eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خوراک بادمجان و پلوی قالبی مواد لازم: بادمجان 5 عدد(قلمی و کشیده) پیاز 1 عدد روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری فلفل چارلستون 2 عدد فلفل پاپریکا 2 عدد گوشت گوساله 250 گرم سیر 2 حبه رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی 2 عدد آب داغ 1 لیوان نمک 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری برنج 2 لیوان روغن مایع به مقدار لازم جعفری تازه بمقدار دلخواه . طرز تهیه: .بادمجان ها را شسته و خشک می کنیم و اگر پوست سالم و ظریفی دارد، نیازی نیست پوست آن ها را جدا کنیم. بادمجان ها را برش های طولی نازک می زنیم و درصورت دلخواه به آن ها نمک زده و اجازه می دهیم تلخی آن ها گرفته شود سپس بادمجان ها را آبکشی کرده و خشک می کنیم و در مقدار کمی روغن مایع ، دو طرف برش های بادمجان را سرخ می کنیم. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن_زیتون کمی تفت می دهیم سپس فلفل چارلستون و فلفل پاپریکا را نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم سپس سیر له شده را اضافه می کنیم. گوشت قیمه ای را به سبزیجات اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و تفت می دهیم تا آب گوشت کشیده شود سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و در آخر گوجه فرنگی های رنده شده یا پوره شده را به همراه نمک و فلفل سیاه به مخلوط گوشت اضافه کرده و اجازه می دهیم همه ی مواد به آرامی با هم بپزد. در ظرف دیگری برنج را نیم پز می کنیم. در یک قالب کمربندی برش های بادمجان سرخ شده را روی دیواره ی قالب طوری کنار هم می چینیم که قسمتی از طول بادمجان کف قالب را بپوشاند و قسمت انتهایی آن نیز از لبه ی قالب بیرون بماند برای پوشاندن روی خوراک و کف قالب را نیز با برش های بادمجان می پوشانیم. مخلوط گوشت را درون قالب می ریزیم و آن را کف قالب پهن و یکدست می کنیم سپس برنجِ نیم پز شده را روی مخلوط گوشت ریخته و کمی فشار داده و روی آن را صاف و یکدست می کنیم، یک لیوان آب داغ را روی تمام سطح خوراک می ریزیم و با انتهای برش های بادمجان و باقی مانده ی بادمجان ها، روی برنج را کاملا می پوشانیم. قالب را درون فری که از قبل با دمای 190 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا روی خوراک طلایی شود سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم حدود 15 دقیقه استراحت کند سپس در ظرف مورد نظر برمی گردانیم و با جعفری تازه روی آن را تزیین کرده و سرو می کنیم. .نکات: - به جای گوشت می توانیم از گوشت چرخ کرده استفاده کرد. - این غذا را میتونید در قابلمه نچسب و روی اجاق تهیه کرد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 3 عدد شیر 80 میلی (یک سوم لیوان) کره 50 گرم شکر 140گرم (دو سوم لیوان) روغن مایع 60 میلی (یک چهارم لیوان) آرد سفید 225 گرم (یک ونیم لیوان) وانیل 1/4 ق چ بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) برگ اسفناج 150 گرم مواد نیم ساعت از قبل در دمای محیط باشد. در این کیک از برگ های اسفناج استفاده میشه . برگ های اسفناج خام 5 تا 10 دقیقه بخار پز کردم در قابلمه رو هم نزارید فقط خیلی جزیی بخارپز بشه . بعد همراه شیر داخل مخلوط کن ریختم و میکس کردم . کره و شکر (بهتر هست پودر شکر باشه ) رو با همرن 5 دقیقه زدم و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اصافه کردم و هر بار 30 ثانیه با همزن زدم . آخر هم وانیل رو اضافه کردم . رنده پوست لیمو ترش هم اگر در دسترس دارید بسیار عالی هست و در این مرحله 1 ق چ اضافه بشه . مخلوط اسفناج و شیر رو اضافه کردم و بعد روعن مایع رو ریختم . آرد و بیکینگ پودر که از قبل 3 بار الک شده رو داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم . داخل ظرف مستطیلی به ابعاد 15 در 30 رو چرب کردم و مواد رو ریختم . (قالب گرد به قطر 20 تا 23 سانت) فر رو از یه ربع قبل روشن کردم و در فر 170 درجه به مدت 40 دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق می کنه پس حتما چک کنین . برای کرم: یک لیوان شیر رو با 35 گرم شکر (2 ق غ) و 15 گرم آرد ذرت(1.5 ق غ) مخلوط کردم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه و آخر 20 گرم کره و 1/4 ق چ وانیل ریختم و از حرارت برداشتم . بعد از پخت کیک و خارج کردن از قالب کمی رویه کیک رو جدا کردم و پودر کردم و کیک رو برش دادم . از کرم خنک روی کیک خنک زدم . از کیک پودر شده روی کرم ریختم . حتی می تونید بین کیک از این کرم هم قرار بدید . نکته : برای تهیه کرم می تونید جای آرد ذرت از نشاسته درت هم استفاده کنید در این جا . نکته من برای چرب کردن قالب از روعن جدا کننده استفاده کردم . 50 گرم کره یا روعن جامد به اضافه 50 گرم روعن مایع همراه 50 گرم ارد سفید با همزن خوب بزنید این رو داخل طرف درب بسته در یخجال نگه داری کنید و هر وقت خواستید مقداری بردارید و قالب رو باهاش چرب کنید . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این سالاد دستورهای مختلفی براش هست . اندازه و میزان مواد کاملا براساس علاقه هستش . مواد لازم: سیب زمینی 3 عدد کلم سفید حدودا نصف تا یک سوم یه کلم کوچیک کلم بنفش حدودا نصف تا یک سوم یه کلم کوچیک هویج 1 عدد بزرگ کنسرو ذرت نصف لیوان نخود فرنگی نصف لیوان (من توی خونه موجود اون روز نداشتم ) کالباس 3 تا 4 ورق کشمش پلویی 3 ق غ (یا بیشتر براساس علاقه) خیارشور 2 تا 3 عدد . طرز تهیه: کلم سفید و بنفش رو رو خرد کردم . (نواری دراز بهتره باشه ) .هویج رو رنده کردم . سیب زمینی رو پوست کندم و نگینی خرد کردم و داخل آب جوش و نمک روی حرارت ده دقیقه تا یه ربع گذاشتم موند و جوشید و بعد آبکش کردم . خیارشور رو نگینی خرد کردم . کالباس رو هم‌نواری باریک خرد کردم همه مواد رو با هم مخلوط کردم . برای سس هم ماست و سس مایونز رو مخلوط کمی آب لیمو و نمک و فلفل ریختم و داخل مواد ریختم و دو ساعت یخچال قرار دادم و بعد آماده سرو . پ.ن :دوستان عزیز سالادها انواع مختلفی دارند و حتی تو لین سالاد هم بر اساس علاقه خودتون مي تونید مقدار مواد رو کم و زیاد کنید و یا مپاد دیگه ای رو جایگزین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم نشاسته گل یک لیوان(دون دون وسفیدرنگه)فروشگاهها ولوزام قنادیا دارن آب شش لیوان شکر دولیوان روغن مایع یک چهارم لیوان گلاب مرغوب دوسوم لیوان زعفران دم کرده(توریختن زعفران دست ودلباز باشید)☺ جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری گلوکز یک قاشق(اختیاریه) خلال بادام نصف لیوان(اختیاریه) نشاسته رو با یک لیوان اب مخلوط کنید واز صافی رد کنید بقیه آب +شکر+گلاب رو اضافه کرده وهم بزنید وبزارید رو شعله گاز با حرارت خیلی کم مدام با قاشق چوبی هم بزنید بعد از یک ساعت که گذشت زعفران و جوهر لیمو رو اضافه کنید ومدام هم بزنید تا کم کم غلیظ بشه وقتی غلیظ شد روغن مایع اضافه کنید ودوباره هم بزنید تا مواد وروغن مایع به خورد هم برن گلوکز اضافه بعد از دو ساعت دم کنی بزارید شعله باید خیلی کم باشه هر پنج دقیقه هم بزنید تا ته نگیره در این فاصله مقداری خلال بادام رو بو بدید وبهش اضافه کنید وچند دقیقه ای که با خلال بادام بهم زدید گاز رو خاموش کنید . فوری بریزد تو قالب با قاشق چرب روشو صاف کنید وبزارید جای خنک به مدت 8الی 10 ساعت(بیرون از یخچال باشه)سپس‌به سلیقه خود برش بزنید وتزیین کنید اگه مسقطی تکه تکه از قاشق چوبی بیفته زمان پختش کافیه پخت مسقطی بین2/5 تا 3ساعت باید طول بکشه تا نشاسته کاملا بپزه و شفاف بشه وبوی خامی نده میتونید به جای جوهر لیمو از دو قاشق آب لیمو استفاده کنید ولی اون کیفیت رو نداره ولی در ریختنش احتیاط کنید وگرنه مسقطی ترش مزه میشه گلوکز برای شفافیت مسقطی زده میشه ندارید نریزید خلال بادام رو حرارت کم پنج دقیقه تفت دهید(بدون روغ)میتونید تو فر هم بزارید مواظب باشید تغییر رنگ نده مسقطی در ظرف در بسته ده روز در جای خنک یا در یخچال قابل نگهداریه نیازی نیست قالب چرب بشه به راحتی جدا میشه از هر قالبی میتونید استفاده کنید هرچه روند پخت طولانی تر باشه مسقطی خوشمزه تره بجای روغن مایع از کره استفاده نکنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای عزیزم امیدوارم حاله دلتون عالییییی باشه🙏 امدم با یه کیک که بافت عالی و طعم عالی داره😋کیک بدون قند و بدون فر هست 😊 من نصف مواد رسپی رو درست کردم 😘 😍تخم مرغ : ۴عدد شیره انگور : ۱ لیوان آرد: دو لیوان و نیم روغن مایع: سه چهارم لیوان شیر : یک چهارم لیوان وانیل نصف ق.چ بکینگ پودر:1ق.غ .همه مواد به دمای محیط رسیده باشه.... تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم میزنیم تا از کرم و کشدار بشه... سپس شیر و شیره انگور و روغن را اضافه و چند دقیقه با دور تند میزنیم ... اردوبیکینگ پودر را روی مواد الک می کنیم وبا لیسک فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم .. کف قالب و اطراف قالب را با روغن جدا کننده چرب میکنیم مایه کیک رو داخل‌ قالب میریزیم و در فر که از قبل گرم کردیم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه میزاریم تا بپزه. یا داخل فر دستساز که از ۲۰ دقیقه قبل روی حرارت بود می زاریم.. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزان این کیک هم تو فر درست میشه هم داخل قابلامه تخم مرغ ۳عدد آرد 2/5 ليوان شکر 1 ليوان شیر 1 ليوان روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر 1 ق غ وانیل 1 ق م يا اسانس وانيل کشمش و گردو باهم ۱لیوان اول از همه یه قابلامه بزرکتر از قالبتون رو روی شعله بزارین(بهتره روحی باشه) داخلش یه سه پایه بزارین(کاتر یا هر چیزی که بشه قالب رو روش ثابت گذاشت) و درش رو بزارین تا محیطش گرم شه و مثل فر عمل کنه تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم من مواد رو دردو مرحله اضافه کردم چون لابه لای کیک گردو و کشمش هم ریختم شما میتونین اضافه نکنین چندبار قالب رو به زمین بزنین تا هم مواد یکدست تو قالب پخش بشه هم هواگیری بشه ادامه در گروه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســـــلام 🌱به دومین شنبه ی 🌸ماه مبارک رمضان 🌱خوش آمدید 🌸ان شاءلله امروز 🌱از آسمان و زمین 🌸هر چه خوشبختی 🌱سلامتی، برکت و 🌸هرچه مهربانیست 🌱چو باران رحمت 🌸بر زندگیتان ببارد 🌸صبحتـون زیبـا