eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سیب زمینی رو رنده ریز میکنیم. داخل کاسه ای میریزیم و روش اب سرد میریزیم و میذاریم یک ربع بمونه . بعد داخل ابکش میریزیم و کامل میشوریم تا نشاستش خارج بشه بعد با دست آب شو میگیریم. اینجوری تهدیگمون ترد تر و برشته تر میشه. زعفران و نمک میزنیم و کامل مخلوط میکنیم . داخل قابلمه نچسب روغن میریزیم و میذاریم داغ بشه بعد موادمون رو میریزیم و کامل صاف و فشردش میکنیم. ده دقیقه با حرارت متوسط میذاریم تا خودشو بگیره. بعد برنج آبکش شده رو روش میریزیم و باحرارت کم دم میذاریم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: نیم کیلو گل کلم 3 و یا 4 ساقه شوید 3 و یا 4 ساقه پیازچه 1 حبه سیر 1 لیوان آرد سوخاری 1 عدد تخم مرغ نمک و فلفل سیاه برای غلتاندن کوفته ها: آرد ، تخم مرغ ، پودر سوخاری طرز تهیه: گل کلم را آب پز کرده آبکش کنید. سبزیجات را ریز خرد کنید و داخل ظرفی بریزید. بقیه مواد را هم اضافه کنید. گل کلم را با چنگال له کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و ورز بدید و 20 دقیقه داخل یخچال بذارید. سپس تیکه هایی اندازه گردو بردارید و داخل مواد کمی پنیر پیتزا بذارید و ببندید. ابتدا در آرد بغلتانید سپس در تخم مرغ زده شده بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ با حرارت کم سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول از هرچیز قالب سلیکونی را خیس کرده ودرفریزر گذاشته تا کمی یخ بزند . میتونید چرب هم کنید. چند عدد کیوی را باکمی آب وشکر پخته چند جوش بزند کافیست تا کیویها در درژله خوب بگیرد. یک بسته ژله کیوی را طبق دستور روی پاکت رادرست کرده ونصف آنرادرقالب ریخته وکمی که بسته شد کیویها راگذاشته ومابقی ژله کیوی را اضافه ومیزاریم تا کمی بسته شود درحدی که اگه انگشت زدیم حالت چسبناک داشته باشد وتا بسته شدن ژله پودینگ رادرست میکنیم. 1لیترشیر+یک لیوان شکر (میتونید کم یازیاد کنید)+2قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (۴قاشق بریزید غلظت پودینگ بهتر میشه)+3قاشق غذاخوری آرد همگی را درظرف ریخته وروی حرارت گذاشته ومرتب هم میزنیم تابه غلظت برسد ودرآخر کمی وانیل و25گرم کره(یک قاشق غذاخوری)ریخته وچند جوش که زد از روی حرارت برداشته ومیزاریم از حرارت بیفته و روی لایه ژله که نیم بند شده ریخته وبرای چند ساعت (یکشب بمونه )دریخچال تا خودش را کامل بگیرد. پ.ن.برای اینکه خیالتون راحت باشه واسه بسته شدن پودینگ میتونید یک قاشق غذاخوری پودرژلاتین را با یک استکان سرخالی آب مخلوط وبه روش بن ماری(بخارآب جوش) حل کرده ودرآخر به مواد پودینگ اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم :👇 براي اين كتلت خوشمزه ما نياز داريم به يك ليوان اب - يك ليوان ارد گندم يا ارد كيك پزي - كره يا روغن جامد بيست گرم يعني يك ق غ پر- سيب زميني سه عدد متوسط - تخم مرغ يك عدد - ارد سوخاري سه تا چهار ق غ (كه حتما هم بايد خودتون ارد سوخاري رو درست كنيد نون باگت رو بزاريد خشك شه بعد اسیاب کنید) نمك وفلفل مقداري - زرد چوبه يك ق چ- پياز يك عدد متوسط و اب گرفته دستور تهیه :👇 سيب زميني رو ابپز كنيد و پوست بگيريد و داغ داغ بكوبيد يا رنده كنيد بعد كنار بگذاريد، يك ليوان اب رو به همراه كره در قابلمه اي نچسب ريخته بعد زردچوبه را اضاف كنيد و بعد از اينكه روي اب يكم حباب ايجاد شد ارد رو اضاف كنيد و حرارت رو كم كنيد و سريع با قاشق هم بزنيد حسابي با پشت قاشق ارد رو سه دقیقه زير و رو كنيد تا بوي خامي ارد از بين برن و ارد به شكل يه گلوله يه جا جمع بشه. بعد از سه دقيقه حرارت رو خاموش كنيد اجازه بديد يكم خنك شه بعد سيب زميني هاي كوبيده شده اضافه کنید نمك و پودر سير و فلفل پياز اب گرفته و تخم مرغ را به خمير اضاف كنيد ومخلوط كنيد.بعد كم كم ارد سوخاري رو اضاف كنيد بايد يه خمير لطيف ونچسب بما بده و بعد اجازه بدید خمیر کاملا خنک شه ( نیازی نیست بزارید تو یخچال) یکم فقط یکم دستتون رو چرب کنید بعد از خمير به اندازه ي گردوي بزرگ برداشته و با دست شكل بديد و يه خط با چاقو وسط كتلت رو برش بديد تا موقع سرخ كردن پف نكنه و وسطش خمير نشه موقع شكل دادن در دست تمام ترك ها رو بگيرد صاف و يكدست و در روغن با حرارت متوسط سرخ كنيد يه دونه اول سرخ كنيد اگه وا رفت بازم ارد سوخاري اضاف كنيد. نکته___اگه حرارت زياد باشه كتلت زود ميسوزه و وسطش خام میمونه و مزش هم تلخ ميشه اگه سیب زمینی ها رو حسابی نکوبید و له و یکدست نکنید کتلت وا میره مواد اگه داع باشه کتلت وا میره باید حرارت متوسط رو ب کم باشه و اروم اروم سرخ و مغز پخت شه . با اين مقدار مواد تقريبا هفده تا كتلت به ما میده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نظرتون راجع به آشنایی با غذاهای مختلف برای افطاری چیه؟؟ این غذا کپه است، اگه جنوب رفته باشین یا تو شهرتون فلافلی جنوبی باشه، احتمالا کپه رو دیدین. غذای معروف عربی که برای افطار هم خیلی مناسبه، کپه با وجود اینکه جز غذاهای سرخ کردنی محسوب میشود ولی در هنگام سرخ کردن مقدار خیلی کمی روغن جذب میکند. البته کالریش به خاطر برنج کماکان بالاست! ولی خوب برای روزه دارا وعده خوبی محسوب میشه! درستش کنید و حالشو ببرید😍 . . کبه غذای عربیه کپه/کبه مواد لازم برنج ٢ لیوان سیب زمینی ۱عدد کوچک تخم مرغ ۱عدد گوشت چرخ کرده ۱۵۰گرم گردو ٣قاشق غذا خوری زرشک ٣قاشق غذاخوری پیاز ۱عدد سیر ٢حبه رب گوجه ۱قاشق غذا خوری ادویه کاری ٢قاشق چای خوری نمک و فلفل بمقدارلازم طرز تهیه ۱. پیاز رنده شده رو تفت دادم... سیر رنده شده رو اضافه کردم... به ترتیب گوشت، رب، نمک و فلفل و ادویه کاری، گردو و زرشک رو تفت دادم. ٢. برنج را با نمک بدون روغن کته کردم... یا میتونید ابکش کنید. برنج رو بذارید کمی له بشه... یه کم که از حرارت افتاد یعنی نه سرد باشه نه خیلی گرم.... گوشت کوب برقی زدم. سیب زمینی رو پختم رنده کردم تخم مرغ و ادویه و نمک و فلفل اضافه کردم و بعد ورز دادم. خمیر چسبنده ای به دست اومد. ٣. یک ظرف آب کنار دستم گذاشتم و کف دستمو خیس کردم و به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشتم و کف دست باز کردم و کمی از مواد گوشت را وسطش گذاشتم و بستم. اگه دیدید چسبندست یه کم دستتونو خیس کنید. ۴. روغن رو داغ کردم و کبه هامو سرخ کردم. جای برنج از نیم دانه یا خرده برنج استفاده کردم. تو برنج درحال پختم زردچوبه ریختم. جای برنج از بلغور گندم هم استفاده میکنن. از برنج باقی مونده هم میشه استفاده کرد. یه سریا کبه رو به آرد سوخاری آغشته میکنن... اما بنظرم نیاز نیست چون اصن وا نمیره. اگه ترس از وا رفتن کبه دارید میتونید نیم ساعت قبل سرخ کردن تو فریزر بذارید. کبه رو تو فر هم میتونید درست کنید. اگه از طعم زرشک به تنهایی خوشتون نمیاد میتونید جاش کشمش بریزید یا کلا زرشکو حذف کنید. میتونید سبزیهای معطر هم داخل مواد گوشتیش بریزید. از قارچ هم میتونید استفاده کنید. . نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
45.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه سالاد فصل👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل شله زرد👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی امشب صدای همه ی دردمندان آرزوی همه آرزومندان نیاز همه نیازمندان روی بال فرشته ها به عرش خدا برسہ و در این شب های پر نور همه بہ آرزوهاشون برسن... ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ 🌸 خدایــــ💖ــــــا🙏 صبحدم ☀️ امروز نیز برآمد درود بر جاده‌هاے بے انتهاے جبروتت تو را عاشقانه فریاد مے ‌زنم چون به تڪرار اسمت عادت ڪرده ام به تو ڪه آرامش قلب‌هایے 🌹🍃
ویژه نشاسته گل ۱ پیمانه نبات ۵۰۰ گرم کره ۲۰ گرم گلاب یک دوم پیمانه زعفران ۳ قاشق سوپخوری هل سبز (پودر شده) ۱ قاشق چایخوری خلال بادام ۸۰ گرم خلال پسته به مقدار لازم 1- در ظرفی، نشاسته گل را با هشت پیمانه آب سرد مخلوط کرده و هم بزنید تا نشاسته کاملاً در آب حل شود، سپس آن را از صافی رد کنید؛ 2- نشاسته حل شده را در قابلمه ای روی حرارت متوسط قرار داده و مرتباً هم بزنید تا جوش آید و به غلظت مناسب برسد؛ 3- نبات را به همراه یک پیمانه آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نبات کاملاً در آب حل شود؛ 4- نبات حل شده و کره را به قابلمه حاوی نشاسته اضافه کنید؛ 5- گلاب، زعفران و پودر هل سبز را به قابلمه بیفزایید؛ 6- خلال بادام خیس و آبکش شده را به قابلمه افزوده و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد، سپس آن را از روی حرارت بردارید. ماقوت را در ظرف موردنظر ریخته و آن را با خلال پسته، تزیین و سرو کنید 😋نوش جون😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👆👆👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم نشاسته گل یک لیوان(دون دون وسفیدرنگه)فروشگاهها ولوزام قنادیا دارن آب شش لیوان شکر دولیوان روغن مایع یک چهارم لیوان گلاب مرغوب دوسوم لیوان زعفران دم کرده(توریختن زعفران دست ودلباز باشید)☺ جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری گلوکز یک قاشق(اختیاریه) خلال بادام نصف لیوان(اختیاریه) نشاسته رو با یک لیوان اب مخلوط کنید واز صافی رد کنید بقیه آب +شکر+گلاب رو اضافه کرده وهم بزنید وبزارید رو شعله گاز با حرارت خیلی کم مدام با قاشق چوبی هم بزنید بعد از یک ساعت که گذشت زعفران و جوهر لیمو رو اضافه کنید ومدام هم بزنید تا کم کم غلیظ بشه وقتی غلیظ شد روغن مایع اضافه کنید ودوباره هم بزنید تا مواد وروغن مایع به خورد هم برن گلوکز اضافه بعد از دو ساعت دم کنی بزارید شعله باید خیلی کم باشه هر پنج دقیقه هم بزنید تا ته نگیره در این فاصله مقداری خلال بادام رو بو بدید وبهش اضافه کنید وچند دقیقه ای که با خلال بادام بهم زدید گاز رو خاموش کنید . فوری بریزد تو قالب با قاشق چرب روشو صاف کنید وبزارید جای خنک به مدت ۸الی ۱۰ ساعت(بیرون از یخچال باشه)سپس‌به سلیقه خود برش بزنید وتزیین کنید اگه مسقطی تکه تکه از قاشق چوبی بیفته زمان پختش کافیه پخت مسقطی بین۲/۵ تا ۳ساعت باید طول بکشه تا نشاسته کاملا بپزه و شفاف بشه وبوی خامی نده میتونید به جای جوهر لیمو از دو قاشق آب لیمو استفاده کنید ولی اون کیفیت رو نداره ولی در ریختنش احتیاط کنید وگرنه مسقطی ترش مزه میشه گلوکز برای شفافیت مسقطی زده میشه ندارید نریزید خلال بادام رو حرارت کم پنج دقیقه تفت دهید(بدون روغ)میتونید تو فر هم بزارید مواظب باشید تغییر رنگ نده مسقطی در ظرف در بسته ده روز در جای خنک یا در یخچال قابل نگهداریه نیازی نیست قالب چرب بشه به راحتی جدا میشه از هر قالبی میتونید استفاده کنید هرچه روند پخت طولانی تر باشه مسقطی خوشمزه تره بجای روغن مایع از کره استفاده نکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی عاالی و نرم و خوشمزه . اگر ترازو دارین لطفا با گرم اندازه گیری کنید.😊🙏 روغن نیمه جامد (جامد ) یا روغن صاف ۱۵۰ گرم (تقریبی ۲/۳ لیوان)(در مورد کره و مارگارین اطلاع ندارم ) آرد سفید ۱۷۰ گرم (یه لیوان آرد ۱۵۰گرمه ، یه خرده بیشتر از یه لیوان) پودر قند ۱۲۰ گرم (تقریبا ۳/۴ لیوان ) وانیل نوک قاشق من در دو رنگ زعفرانی و یکی صورتی که رنگ خوراکی زدم درست کردم . همین مواد بالا رو یه بار زعفرانی درست کردم ، یه بار با رنگ خوراکی . من خودم در شیرینی بهشتی از ترکیب روغن جامد و روغن حیوانی استفاده می کنم . بی نهایت شیرینی رو خوشمزه می کنه . روغن رو روی حرارت قرار دادم و آب کردم ، بعد گذاشتم توی محیط خنک بشه . روغن و پودر قند الک شده رو با همزن برقی ۵ دقیقه خوب زدم تا حسابی کشدار و رنگش تغییر کنه . وانیل هم اضافه کردم . آرد رو الک کردم . آرد رو داخل موادم ریختم و با قاشق یا لیسک هم زدم . اگه زعفران می خواین بریزین قبل از اینکه آرد بریزین زعفران رو اضافه کنین ، و همچنین رنگ خوراکی هم این زمان اضافه بشه . اگر بخواین کاکائویی درست کنین ، از میزان آرد کم کنین و جاش پودر کاکائو بریزین . بعد مواد رو داخل قیف ریختم ، عزیزان ببینین روغن مایع رو نریزین بعد ببینین شل شد و بعد از پخت شیرینی هاتون وابرن ، توجه کنین اگه موادتون از قیف رد نشد روغن مایع کمی اضافه کنین . خیلی مهمه ها . من برای اونی که رنگ خوراکی ریختم اصلا از روغن مایع استفاده نکردم . اما برای زعفرانی از قیف رد نمی شد اصلا یه قاشق روغن مایع ریختم . داخل قیف با ماسوره شماره ۱۳۲ (هر نوع ماسوره شکوفه ای که دارین میشه ) ریختم و شکوفه زدم . روش هم تخم خرفه ریختم . فر رو از یه ربع قبل با دمای ۱۷۰ درجه روشن کردم و سینی فر رو در طبقه بالا به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم .به هیچ وجه هم شعله بالا رو روشن نکنین . بسیار مهم شیرینی ها بعد از پخت یه ساعت بمونه خنک بشه و بعد از سینی برشون دارین . با مواد بالا زعفرانی درست کردم نزدیک ۶۵ عدد و همون میزان مواد بالا رنگ خوراکی زدم نزدیک ۷۰ عدد شد . سایزها تقریبا کوچیکه ماندگاری این شیرینی بسیار بالاست و در محیط خنک در ظرف درب بسته تا چند ماه با کیفیت می مونه . بدون فر هم توی فر دست ساز روی گاز میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک خیس ترکیه ایی با بافتی نرم ولطیف وفوق العاده خوشمزززززه عزیزان این کیک هم میتونید تو قالب بیست در سی درست کنید هم تو قالب کاپ کیک هم با فر وهم بدون فرررر با فر دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت سی وپنج الی ۴۰ دقیقه بدون فر هم قابلمه رو به مدت ده الی ۱۵ دقیقه بزارید رو گاز با شعله متوسط بدون آب تا داغ بشه ومثل فر عمل کنه یک سه پایه بزارید داخل قابلمه سه پایه هم ندارید یک رینگ بزارید ویک سینی به اندازه داخل قابلمه بزارید رو رینگ مواد لازم این مقدار مواد مقدار کاپ کیکه تو فیلمه اندازه لیوان دسته دار فرانسه آرد دو لیوان سر صاف تخم مرغ سه عدد روغن مایع یک لیوان سر خالی شکر یک لیوان ونیم شیر یک لیوان ونیم پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری وانیل مایع چند قطره شیر و شکر ونصف روغن مایع و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کرده دو الی سه دقیقه با همزن میزنیم سپس یک لیوان از این سس رو کنار میزاریم. تخم مرغ ووانیل رو حدود ۷ الی ۸ دقیقه با همزن میزنیم سپس سس میریزیم حدود یک الی دو دقیقه میزنیم مابقی روغن مایع میریزیم در حد مخلوط کردن میزنیم آرد وبیکینگ پودر که مخلوط والک کردیم در سه مرحله اضافه کرده مرحله آخر چند ثانیه با سرعت کند همزن میزنیم زیادی نزنید که پف کیک بخوابه دو سوم قالبها رو پر کرده ومیزاریم رو توری ویا سینی که داخل قابلمه گذاشتیم در قابلمه رو میزاریم به مدت سی الی ۳۵ دقیقه اگه در قابلمه تون کیپ نیست دم کنی بزارید روش. بعد از این مدت با خلال دندون تست کنید اگه بهش نچسپید کیک پخته گاز رو خاموش کنید .با سیخ چوبی چند سوراخ رو کیک ایجاد کرده توجه کنید تا ته کیک سوارخ نشه یک لیوان سس که کنار گذاشته بودیم میزاریم رو حرارت کم تا یکی دو جوش بزنه وبوی خامی روغن از بین بره خنک که شد بریزید رو کیک سس که جذب کیک شد وسرد شد با یک لیوان شیر نووووش جان کنید طعم این کیک عااالیه حتما امتحان کنید.کیک و سس هر دو ولرم رو به سردی باشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترش و ترد و خوشمزه اگه امتحان نکردی سریع دست بکار شو مواد لازم: قارچ یک بسته کوچک فلفل دلمه رنگی دو عدد هویج بزرگ یک عدد فلفل سبز قلمی یک مشت کنسرو ذرت ۱عدد زیتون بی هسته ۲۵۰ گرم سرکه سفید ۱تا ۱.۵ لیوان روغن زیتون ۱فنجان زردچوبه ۱ق غ سیاه دانه ۱ق غ نمک ۱ق غ شکر ۱ق غ طرز تهیه: ابتدا سبزیجات را شسته و خشک می کنیم ،قارچ ها بلانچ کرده (قارچ را در آب در حال جوش ریخته و بعد از سه دقیقه اگه قارچ کوچک هست اگر بزرگ هست بعد ۴-۵ دقیقه در می اوریم و بلافاصله در آب و یخ می زیریم و بعد از دو سه دقیقه آبکش می کنیم ) اگر قارچ ها درشت بود دمش را جدا کرده و اسلایس می کنیم حالا سبزیجات را خرد کرده با ذرت آبکش شده و قارچ ها و فلفل سبز قلمی و اسلایس های زیتون و زردچوبه و‌سیاه دانه و‌نمک و شکر و سرکه سفید و روغن زیتون خوب مخلوط می کنیم اگر ترشی کمتری دوست داشتید می توانید ۱/۳ سرکه را کم کنید آب جوشیده سرد بزنید. شیشه های مناسب و تمیز و‌ خشک را انتخاب کرده ترشی را در شیشه ریخته و درش را محکم ببندید و بعد از چند روز می تونید میل کنید ولی ما از همون روز اول می خوریم چون ترد تر و خوشمزه تره🥰 راستی در یخچال نگه دارید کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛