مواد لازم🔻
برنج یک پیمانه
آب ۷ پیمانه
شکر ۲پیمانه
خلال بادام ۱/۴پیمانه
کره ۵۰گرم
زعفران به میزان لازم
عرق هل و گلاب به میزان دلخواه
روغن مایع ۳قاشق سوپخوری
*این مقدار مواد شش کاسه متوسط شله زرد میشود*
طرز تهیه🔻
۱_برنج را از شب قبل بدون نمک خیس کنید.
۲_برنج را به همراه آب در قابلمه ریخته صبر کنید تا به جوش آید،سپس حرارت را کم کرده تا با حرارت ملایم شکفته و مغزپخت شود.
*تا قبل از اضافه کردن شکر به هیچ عنوان هم نزنید*
۳_بعد از اینکه برنج کاملا پخت و آبش کشیده شد زعفران دمکرده را اضافه میکنیم.
*برای اینکه زعفران حسابی خوشرنگ شود چند قالب یخ را با زعفران پودر شده بر روی کتری قرار دهید تا دم بکشد*
*توجه کنید که زعفران را قبل از شکر اضافه کنید تا دانه های برنج به خوبی رنگ بگیرد،اگر ابتدا شکر سپس زعفران را اضافه کنید دانه ها سفید باقی میماند*
۴_کره را بیافزایید.
*اضافه کردن کره قبل از شکر باعث میشود شله زرد کمتر ته بگیرد*
۵_شکر را بیافزایید،توجه کنید زمانی که شکر اضافه میکنید،شکر ذوب شده و شله زرد دوباره آب می اندازد.
*حواستان باشد برنج به خوبی پخته شده باشد سپس شکر را بیافزایید در غیر اینصورت برنج خوب نمیپزد*
۶_صبر کنید تا شله زرد غلیظ شود سپس خلال بادام که از دو ساعت قبل در گلاب خیس کرده اید را بیافزایید.
۷_زمانی که پخت شله زرد رو پایان بود عرق هل،گلاب و روغن مایع را اضافه کنید حرارت شله زرد را کاملا کم کرده و زیر قابلمه شعله پخش کن قرار دهید سپس اجازه دهید تا بیست دقیقه با دمکنی بپزد تا حسابی جا بیافتد.
*اضافه کردن روغن مایع در پایان پخت مانع ترک خوردن سطح شله زرد میشود*
*دم کردن شله زرد مانع آب انداختن شله زرد میشود*
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_لحاف_خوشمزه
مواد لازم برای کیک:
لیوان مورد استفاده 200 میلی هستش
تخم مرغ ۴عدد
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
آرد ۳ لیوان
پودرکاکائو ۳ ق غ
وانیل شکری ۱ پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
بکینگ پودر ۱ پاکت (10 گرم و یا 2.5 ق چ)
برای مواد پنیری:
پنیر لبنه ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۳ ق غ
نشاسته ۱ ق غ پر (ذرت)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه:
برای کیک تخم مرغ و شکر را حداقل 5_6 دقیقه با همزن برقی بزنیدبعدروغن مایع و آب ولرم نزدیک به گرم را اضافه کرده با همزن دستی هم بزنید. تمام مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و آرام هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ و یا ظرف مخصوص فر روچرب کرده مایه کیک را داخل آن بریزید. بعدبدون معطلی مواد لبنه ای را نیز حاضر کنید. داخل ظرفی تمام مواد را ریخته یکی دو دقیقه هم زده ،مواد را داخل قیف ریخته همانند ویدئو بصورت مورب بریزید. داخل فر 175 درجه 25 دقیقه بپزید.سپس دمای فر را به 160 درجه کاهش دهید و به این صورت هم 15 دقیقه بپزید.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک شیفون شکلاتی
آرد قنادی ۱ و یک سوم لیوان
شکر دانه ریز ۱لیوان
پودرکاکائو ۳ ق غ
آب جوش نصف لیوان
نشاسته ذرت ۳ ق غ
بکینگ پودر ۱ق غ سرصاف
روغن مایع ۱لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
تمام مواد رو یکساعت زودتر آماده کرده و روی میزمیچینیم،حالا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب هم میزنیم تا حجیم بشه و رنگش روشن ومیذاریم کنار،بعد سریع مواد خشک رو با هم مخلوط و الک میکنیم اینم میذاریم کنار،حالا روغن مایع رو اضافه کرده و هم میزنیم و بعد از اون آبجوش رو کم کم اضافه کرده و تند تند هم میزنیم و در نهایت مواد خشک رو الک کرده و اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم تا یکدست بشه،توی قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵تا ۵۰ دقیقه قرار میدیم تا بپزه،قالب مناسب برای این کیک ۱۸الی ۲۰سانت هستش که اینجوری تا لبه قالب کیک بالا میاد،خودم قالب ۲۲سانت داشتم و توی اون ریختم و حدودا ۷سانت پف کرد،بعدم میذارم روی توری تا خنک بشه و برش بزنم و فیلینگ بذارم و تزیین کنم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_ستاره_شکلاتی
کره 30 گرم(حدود 2 قاشق غذاخوری)
شکر 1/3 پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
سفیده ها را برای رومال کنار بگذارید
شیر ولرم 3/4 پیمانه
خمیرمایه فوری 1 و نیم قاشق چایخوری
آرد حدود 4 پیمانه
میزان آرد کاملا تقریبی بوده ممکن است کمتر یا کمی بیشتر آرد مصرف شود
شکلات صبحانه حدود 1 پیمانه
کره نرم به دمای محیط رسیده+شکر+زرده ها+وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
1 قاشق مرباخوری شکر+خمیر مایه+شیر ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل کردهذو کف کند.
سپس خمیرمایه عمل آمده را هم اضافه و آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر جمع و قابل ورز دادن شود.
آرد را از قبل سه مرتبه الک کنید.
خمیر را روی سطح آردپاشی 10 دقیقه ورز دهید.اگر خمیر زیاد چسبنده بود کم کم آرد اضافه و دوباره ورز دهید ولی حتی الامکان با ورز دادن چسبندگی خمیر را بگیرید تا خمیر کاملا لطیف شود.
خمیر را در کاسه چرب قرار داده و +روی آن با کارد بزنید و روی ظرف را بموشانید و 1 تا 2 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بگیرید.
خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.
قسمت اول را روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به کاغذ روغنی انتقال دهید.
با قالب گرد 25 سانت روی خمیر رد بیندازید و محدوده دایره را با شکلات صبحانه بپوشانید.
قسمت دوم خمیر را باز کرده و روی قسمت اول پهن کرده و دوباره با دهانه قالب روی آن رد بیندازید و محدود را با شکلات صبحانه کاور کنید.
قسمت سوم را به همین ترتیب باز کنید و مراحل را تکرار کنید.
قسمت چهارم را هم باز کرده و روی سه قسمت قبلی پهن کرده با دهانه قالب رد بیندازید.
وسط دایره لیوان قرار داده.
سپس ابتدا دایره را به 4 قسمت تقسیم کرده و بعد هز قسنت را دوباره 4 قسمت کنید تا مجموعا دایره به 16 قسمت تقسیم شود.
و با کارد یا قیجی برش زده.
دو به دو مطابق ویدئو بپیچید و فرم دهید.
با سفیده تخم مرغ رومال کنید.
در فر 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.
حتما کف فر در زمان پخت یک ظرف آب جوش بگذارید.
وقتی خلال دندان تمیز خارج شد نان کاملا پخته.
در صورت نیاز چند لحظه گریل روشن کنید تا روی نان طلایی شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍂🍁شروع هفته تون پر برکت و معطر به صلوات
🍁🍂بر حضرت محمد (ص) و خاندان پاک و مطهرش
🍂🍁اللّهُمَّصَلِّعَلي
🍂🍁مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🍂🍁وَعَجِّلفَرَجَهُــم
🍁
🍁🍂
🍁🍂🍁
🍁🍂🍁🍂🍁
#بادمجان_قالبی
برای ۳ نفر
بادمجان ۴ تا ۵ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
ماکارونی فرمی شکل (هر مدل که دوست دارین ) یک سوم بسته
پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
فلفل دلمه نصف عدد دل به خواهی
نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم
بادمجون ها رو شستم و کلاهک اش رو جدا کردم و بعد به درازا به ۳ تا ۴ قسمت برش و تقسیم کردم . می تونین پوستش رو هم بگیرین هر طور تمایل دارین موقع قالبی شدن پوستش دیده شدنی یه کم قشنگ تر میشه باز سلیقه ای 😉.
حالا یا بادمجون ها رو توی اب نمک بزارین یا کمی روش نمک بپاشین و بزارین جلوی افتاب تا تلخی اش گرفته باشه باز هر طور تمایل دارین 😉 .
باومجون ها رو با حداقل روغن ممکن سرخ کردم . من در تابه رو هم میزارم این طوری روعن کمتری می بره .
ماکارونی رو هم داخل آب جوش همراه با نمک و روغن گداشتم بجوشه و بپزه و بعد از ۱۲ تا ۱۵ دقیقه آبکش کردم .
یه پیاز رو هم خلالی کردم و تفت دادم و گوشت چرخ کرده رو بهش اصافه کردم و تفت و دادم و مقداری هم دل به خواهی فلفل دلمه ای رو خرد کردم و داخلش ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب رو هم اضافه کردم و بعد از کمی تفت از حرارت برداشتم .
مواد گوشتی رو با ماکارونی مخلوط کردم .
داخل قالبم بادمجون ها رو قرار دادم به صورتی که گودی ایجاد بشه ، بهتره قالب میان تهی باشه . بعد کمی پنیر پیتزا ریختم و روی اون مواد ماکارونی و گوشت و بعد کمی پنیر پیتزا .
بادمجون ها رو که ابتدا و انتهاش رو روی هم قرار دادم .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم .
بعد روی قالب یه دیس قرار دادم و برگردوندم .
وسطش هم کمی ماکارونی ریختم .
بدون فر در فر دست ساز روی گاز درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛