#پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ
برنج 6 پیمانه چند ساعت خیس میدیم
لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه 2 ساعت خیس میدیم
مرغ 6 تیکه
زعفران 2 قاسق سوپخوری غلیظ
شوید خشک 1 پیمانه
کره 50 گرم
نمک فلفل روغن سرخ کردنی مقدار لازم
مرغ رو با روغن سرخ کرده 1 قاشق زعفران آبکرده رو روش می دیم لوبیا رو هم با آب ونمک می پزبم آب رو جوش می یاریم برنج و اضافه می کنیم وقت آبکش کردن اول لوبیا رو بهش اضافه کرده هم زده تو آبکش می ریزیم حالا تو قابلمه کمی روغن ریخته کمی هم شوید می پاشیم بعد برنج و ریخته دوباره شوید و روش رو مرغ سرخ شده می چینیم ودوباره برنج این کار رو ادامه می دیم تا مواد تموم بشه برنج ودم می کنیم وقتی بخار کرد نصف لیوان آب وبقیه زعفران وکره رو داغ کرده رو برنج می دیم تا برنج خوب دم بکشه نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#حلوابرنج👩🍳
پارت دوم
ارد برنج دو لیوان
شکر دو لیوان
اب چهار لیوان
گلاب یک لیوان
پودر هل نصف ق چ
روغن مایع نصف لیوان
روغن نیمه جامد یا کره نصف لیوان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد هویج با برش های پرتقال
مواد لازم
پرتقال : 3 عدد
هویج پخته رنده شده : 3-4 عدد
ماست چکیده : 2 فنجان
نمک به میزان لازم
سیر رنده شده : 1حبه
طرز تهیه:
هویج را پخته و رنده می کنیم و می توانیم در کمی کره تفت دهیم(دلخواه است).سپس سیر رنده شده و ماست چکیده و هویج رنده شده را بهم مخلوط کرده و مطابق تصویر روی برش های پرتقال قرار می دهیم و با گردو تزئین می کنیم.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#حلوابرنج👩🍳
ارد برنج دو لیوان
شکر دو لیوان
اب چهار لیوان
گلاب یک لیوان
پودر هل نصف ق چ
روغن مایع نصف لیوان
روغن نیمه جامد یا کره نصف لیوان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#حلوابرنج👩🍳
ارد برنج دو لیوان
شکر دو لیوان
اب چهار لیوان
گلاب یک لیوان
پودر هل نصف ق چ
روغن مایع نصف لیوان
روغن نیمه جامد یا کره نصف لیوان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_گوشت
ابتدا نان تست ها رو تا ده دقیقه توی شیر بخوابونید بعد گوشت_چرخکرده و پیاز و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه و نان ها را اضافه و کامل ورز داده به صورت کتلت های کوچک درآورید حال ته ظرف رو به روغن آغشته کرده به ترتیب بادمجون و کتلت ها و گوجه های حلقه شده همراه با نمک و فلفل بچینید پنیرموزارلا رو به صورت اختیاری اضافه کنید و ظرف را داخل فر دمای ۲۰۰ درجه قرار داده بعد سی دقیقه درآورید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:
خمیر یوفکا
پیاز ۲عدد
سینه مرغ۱عدد
فلفل دلمه ای
ادویه ها شامل:نمک و فلفل و آویشن و پودرسیر
پنیر خامه ۱قاشق
میتونین داخل خمیر رو از مواد پیتزا یا گوشت و سبزیجات پر کنین کاملا دلبخواه😊
❌میتونین در فر بصورت رژیمی هم درست کنین کف سینی رو چرب یا کاغذ روغنی بزارین بعد روی رول ها رو با زرده تخم مرغ و کمی روغن یا کره رومال کنین کنجد بپاشین و بزارین به مدت۱۵ تا۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ بپزه اما خودتون هربار چک کنین که نسوزه روشم میتونین گریل کنین حتما فر رو از قبل گرم کنین❤
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_گوشت
ابتدا نان تست ها رو تا ده دقیقه توی شیر بخوابونید بعد گوشت_چرخکرده و پیاز و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه و نان ها را اضافه و کامل ورز داده به صورت کتلت های کوچک درآورید حال ته ظرف رو به روغن آغشته کرده به ترتیب بادمجون و کتلت ها و گوجه های حلقه شده همراه با نمک و فلفل بچینید پنیرموزارلا رو به صورت اختیاری اضافه کنید و ظرف را داخل فر دمای ۲۰۰ درجه قرار داده بعد سی دقیقه درآورید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛