eitaa logo
آشپزی خاص
88.5هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل حلوای زنجبیلی👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل فلافل 👆🏻👆🏻👆🏻 (میتونین برای پف کردنش، قبل از سرخ کردن مقداری جوش شیرین هم اضافه کنین.) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک موز و گردو👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
264.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸صبح تابستونیتون بخیر 💗الهی امروز موجی از 🌸خبرهای خـوب 💗بیـاد تـو زندگیتون 🌸الهی لحظه لحظه ی زندگیتون 💗قرین این پنج کلمه ساده باشد 🌸شادی ،زیبـایی ،مـهر ،محبت ،آرامش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اين یه غذاي تركيه اي هست و بهش ميگن مانتي واسه درست كردن خميرش ٢تا تخم مرغ رو با چنگال هم بزنيد ٢ق چ نمك و نصف ليوان آب باهاش مخلوط و ٣ليوان آرد رو آروم آروم بهش اضافه كنيد انقد ورزش بديد تا همه آرد به خوردش بره روشو بپوشونيد و بزاريد نيم ساعت بمونه و عمل بياد، ٢٥٠ گرم گوشت،١پياز متوسط رنده شده، نمك و فلفل و ٣ق غ جعفري و ١ق غ رب (ميتونيد جعفري و رب نريزيد هر دو دستور درسته) رو خوب باهم مخلوط كنيد و كنار بزاريد، خمير رو پهن و با وردنه نازك كنيد به صورت دايره اي يا مريع هاي ٢/٥ در ٢/٥ برش بديد و از مايع گوشتي داخلش بريزيد و شبيه بقچه ببندينش، ميتونيد مثل فيلم هم به شك گل در بياريد كه كاملا سليقه اي هست، مانتي ها رو تو قابلمه يا ظرف مناسب بچينيد،١٠٠ گرم كره رو با پودر چيلي ،١عدد گوجه رنده شده ١ق رب ، نمك و فلفل و ٢ليوان آب مخلوط كنيد بريزيد رو مانتي ها و بعد از ١٥ دقيقه از سس درشون بياريد، ماست و سير و يكم شويد رو باهم مخلوط كنيد روي مانتي ها بريزيد و سرو كنيد. پ.ن : تو بعضي رسپي ها مانتي رو بجاي سسي كه گفتم با آب و نمك ميجوشونن و در اخر كره و پودر چيلي و گوجه رو حرارت ميزارن وقتي غليظ شد موقع سرو روي ماست ميزيزن😋. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
3.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مانتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی فوق العاده خوشمزه مخصوص عید اندازه ای که میدم مقدار شیرینیه تو سینی برای اندازه گیری حتما از ترازوی دیجیتالی استفاده کنید میتونید مواد رو دوبرابر کنید این شیرینی هم با فر وهم بدون فر درست میشه فقط به این نکته توجه کنید شیرینی سری اول‌رو که قیف زدید سری دوم حتما یک دقیقه دوباره با همزن دستی یا قاشق دوباره بزنید تا دوباره پوک بشه جای که خمیر میزارید زیاد گرم نباشه بجای روغن قنادی از کره اسنفاده نکنید بوی کره تو شیرینی خشک زیاد خوشایند نیست میتونید بجای روغن صاف قنادی از روغن جامد خوراک پزی استفاده کنید ولی به این خوشمزگی نمیشه در اصل این شیرینی با روغن کرمانشاهی درست میشه ولی هزینه ش خیلی بالا میره😄 آرد برنج 250 گرم آرد سفید قنادی 125 گرم روغن جامد صاف 130 گرم شیر ویا آب 150 گرم گلاب 30 گرم پودر شکر 125 گرم پودر هل نصف قاشق چایی خوری تخم مرغ یک عدد روغن مایع یک قاشق غذاخوری آرد برنج و آرد سفید رو با هم مخلوط کرده نصفشو میریزیم داخل کاسه همزن روغن قنادی هم میریزیم همزن را روشن کرده با سرعت کم قاشق قاشق مابقی آرد رو اضافه کرده یک قاشق روغن مایع هم اضافه کرده آنقدر میزنیم تا پوک وسفید بشه تو فیلم مشخصه نشون دادم (حدود شش الی هفت دقیقه) سپس پودر قند، شیر ،تخم مرغ ،پودر هل ،گلاب رو اضافه کرده دوباره همزن رو روشن کرده در حد مخلوط کردن میزنیم خواستید دو رنگ باشه نصفشو جدا کرده به نصف دیگه ژعفران میزنیم شیرینی رو میریزیم تو قیف وبا ماسوره ساده میزنیم مهر مخصوص شیرینی برنجی هست لوازم قنادیا دارن من نداشتم از ماسوره استفاده کردم طبق فیلم عزیزانی که تو فر درست میکنن دمای فر 200 درجه حدود ده الی 15 دقیقه زیر ودور شیرینی طلای بشه کافیه نباید تغییر رنگ بده اگه فرتون زود داغ میشه 180 درجه کافیه قبل از دست به کار شدن قابلمه رو بزارید رو گاز تا گرم بشه و مانند فر عمل کنه(شعله متوسط باشه )عزیزان نه آب میخواد نه شعله پخش کن کف قابلمه یک حلقه یا سه پایه میزاریم تا سینی کمی از کف قابلمه فاصله داشته باشه وته شیرینی نسوزه ودم کنی میزاریم و شعله رو کم میکنیم حدود 15 الی20 زیر شیرینی طلای میشه اگه در قابلمه کیپ باشه دم کنی نمیخواد من نزاشتم من از سینی پیتزا استفاده کردم فرقی نداره هر جنسی که باشه فقط نسوز باشه مهر رو ابتدا به آرد بزنید بعد روی شیرینی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی برنجی بدون فر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سیب زمینی بعنوان یکی از بهترین ارد سوخاری ، مورد مصرف قرار میگیرد زیرا علاوه بر افزایش بی نظیر کیفیت طعم و رنگ و بالا بردن میزان تردی محصول مانع از سیاه شدن ان در دمای بالای روغن به هنگام سرخ کردن میشود . اما بعلت بالا بودن قیمت ان معمولا این ارد را به نسبت های متغیر با ارد سوخاری معمولی مخلوط میکنند . مواد لازم🔻 سیب زمینی آرد سیب زمینی طعم دهنده :به دلخواه(پاپریکا،کچاب،سرکه نمکی) آب :به مقدار لازم سرکه :2 ق غ نمک: 1ق س روغن :برای سرخ کردن طرز تهیه🔻 ابتدا سیب زمینی ها را برش بزنید وبشویید سپس در ظرفی مقداری آب گرم بریزید نمک وسرکه بهش اضاف کنید وسیب زمینی های برش زده را تا 15 دقیقه در آب گرم بزارید (روی حرارت نباشه ) بعد از این مدت توی آب سرد بریزید و آبکشی کنید وبزارید تا کاملا خشک بشه.آرد روی سیب زمینی ها بریزید ومخلوط کنید ودر روغن داغ سرخ کنید واز طعم دهنده دلخواه روی چیپس ها بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیپس خونگی با آرد سیبزمینی 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛