eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. توضیحات داخل فیلم👆🏻😍 و اما سبزیجات چوچاق، خالیواش، تره، گشنیز و جعفری اگه سبزیجات شمالی ندارید از نعنا، کمی ریحان، خیلی کم شوید و تره، گشنیز و جعفری استفاده استفاده کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برشهای تزئینی گوجه فرنگی🍅 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم تخم مرغ: ۲عدد(زرده و سفیده جدا) وانیل: نوک ق.چ شیر: ۴ق.چ شکر: ۲ق.غ آرد همه منظوره: ۳۰گرم یا ۴ق.غ . سفیده ها رو با یه قاشق از شکرمون با دور تند همزن میزنیم تا سفید و پفکی بشه. زرده ها رو با وانیل و بقیه شکر و شیر هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد آرد الک شده رو کم کم اضافه میکنیم و بصورت دورانی هم میزنیم تا آرد کاملا تو مایه باز بشه بعد به سفیده ها اضافه میکنیم و خیلی آروم و دورانی فولد میکنیم تا پف سفیده از بین نره. مایمونو داخل قیف میریزیم. داخل تابمونو چند قطره روغن میریزیم و با دستمال پخشش میکنیم تا روغن اضافه هم گرفته بشه.بعد میذاریم تابه گرم بشه. مایه رو با کمک قیف با فاصله از هم داخل تابه میریزیم اجازه میدیم تا یکم مایه ببنده وخودشو بگیره دوباره روی همونا مقداری از مایه رو میریزیم چند قطره آب داخل تابه میریزیم و درشو میذاریم بعد از حدود سه چهار دقیقه پنکیکهارو برمیگردونیم دوباره چند قطره آب داخل تابه میریزیم و درشو میذاریم بعد از سه دقیقه امادست ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ نحوه پخت سریع مرغ بدون نیاز به آب هستش که برای مهمونی های یهویی عالیه فقط به شرطی که مرغ یخ زده نباشه و تروتازه باشه نیاز به ادویه هم‌ نداره در صورت تمایل در انتهای کار آب لیموی تازه میتونین بهش بزنید .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ۴عددموز عسل یا سس کاراملی طرز تهیه موزهارو برش میزنیم ۳الی ۴ساعت درون فریزر نگهداری میکنیم تا کاملا یخ ببنده. درون میکسر میکس میکنیم عسل اضافه میکنیم و دوباره بخوبی میکس میکنیم تا صاف و یکدست بشه و درون قالب یا ظرف مورد نظر میریزیم و در فریزر قرار میدیم تا کاملا ببنده. امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خامه کشی که چندتا پست بالاتر ، طرز درست کردنش گذاشتم 😉 رو هشتگ بزنید میاد ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: (این مقدار برای ۵ تا ۶ نفر) ۱ کیلو ماهی جنوب بی استخوان ۵۰۰ گرم سیب‌زمینی چیپسی یا خلالی ▫️مواد لازم برای خمیر بنیه ماهی: ۲ پیمانه آرد قنادی ۲ پیمانه دلستر ساده یا کلاسیک ۱ ق چ نمک ۱ ق چ فلفل قرمز ۱ ق چ پودر سیر ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ بکینگ پودر ۱ ق غ زعفران دم کرده ▪️مواد لازم برای سس تارتار: ۱۵۰ گرم سس مایونز ۱۰۰ گرم خیار شور رنده شده ۱ ق غ جعفری تازه خرد شده ۲ ق غ لیمو ترش تازه ۱ ق چ شکر ۲ حبه سیر رنده شده ۱ پیاز ریز خرد شده ۱ ق چ فلفل سیاه و نمک 🌮🥪✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌بچه ها توی فیلم من آرد ذرت رو اشتباه آرد زرد نوشتم ، ببخشید حواسم نبود❌ بچه ها خیلی عذر میخوام که فیلمش دیر شد،از دیروز یه کاری برام پیش اومد خیلی درگیر بودم نشد وقت کنم بشینم فیلمش رو درست کنم🌹😘 مواد لازم : سینه ی مرغ بی استخوان ۵۰۰ گرم آرد ذرت یک ق غ زرده تخم مرغ یک عدد روغن مایع ۲ ق غ سیر ۲ یا ۴ حبه هویج پخته شده ۲ عدد متوسط خلال پسته ۴ ق غ پر قارچ پخته شده نگینی به دلخواه(من نزدم) ادویه ها👇🏻 (مهم) ادویه کاری یک ق چ فلفل قرمز یک ق چ نمک یک ق غ (مواظب باشین زیاد هم نشه ها) فلفل سیاه یک ق چ پودر سیر یک ق چ پودر زنجبیل یک ق چ پودر جوز هندی یک ق چ پودر آویشن یک ق چ نکته : اگر وکیوم کالباس ندارین،از سلیفون استفاده کنین،مواد رو روش بریرین و لول کنین و موقع پخت دورشو فویل بپیچین. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. (این برگر سویا نداره چون اگر سویا بیاد میشه برگر بازاری ولی خونگی و برگر اصل ۱۰۰٪گوشته) . نیم کیلوگوشت *قلوه گاه* گوساله ۲۰۰گرم یا دوتا پیاز بزرگ رنده شده و اب گرفته ۱ق غ پودر سیر ۱ ق غ پودر کاری (ادویهای مهم) نمک و فلفل ب میزان لازم.. اگر دوس داشتی فلفل تند و حذف کن سس خردل ۱ ق غ سس کچاپ ۱ ق غ . نکته مهم:اصلا برگر و زیاد ورز ندید فقط در حد مخلوط شدن واسه اینکه اگر زیاد ورز بخوره دیکه برگر نیس تبدیل میشه به کباب لقمه یا کباب . سسی که به نون زدم: خیارشور و سیر رنده شده نمک فلفل و پاپریکا و اویشن با سس هزهر جزیره . وزن هر برگر ۱۳۰تا ۱۵۰ باشه . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.❤ چیز کیک انار ❤ ⬇️👨🏻‍🍳بریم سراغش👨🏻‍🍳⬇️ چه موادی لازم داریم؟!🤔 پتی بور ۲۵۰ گرم (۲ بسته) کره ۱۲۵ گرم دونه انار نصف الی یک لیوان رنگ خوراکی قرمز نصف ق چ پنیر خامه ای ۵۰۰گرم خامه قنادی ۲۵۰ گرم آب جوش ۱/۴ لیوان ژلاتین ۱۴ گرم (۲ ق غ) پودر وانیل یا عصاره وانیل ۱ ق چ ۸ الی ۱۰ ساعت بذار یخچال 👨🏻‍🍳نوش جان ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکم پر🍆🍆🍆 مواد لازم: بادمجان ۵ عدد فلفل دلمه قرمز و سبز هر کدام یک عدد کوچک گوجه فرنگی یک عدد پیاز یک عدد گوشت چرخ‌کرده ۴٠٠ گرم خمیر یوفکا مثلثی دو بسته سس بشامل پنیر پیتزا آب یک فنجان روغن یک فنجان سرکه یک تا دو قاشق غ دستور تهیه سس بشامل: یک قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید ، یک و نیم قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید و به مدت یکی دو دقیقه در حرارت کم سرخ کنید. در صورت وجود می توانید جوز هندی بسیار کمی روی آن رنده کنید. در آخر یک و نیم فنجان شیر اضافه کرده و با همزن هم بزنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من با قاشق له کردم که ببینید اصلا خشک نیست شیرینی نه خیلی نرمه نه خشک🌹در دهان مثل شیرینی نخودچی آب میشه مواد لازم: پودر قند===۸۰ گرم=== دو سوم لیوان روغن جامد===۱۳۵گرم=== دو سوم لیوان آرد===۲۰۰گرم===یک لیوان + یک سوم لیوان روغن مایع ===۲ ق غ وانیل ===نوک ق چ زعفران دم کرده ===۱ ق چ پودر کاکائو ===۱ ق چ دقت کنید شاید در حد چند قاشق برای نچسبیدن خمیر آرد اضافی نیاز باشد. . طرز تهیه: روغن و پودر قند را هم میزنیم میزنیم تا سفید شود وبعد وانیل را اضافه میکنیم آرد را که الک کردیم اضافه میکنیم و بعد روغن مایع را میریزیم اگرمواد شل بود کمی آرد اضافه کنید خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و در یکی زعفران دم کرده و در یکی پودر کاکائو و یکی هم ساده و بعد به اندازه گردو درست کرده و در سینی کاغذ روغنی انداخته شده بچینید و روی آن رابا مهر یا انتهای قاشق مهر بزنید . پخت روی گاز: شعله پخش کن روی حرارت متوسط قراربدید و تابه رو هم بذارید در تابه رو با دمکنی یا پارچه کامل ببندید و بعد ۱۵-۲۰دقیقه پخته شده. . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم پخت در فر: در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰درجه به مدت ۱۰ تا ۲۰دقیقه قرار دهید 🔶بعد از پخت حتما حتما کامل کامل سرد و خنک بشه و بعد از کاغذ جدا کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ای خونگی که فوق العاده آسون و نازک و نرمه، که به خمیر مایه هم هیچ نیازی نداره خب اول چهار پیمانه معادل 560 گرم آرد رو با دو قاشق غذا خوری شکر،یک قاشق چایخوری نمک، یک قاشق غذا خوری بکینگ پودر و یک چهارم پیمانه روغن زیتون ترکیب کنید و بعد بهش یک و یک چهارم پیمانه معادل 360 گرم آب ولرم هست رو به ترکیب اضافه کنید همه مواد رو حسابی هم بزنید. بعد از اینکه حالت خمیری شد حسابی با دست ورز بدین تا یه خمیر منسجم درست بشه و حالت چسبندگی خودش رو از دست بده. روی خمیر رو کاور کنید و ۱۵ دقیقه بهش استراحت بدید خمیر رو به ده قسمت مساوی برش بزنید و همه اونها رو چونه کنید. روی چونه ها رو بپوشونید و برای 15 دقیقه بهش استراحت چونه ها رو با وردنه پهن کنید تا خیلی نازک بشن مثل ویدیو بعد باید داخل تابه با حرارت متوسط بزارید و دو طرفش رو بپزید مثل ویدیو بعد از اینکه روی سطح خمیر حباب دیدین خمیر رو داخل تابه برگردونید و بزارید دو طرفش بپزه. خوب دیگه نون های شما امادس واقعا که اسون و راحت بود. میبینید چقدر نرم و نازک شده ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج عدد سیب زمینی رو آب پز و رنده کنین این مواد رو بصورت نگینی خرد کنید یک عدد پیاز بنفش نصف یک فلفل دلمه قرمز دو عدد فلفل سبز کمی گشنیز همه رو به سیب زمینی اضافه کنید یک ق چایخوری نمک پنج قاشق غذاخوری هم نشاسته ذرت اضافه کنید کاملا باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه دستتون رو کمی چرب کنید بصورت هم اندازه همه ی مواد رو قلقلی کنید داخل روغن فراوان دو طرف رو سرخ کنین تا کاملا مغزپخت و برشته بشه بفرمایید درکمترین زمان و به همین راحتی پَکوره ی خوش طعم و متفاوت ما آماده شد ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. کوفته بادمجان مواد لازم: گوشت قرمز نیم کیلو چرخ شده ۳ عدد بادمجان ۱ عدد پیاز رنده شده ۲ حبه سیر رنده شده ادویه و نمک پنیر چدار مواد لازم برای سس: ۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده روغن نمک یک حبه سیر رنده شده جند برگ ریحان برای تزئین روش تهیه: بادمجان ها را روی اجاق کباب کنید و پوست بکنید گوشت و پیاز و سیر و ادویه را مخلوط کنید و مانند کلیپ روی پلاستیک پهن کنید. روی بدنه بادمجانها خراش ایجاد کرده و مانند کلیپ حفره ای را ایجاد کنید و پنیر چدار را میان آن قرار دهید. گوشت را توسط پلاستیک دور بادمجان ها را رول کنید. کوفته های ایجاد شده را در دمای ۱۸۰ درجه داخل فر بپزید. برای سرو میتوانید از سس حاصل از مخلوط گوجه و سیر که حرارت داده شده و چند برگ ریحان استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : پودر نارگیل چرب: 90 گرم(معادل یک لیوان فرانسوی سرپر) شکر : 180 گرم( معادل یک لیوان فرانسوی سرخالی) سفیده تخم مرغ : 90 گرم( معادل سه تخم مرغ متوسط) روغن مایع :60 گرم (معادل یک سوم لیوان) وانیل: نوک قاشق چایخوری آب لیمو :یک قاشق چایخوری پودر پسته برای تزیین نکته❌❌ اگر پودر نارگیلتون درشته، با استفاده از آسیاب ریزش کنید. داغ زدن مواد درماهیتابه نباید بیشتر از 10 دقیقه باشه. حرارت باید ملایم باشه، تاحدی که وقتی به مواد دست میزنیم انگشت نسوزه . فر از نیم ساعت قبل روی دمای 200 درجه گرم بشه. وقتی سینی شیرینیارو تو فر میزارین دما رو روی 175 تنظیم کنین. ده دقیقه اول در فر رو باز نکنین. مدت زمان پخت این شیرینی 15 دقیقه در شعله پایین و یکی دو دقیقه گریل برای طلایی شدن روی شیرینیاست. مدت زمان پخت باتوجه به متفاوت بودن دمای فر شما متفاوت خواهد بود یعنی ممکنه یکی دودقیقه فرق داشته باشه. اندازه این شیرینی بسته به اندازه ایه که پایپ می کنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
نان شیر شکلاتی مواد لازم: 1 پیمانه شیر گرم (230 میلی لیتر) کره ذوب شده 60 گرم تخم مرغ:1عدد مایه خمیر فوری:2قاشق چایخوری(اگر از مایه خمیر تازه استفاده میکنید نصف یک بسته) 3 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک تقریبا 3تا سه ونیم پیمانه آرد (450-500 گرم) برای داخل نان: شکلات صبحانه (نوتلا) میتونید از هر شکلات صبحانه ای استفاده کنید برای رومال: 1 زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری شیر (پیشنهاد میکنم یکم وانیل هم اضافه کنید تا روی نون معطر بشه) طرز تهیه: همه مواد به جز نمک و آرد را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. کم کم نمک و آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید که کمی به دست بچسبد.(دقت کنید اگر زیاد آرد بزنید خمیرتون لطیف نمیشه و نون در نهایت سفت میشه) اگر خمیر بیش از حد چسبنده است ، کمی روغن روی آن اضافه کرده و آن را گرد کنید و داخل کاسه بذارید حتما فراموش نکنید خمیرو ورز بدین روی آن را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت استراحت کنه پس از استراحت، به 9تا10 چونه تقسیم کنید. سپس با اولین چونه که درست کردید شروع کنید ، آن را با کمک کمی آرد با وردنه مطابق ویدئو باز کنید ، روی خمیر کمی شکلات بزنید ، کناره ها را کمی تا کنید و بغلتانید و بچرخانید و روی یک سینی قرار دهید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید دوباره برای مدت 45-60 دقیقه استراحت کند(بچه ها استراحت دوم حتما چک کنید همین که حجیم شد کافیه این زمان تقریبیه اگر خمیر بیش از حد استراحت کنه بوی ترشیدگی میگیره خمیرای من در استراحت دوم معمولا بعد از 30دقیقه حجیم میشن) زرده و شیر را مخلوط کرده و روی آن بمالید. ودر فر که از قبل گرم کردید با دمای 200 درجه بپزید تا اطراف و روی نان قهوه ای شود. (18-20 دقیقه تایم پخت تقریبی هست بستگی به فر شما دارد شاید برای شما بیشتر زمان لازم باشد اگر فرتون گازیه و فن نداره در نهایت میتونید کمی فر بالارو روشن کنید تا نان ها رنگ بگیرند حواستون باشه حرارت فر بالا زیاده و باعث سوختن نان ها نشه) به محض بیرون آمدن از فر ، آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا بیشتر نرم شود. بعداً می توانید آن را سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این میزان مواد برای حدود ۶ تا ۸ عدد ساندویچ کافیه: سینه مرغ خرد شده ۵۰۰گرم نمک ۱ق م(قاشقی که داخل کلیپ میبینید) فلفل سیاه ۱/۲ ق م پاپریکا ۱ق م پیاز ۱عدد درشت زعفران دم کرده به مقدار دلخواه (به جای زعفران می تونید زردچوبه بزنید) فلفل دلمه ای ۱عدد درشت ذرت ۱ کاسه ماست خوری قارچ ۱۰ عدد پنیر پیتزا مقداری(اختیاری هست) سینه مرغ را بصورت نواری وباریک برش بزنید سپس با مقدار کافی ازنمک،فلفل سیاه،پاپریکا،مقداری زعفران دم کرده و پیاز خلالی شده مزه دار کنید، حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید، دراین فاصله سس خیار شور را آماده کنید که ترکیبی از: سس مایونز+سس خردل+خیار شور نگینی خردشده و جعفری ساطوری شده هست سس مایونز ۳ ق غ پر سس خردل ۱ق غ پر خیار شور نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم (۶_۵ عدد بزرگ) جعفری ساطوری شده یک کاسه ماست خوری پس از مزه دار شدن،مرغها را درون تابه ای بریزید(۲ ق غ روغن داخل تابه بریزید ) وبا حرارت ملاااایم اجازه دهید تا مرغها کم کم پخته شوند واب ان جمع گردد( با حرارت ملایم رو به کم زمان بدین تا مرغ با آب پیاز ومواد مزه دار، پخته وطعم دار شود) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سپس فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت پخته شده را اضافه کنید وکمی تفت دهید (اب مرغ کاملا کشیده شود) درنهایت قارچ تفت داده شده ومقداری پنیر پیتزا(پنیر دلخواه و قابل حذف هست) قارچ را هم خرد کردم وبا حرارت بالا و مقدار کمی کره یا روغن و۱ق غ آبلیمو تفت دادم، درون نان ساندویچی یه لایه از سس بمالید کمی کاهو و گوجه بگذارید وبه مقدار دلخواه از مخلوط مرغ و قارچ و نوش جااان 🛑 اگر ذرت یا قارچ یا سس خردل نداشتین حذف کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر ده دقیقه ای (این خمیر بافتش عالیه داخلش پوک میشه میتونین برای پیراشکی لانه زنبوری پیتزا فطایر و هر چیز دیگه ای داخل فر درست کنین ) ارد 2 لیوان اب ولرم 2 لیوان شکر 3 ق غ شیر یا ماست 3 ق غ نمک کمی خمیر مایه 1 ق غ همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و روشو میپوشونیم میذاریم جای گرم بیاد بعد از ده دقیقه نصف لیوان روغن مایع و 3 لیوان ارد بهش اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد شاید ارد بیشتری لازم باشه در اخر نباید خمیر به دست بچسبه دوباره روشو میپوشونیم ده دقیقه دیگه میزاریم و بعد به هر اندازه و هر شکلی که دوست داشتین قسمت کنید داخل خمیر رو با هر چی دوست داشتین میتونین پر کنین. این خمیر مانند خمیر معرکه یا جادویی همه کاره هس واسه پیتزا هم میتونین استفاده کنین این خمیر بافتش عالیه طبق فیلم قالب یا سینی رو چرب کنید و ارد بپاشید یه چونه از خمیر رو بردارین و با ته یک لیوان که توی ارد زدین پهن کنید بعد میتونید یه کمی کچاپ بریزد و مواد گوشت یا مرغ که درست کردین بریزیم و در اخر پنیر پیتزا و فلفل دلمه و گوجه رو بریزین دور خمیر رو با زرده تخم مرغ یا کره با برس بکشید و کنجد و سیاهدونه بپاشید توی فر از قبل گرم کردین بزارین زیرش که برشته شد گریل رو روشن کنید تا پنیر برشته بشه من پیاز رو خورد کردم توی روغن تفت دادم بعد رب گوجه زدم و مرغ ریش ریش شده رو اضافه کردم کمی ادویه مرغ و نصف حبه عصاره مرغ و نمک و فلفل قرمز زدم پیتونید قارچ هم ریز خورد کنید و تفت بدین و اضافه کنید . این مقدار خمیر زیادی بهتون میده میتونید نصفشو درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛