eitaa logo
آشپزی خاص
97.3هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌾به شنبه ۲۸ خرداد ماه خوش آمدید 🌸خــدایا 🌾به روزگارِ دوستانم آرامش 🌸به زندگیشان عافیت 🌾به عشقشان ثبات 🌸به مهرشان وفـا 🌾به عمرشان عزت 🌸به رزقشان برکت و 🌾به وجودشان صحت عطا بفرما 🌸ســــلام صبح شنبه تون بخیر 🌸شروع هفته خوبى داشته باشید
کیک خیس ترکیه ایی با بافتی نرم ولطیف وفوق العاده خوشمزززززه عزیزان این کیک هم میتونید تو قالب بیست در سی درست کنید هم تو قالب کاپ کیک هم با فر وهم بدون فرررر با فر دمای 180 درجه از قبل گرم شده به مدت سی وپنج الی 40 دقیقه بدون فر هم قابلمه رو به مدت ده الی 15 دقیقه بزارید رو گاز با شعله متوسط بدون آب تا داغ بشه ومثل فر عمل کنه یک سه پایه بزارید داخل قابلمه سه پایه هم ندارید یک رینگ بزارید ویک سینی به اندازه داخل قابلمه بزارید رو رینگ مواد لازم این مقدار مواد مقدار کاپ کیکه تو فیلمه اندازه لیوان دسته دار فرانسه آرد دو لیوان سر صاف تخم مرغ سه عدد روغن مایع یک لیوان سر خالی شکر یک لیوان ونیم شیر یک لیوان ونیم پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری وانیل مایع چند قطره شیر و شکر ونصف روغن مایع و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کرده دو الی سه دقیقه با همزن میزنیم سپس یک لیوان از این سس رو کنار میزاریم. تخم مرغ ووانیل رو حدود 7 الی 8 دقیقه با همزن میزنیم سپس سس میریزیم حدود یک الی دو دقیقه میزنیم مابقی روغن مایع میریزیم در حد مخلوط کردن میزنیم آرد وبیکینگ پودر که مخلوط والک کردیم در سه مرحله اضافه کرده مرحله آخر چند ثانیه با سرعت کند همزن میزنیم زیادی نزنید که پف کیک بخوابه دو سوم قالبها رو پر کرده ومیزاریم رو توری ویا سینی که داخل قابلمه گذاشتیم در قابلمه رو میزاریم به مدت سی الی 35 دقیقه اگه در قابلمه تون کیپ نیست دم کنی بزارید روش. بعد از این مدت با خلال دندون تست کنید اگه بهش نچسپید کیک پخته گاز رو خاموش کنید .با سیخ چوبی چند سوراخ رو کیک ایجاد کرده توجه کنید تا ته کیک سوارخ نشه یک لیوان سس که کنار گذاشته بودیم میزاریم رو حرارت کم تا یکی دو جوش بزنه وبوی خامی روغن از بین بره خنک که شد بریزید رو کیک سس که جذب کیک شد وسرد شد با یک لیوان شیر نووووش جان کنید طعم این کیک عااالیه حتما امتحان کنید.کیک و سس هر دو ولرم رو به سردی باشن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جوجه چینی متفاوت مواد لازم : روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری ران مرغ : 6 عدد بدون پوست عصاره مرغ : 1 عدد حل شده در 1 پیمانه آبجوش رزماری : 4 شاخه سیر : 4 حبه سیب زمینی پخته : 3 عدد پنیرموزارلا : 220 گرم آردگندم : 1.5 پیمانه فلفل قرمز : 1 قاشق چایخوری پودرخردل : 1 قاشق چایخوری تخم مرغ : 4 عدد پودرسوخاری : 150 گرم پولکی نمک و فلفل سیاه و سس کچاپ تند به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا ران های مرغ را آغشته به فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه کرده و داخل روغن زیتون با شعله ملایم سرخ می کنیم. ران های مرغ سرخ شده را همراه با عصاره مرغ و سیر و شاخه های رزماری برای حدود یک ساعت می پزیم تا کامل آب آن خشک بشه. بعد سرد شدن ران ها، استخوان ها را درآورده و گوشت باقیمانده را ریش ریش می کنیم و با سیب زمینی پخته و پنیرموزارلا رنده شده و نمک و فلفل مخلوط می کنیم. و طبق فیلم دوباره روی استخوان های مرغ همراه با کمی پنیرموزارلا قرار می دهیم. در نهایت آغشته به آردگندم و تخم مرغ و پودرسوخاری کرده و داخل روغن سرخ می کنیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از  پست آشپزی خاص نگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه چینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استیک پنیری با لواش مواد لازم: استیک کباب شده یک تکه پنیر موتزارلا به مقدار دلخواه نمک و فلفل سبز به میزان لازم روغن سرخ‌کردنی یا زیتون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رمز و راز پوره سیب زمینی برای درست کردن یه پوره نرم و خوشمزه اول سیب زمینی رو پوست گرفته و‌ به چهار قسمت خرد کنید بعد داخل اب سرد بریزید و روی حرارت قرار بدید تا بپزه . نمک باید به سیب زمینی در حال پخت اضافه بشه . برای پوره کردن از یه ابکش توری ظریف فلزی استفاده کنید . شیر و کره رو گرم کنید بعد به پوره اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله تزریقی برای ژله بیرنگ میتونید از ژله اماده الوئه ورا استفاده کنید . برای ژله های رنگی از ترکیب ژله با شیر استفاده کنید . ژله بیس : سی گرم شکر، پانزده گرم اگار اگار و ۴۰۰ میلی لیتر اب رو روی حرارت قرار بدید تا شکر و اگار اگار اب شده و یکدست بشن داخل ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا ببنده . برای ژله شیر : ۱۵۰ میلی لیتر شیر ، پنچاه گرم شکر و هشت گرم ژلاتین رو روی حرارت قرار بدید تا شکر اب بشه بعد تقسیم کنید رنگ دلخواه رو بهش اضافه کنید ، برای سبز از پودر ماچا ، نارنجی اب پرتقال و قرمز پوره توت فرنگی استفاده شده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه مرغ موادلازم فیله مرغ روغن ۳ق پیاز ۱ عدد برنج ۱لیوان کره ۱ق غ نمک فلفل سیاه زیره سبز دارچین ادویه آبجوش یکونیم لیوان برای سس روی مرغ ۱ق سس گوجه ۲ق ماست روغن زیتون فلفل سیاه درماهیتابه روغن ریخته پیاز رنده شده رو کمی تفت بدبد رنگش عوض بشه بعد برنج روریخته بعد کره و ادویه هاروبریزیدآبجوش رو هم بریزیدتاباهم تفت بخورن و بپزن برای سس هم تمام مواد سس روباهم مخلوط کنید و روی مرغها بریزید سپس مثل کلیپ داخل فر دردرجه۲۰۰ بمدت ۴۵تا۵۰ دقیقه بزارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 300 گرم گوشت مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه قارچ گوجه فرنگی نصف استکان روغن مایع 1 ق م نمک 1 ق م پول بیبر 1 ق م فلفل سیاه 3 عدد نان همبرگر سس بشامل🔻 1 ق غ کره 4 ق غ آرد 4 لیوان شیر 1 ق م نمک پنیر پیتزا فلفل قرمز طرز تهیه🔻 پیاز را خرد کرده و به مدت 3_4 دقیقه تفت میدهیم سپس مرغ رو ریخته و تفت میدیم سپس بقیه مواد و ادویه ها را اضافه کرده و در دمای پایین تا زمانیکه آبش کشیده شود میپزیم.نانهارو از وسط بازکرده و داخل سینی فرتون بذارید و مواد را درونش ریخته و سس بشامل و پنیر پیتزا و کمی پودر فلفل (دلبخواه)میریزیم و در فر از قبل گرم شده 200 درجه تا زمانیکه پنیرها آب شوند میزاریم. طرز تهیه سس بشامل🔻 کره را آب کرده و آرد را اضافه میکنیم 3_4 دقیقه تفت میدهیم و سپس شیر را اضافه کرده و در دمای کم مدام هم میزنیم تاکمی غلیظ شود. کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای مواد گوشتی : 300 گرم گوشت چرخ کرده 1 پیاز 3-4 قاشق غذا خوری روغن 1 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 گوجه فرنگی 3-4 فلفل آب دلخواه(برای اضافه کردن رب گوجه فرنگی) نمک فلفل سیاه و سفید فلفل قرمز ورقه لازانیا پنیر پیتزا برای سس : 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری آرد 1 بسته خامه (یا 1/5لیوان شیر) آماده سازی:پیاز را سرخ کرده ، گوشت چرخ شدهرا اضافه کنید فلفل، گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را ریخته هم بزنید. ادویه جات را اضافه کنید. ورقه لازانیا را به مدت 8 دقیقه جوشانده و با آب سرد آبکش کنید. روی اجاق کره و آرد را هم بزنید خامه را اضافه کنید هم بزنید، تا یکدست و غلیظ شود. اگر خیلی سفت شد ، کمی شیر اضافه کنید و مخلوط کنید.مطابق فیلم روی ورقه های لازانیا سس بشامل و مواد گوشتی رو گذاشته.در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه حرارت دهید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: مرغ : 1 کیلوگرم سبزی مرغ ترش : 150 گرم گردو چرخ شده : 120 گرم پیاز : 2 عدد بزرگ رب انار ملس: 2 قاشق غذاخوری ترشی_آلو : 1 قاشق غذاخوری شکر : 1 قاشق غذاخوری نمک فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم ترکیب سبزی مرغ ترش: سبزیجات_محلی ( زولنگ ، سرسم ، اناریجه ، اوجی ) همراه با کمی گشنیز ، جعفری و سبزی_سیر در صورت دسترسی نداشتن به سبزیجات محلی: جعفری، گشنیز، پونه، نعناع همراه با کمی سبزی سیر و پیازچه طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را با روغن مایع فراوان و شعله بالا کامل سرخ می کنیم. بعد از برداشتن مرغ ها پیاز رنده شده را اضافه تا کامل طلایی شود، سبزی مرغ ترش را اضافه و تفت می دهیم ، گردو را ریخته هم زده و مخلوط می کنیم، رب انار و ترشی آلو را اضافه و هم می زنیم در نهایت شکر، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه و هم می زنیم. مرغ ها را با سه لیوان آب به ترکیب بالا اضافه کرده بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و درب ماهیتابه را قرار می دهیم. بعد پخت مرغ ها و تمام شدن آب غذا و به روغن افتادن همانند خورشت ، غذای ما آماده هست. نوش جان نکات: مقدار شکر در غذا به ذائقه شما بستگی دارد. در صورت نداشتن ترشی آلو، از رب انار ترش استفاده کنید. این غذا همانند خورشت باید جا بیفته، بعد از جوش آمدن آب حتما شعله را کم کرده و حدود دو ساعت وقت صرف کنید تا غذای لذیذی داشته باشید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان این رولت کالباس یا کرپ ژامبون ایده بسیار عالی برای پذیرایی در مهمانی ها و مراسم ها هستش . من که خیلی دوسش می دارم و به عنوان یه فینگر فود خیلی کاربرد داره . برای تهیه کرپ تخم مرغ 3 عدد آرد سفید 1 لیوان شیر 1 لیوان نمک مقداری همه مواد به دمای محیط برسن . شیر و آرد الک شده رو به آرامی و کم کم با هم مخلوط کردم و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر کدوم رو جدا گانه با همزن دستی یه دقیقه زدم ، کمی نمک اضافه کردم . داخل تابه مستطیلی ( برای من 20 در 30 بود) رو خیلی کم با کره چرب کردم و روی حرارت قرار دادم ، از موادم دو ملاقه داخلش ریختم بعد که یه طرف سرخ شد و برگردوندم تا طرف دیگه بپزه . حالا اگه خواستین تعدادیش رنگی بشه دو ملاقه بردارین و توی یه ظرف جداگانه چند قطره رنگ خوراکی (فرقی نداره چه نوعی باشه) بریزین و رنگ کنین (از زعفران و آب لبو و یا رنگ های طبیعی هم میشه ولی رنگ خوراکی خوشرنگ تر و خوشگل تر می کنه) با این مواد 3 عدد کرپ به دست میاد . هر کرپ هم تقریبا 8 الی 10 تا رول میشه. در کل حدودا نزدیک 25 تا 30 عدد میشه . بعد که هر کدوم رو که پختم روی یه دستمال تمیز پهن کردم و به درازا رول کردم با پارچه و گذاشتم یخچال حدودا یه ساعت . داخل کرپ کالباس گوشت 5 تا 6 تکه خیارشور 2 عدد سیب زمینی پخته شده 3 عدد سس مایونز حدودا 2 ق غ سیب زمینی ها رو آبپز کردم و بعد پوستشون رو کندم و رنده کردم ، خیار شور رو خرد کردم ، از پیازچه و جعفری خرد شده هم می تونین استفاده کنین (حدودا دو قاشق خرد شده ) ، این ها رو با هم قاطی کردم و کمی سس مایونز بهش اضافه کردم . حالا کرپ ها رو از یخچال بیرون آوردم ، رولش رو باز کردم ، سطحش کمی سس مایونز مالیدم ، روش کالباس گذاشتم و روی اون مواد سیب زمینی و خیارشور رو ریختم و بعد آهسته رول کردم . بعد دوباره یخچال گذاشتم رول ها رو تا کمی خودش رو بگیره و بعد با چاقوی تیز برش دادم . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. می تونید از این ژله با تم هندوانه برای شب یلدا استفاده کنید. روش تهیه ژله عروسکی : برای تهیه این دسر کافیه دامن ها ژله باشه و بالاتنه کاغذ کادو. برای دامن سعی کنید قالب هایی رو انتخاب کنید که شبیه دامن باشن. اول دور تا دور طرح کاغذ کادو را در بیارید و یه خلال دندون را با کمی چسب ماتیکی به پشتش بچسبونید. بذارید کنار تا خشک بشه. یا می تونید از بالاتنه یه عروسک کوچیک استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صبح تابستونیتون بخیر 💗الهی امروز موجی از 🌸خبرهای خـوب 💗بیـاد تـو زندگیتون 🌸الهی لحظه لحظه ی زندگیتون 💗قرین این پنج کلمه ساده باشد 🌸شادی ،زیبـایی ،مـهر ،محبت ،آرامش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه : در قابلمه 3 قاشق غذاخوری ویک تکه دنبه گوسفندی بریزید و 1 دونه پیاز نگینی خرد شده اضافه کنید وبزارید با حرارت کم تفت بخوره و سبک شه و 3تا4 حبه سیر هم رنده کنید واونم با پیاز تفت بدین و ادویه جات که شامل(1 قاشق غذاخوری پر زردچوبه +پودر زنجبیل وگشنیز، نمک وفلفل، لیمو عمانی) و1 قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه وهمگی رو تفت بدید وبوی ادویه که بلندشد، 1 لیوان نخود پخته شده و 1تا 1ونیم لیوان سبزی تازه دمپخت(شوید، ریحان وترخون مه من خشک میریزم ) رو اضافه وآب جوش میریزیم تا روی مواد به اندازه 2بند انگشت بالا بیاد وبعد 2 قاشق غذاخوری پر ترخون خشک و1 قاشق چایخوری پودر پیاز ویه دونه عصاره گوشت گوسفندی اضافه ومیزاریم چند جوش بزنه وبعد 2 لیوان برنج محلی که از قبل خیس شده که آب اونو گرفتید بریزید و بزارید آب برنج کشیده بشه وبعد دم کنی وشعله پخش کن بزارید تا دمپخت با حرارت کم دم بکشه (حدود 1 ساعت) نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزان قبل از استفاده مرغ رو حتمایکساعت تو ابو نمک بزارید یا با آب بزارید رو شعله گاز کفش که بالا اومد دور بریزید و مصرف کنید تا بوی مرغ گرفته بشه من امروز تو آب ونمک گذاشتم طعم زعفران وکره 😋😋 پیاز فراوان رو خلالی خرد کنید کف ماهی تابه کمی روغن وکره بریزید کره که آب شد پیاز رو اضافه کرده وتکه های مرغ رو روش میچینم ودرشو میزاریم و شعله رو خیییییلی کم میکنم تا پیاز ها آب بندازن ومرغ باهاش بپزه بعد از نیم ساعتی در ماهی تابه رو برداشته نمک وفلفل قرمز میزنیم دوباره درشو میزاریم تا نیم ساعت دیگه،سپس تکه های مرغ رو برمیگردونیم وزعفران دم کرده اضافه کرده دوباره درشو میزاریم تا پیازها ومرغ با هم سرخ بشن به همین راحتی☺ عزیزان تو این نوع پخت به هیچ وجهههه آب وزردچوبه نزنید طعم کره رو دوست ندارید فقط روغن بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی خانگی کره بادام زمینی کره بادام یا کره بادام زمینی چهار قاشق پر روغن نارگیل نصف پیمانه و اسانس وانیل رو مخلوط کنید و نصف پیمانه پودر بادام یا بادام زمینی و کمی نمک به مخلوط اضافه کنید . نصف پیمانه چیپس شکلات را اضافه کنید و داخل قالب های بستنی بریزید و فریز کنید . برای روکش شکلاتی یک پیمانه چیپس شکلات یا شکلات خرد شده دو قاشق روغن نارگیل یک قاشق کره رو داخل مایکروویو یا حرارت غیر مستقیم اب کنید و بستنی اماده رو داخل شکلات فرو ببرید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک غذای پر از رنگ و خوشمزه ابتدا سینه مرغ خرد شده ونمک وفلفل سیاه وپونه کوهی وپودر سیر ورزماری وپودر پیازرا باهم مخلوط می کنیم سپس مراحل سوخاری کردن را برای هر یک اجرا می کنیم یعنی ابتدا هر تکه را در آرد سپس تخم مرغ ودر نهایت ارد سوخاری می زنیم وبه مدت ۲۵دقیقه در فر قرارمی دهیم تا سرخ شود سپس فلفل دلمه ای های رنگی را در ظرف فر می چینیم ودرون آنها را باسس سپس پنیر پارمزان ومرغ های سوخاری ومجدد سس ودر نهایت پنیرپارمزان پرمی کنیم وروی آنها را با پنیر موزارلامی پوشانیم وبه مدت ۲۵دقیقه در فر قرار می دهیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله مواد لازم ژله زرد و چند رنگ ژله دلخواه بستنی وانیلی رنگ خوراکی 1. هر رنگ ژله رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید. و توی سینی که چرب کردید بریزید قطرش حدود یک سانت باشه. بعد از بسته شدن با کاتر به شکل های دایره و طرح های دیگه برش بزنید. 2.حالا آلورا رو درست کنید. (فقط با آب جوش درست کنید که شفاف دربیاد. یا به جای آلورا از پودر ژلاتين استفاده کنید) یک سانت از اون رو ته قالب بریزید وقتی نیم بند شد طرحها رو بذارید و چند سانت دیگه هم بریزید و بذارید که نیم بند بشه. در چند مرحله طرحها رو بچسبانید و روشون ژله آلورا بریزید تا قالب پر بشه. نکته. بعد از درآوردن ژله از قالب با قلمو و رنگ خوراکی صورت استیکر ها رو بکشید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوزلمه 🍕☕🍴‌ ‌ ‌ ابتدا نان لواش یا تافتون رو گرد برش بزنید کره را روی نانها با قلم مو بمالید و پنیر و جعفری خرد شده و پنیر پیتزا را روی نیمی از نان بریزید نیمه دیگر نان را روی پنیر و جعفری بکشید و در تابه که با کره چرب کرده اید سرخ کنید و برش بزنید و در ظرف تزیین کنید . نکته شما میتوانید مواد داخلی این غذا رو با توجه به ذائقه تون تغییر بدین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر ولرم 1/2 پیمانه خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری سرپُر شکر 3 قاشق غذاخوری ماست 1/4 پیمانه تخم مرغ 1 عدد روغن مایع 2 قاشق غذاخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری آرد به میزان لازم(حدود 2/5 تا 3 پیمانه) میزان آرد تقریبی هست و بسته به جنس آرد و درشتی و ریزی تخم مرغ متغیر هست ارده 3 تا 4 قاشق غذاخوری پر(میزان ارده به سلیقه شما بستگی داره) گردو،شکر و عسل به میزان دلخواه همه مواد را از 1 ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. شیر ولرم+1قاشق مرباخوری از شکر+خمیر مایه را با هم مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید. تخم مرغ+بقیه شکر+ماست+روغن مایع+نمک را مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید. به تدریج آرد را اضافه کنید برای بهبود بافت نان حتما آرد را از قبل 3 بار الک کنید. تا حدی آرد اضافه کنید که خمیر در کاسه جمع شود.در این مرحله خمیر کاملا چسبنده است و خیلی به دست میچسبد. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را به سطح کار منتقل کرده و حدود 10 دقیقه ورز دهید. در این فاصله اگر خمیر حین ورز دادن زیاد چسبنده بود کم کم آرد اضافه و به ورز دادن ادامه دهید. تا جایی که خمیر ضمن اینکه کاملا لطیف است ولی دیگر به دست نچسبد. اگر زیاد آرد اضافه کنید خمیر خشک و سنگین شده و نان حاصله خشک و سفت میشود. خمیر آماده را در کاسه چرب قرار داده و روی آن یک +ایجاد کنید . روی کاسه را با سلفون بپوشانید و برای 1 و نیم تا 2 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را به شکل مستطیل به ضخامت نیم سانت پهن کنید. روی خمیر ارده بمالید.شکر بپاشید(من از عسل استفاده کردم)و گردوی نگینی بریزید. مطابق ویدئو خمیر را فرم دهید. در قالب گرد 25 سانت که کف آن را کاغذ روغنی انداخته و چرب کردید قرار دهید. روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت دیگر استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود. سپس با مخلوط زرده تخم مرغ+کمی زعفران+1 قاشق مرباخوری خامه صبحانه رومال کرده فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید. کف فر حتما یک ظرف آب جوش قرار دهید تا ضمن پخت لطافت نان حفظ شود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نیم کیلو گل محمدی گلبرگهاش رو جدا کنید یک کیلو قند رو تو هاون بکوبید تا کمی ریزتر شود وبعد کم کم از گلبرگها داخل هاون بریزید وبا قند بکوبید( تو فیلم نشون دادم) وتو شیشه دهانه گشادی بریزید و لابه لاش پودر زنجبیل ودارچین ومیخک و هل بریزید وبا ته گوشت کوب آروم فشار دهید تا فشرده بشه وبعد در شیشه رو ببندید و40 روز جلوی نور مستقیم آفتاب قرار دهید بعد به یخچال منتقل کنید یکی دوسال در یخچال قابل نگهداریه هر موقع خواستید مربای گل درست کنید مقداری شهد آماده کنید و وقتی قوام اومد چند قاشق از گل قند رو داخل شهد بریزید وبعد اینکه چند جوش زد کمی جوهر لیمو بریزید و کمی گردوی خرد شده اضافه کنید واز روی حرارت بر دارید مربای گل قند امادس میتونید گل قند رو با شکر درست کنید که برا نیم کیلو گل نیم کیلو شکر استفاده کنید وبا دست خوب مخلوط کنید بطوریکه گلها کمی له بشه وبعد در شیشه بریزید و بقیه مراحل رو طی کنید میتونید از عسل هم استفاده کنید که بهش گلنگبین میگن و بسیار پرخاصیته وبه مدت 4 سال قابل نگهداریه گلهای آذربایجان برا درست کردن شربت ومربا بهتره چون نیستن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛