . اون قدر خوش خوراکه که کلی طرفدار داره 😊. . .
برای 16 عدد
نان باگت 4 عدد
گوشت چرخ کرده 150 گرم
قارچ 6 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
ذرت 3 تا 4 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
مواد کاملا سلیقه ای هر چی که خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین .
من به این صورت عمل کردم .
یه پیاز رو خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه کردم و تفت دادم . فلفل دلمه ای رنگی رو خرد کردم و ریختم .
قارچ ها رو هم ورقه ای کردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه کردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم .
برای راحای کار همه رو با هم مخلوط کردم دیگه جدا جدا نزاشتم .
نون باگت ها رو دو قسمت کردم و از وسط نصف کردم . کفش کمی سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتی روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسی چیدم .
داخل فر 180 درجه به مدت 8 الی 10 دقیقه قرار دادم اخر هم 2 دقیقه شعله بالایی رو روشن کردم تا پنیر برشته بشه .
حواستون باشه زیاد توی فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مارمالادی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_مارمالادی
طرز تهیه😊.
از هر نوع مارمالادی که دوست دارین می تونین استفاده کنین .
من نمی خواستم توش کاکائو بریزم می خواستم ساده درست کنم بعد به همسری گفتم که ساده باشه مارمالاد رنگش که درست و حسابی دیده نمیشه به رنگ کیک و یه کم زرد و نارنجی دیده میشه اگه مارمالاد قرمز رنگی باشه که خیلی خوب دیده میشه وقتی برش میدی و این شد به خواسته ایشون ما کاکائوی درست کردیم 😁😀 آخه همسری خیلی مشتقات کاکایو و شکلات رو دوست داره . یعنی وقتی کیک شکلاتی و کاکائویی باشه دیگه اصلا نمیزاره چیزی بمونه ☺ پس شما در طرز تهیه دستتون بازه چه بخواید بریزین چه نخواید بریزین .
اگر که مارمالاد قرمز رنگ باشه کاکایو هم نریزین داخل کیک که موقع برش هم زیبا دیده میشه 🙂
و اما طرز تهیه
تخم مرغ 2 عدد
شکر 150 گرم (حدودا دو سوم لیوان)
ماست 120 گرم (نصف لیوان)
کره 100 گرم
آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان)
بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م)
وانیل 1/4 ق چ
پودر کاکائو 1 تا 2 ق غ (در صورت تمایل)
مارمالاد 100 گرم
همه مواد به دمای محیط برسه .
کره و شکر روبا همزن 3، 4 دقیقه ای زدم و بعد تخم مرع ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن خوب زدم . وانیل رو هم اضافه کردم . ماست رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کردم و داخلش ریختم و با لیسک مخلوط کردم . مایه کیک کمی سفته به دلیل وجود کره و ماست نگران نباشین .
داخل قالب هر قالبی میشه من از قالب لوف استفاده کردم سایز برای من 10 در 25 هستش . کفش کاغذ روغنی انداختم . نیمی از مواد کیک رو ریختم بعد میانه اش از مارمالاد (من مارمالاد زردآلو استفاده کردم) ریختم . و بقیه مایه کیک رو ریختم .
قالب رو در طبقه وسط فر که از یه ربع قبل فر گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار دادم . با خلال دندون چک کردم که پخته یا نه .
نکات : جای ماست ، شیر هم میشه ولی خیلی بهتره با ماست باشه ترجیحا ، جای کره ، روعن مایع هم میشه ولی با کیک لطیف و خوشمزه تره .
بدون فر توی فر دست ساز ، داخل تابه دو طرفه روی گاز میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه خشک بازاری
پارت اول
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه خشک بازاری
پارت دوم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#بیسکو_کیک
بهتره از روز قبل درست کنید تا بیسکوییت کمی نرم بشه و خوردنش هم به مراتب راحت تر و خوشمزه تر هستش .
طرز تهیه
کره (نرم) 150 گرم
پودر قند 100 گرم ( حدودا 2/3 لیوان)
وانیل مقداری
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید حدودا 300 گرم (حدودا 2 لیوان)
کره نرم رو با پودر قند با همزن خوب به مدت 4 الی 5 دقیقه زدم و بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کردم و یکی ، دو دقیقه با همزن زدم . ارد رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با قاشق یا لیسک مخلوط کردم تا جایی که خمیر نرم و منسجم بشه و به دست نچسبه ورز دادن نمی خواد .
داخل کیسه فریزر در یخچال یه ساعت استراحت قرار دادم و بعد دو قسمت کردم و روی کاغذ روعتی توسط وردنه (حدودا 4 میلی )باز کردم . طرح مورد نظرم رو روی کاغذ روغنی کشیدم و برش دادم یا هر طرحی که بخواین میتونین پرینیت بگیرین . روی خمیر قرار دادم و برش دادم . بیسکوییت طرح زده رو توسط کاغذ روغنی داخل سینی فر چیدم اگر سینی تون جا نداره در سری اول می تونید یکیش رو بپزید و بیارید بیرون و بعد یکی دیگه اش رو بزارید .
در فر از پیش گرم شده با دمای 160 الی 170 به مدت 20 دقیقه قرار دادم تا زمانی که رنگ بیسکوییت ها تغییر کنه و طلایی بشه .
وقتی خنک شد بیسکوییت ها داخل ظرف قرار دادم برای اینکه به کف طرف بچسبه یه کم خامه بعش بزنید .
با خامه فرم گرفته توسط قیف بدون ماسوره (یا ماسوره ساده) طرح زدم .
برای تزیین هم هر طور بخواین انواع میوه و گل و ... من از توت فرنکی و شکلات و بیسکوییت استفاده کردم .
بیسکوییت همون خمیرباقی مونده این بیسکوییت قلب بود که رنگ خوراکی زدم و قالب زدم و گذاشتم بپزه .
میزان خامه مصرفی هم نیم کیلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛