11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میان وعده لاکچری درست کن😍👇
مواد لازم
1 قاشق غذاخوری شکر
1 بسته خمیر مایه
1 قاشق چایخوری نمک
1 فنجان شیر گرم
1 فنجان آب گرم
3-4 قاشق غذاخوری روغن
5 فنجان آرد
روغن فراوان برای سرخ کردن
اندازه فنجان 200 میلی لیتر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ژله انار و بستنی برای شب یلدا
ژله انار 1 بسته
بستنی وانیلی نصف لیوان
ژله آلوورا 1 بسته
انار یک عدد دانه شده
خامه صبحانه 4 قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
آب جوش و آب سرد به میزان لازم
خلال پسته برای تزئین مقداری
🍎🍮🍎🍮🍎
طرز تهیه ژله انار و بستنی برای شب یلدا
ابتدا ژله انار را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید. چند دقیقه روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نجوشد. بعد از اینکه شکرهای آن حل شد میتوانید نصف لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید. به صورت ساده یعنی با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست کنید. تا وقتی ژله سرد میشود چند کاسه را پر از شکر یا نمک کنید. در این دستور ما از لیوانهای کترینگ استفاده کردهایم. بعد ژله را به این ظرفها اضافه کنید. حالا یک یا دو قاشق مرباخوری انار به ظرفها اضافه کنید.
نیم الی یک ساعت کاسهها را درون یخچال قرار دهید تا ژلهها خودشان را بگیرند. سپس ژله آلوورا با نصف لیوان آب جوش حل کرده و چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی از گرمای آن کم شد نصف لیوان بستنی ذوب شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید. ژله که سرد شد خامه و وانیل را اضافه کرده و خوب هم میزنیم. ظرفهای ژله انار را از یخچال در آورده و ژله بستنی را که خوب سرد شده به آن اضافه میکنیم. لیوانها را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید. در مرحله آخر آنها را تزئین کرده و میل کنید
🍎🍮🍎🍮🍎
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله_هندوانه ژله_یلدا هندوانه🍉
ابتدا(لایه اول) از ژله آلوئه ورا که با یک لیوان آبجوش و بعد نصف لیوان آب سرد حل کردم و مقداری رنگ سبز اضاف کردم و در ظرف مورد نظر ریختم و در یخچال قرار دادم تا سفت شود.و برای لایه سفید(لایه دوم) از ژله آلوئه همراه با خامه استفاده کردم و در یخچال قرار دادم و بعد برای دانه های هندوانه شکلات ذوب شده را با قیف یکبار مصرف که شیار کوچکی به قیف دادم و داخل ظرف را با شکلات به شکل دانه هندوانه شکل دادم و در یخچال قرار دادم تا سفت شود و در نهایت (لایه سوم)ژله آلبالو را در ظرف ریختم و باز در یخچال قرار دادم تاکاملا منسجم شود.😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای تهیه اسموتی پرتقال
🍊🍊🍊
1 فنجان آب پرتقال تازه
1 عدد موز رسیده یخ زده
1 عدد لیمو ترش، آب گیری شده به همراه کمی از پوست روی آن
نصف فنجان هلو یا انبه یخ زده
نصف فنجان آناناس یخ زده
یک فنجان یخ
2 قاشق چای خوری شیره افرا یا عسل
طرز تهیه اسموتی پرتقال و موز
همه مواد را در مخلوط کن به مدت یک دقیقه مخلوط کنید و با تکه های لیمو یا پرتقال برای تزئین سرو نمائید.
🍊🍊🍊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه اسموتی پرتقال
🍊🍊🍊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تصویری #ژله_هندوانه🍉😍
قسمت سفید رنگ ژله آلوئه ورا با شیر هستش میتونید به جای شیر از بستنی هم استفاده کنید
در ابتدا ژله سبز رنگ رو ته قالب بریزید بذارید ببنده بعد یک کاسه بذارید داخل قالب و داخلش رو پر یخ کنید بعد بقیه ژله سبز رو بریزید
نکته:وقتی کاسه رو داخل ظرف گذاشتید پر از یخ کنید و وقتی ژله بست و میخواستید کاسه رو خارج کنید یخها رو خارج کنید و اب داغ داخل کاسه بریزید تا کاسه راحت جدا بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ تنوری
🍗🍗🍗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باسلوق_انار😍
نکته:
میتونید به جای آب انار از آب یا مخلوط آب و آب انار یا از اسانس و رنگ خوراکی یا هر میوه ای استفاده کنید.
مواد لازم:👇
نشاسته گل 1/2لیوان
آب انار 1لیوان
پودر ژله انار 1بسته
شکر1لیوان
پودرژلاتین1ق م
آب 3ق غ
گلاب 3یا 4 ق غ
من از ظرف 16در20 استفاده کردم. دستور تهیه👇
کف ظرف کمی آب بپاشید و روش نایلون قرار بدید
روی نایلون رو با روغن مایع چرب کنید.
پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید و روی بخار کتری بزارید تا دونه های ژلاتین حل بشه.
نشاسته رو با آب انار مخلوط کنید و از صافی رد کنید بعد پودر ژله انار و شکر رو بهش اضافه کنید.
روی حرارت کم بزارید مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه.
بعد ژلاتین و گلاب رو اضافه کنید.
به هم زدن ادامه بدید تا به غلظت مناسب برسه.
حتما حرارت کم باشه تا خامی نشاسته گرفته بشه.
بلافاصله توظرف بریزید و حداقل 8 ساعت در یخچال بزارید.
تا خودش رو بگیره و سفت بشه. بعد با چاقو یا کاتربه سایز دلخواه برش بدید و بعد در پودر نارگیل بغلتونید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تست_مرغ_کنجدی 🍗 😋
▫️ سینه کامل مرغ ۱ عدد
▫️ران مرغ ۱ عدد
▫️پیاز بزرگ ۱ عدد
▫️سیر ۲ حبه
▫️فلفل دلمه رنده شده ۱ عدد
▫️جعفری خورد شده ۳ ق غ
▫️هویج رنده شده ۱ عدد
▫️کنجد به میزان لازم
▫️نان تست به میزان لازم
▫️فلفل سیاه و آویشن هر کدام نصف ق چ
🔸ابتدا پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرین. سیر رو هم رنده کنید
حالا مرغها رو که از استخوان جدا کرده همراه پیاز و سیر و ادویه ها و نمک داخل چرخ گوشت چرخ کنین . بعد که چرخ شد با فلفل دلمه ای رنده شده و جعفری و هویج مخلوط کنید
کناره های نون تست رو برش بدین و ازش جدا کنین . از مواد مرغ یک لایه روی نون بمالید (سعی کنید خیلی ضخیم نباشه نه نازک باشه نه ضخیم) . بعد داخل کنجد بزنین و به هر شکل خواستین برش بزنین
بعد هم داخل روغن داغ سرخ کنید. فقط از طرفی که مرغ داره سرخ کنید ، از طرف نون سرخ نکنید . وقتی از روغن خارج کردین از طرف مرغ روی دستمال بزارید تا روغن اضافی جذب دستمال بشه و به خورد نون تست نره
بعد هم با سس میل کنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛