eitaa logo
آشپزی خاص
88.5هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین بادمجون ک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی سوخاری این مدل ماهی خیلی خوشمزه اس و کاملا بوی ضخمش گرفته میشه. من از ماهی قزل استفاده کردم. از هر ماهی ای ک مناسب سرخ کردن باشه میشه استفاده کرد. مواد مورد نیاز👇 ماهی (از هر ماهی ای میتونید استفاده کنید) سیر 2 حبه روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری آرد 1 فنجان زعفران ب مقدار لازم نارنج یا آبلیموی تازه نمک 1 قاشق مرباخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری پر تخم مرغ 1 عدد اول از همه ب ماهی آب نارنج میزنیم بعد زعفران و نمک میزنیم. و در آخر نمک میپاشیم و میریم سراغ کوبیدن سیر. سیر رو نیمکوب میکنیم بعد بهش 2 قاشق روغن زیتون میزنیم و دوباره میکوبیم تا کاملا له بشه و روی قسمت داخلی ماهی رومال میکنیم و ب مدت 1 ساعت استراحت میدیم تا مواد کاملا ب خورد ماهی برن (روی ماهی برش های اریب میزنیم تا در زمان سرخ شدن مغز ماهی هم سرخ بشه). بعد از گذشت 1 ساعت ماهی رو توی آبکش میزاریم تا آب اضافیش خارج بشه. توی ی ظرف با سطح صاف تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا از لختگی در بیاد. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا ک پودرش هم کردیم مخلوط میکنیم. ماهی رو ابتدا توی تخم مرغ آغشته کرده بعد توی آرد میزنیم. همه جای ماهی هم ب تخم مرغ و هم ب آرد آغشته بشه بعد آرد اضافه رو میتکونیم تا در زمان سرخ کردن روغنمون نسوزه . توی تابه روغن ریخته و میزاریم تا خوب داغ بشه. (اگر روغن سرد باشه شکل ماهی ب هم میریزه و امکان متلاشی شدنش زیاده.) بعد دو طرف ماهی رو با حرارت ملایم سرخ میکنیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی سوخاری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستور برای 4تا5 نفر کافیه طعم شپردزپای به مواد گوشتی و ادویه ای که استفاده میکنید ارتباط مستقیم داره. گوشت چرخکرده 400 گرم قارچ ورقه شده 250 گرم پیاز درشت 1 عدد برای تفت گوشت فلفل دلمه 1 عدد مخلوط سبزیجات(ذرت+نخودفرنگی+هویچ)400 گرم آویشن،پودر سیر،نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم پنیر ورقه تست یا پنیر پیتزا به میزان دلخواه سیب زمینی بزرگ 3 عدد خامه 3 قاشق کره 3 قاشق سس کچاپ برای داخل مواد گوشتی 2 تا 3 قاشق من گوشت چرخکرده رو در پیاز نگینی طلایی شده و فلفل دلمه نگینی تفت میدم و بعد کمی زردچوبه به همراه نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری سس ووستشایر(یا در صورت عدم دسترسی یک قاشق غذاخوری سرکه بالزمیک) به همراه دو قاشق سس کچاپ اضافه و در پایان پودر سیر و آویشن و قارچ تفت داده شده اضافه و حرارت رو خاموش میکنم. سبزیجات رو با در باز بپزید تا تغییر رنگ ندن. و بعد به مواد گوشتی اضافه و مخلوط کنید. در ورژن اصلی شپردزپای،پوره سیب زمینی در آخر روی سطح مواد گوشتی به صورت یکنواخت پهن میشه،برای زیبایی بیشتر میتونید پوره رو گوله و در دست فرم بدید یا با قیف روی مواد ماسوره بزنید. تایم پخت 30 دقیقه در فر 180 درجه با حرارت پایین و در پایان چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی پای طلایی بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شپر دزپای ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر 2.5 لیوان پودر ژلاتین 25 گرم (2.5 ق غ) خامه صبحانه 100 گرم (2 تا 3 ق غ) شکر 100 گرم( 6 تا 7 ق غ) وانیل نوک قاشق پودر ژله یک بسته برای پاناکوتا نصف لیوان شیرو پودر ژلاتین رو روی بخار کتری (روی حرارت غیر مستفیم ) قرار دادم تا ذراتش حل بشه . بقیه شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . شیر نجوشه فقط در حد حل شدن شکر . خامه رو هم توی ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مسقیم قرار دادم . ژلاتین حل شده رو داخل شیر ریختم و هم زدم . خامه رو قبل از اینکه بحوشه ، از روی حرارت برداشتم و مواد شیر و ژلاتین رو داخل خامه ریختم و خوب هم زدم و آخر کار وانیل رو ریختم و از حرارت برداشتم . یک بسته پودر ژله (من از انار استفاده کردم) رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم . چون پاناکوتا داخل قالب ریختم چرب کردن نداره اگر خواستید با دو قطره روعن مایع چرب بشه . پاناکوتا رو داخل قالب ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده خیلی هم زیاد نمونه . بعد برش دادم و یکی در میون خارج کردم . داخل جاهای خالی اول خیلی جزیی ژله ریختم . چون پاناکوتا نرم هست و توی قالب راحت وول می خوره یه کم ریختم تا با ژله سفت بشه و بعد مابقی ژله رو ریختم و داخل ژله هم انار دون شده ریختم و داخل یخجال قرار دادم . پاناکوتاهایی رو که خارج کرده بودم رو آب کردم و روی دسر ریختم . بعد گذاشتم یخچال تا خوب بسته بشه بزارید 8 ساعتی بمونه و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که از جاش کاملا آزاد شده روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم اگر دیدین که نه راحت آزاد نیست توی آب ولرم چند ثانیه بزارین و بعد برگردونین . نکته : جای خامه صبحانه ، خامه قنادی هم میشه فقط چون شیرین تره شکر کمتر بریزید . نکته : من پاناکوتای اضافه رو توی ماکروفر چند ثانیه قرار دادم و آب کردم یا روی بخار کتری به محض اینکه اب شد بردارین . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاناکوتا با ژله . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 3 نفر بادمجان 3 عدد(حدودا نیم کیلو) برنج 3 پیمانه گوشت چرخ کرده 150 گرم پیاز 1 عدد سیر 2 حبه گوجه فرنگی 2 عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برنج رو شستم و با کمی نمک خیس کردم . بادمجون ها رو پوست کندم من به حالت شیاردار پوست کندم طرح دار بشه و توی پلو خوشگل تر نشون داده بشه . بعد حلقه ای خرد کردم مقداری نمک پاشیدم و گذاشتم کمی موند . می تونید داخل آب نمک قرار بدین . بعد داخل تابه مقداری روغن ریختم و سرخ کردم . در تابه رو هم می تونید بزارید تا روعن کمتری استفاده کنید . پیاز رو خلالی کردم و با روعن تفت دادم و سیر خرد شده رو اصافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد از اون نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم . گوجه ها رو هم حلقه ای کردم و کمی سرخ کردم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم . کف قابلمه ته دیگه دلخواه تون رو قرار بدین من از سیب زمینی استفاده کردم و مقداری برنج رو ریختم و بعد روش بادمجون و گوجه و بعد مواد گوشتی رو ریختم و بعد دوباره باز برنج و بادمجون و گوجه و مواد گوشتی . لا به لا پلو این مواد رو ریختم و بعد دم کنی قرار دادم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم تا دم بکشه . توجه کنید برنج رو کمی زنده آبکش کنید چون بادمجون و گوجه وقتی لای پلو میرن آب می اندازن و برنجتون شفته و نرم نشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجان پلو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه هویج 1 عدد کلم سفید و بنفش با میزان لازم خیارشور 3 عدد ذرت 4 ق غ نخودفرنگی یک پیمانه زیتون چند عدد سس مایونز 2 ق غ ماست در صورت دلخواه 3 ق غ سس فرانسوی درصورت دلخواه نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم انداره مواد تقریبیه . براساس سلیقه خودتون می تونین کم و زیادش کنین . سینه مرغ رو همراه با یک پیاز و دو حبه سیر و هویج و کمی نمکو زردچوبه گذاشتم بپزه . بعد از پخت و خنک شدن هم می تونین ریش ریش کنین و هم خرد کنین . نخود فرنگی نوبر سبز رو باز کردم و نقداریش رو همون طور که منجمد هست داخل آب ریختم و گذاشتم 15 دقیقه بپزه . خیارشور رو نگینی خرد کردم . هویج رو رنده کردم و کلم ها رو هم خرد کردم . همه موادرو با هم مخلوط کردم . برای سس هم می تونین ماست نریزین من ب ای اینکه از مقدار چربی اش کمتر کنم ماست هم قاطیش کردم . ماست و سس مایونز و سس فرانسوی و کمی اب لیمو و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کردم و داخلش ریختم . بهتره که سالادیک ساعت یخچال باشه و بعد سرو بشه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد مرغ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خیلی ساده است درست کردنش ولی خیلی هم خوشمزه است . یه نکته ای که معمولا توی اکثر سالادها صدق می کنه که توی یخچال چند ساعت بمونه حسابی خوشمزه میشه . نکته بعدی اینه که توی درست کردن سالادها مواد سلیقه ای هستش . انار 1 الی 2 عدد کلم سفید نصف عدد متوسط کلم بنفش نصف عدد کوچک هویج 1 عدد بزرگ گردو خرد شده 4 تا 5 ق غ سس مایونز 3 ق غ ماست چکیده یا ماست میوه ای نصف لیوان . من از دو نوع کلم استفاده کردم می تونین از یه نوع هم استفاده کنین . بعضی ها توی سالاد انار از سینه مرغ پخته شده و بعضی ها از پاستا پخته شده استفاده می کنن. اما من ساده ترین نوعش و پر طرفدارترین نوع رو الان براتون گذاشتم . همون طور که اول هم تاکید کردم دیگه این طور چیزها چشمیه اندازه و مقدار دست خودتون ریختن سس مایونز کم و زیادش به خودتون و سلیقه تون و رژیم تون ربط داره . انارها رو دون کردم . کلم ها رو جداگانه شستم و خرد کردم . من از همون رنده آلمانی برای خرد کردن استفاده کردم . هویج رو هم رنده کردم . همه این مواد رو به اضافه گردو مخلوط و در آخر سس و ماست رو مخلوط کمی آبلیمو هم براساس علاقه می تونین بریزین و یا کمی پودر گلپر و بعد داخل موادم ریختم . اگه خواستین مثل من هم قالبی بشه . من کف قالبم سلفون انداختم مواد رو داخل قالب ریختم و با پشت قاشق کمی فشرده کردم و توی یخچال حداقل دو ساعت بمونه . من تایم بیشتری قرار دادم 7 الی 8 ساعت گذاشتم موند و بعد روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم و به آهستگی سلفون رو برداشتم . برای تزیین هم از کمی پودر گلپر و انار و گردو استفاده کردم . عزیرانی که در مورد ترشی و شیرینی انار می پرسین . دیگه بستگی به ذایقه خودتون داره و اینکه این سالاد هم تلخ نمیشه آب نمی اندازه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛