12.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# دونات
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#لگیمات
آرد ۲پیمانه
شکر ۱قاشق غذا خوری
خمیر مایه ۱قاشق غذاخوری
شیر خشک (منظور شیر خشک مخصوص قنادی است نه شیر خشک بچه)۲قاشق غذاخوری
آب ۱و۱/۴پیمانه
نمک نوک قاشق چایخوری
تمام مواد خشک رو با هم مخلوط کرده وآب رو اضافه کنید تا خمیر شه(خمیر نباید سفت باشه یه حالت شل وکشدار باید داشته باشه)روی ظرف رو پوشانده واونو یک جای گرم به مدت ۴۰ دقیقه بزارید تا عمل بیاد وحجمش دوبرابر شه و پف کنه .یک قابلمه متوسط را روی حرارت بزارید وداخلش روغن به مقدار زیاد بریزید تا داغ شود .مایه عمل آمده را داخل قیف بدون ماسوره ریخته وسرقیف رو با قیچی ببرید اندازه ش طوری باشه که مواد قد یه گردو ازش خارج بشه .قیف رو روی قابلمه با دست گرفته وفشار داده تا مواد به اندازه یه گردو خارج شود وبا قیچی چرب شده اونو برش بدید تا داخل روغن بیافته وبا قاشق زیرو روشون کنید تا پف کنند توجه داشته باشید که حرارت متعادل باشه نه زیاد نه کم !در غیر این صورت پوک وکریسپی نمیشه.بعد از سرخ شدن آنها رو بلافاصله داخل شربت ریخته و یک دقیقه زمان دهید تا شیره به خود جذب کنند وداخل صافی ریخته تا شیره اضافه خارج بشه وروش رو با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید وسفره های افطاریتون رو باهاش مزیین کنید ونوش جان والتماس دعا😘
طرز تهیه شربت بار
شکر ۲لیوان
آب ۱لیوان
گلاب ۱ق غ
آبلیمو ۱ق غ
شکر رو با آب مخلوط کرده وروی حرارت بزارید تا بجوش بیاد شکر حل بشه حرارت رو کم کنید وبزارید یک ربع تا بیست دقیقه بجوشه وکمی قوام بیاد در این فاصله اگر ذرات شکر کناره های قابلمه جمع شد اونو با فرچه خیس تمیز کرده وداخل قابلمه برنگردانید چون باعث شکرک زدن میشه. در آخر گلاب وآبلیمو رو اضافه واز روی حرارت بردارید.
نکته:شیره حتما باید خنک باشه و لگیماتها داغ وگرنه خمیر میشن .
این مقدار مواد ۵۰ عدد لگیمات بهتون میده
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پیروک_توت_فرنگی
کره.....150 گرم
پودر قند.....90 گرم
آرد......250 گرم
بکین پودر......1قاشق چای خوری
تخم مرغ.....2عدد
مارمالاد دلخواه......حدودا یک پیمانه
زرده تخم مرغ......1عدد
طرز تهیه:
ابتدا کره با پودر قند را حدودا 3 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست بشه.تخم مرغ ها رو دونه دونه با فاصله شکسته.و هر تخم مرغ را حدودا 1 دقیقه با همزن می زنیم.وانیل و آرد و بکین پودر را مخلوط کرده.به مواد اضافه می کنیم.خمیر نرم و لطیفی بدست می آید.دو سوم خمیر را داخل قالب و دیواره ها پهن می کنیم.اندازه قالب من 30 سانت بود.حتما با چنگال سوراخ کنید تا مانع پف کردن خمیر بشید.داخل فر از قبل گرم شده به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار می دهیم.بعد از پخت از فر خارج می کنیم و مارمالاد دلخواه روش بریزد.با خمیر اضافه رو یا قالب بزنید یا برش بدید و روی مارمالاد بزارید.روشم زرده تخم مرغ بدید.مجدد داخل فر بزارید تا روشم طلایی بشه
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کرپ
مواد لازم :
2 عدد تخم مرغ
دو سوم فنجان شیر
3 قاشق سوپ خوری روغن
نصف فنجان آرد
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
طرز تهیه :
در یک کاسه متوسط ، تخم مرغ ، شیر و یک قاشق سوپ خوری روغن را با هم مخلوط کنید . آرد و نمک را بتدریج به آن افزوده و هم بزنید تا صاف و یکدست شود . روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید . باقیمانده روغن را در یک ماهیتانه گود بریزید . دو قاشق از خمیر را در ماهیتابه بریزید تا به آهستگی لایه نازکی را در کف ماهیتابه تشکیل دهد . یک بار آن را برگردانید تا دو طرف آن به رنگ طلایی در آید . اینکار را تکرار کنید تا همه خمیر استفاده شود . درصورت نیاز دوباره روغن در ماهیتابه بریزید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_رولت_گوشت
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده
گردو خرد شده
سبزی پلویی
زرشک
زعفران اب شده
رب گوجه فرنگی.
پیازنمک و فلفل و زردچوبه
✍طرزتهیه:
ابتدا پیاز را در گوشت رنده کرده ونمک,فلفل,زردچوبه را به گوشت اضافه میکنیم و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم.
مواد لای گوشت ;ابتدا پیاز داغ کرده سپس سبزی را در پیازها سرخ کرده تا رنگ سبزی تیره شود سپس گردو خرد شده (گردوها را طوری خرد کنید که زیر دندان حس شود)بعد زرشک را اضافه کرده کمی تفت می دهیم سپس گوشت را روی یک مشما فریزر پهن کرده تا لایه نازکی درست شود سپس مواد را روی گوشت ریخته و به صورت رول میپیچیم سپس وقتی روغن داغ شد گوشت را در روغن گذاشته و چهار طرفش را سرخ میکنیم در اخر هم سس را روی تمام گوشت ریخته و میگذاریم کمی با سس پخته شود.
✍تهیه سس:
ابتدا کمی روغن میریزیم سپس رب را در روغن سرخ کرده سپس زعفران اب شده را اضافه میکنیم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#بادمجان_شکم_ پر
●مواد لازم :
▪ بادمجان : ۶ عدد متوسط
▪ گردو: ۱۰۰ گرم
▪ روغن مایع : یک دوم فنجان
▪ رب انار: یک قاشق مرباخوری
▪ رب گوجه : یک قاشق مرباخوری
▪ دارچین : یک قاشق چایخوری
▪ زردچوبه : به مقدار لازم
▪ سبزی معطر (ریحان خشک ): یک قاشق چایخوری
بادمجان شکم پر طرز تهیه:
ابتدا گردو را آسیاب کرده و به آن رب انار،رب گوجه ، دارچین ، زردچوبه ، ریحان خشک رااضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم ، تا مواد داخل بادمجان آماده شود. سپس بادمجان ها را پوست کنده و وسط آنها را به صورت عمودی برش می دهیم ، به طوری که از وسط نصف نشود. درمرحله بعد مواد آماده شده را در داخل بادمجان ها قرار می دهیم ، در این هنگام روغن رادر ماهی تابه قرار داده و بادمجان ها را داخل آن قرار می دهیم و با حرارت کم درب ماهی تابه رامی گذاریم تا بادمجان ها هم پخته و هم سرخ شوند.
سپس می توانید این غذا را سرو نمایید.
امیدواریم با تهیه این بادمجان شکم پر خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
نـوش جان
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱