8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک لازانیا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله تزریقی
برای ژله بیرنگ میتونید از ژله اماده الوئه ورا استفاده کنید
.
برای ژله های رنگی از ترکیب ژله با شیر استفاده کنید
.
ژله بیس : سی گرم شکر، پانزده گرم اگار اگار و ۴۰۰ میلی لیتر اب رو روی حرارت قرار بدید تا شکر و اگار اگار اب شده و یکدست بشن داخل ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا ببنده
.
برای ژله شیر : ۱۵۰ میلی لیتر شیر ، پنچاه گرم شکر و هشت گرم ژلاتین رو روی حرارت قرار بدید تا شکر اب بشه بعد تقسیم کنید رنگ دلخواه رو بهش اضافه کنید ، برای سبز از پودر ماچا ، نارنجی اب پرتقال و قرمز پوره توت فرنگی استفاده شده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رمز و راز پوره سیب زمینی
برای درست کردن یه پوره نرم و خوشمزه اول سیب زمینی رو پوست گرفته و به چهار قسمت خرد کنید بعد داخل اب سرد بریزید و روی حرارت قرار بدید تا بپزه
.
نمک باید به سیب زمینی در حال پخت اضافه بشه
.
برای پوره کردن از یه ابکش توری ظریف فلزی استفاده کنید
.
شیر و کره رو گرم کنید بعد به پوره اضافه کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیکن_برگر
سینه مرغ چرخکرده 750 گرم
بهتره حتما از سینه مرغ استفاده کنید چون سریع تر میپزه
پنیر پیتزا 6 قاشق غذاخوری
برای افزایش چربی برگر و لطافت آن اضافه میشود.
آرد سوخاری ساده 6 قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد
چاشنی شاندیزی آلس پایس 2 تا 3 قاشق غذاخوری
من از چاشنی برای طعم بهتر برگر استفاده کردم که در اینصورت نیازی به اضافه کردن هیچ گونه ادویه و نمک به مواد برگر نیست.
به جای چاشنی میتوانید از مقداری سس خردل و پودر سیر و نمک و فلفل استفاده کنید.
پنیر تست ورقه به تعداد لازم
مرغ چرخکرده+پنیرپیتزا+پیاز رنده شده+آرد سوخاری و چاشنی را به هم مخلوط و کمی ورز دهید.
به هیچ عنوان زیاد ورز ندهید وگرنه برگر سفت میشود.
برگرها را فرم دهید.
با این میزان مواد حدود 6 عدد برگر به وزن 170 گرم خواهید داشت.
بعد از فرم دادن بهتر است برگرها را 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس تابه گریل را کمی با روغن چرب کرده و هر طرف برگرها را به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید.
اگر از تابه معمولی استفاده میکنید حتما قبل از سرخ کردن کمی وسط برگرها را فشار دهید تا در زمان سرخ شدن وسط برگرها پف نکند و برگرها یکدست سرخ شوند.
در انتها وقتی دو طرف برگرها سرخ شدند به دلخواه پنیر تست ورقه روی آنها قرار داده و کمی صبر کنید تا پنیر ذوب شود.
سپس به دو طرف نان برگر سس دلخواه را بمالید و مطابق سلیقه خود ساندویچ برگر را بپیچید و سرو کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیکن برگر
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_خرمالو
ابتدا دوتاخرمالو رو می شوریم و پوست می کنیمو وپوره اش می کنیم.سیصد گرم ارد تقریبا معادل دو لیوان رو با دو ق مرباخوری بکینگ پودر و یک ق مرباخوری جوش شیرین و یک هشتم ق چ نمک و یک ق مرباخوری دارچین و نوک ق جوز هندی سه بار باهم الک می کنیم و کنار میگذاریم.سه تا تخمرغ رو با دویست و پنجاه گرم شکر هفت الی هشت دقیقه با همزن برقی میزنیم و بعد از این مدت دوسوم پیمانه روغن مایع رو بهش اضافه می کنیم،بعد پوره خرمالو رو بهش اضافه می کنیم و چند ثانیه هم میزنیم،بعد همزن رو خاموش می کنیم.ارد الک شده و مخلفاتشو کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم،سه چهار قاشق گردوی خرد شده و مقداری کشمش هم به مواد اضافه کرده(من کشمش نزدم) و مخلوط می کنیم و در قالب از قبل چرب شده و اردپاشی شده میریزیم و در فر گرم شده با دمای صد و هفتاد به مدت چهل و پنج دقیقه قرار میدیم البته دمای فر برای هرگازی متفاوته،من از طعمش خیلی خوشم اومد،شماهم امتحانش کنین.نوووش جااان.من کیک رو تو قالبهای کوچیک ریختم و روش رو هم با مقداری خرمالو تزیین کردم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_شیک
دستور:
۱-یک بسته ژله الو ورا رو با ۱/۵ لیوان آب گرم آماده کنید
قالب رو چرب کنید و نصف ژله آلو ورا رو داخلش بریزید،تو یخچال بذارین تا نیم بند بشه
۲-حالا توت فرنگی ها رو از وسط برش بزنین و هلو ها رو قاچ کنید(یا هر میوه ای که دوس دارین) و روی ژله که نیم بند بود بچینین.
باز هم نصف ژله آلو ورا رو آروم با قاشق رو توت فرنگیا بریزین و تو یخچال بذارین تا ببنده ولی زیاد سفت نشه.
۳-حالا یک بسته ژله آلو ورا رو با ۱/۵ لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که کاملا خنک شد یک بستنی لیوانی وانیلی یا نصف لیوان شیر اضافه کنید.یک لایه ازش رو روی ژله نیم بند بریزید
۴-حالا یک بسته ژله هلو رو با ۱/۵ لیوان آب جوش درست کنید ،بذارید تا کاملا خنک بشه و روی ژله بریزید و اجازه بدین تا نیم بند بشه
۵-حالا یک لایه دیگه از ژله آلو ورا رو با شیر یا بستنی بریزید و بذارین نیم بند شه
۶-یک بسته ژله توت فرنگی رو با ۱/۵ لیوان ایجوش درست کنید و وقتی خنک شد روی لایه قبل بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دلمه_پیاز
برای مایه دلمه: یه پیمونه برنج آبکش شده، نصف پیمانه لپه، دو سه قاشق سبزی معطر ( من فقط ترخون ریختم) و ادویه هایی که توی فیلم میبینید.
و حسابی طعمش ملس بود: ترش و شیرین.
برای مایه گوشتی هم
دویست گرم گوشت چرخکرده، یه پیاز متوسط ( سرخ شده) ، دو قاشق رب، نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین.
اون کاسه کوچیک سمت راست هم توش اندازه یه پیاز داغ هست، که موقع فیلم گرفتن یادم رفت بریزمش توی کاسه اصلی 😁
برای درست کردن دلمه های جا افتاده و خوشمزه، دلمه ها باید با شعله ملایم کاملا پخته بشه. نکته جالب اینکه در تمام مدت پخت اصلا مایه گوشتی از داخل پیاز ها خارج نشد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
3.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میوه آرایی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_رویال
.
آرد قنادی ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۵ گرم
کره صبحانه هم دمای محیط ۵۰ گرم
روغن صاف قنادی ۱۰ گرم
بکینگ پودر ۱/۸ق.چ
پودر قند قند ۲۵ گرم
پودر بادام ۱۵ گرم
وانیل ۱/۸ق.چ
تخم مرغ هم دما محیط ۳۰ گرم(نصف ی دونه ۶۰ گرمی)
.
💢طرز تهیه دقیقا طبق فیلم
♦️هم دمای محیط بودن تخم مرغ و کره خیلی مهمه
ا♦️ستراحت خمیر نیم ساعت یخچال
۲۰ دقیقه استراحت قبل فر
♦️دمای فر ۱۷۰ فر برقی ۱۰ دقیقه طبقه وسط
...........
💢مواد لازم تزیین
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱ ق.م
روش بن ماری
حتما ۵۰ گرم شکلات و بزارید مایکروفر هر ۱۰ ثانیه هم بزنید تا ذوب بشه بعد ۵۰ گرم دوم و اضافه کنید دمای محیط بمونه هم بزنید همه شکلات ی دست بشه در انتها روغن مایع رو اضافه کنید
وقتی شیرینی و شکلات هم دما بودن کاور کنید
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛