#مراحل_تهیه #سس_کچاپ 🥫🥫🥫
برای درست کردن سس کچاپ، ابتدا پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم و خرد میکنیم، بعد تو مخلوط کن میکس کرده
رو غن زیتون رو تو تابه میریزیم پیاز و سیر خرد شده رو کمی تفت و پوره گوجه رو بهش اضافه و به نوبت آب و سرکه و ادویه و نمک اضافه و مخلوط کرده و میزاریم بجوشه و مدام همزده که ته نگیره تا به غلظت دلخواه برسه و خوب غلیظ بشه و بعد خاموش کرده و میزاریم سرد بشه
حالا دوباره سس رو میکس کرده و از صافی رد میکنیم تا سس آماده و یکدست بشه
؛
نکته؛ گوجه ها رو از همون اول به غلظت دلخواه بجوشونید که بعد از رد کردن صافی نیاز به پخت نداشته باشه و اما اگر مجبور شدین میتونید دوباره جوشانده تا غلظت سس روداشته باشین
؛
زدن زردچوبه به دلخواه میتونید نزنین اما بقیه رو حتما باید زد
از فلفل تند هم میتونید استفاده کنید
؛
سس رو در شیشه بریزن و وارونه کرده و بعد چند ساعتی بزارین یخچال که ماندگاری زیاد داره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سس_کچاپ_خانگی 🥫🥫
اینم از دستور سس_کچاپ که امیدوارم براتون مفید مورد استفادتتون قرار بگیره ؛
مواد لازم سس کچاپ
پیاز بزرگ ؛1عدد
گوجه فرنگی؛2 کیلو
سیر؛ 3/4 حبه
سرکه ;1 پیمانه همون یک لیوان دسته دار فرانسوی
شکر ;2 قاشق غذاخوری
آب ؛ 1 لیوان
روغن زیتون
2 تا 3 قاشق غذاخوری
نمک
به میزان لازم
فلفل سیاه +فلفل سیاه و زردچوبه ;از هر کدام 1 ق غ خ(زردچوبه به دلخواه)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماست_قالبی
۱ لیوان ماست (ترجیحا پرچرب) روداخل ظرفی ریخته و ۲ عدد خیار رو با پوست رنده متوسط کرده و به همراه کمی نمک(من پود سیر هم زدم ) و نعناخشک میتونید پودر گلسرخ به ماست اضافه کنید من نزدم چون دوست نداشتیم.
۱ ق غ پودر ژلاتین رو به یک چهارم لیوان آب اضافه و غیرمستقیم بن ماری میکنیم و وقتی هم دمای ماست شد،به ماست و خیارمون اضافه کرده و در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال میزاریم تا ببنده.
حتما حتما حتما باید ژلاتین و ماست همدما باشن وگرنه ژلاتین حالت تیکه تیکه میشه,بعد بریزیید تو قالبی که داریید,تک نفره یا قالب بزرگ من برای تزیین از خیار استفاده کردم .اصلا" مزه ژلاتین رو ماست معلوم نمیشه حتما تو مهمونیاتون درست کنید محشرررره
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#میگو_سوخاری
میزان ادویه ها کاملا به سلیقه شما بستگی داره
من همیشه به جای پودر سیر از سیر ورقه شده استفاده میکنم چون قدرت بیشتری برای گرفتن بوی زُهم ماهی و میگو داره
حتما از سرکه یا آب لیمو ترش برای طعم دار کردن استفاده کنید و البته نباید در حدی باشه که میگو ها ترش مزه بشن...دقت کنید بسته به حجم میگو اضافه کنید ...من برای سی عدد میگوی درشت از دو قاشق غذاخوری پر سرکه سفید استفاده کردم.
یا به جای سرکه از آب لیموترش تازه استفاده کنید چون آبلیموی مونده روی طعم میگو اثر میذاره و طعمشو تغییر میده.
سرکه یا آب لیمو ترش تاثیر زیادی در رفع بوی زُهم میگو داره و گوشت میگو رو ترد میکنه
بهتره نمک رو بعد از پایان زمان استراحت(قبل از اینکه شروع به سرخ کردن کنید) به میگوها اضافه کنید سرخ کردن میگو نیاز به زمان زیاد نداره چون اگه بیش ازحد سرخ کنید سفت و لاستیکی میشه...معمولا در روغن داغ و با حرارت متوسط حدود 5 دقیقه کافیه و میگو خیلی زود میپزه ک سرخ میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#شامی_پوک👩🍳
گوشت گوساله ۳۰۰ گرم
لپه ۱ لیوان و نصف
لوبیا سفید یک چهارم لیوان
نخود یک چهارم لیوان
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد کوچک
نمک و زردچوبه
آب داغ ۲ لیوان
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
3.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول پیتزایی😍😋
این رول پیتزایی که امروز آموزشش رو گذاشتم خیلی خوشمزه است و فوری درست میشه و می تونید به عنوان یک وعده ی غذایی و یا صبحانه میل کنید . اصلا هم نگران نپختن لایه ی های بین نباشید حتما خوب میپزه و چون این ویدیو تند شده به نظر خام می یاد ولی اگر به آخر کار توجه کنید همه ی لایه ها خوب پخته شده ، فقط کافیه کمی زمان بدید تا لایه ای که پهن کردید خودش رو بگیره بعد رول کنید
مواد لازم
_سوسیس یا کالباس یک پیمانه
پنیر پیتزا یک پیمانه
_تخم مرغ ۵ الی ۶ عدد
_شیر نصف استکان
_نمک ، فلفل و آویشن
برای تهیه ی این غذا فقط کافیه تخم مرغ ها رو با کمی نمک و فلفل و شیر رو با هم در یک ظرف کاملا مخلوط کرده و مثل ویدیو با اضافه کردن پنیر و کالباس رول کنید
پ.ن : اگر سوسیس یا کالباس دوست ندارید می تونید از کمی مرغ پخته شده یا قارچ استفاده کنید
پ.ن : اگر دوست داشتید می تونید کمی فلفل دلمه ای یا قارچ و... به موادتون اضافه کنید
پ.ن : می تونید ادویه های دیگه ای هم مثل پاپریکا یا پودر سیر و... اضافه کنید
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍁در این شب
🌟زیبـای پاییزی
🍁ﺁﺭﺯﻭی
🌟ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ
🍁ﺳﻌﺎﺩﺕ ،ﺳﻼمتی و
🌟ﺳﺮﺑﻠﻨﺪیست
🍁شبتون بخیر
🌟خوابتون رویایی
🍁لحظه هاتون پر از آرامش
🌟و به امیـــــد فردایی بهتر
🍁شـب خـوش
◈#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
1.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سـ🍁ـلام
صبح یکشنبه تون
به طراوت "باران"🌾🍂
لحظههاتان شاد و
بارش بوسهای "خدا"
پای تمام آرزوهاتون🌼🍁
❤️
4.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهیه:
بادمجان هارا بصورت عمودی برش دهید و نمک بزنید(همانطوری که تو فیلم نشان داده شده)
گوشت ،نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سوخاری را مخلوط کنید و ورز دهید وتوپهای گوشتی را باهاش درست کنید. ابتدای بادمجونا رو جدا کنید. وتوپ های گوشتی را داخل بادمجان هابگذارید و بصورت یک گل دراورید.
بادمجان های پر شده را داخل ظرف بچینید سیب زمینی ها و فلفلهای خرد شده را بین بادمجونها قراربدید. فلفل های سبز را کنار توپهای گوشتی داخل بادمجون بگزارید. سس گوجه فرنگی را (1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، 2 فنجان آب) آماده کنید و روی بادمجان ها بریزیدو 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت بپزید.
نوش جان❤
.
.
.
.
#بادمجان_شکم_پر
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با یه شام خوشمزه، واقعا از خوردنش سیر نمیشید انقدر طعمش بی نظیره
5 بادمجان
5-6 سیب زمینی
250 گرم گوشت گاو
2 عدد پیاز
5 گوجه فرنگی
4 فلفل چارلستون
1 فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
روغن مایع
1/2 (نصف) لیوان آب
قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
اول از همه ، بادمجان و سیب زمینی هاتون رو پوست بگیرید حلقه حلقه کنید و سرخ کنید
پیاز نگینی و گوشت چرخ کرده سرخ میکنیم
سیب زمینی و بادمجان ها رو میچینیم کف قابلمه و گوشت چرخ شده رو میریزیم روش
با 1 لیوان آب و 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، نمک ، ریحان خشک شده هم میزنیم و میریزیم روی مواد
فلفل دلمه و گرجه فرنگی های خرده شده رو میچینیم روش
و میزاریم در فر با دمای 200 درجه بپزید تا رویه ها سرخ شود.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#همبرگر_خونگی
.
🔷مواد لازم
🔹گوشت چرخ كرده به مقدار لازم
🔹تخم مرغ يك عدد
🔹يدونه پياز
🔹پودر سير يك ق غ
🔹آرد سوخاري به مقدار لازم
🔹نمك و فلفل به مقدار لازم
♨️طرز تهيه :
پياز رو رنده ميكنيم ، بعد گوشت رو روي يه سطح صاف خوب پهن ميكنيم بعد بهش تخم مرغ و نمك و فلفل و پودر سير و پياز رو اضافه ميكنيم و با دست مخلوط ميكنيم،پودر سوخاري رو بهش ميزنيم و با دست قشنگ ورز ميديم بعد به سايزي كه دلمون ميخواد روي كاغذ روغني پهنش ميكنيم(به شكل دايره پهن ميكنيم)بعد روشو دوباره كاغذ روغني ميزاريم،اين كارو تا چندتا تكرار ميكنيم ، يك ساعت ميزاريم فريزر بعد داخل روغن سرخش ميكنيم
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛