eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
نان پیده مخصوص افطار با این مقدار مواد 2 عدد پیده آماده میشود. موادلازم شیر ولرم 1 استکان(استکان کمر باریک ترک ، 100 گرم) آب 1/5 استکان (150 گرم) روغن مایع 3 ق غ نمک 1 ق م شکر 1 ق غ خمیر مایه خشک فوری 1 ق غ (و یا نصف پاکت (21 گرم)خمیر مایه خیس) آرد 5لیوان (بعد از لیوان چهارم با کنترل اضافه کنید ) برای روی نان: آرد 1 ق م زرده تخم مرغ 1عدد روغن مایع 1ق غ کنجد ، سیاه دانه آرد سوخاری برای کف پیده طرز تهیه: شیر ولرم، آب ولرم، خمیر مایه خشک فوری ، شکر ، نمک و روغن مایع را داخل کاسه ای بریزید و کمی هم بزنید. (اگر خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکند خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس بقیه مواد را اضافه کنید) سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید ابتدا با لیسک یا همزن دستی هم بزنید وقتی خمیر شروع به شکل گرفتن کرد با دست ورز بدید. آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود (اگر کمی به دست بچسبد اشکال ندارد بافت خمیر نرم میشود). روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت بدید. سپس با کاردک خمیر را داخل ظرف از کنار به سمت داخل تا کنید تا هوای خمیر گرفته شود. روی میز کمی آرد بپاشید و خمیر را روی میز بذارید و به دو چانه تقسیم کنید. برای روی پیده آرد ، زرده تخم مرغ و روغن مایع را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. کف سینی را چرب کنید و 3_2 ق غ آرد سوخاری کف سینی بپاشید (میتوانید آرد سوخاری نپاشید) یکی از خمیرها را داخل سینی بذارید و با دست کمی باز کنید. نصف مخلوط زرده تخم مرغ را روی خمیر بریزید و با دست روی تمام قسمتهای خمیر بمالید سپس با نوک انگشتان به خمیر شکل بدید. روی خمیر کنجد و سیاه دانه بپاشید (میتوانید کنجد و سیاه دانه نریزید) و 30 دقیقه داخل سینی استراحت بدید. سپس در فر 190 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی نان سرخ شود بپزید.(حدود 20 دقیقه ، اگر روی نان خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه آخر شعله بالای فر را روشن کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان پیده مخصوص افطاری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزان از هر میوه ای بجای توت فرنگی واز هرژله ای به ذائقه خودتون میتونید استفاده کنید دوبسته ژله رو با یک ونیم لیوان آبجوش حل کنید وکنار بزارید تا سرد بشه اما نبنده ببخشید‌رو فیلم اشتباهی نوشتم یک ونیم لیوان آب جوش باید باشه نصف ژله آلورا رو با سه چهارم لیوان آب جوش حل کرده قالب مورد نظر را با چند قطره روغن مایع چرب میکنیم وکج میزاریم ژله آلورا که خنک شده میریزیم وبه ارومی میزاریم یخچال تا نیم بند بشه از یخچال بیرون آورده وتوت فرنگیها که شستیم وخشک کردیم روش می چینیم ودوباره چند دقیقه میزاریم یخچال حال ژله خنک شده یک لیوان ونیم بستنی که تو دمای محیط شل شده بهش اضافه وخوب مخلوط میکنیم وبه آرومی میریزیم رو توت فرنگی ها بزارید یخچال به مدت ۶ الی ۸ ساعت تا ببنده من از ژله توت فرنگی وبستنی وانیلی استفاده کرده از هر قالبی میتونید استفاده کنید بهترین قالب رویی وپلاستیکی هستش . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بقچه مرغ و سبزیجات!!😻😻🍗🍗 ‌‌ با هرچی دوست دارین میتونین سرو کنین، سبزیجات، سیب زمینی سرخ شده و یا برنج مخلوط ‌‌ ‌‌ مواد لازم: ٤ عدد ران مرغ بي استخدم و باز شده ‌‌ براي سبزيجات داخل: ٢٥٠ گرم قارچ ٤ عدد فلفل دلمه قرمز متوسط ١ فلفل دلمه سبز ٣ قاشق غذا خوری روغن مايع نمك و فلفل ‌‌ براي بشامل: ١ قاشق غذا خوری پُر كره ٢ قاشق غذا خوری آرد ٢ ليوان شير (٤٠٠ ميلي ليتر) نمك و فلفل ‌‌ برای سس روی بقچه‌ها: 3 قاشق غذا خوری ماست 1 قاشق غذا خوری رب گوجه/فلفل پودر کاری (یا هر ادویههای که دوست دارین) نمک و فلفل سبزيجات رو نازك ببرين و تفت بدين... براي بشامل تو يك قابلمه كوچك كره رو آب كرده آرد رو اضافه كنين و مثل حلوا كمي سرخ كنين طلايي كه داشت مي‌شد شیر رو اضافه کنین (نکته💡: شیر نباید خیلی سرد باشه و حتی اگه گرم هم باشه بهتره چون وقتی به آرد اضافه‌اش میکنین گوله گوله نمیشه و قشنگ و یکدست میشه!!🤓😜)‌‌ ‌‌ سس بشامل رو با سبزیجات مخلوط کنین، ران مرغ و مثل تصویر قشنگ تو یک کاسه کوچک پهن کنین، توش رو با سبزیجاتتون پر کرده و بقچه‌اش کنین😍🤗 بقچه‌ها رو توی سینی یا ظرفی که میخواین توش بذارین چیده و روش مخلوط مواد سس رو بمالین، اگر ظرفتون در نداره درش رو اول با کاغذ روغنی و بعد روش رو با فویل ببندین و در فر که از قبل روی 200-180 درجه گرم کردین بپزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بقچه مرغ و سبزیجات کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار مواد حدودا برای 15 تا 20 نفر کافیه البته بستگی داره که قراره به صورت غذای اصلی سرو بشه یا در مهمانی و کنار غذاهای دیگه ... ابتدا 2 عدد پیاز رو ریز نگینی یا رنده کنید و کمی در روغن تفت بدید تا سبک بشه. سپس نیم کیلو گوشت گردن را اضافه و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کنه و بعد فلفل+زردچوبه اضافه کنید. بهتره برای کشدار شدن و طعم بهتر حلیم بامجان از گوشت گردن گوسفند استفاده بشه. میتونید به دلخواه یکی دو حبه سیر هم برای عطر بهتر گوشت به اون اضافه کنید. آب اضافه کرده و صبر کنید تا گوشت بپزد. در اواخر پخت نمک اضافه کنید اگه نمک رو از ابتدا بریزید گوشت دیر پز میشه. بعد از اینکه گوشت پخت اونو ریش ریش کنید و کنار بذارید. در قابلمه دیگه ای حدود 2 لیوان سرخالی خرده برنج معطر ایرانی که از قبل اونو شستید به همراه مقداری آب گوشت اضافه و صبر کنید تا برنج خوب بپزه و کامل له بشه. به هیچ عنوان در طی مرحله پخت برنج اونو هم نزنید وگرنه ته میگیره و مجبورید مدام قاشق به دست پای گاز بایستید😉😅 . بعد از اینکه برنج خوب پخت و نرم شده حدود 3 کیلو بادمجان که از قبل سرخ کردید رو بهش اضافه و مقداری آب گوشت هم اضافه و صبر کنید تا بادمجان هم خوب بپزه و بعد با گوشت کوب خوب اونو نرم کنید تا یکدست بشه. به جای آب گوشت میتونید از آب معمولی هم استفاده کنید ولی با آب گوشت حلیم بادمجان لذیذ تر میشه حالا گوشت پخته و ریش شده را هم اضافه و دوباره با گوشت کوب بکوبید تا همه مواد داخل حلیم یکدست و کشدار بشه. در انتها کشک اضافه کنید(من حدود 2 لیوان کشک پاستوریزه استفاده کردم ...ولی میزان کشک به سلیقه شما بستگی داره)و صبر کنید تا خوب جا بیفته. در این بین در تابه پیاز داغ بگیرید و کمی فلفل و زردچوبه اضافه کنید تا خوشطعم تر بشه به همراه چند حبه سیر ریز نگینی شده کمی تفت بدید تا عطر سیر خارج بشه و بعد یکی دو قاشق پودر نعناع اضافه و هم بزنید و بلافاصله حرارت رو خاموش کنید چون اگه نعناع زیاد روی حرارت بمونه تلخ میشه. حالا چند قاشق از مخلوط نعناع داغ+سیرداغ+پیازداغ رو به مواد حلیم بادمجان اضافه و هم بزنید و حرارت رو ملایم کنید تا مرحله نهایی جا افتادن انجام و حلیم بادمجان آماده سرو بشه دقت داشته باشید که حلیم بادمجان بعد از سرد شدن سفت تر میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ماست: ۴۰۰ گرم عسل: ۸ قاشق غذاخوری گیلاس: ۱۵۰ گرم پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری آب: ۱/۳ پیمانه پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🌸🌸🌸🌸🍃🍃🍃🍃🌸🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنچ تست و دالگونا کافی، چطوره؟🥪🍓🍫 ⁣ ⁣ برای فرنچ تست، ۲ تا تخم مرغ رو با یک لیوان شیر، ۱ ق چ دارچین، ۱ ق چ عصاره وانیل حسابی هم می‌زنیم و نان تست رو بهش آغشته می‌کنم و تو تابه کره می‌ریزیم تا نان تست برشته بشه و با توت فرنگی و نوتلا سرو می‌کنیم. ⁣⁣ 🧋دالگونا کافی:⁣⁣ مقدار مساوی از قهوه فوری، شکر و آب جوش که من از هر کدوم ۲ ق چ ریختم رو تو ظرفی می‌ریزیم و با همزن دستی یا برقی ۵ دقیقه تا وفتی کامل فوم‌ بگیره هم می‌زنیم. یک لیوان شیر هم گرم می‌کنیم و از فوم روش می‌ریزیم به همین آسونی و خوشمزگی!⁣⁣ ⁣⁣ ❌برای آیس دالگونا از شیر سرد و یخ استفاده کن.⁣⁣ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: کره 288 گرم (مارگارین را جایگزین نکنید) 250 گرم شکر دانه ریز 5 عدد تخم مرغ 1/4 قاشق چایخوری وانیل اسانس آرد 325 گرم 1 و1/4 قاشق چایخوری پودر بیکینگ کمی نمک 2 قاشق چایخوری پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری سس شکلات طرز تهیه: کره و پودر قند را بزنید تا سفید و نرم شود ، اسانس وانیل به آن اضافه کنید و سپس در حالی که مخلوط می شود تخمها را یکی یکی اضافه کنید. مخلوط آرد را وارد کنید (آرد+ بکینگ پودر+ نمک) خوب مخلوط کنید. مواد را به 2 تقسیم کنید ، پودر کاکائو و سس شکلاتی را با مواد خوب مخلوط کنید. درون قالبی را که با روغن جدا کننده یا روغن جامد روغن کاری کرده اید به صورت طرح داخل عکس بریزید.«« برای طرح داخل عکس طبق عملکرد داخل عکس پیش بروید حتی با قالب دایره هم میتوان طرح را زد ولی باید مواد داخل قیف ریخته تا کار منظم و مرتب باشد.»» با دمای فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید و سپس درجه حرارت را به 160 درجه سانتیگراد برای 20-25 دقیقه پایین بیاورید ... درجه حرارت هر فر را تنظیم کنید . بعد از پخته شدن ، بلافاصله آن را از قالب خارج کنید ... بگذارید روی قفسه خنک کننده خنک شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍪 😋 ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️آرد یک و یک سوم پیمانه ▫️پودر کاکائو 4 ق س ▫️کره 100گرم ▫️روغن مایع دو ق س ▫️چیپس شکلاتی یک چهارم پیمانه ▫️شکر یک دوم پیمانه ▫️بکینگ پودر یک دوم ق چ ▫️نمک یک چهارم ق چ ▫️وانیل مایع 5 قطره 🔸فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید کره و روغن و شکر را بزنید تا رنگش روشن شود بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و پس از اینکه کامل مخلوط شد آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو را الک کنید و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر چیپس شکلاتی را اضافه کنید از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید گرد کنید و داخل سینی بچینید سینی را حدود ۱۵ دقیفه داخل فر قرار دهید. پس از اینکه از فر که خارج کردید پس از پنج دقیقه از کاغذ روغنی جدا کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک بلوندی پنیری👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو ده دقیقه بدون فر و همزن داخل تابه این کوکی های تپلی درست کن😍🤤 مواد لازم ماست شیرین : ۳ قاشق غذا خوری بکینگ پودر : ۱ قاشق غذا خوری تخم مرغ : ۲ عدد شکر : ۱ لیوان سر خالی وانیل : نصف قاشق چایخوری روغن مایع : سه چهارم لیوان آرد سفید : ۳ لیوان ✅️نکاتش که باید رعایت بشه 1️⃣ اگه خمیر چسبناک بود حتما خمیر رو یک ساعت داخل فریزر بزارید بعد دستتونو چرب کنید بردارید ارد بهتره زیاد نزنید خمیر سنگین میشه 2️⃣حتما از دمکنی و شعله پخش کن استفاده کنید. 3️⃣داخل تابه حتما با فاصله بچینید تا موقع پخت بهم نچسبن. 4️⃣ ده دقیقه با حرارت تو تابه بمونه آمادست. 5️⃣خنک که شد از تابه جدا کنید. 6️⃣برای داخل فر دمای ۱۷۰ درجه به مدت یک ربع . 7️⃣اگه دوست داشتید با طعم شکلاتی بشه ۱ قاشق پودر کاکائو اضافه کنید. 🍟 🍟 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔸️محمره مواد لازم: 1 لیوان مغز نان باگت 1/2 لیوان گردو 1 قاشق غذاخوری رب چیلی 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1/2لیوان روغن زیتون آب 1/2 لیمو 2 حبه سیر 1 قاشق چایخوری نمک، زیره، نعناع، ​​پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســـــلام 🦋یه صبح دیگه از 🌸فصل زیبای 🦋تابستان آغاز گشت 🌸آرزو می‌کنم 🦋قلبتون پر باشد 🌸از مـهر و محبت 🦋تنتون سلامت 🌸روحتون سرشار از آرامش 🦋و روزی و برکتتون روز افزون 🌸صبح پنج شنبه‌تون دل انگیز و شاد
خوراک مرغ و سبزیجات😋 یک وعده غذایی بسیار خوشمزه که با تمام سبزیجات موجود در خونه میتونید اون رو تهیه کنید، توصیه می کنم حتما امتحانش کنید. . مواد مورد نیاز 500 گرم گوشت مرغ بدون استخوان 1 استکان چای ترکی روغن زیتون نمک، فلفل، زیره سبز، آویشن، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی . 2 تکه کدو تنبل 2 عدد سیب زمینی متوسط 500 گرم قارچ 3-4 عدد فلفل سبز 3 عدد گوجه فرنگی 1 عدد پیاز متوسط 3-4 حبه سیر 1 فنجان آب طرز تهیه ابتدا ادویه جات، روغن، رب گوجه فرنگی و نمک را به گوشت مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد تشکیل دهنده دیگر را برش بزنید. همه آنها را در سینی فر مخلوط کنید. 1 فنجان آب را روی آن بریزید و با کاغذ پخت خیس شده آن را بپوشانید. من روی اون رو هم فویل گذاشتم 1 ساعت و 15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه بگذارید. قبل از اینکه از فر در بیارید، آن را باز کنید و 5-10 دقیقه دیگه اون رو بپزید تا کمی قرمز بشه... . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ و سبزیجات . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(گارنی یاریخ) بادمجان ۱کیلو گوشت چرخ کرده ۳۰۰تا۴۰۰گرم پیاز ۲عدد رب ۲ق غ جعفری خرد شده ۲تا۳ س نمک زردچوبه فلفل.اویشن به میزان لازم بادمجان ها را شسته ووپوستش گرفتم (یک در میان تاراه راه بشه.سلیقه ایی هست .میتونید پوستش هر جوری دوست دارید بگیرید).شکمش چاک دادم .نمک زدم گداشتم‌نیم ساعت موند تا تلخیش گرفته بشه.بعد شسته وخشکش کرده وسرخش کردم .یک عدد پیاز نگینی خرد کرده وتفت دادم وقتی بلوری شد گوشت چرخ کرده را افزوده وسرخش میکنیم نمک زردچوبه فلفل واویشن و۱ق رب نعناخشک ریختم وتفت میدیم که بوی ادویه ها بلند بشه جعفری راهم افزوده.بعد شکم بادمجان ها را با مواد پرکردم .توی ماهیتابه یک پیاز دیگه را نگینی خرد کرده وسرخش کردم رب وادویه ها را زدم ۱لیوان ابجوش ریختم.در واقع سس غداست وقتی جوشید وبادمجان شکم پرها را توی سس گذاشتم‌واجازه دادم که بجوشه وبادمجانها ومواد با سس کمی پخته تر بشن .این غدا هم با برنج وهم با با نون میشه سروش کرد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ⠀ مرغ با وزن حدود 2 کیلوگرم یک قاشق نمک یک قاشق پاپریکا نصف قاشق کاری 500 گرم ماست ⠀ آشپزی ⠀ مرغ را بشویید ، به قطعات برش دهید. نمک و ادویه ها را به ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. می توانید هر نوع ادویه جات را به سلیقه خود اضافه کنید ⠀ مرغ را در ماست بگذارید و بگذارید حدود یک ساعت بمونه. ⠀ مرغ را به ماهیتابه منتقل کنید ، آن را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده 200 درجه در دمای 1 ساعت قرار دهید. پس از آن ، فویل را برداشته و بگذارید 10 دقیقه دیگر آن را بپزد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند مدل فوق العاده برای و غذا ها و دسرهاتون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🦄 برای یونیکورن ،هر بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که خنک شد یک بستنی لیوانی وانیلی و یا نصف لیوان شیر اضافه کنید (اگه می خواید خیلی سفید دربیاد پاناکوتا درست کنید) و برای قسمت چشم و لب از قلمو و رنگ خوراکی مشکی و قرمز استفاده کنید. برای شاخ و گوش ها هم می تونید از خمیر فوندانت و یا برچسب استفاده کنید. ✅اگه خواستید کاملا سفید در بیاد به جای ژله شیر یا بستنی می تونید پاناکوتا وانیلی درست کنید که دستورش رو براتون میذارم : شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل مقداری پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید. .✅دقت کنید این مقدار مواد برای پاناکوتا به ازای دو لیوان شیر هست. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
یه شیرینی راحت و خوشمزه و بدون فر👌 . شیرینی هستش که کاربرد زیادی داره . 🕪🕪 توجه توجه عزیزان توی کلیپ اشتباه تایپ کردم روغن رو 50 گرم آرد نخودچی 150 گرم ، حدودا 1 لیوان پودر قند 80 گرم ، نصف لیوان روغن جامد(نیمه جامد) یا کره 100 گرم (روعن قنادی هم میشه ) هل آسیاب شده 1 ق چ شکلات تخته ای حدودا 100 گرم شکلات تخته ای رو به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم ) آب کردم یه کوچولو آخر کار وقتی روان شود کمتر از یه قاشق هم می تونین روغن مایع بریزین حواستون باشه زیاد نریزین خراب می کنه مزه اش رو و کیفیتش رو . داخل قالب های سیلیکونی کوچیک به اندازه دو سوم قالب رو با قاشق چایخوری از شکلات ریختم و گذاشتم یخچال تا شکلات بسته بشه . حالا رفتم سراغ درست کردن مواد برشتوک . آرد نخودچی رو الک کردم و روی حرارت کم قرار دادم تا کمی رنگ ارد تغییر کنه حدودا یک ربع باز حواستون باشه حرارت زیاد باشه ارد نخودچی بالافاصله می سوزه . مدام هم زدم و بعد روغن جامد (کره ) رو ریختم و هم زدم . پودر قند رو هم الک کردم و اضافه کردم و هل رو هم ریختم و حرارت رو خاموش کردم . قالب ها رو از یخچال بیرون آوردم و از مواد داخل قالب روی شکلات ها ریختم . حتما مواد گرم باشه سرد که باشه به شکلات نمی چسبه . بعد داخل یخچال یکی دو ساعت قرار دادم و بعد از قالب راحت بیرون آوردم . قالب هم نیاز به چرب کردن نداره . اگر در تعداد بالا می خواین درست کنین و قالب هاتون کمه حتما اگه مواد برشتورک سرد شده دوباره روی حرارت قرار بدین گرم بشه و بعد روی شکلات بریزین . در مورد ماندگاری اگه با کره درست کنین تا دو هفته در طرف بسته در جای خنک با کیفیت می مونه ، اگه با روغن جامد درست کنین تا یکی دوماه هم با کیفیت می مونه . حدودا با این مقدار مواد 18 تا برشتوک برای من توی این سایزها شد . یه نکته هم بگم اگه قالب ندارین موردی نداره اول مواد برشتوک رو درست کنین و بریزین کف یه طرف پیرکس و بعد روش شکلات بریزین و بزارین یخچال و بعد از بسته شدن با چاقو برش بدین . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛