#عدس_پلو_با_کوفته_قلقلی
برنج: 2پیمانه
عدس: نصف پیمانه
گوشت چرخکرده: 200گرم
پیاز متوسط: 1عدد
نمک و زردچوبه و رب: به میزان لازم
عدس و دو ساعت خیس میکنیم هنگامی که برنج را داخل قابلمه برا آبکشی ریختیم عدس را نیز میریزیم تا همراه برنج پخته شود بعد هردو را آبکشی میکنیم و بعد میگزاریم دم بکشد.
مقداری از برنج و میتونیم ساده بدون عدس بزاریم دم بکشه تا اخر برای برنج زعفرانی استفاده کنیم.
پیاز ورنده میکنیم وگوشت چرخکرده و نمک و کمی فلفل سیاه و زردچوبه میزنیم و کوفته قلقلی درست میکینیم و تفت میدیم .
بعد موقع سرو با برنج زعفرانی و کوفته قلقلی وکشمش و زرشک سرخ شده در کره و حتی کمی پیاز سرخ شده تزیین کنید ونوش جون .
نکته: میتونید کشمش هارو با کمی کره داخل نایلون فریزر بریزد وروی برنح بزارید تا دم بکشه و پخته بشه
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#همبرگر_خونگی
مواد لازم :👇
فلفل سیاه یک چهارم ق م
جوز هندی یک هشتم ق م
پودر سیر یک هشتم ق م
تخم گشنیز تفت داده شده و آسیاب شده یک چهارم ق م
میخک ۱ پر
زنجبیل یک چهارم ق م
ادویه کاری یک چهارم ق م
نمك يك ق چ
آویشن نصف ق م
سيصدگرممغزران گوساله
دويست گرم قلوگاه
پياز دوعددمتوسط
دوقاشق سس خردل
دستور تهیه :👇
پياز ميكيس كردم گوشت چرخ كرده اضافه كردم ادويه ها اضافه كردم ودرا خَر سس خردل خوب ورز بديد يكساعت تو يخچال استراحت بديد سپس كاغد روغن پهن كنيد براي هر همبري صدپنجاه گرم گوشت در نظر بگيريد فرم بديد سپس گريل كنيد اگر گريل نداشتيد تو تأبه بدون روغن سرخ كنيد اما تأبه داغ رو گريل ساندويچ ساز هم ميشه ودراخر پنير گودا بگذاريد اگر دوست داشتيد كمي طعم دود بگير كمی اسانس دود بزنيد
اينم دستور سسي كه به نان همبرگر زدم :
سس مايونز دوقاشق غذاخوري
سس قرمز يك قاشق غذاخوري
سس خردل يك قاشق غذاخوري
پياز كوچك رنده درشت
خيارشوريك عدد رنده درشت
نمك فلفل سياه وقرمز به دلخواه
پودر سير يك قاشق مرباخوري
اب ليمو يك قاشق غذاخوري
همه مواد باهم مخلوط كردم
به همین راحتی اماده شد
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#همبرگر_خونگی
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
پیراشکی سیب زمینی و گوشت با پنیر چدار😋😍
مواد لازم :
گوشت چرخ شده 450 گرم
فلفل قرمز 1 دوم ق چ
زیره سبز 1 ق چ
پودر سیر 1 ق چ
پودر پیاز 1 ق چ
فلفل سیاه 1 ق چ
نمک 1 ق چ
سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه
سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط
آرد سفید 2 ق غ
نمک 1 دوم ق غ
پنیر چدار
طرز تهیه :
گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم
سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم .😜😋
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#حلواي_زعفروني_فرشته
مواد لازم: آرد دو ليوان،شكر دو ليوان،آب دو ليوان،كره پنجاه گرم،روغن نصف ليوان،گلاب دو استكان،زعفران مقدارى( هرچى بيشتر بهتر)،هل يك و نصفى ق چ.
آرد رو توى يه قابلمه ميريزيم با شعله ملايم تفت ميديم توى اين فاصله شكر آب و هل رو مخلوط ميكنيم و روى حرارت قرار ميديم تا اينكه جوش بياد وقتى جوش اومد حرارت رو خاموش ميكنيم و گلاب و زعفران رو اضافه ميكنيم و سر قابلمه ميذاريم تا زعفرون خوب رنگ بياره .
وقتى كه آرد خوب تفت خورد و ديگه بوى خامى نداد البته فقط كافيه كه آرد فقط يكم تغيير رنگ بده زياد نبايد رنگش تغيير كنه.
حالا آرد رو الك ميكنيم و تا آرد يكدست بشه و ديگه گلوله نباشه و دوباره به قابلمه برميگردونيم و حالا كره و روغن رو اضافه ميكنيم بعداز باز شدن كره و مخلوط شدن روغن با آرد شربت رو طى چند مرحله به آرد اضافه ميكنيم وخوب مخلوط ميكنيم زمانى كه ديگه از ديواره ظرف جدا شد حلوا آمادس و داخل ظرف بريزين و تزئين كنيد و نوش جان كنيد.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# دونات
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#لگیمات
آرد ۲پیمانه
شکر ۱قاشق غذا خوری
خمیر مایه ۱قاشق غذاخوری
شیر خشک (منظور شیر خشک مخصوص قنادی است نه شیر خشک بچه)۲قاشق غذاخوری
آب ۱و۱/۴پیمانه
نمک نوک قاشق چایخوری
تمام مواد خشک رو با هم مخلوط کرده وآب رو اضافه کنید تا خمیر شه(خمیر نباید سفت باشه یه حالت شل وکشدار باید داشته باشه)روی ظرف رو پوشانده واونو یک جای گرم به مدت ۴۰ دقیقه بزارید تا عمل بیاد وحجمش دوبرابر شه و پف کنه .یک قابلمه متوسط را روی حرارت بزارید وداخلش روغن به مقدار زیاد بریزید تا داغ شود .مایه عمل آمده را داخل قیف بدون ماسوره ریخته وسرقیف رو با قیچی ببرید اندازه ش طوری باشه که مواد قد یه گردو ازش خارج بشه .قیف رو روی قابلمه با دست گرفته وفشار داده تا مواد به اندازه یه گردو خارج شود وبا قیچی چرب شده اونو برش بدید تا داخل روغن بیافته وبا قاشق زیرو روشون کنید تا پف کنند توجه داشته باشید که حرارت متعادل باشه نه زیاد نه کم !در غیر این صورت پوک وکریسپی نمیشه.بعد از سرخ شدن آنها رو بلافاصله داخل شربت ریخته و یک دقیقه زمان دهید تا شیره به خود جذب کنند وداخل صافی ریخته تا شیره اضافه خارج بشه وروش رو با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید وسفره های افطاریتون رو باهاش مزیین کنید ونوش جان والتماس دعا😘
طرز تهیه شربت بار
شکر ۲لیوان
آب ۱لیوان
گلاب ۱ق غ
آبلیمو ۱ق غ
شکر رو با آب مخلوط کرده وروی حرارت بزارید تا بجوش بیاد شکر حل بشه حرارت رو کم کنید وبزارید یک ربع تا بیست دقیقه بجوشه وکمی قوام بیاد در این فاصله اگر ذرات شکر کناره های قابلمه جمع شد اونو با فرچه خیس تمیز کرده وداخل قابلمه برنگردانید چون باعث شکرک زدن میشه. در آخر گلاب وآبلیمو رو اضافه واز روی حرارت بردارید.
نکته:شیره حتما باید خنک باشه و لگیماتها داغ وگرنه خمیر میشن .
این مقدار مواد ۵۰ عدد لگیمات بهتون میده
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پیروک_توت_فرنگی
کره.....150 گرم
پودر قند.....90 گرم
آرد......250 گرم
بکین پودر......1قاشق چای خوری
تخم مرغ.....2عدد
مارمالاد دلخواه......حدودا یک پیمانه
زرده تخم مرغ......1عدد
طرز تهیه:
ابتدا کره با پودر قند را حدودا 3 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست بشه.تخم مرغ ها رو دونه دونه با فاصله شکسته.و هر تخم مرغ را حدودا 1 دقیقه با همزن می زنیم.وانیل و آرد و بکین پودر را مخلوط کرده.به مواد اضافه می کنیم.خمیر نرم و لطیفی بدست می آید.دو سوم خمیر را داخل قالب و دیواره ها پهن می کنیم.اندازه قالب من 30 سانت بود.حتما با چنگال سوراخ کنید تا مانع پف کردن خمیر بشید.داخل فر از قبل گرم شده به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار می دهیم.بعد از پخت از فر خارج می کنیم و مارمالاد دلخواه روش بریزد.با خمیر اضافه رو یا قالب بزنید یا برش بدید و روی مارمالاد بزارید.روشم زرده تخم مرغ بدید.مجدد داخل فر بزارید تا روشم طلایی بشه
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کرپ
مواد لازم :
2 عدد تخم مرغ
دو سوم فنجان شیر
3 قاشق سوپ خوری روغن
نصف فنجان آرد
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
طرز تهیه :
در یک کاسه متوسط ، تخم مرغ ، شیر و یک قاشق سوپ خوری روغن را با هم مخلوط کنید . آرد و نمک را بتدریج به آن افزوده و هم بزنید تا صاف و یکدست شود . روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید . باقیمانده روغن را در یک ماهیتانه گود بریزید . دو قاشق از خمیر را در ماهیتابه بریزید تا به آهستگی لایه نازکی را در کف ماهیتابه تشکیل دهد . یک بار آن را برگردانید تا دو طرف آن به رنگ طلایی در آید . اینکار را تکرار کنید تا همه خمیر استفاده شود . درصورت نیاز دوباره روغن در ماهیتابه بریزید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_رولت_گوشت
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده
گردو خرد شده
سبزی پلویی
زرشک
زعفران اب شده
رب گوجه فرنگی.
پیازنمک و فلفل و زردچوبه
✍طرزتهیه:
ابتدا پیاز را در گوشت رنده کرده ونمک,فلفل,زردچوبه را به گوشت اضافه میکنیم و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم.
مواد لای گوشت ;ابتدا پیاز داغ کرده سپس سبزی را در پیازها سرخ کرده تا رنگ سبزی تیره شود سپس گردو خرد شده (گردوها را طوری خرد کنید که زیر دندان حس شود)بعد زرشک را اضافه کرده کمی تفت می دهیم سپس گوشت را روی یک مشما فریزر پهن کرده تا لایه نازکی درست شود سپس مواد را روی گوشت ریخته و به صورت رول میپیچیم سپس وقتی روغن داغ شد گوشت را در روغن گذاشته و چهار طرفش را سرخ میکنیم در اخر هم سس را روی تمام گوشت ریخته و میگذاریم کمی با سس پخته شود.
✍تهیه سس:
ابتدا کمی روغن میریزیم سپس رب را در روغن سرخ کرده سپس زعفران اب شده را اضافه میکنیم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#بادمجان_شکم_ پر
●مواد لازم :
▪ بادمجان : ۶ عدد متوسط
▪ گردو: ۱۰۰ گرم
▪ روغن مایع : یک دوم فنجان
▪ رب انار: یک قاشق مرباخوری
▪ رب گوجه : یک قاشق مرباخوری
▪ دارچین : یک قاشق چایخوری
▪ زردچوبه : به مقدار لازم
▪ سبزی معطر (ریحان خشک ): یک قاشق چایخوری
بادمجان شکم پر طرز تهیه:
ابتدا گردو را آسیاب کرده و به آن رب انار،رب گوجه ، دارچین ، زردچوبه ، ریحان خشک رااضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم ، تا مواد داخل بادمجان آماده شود. سپس بادمجان ها را پوست کنده و وسط آنها را به صورت عمودی برش می دهیم ، به طوری که از وسط نصف نشود. درمرحله بعد مواد آماده شده را در داخل بادمجان ها قرار می دهیم ، در این هنگام روغن رادر ماهی تابه قرار داده و بادمجان ها را داخل آن قرار می دهیم و با حرارت کم درب ماهی تابه رامی گذاریم تا بادمجان ها هم پخته و هم سرخ شوند.
سپس می توانید این غذا را سرو نمایید.
امیدواریم با تهیه این بادمجان شکم پر خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
نـوش جان
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_حلوا_کدو_حلوایی
مواد لازم
کدو حلوایی … 1 کیلو
آرد … 2 پیمانه
کره … 100 گرم
شکر … 1 پیمانه
گلاب … نصف پیمانه
زعفران آب کرده … 2 قاشق غذاخوری
آب … 1 پیمانه
خلال بادام و پسته و پودر دارچین به میزان لازم
✍طرز تهیه:
کدو را به تکه های کوچک تقسیم کنید و پوست آن را بگیرید و همینطور یک لایه نازک از قسمت داخل کدو را هم بگیرید تا ریشه های آن گرفته شود و با 1 پیمانه آب با حرارت کم بگذارید تا کدوها پخته شوند. آرد را در ماهی تابه بدون روغن با حرارت خیلی کم به مدت نیم ساعت تفت بدهید تا کمی رنگ آرد عوض شود و کره را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید. شکر را به کدوی پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید تا آبی که با اضافه کردن شکر به کدو ایجاد شده است جمع شود. بعد کدو را بوسیله مخلوط کن به پوره تبدیل کنید، گلاب و زعفران آب کرده را اضافه کنید، روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد را اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا وقتی که مواد به دیواره ظرف نچسبد در این زمان حلوا آماده است. 😋
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_جوجه_کباب_فسنجانی
مواد لازم :
پیاز خلال یا نگینی شده یک عدد بزرگ
گردو چرخ شده دو قاشق غذاخوری سر پر
رب انار رقیق شده یک فنجان (بسته به ذائقتون ملس یا ترش)
سس مایونز یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
روغن زیتون بدون بو یا روغن مایع دو قاشق غذاخوری
✍طرز تهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کرده و به یک کیلو مرغ که به صورت جوجه کبابی خورد شده اضافه کرده و مخلوط می کنیم. بعد همه مواد را داخل نایلون فریزر بزرگ می ریزیم و درش را گره می زنیم.
بهتره مرغ تو این مواد 24 ساعت بمونه. اگر وقت کم بود، حتما 12 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب به خورد هم برن.بعد ذغال آماده کنید و با حرارت ملایم کبابشون کنید گوجه هم فراموش نکنید. این غذا با برنج زعفرونی و کره یه غذای همه پسنده.😋
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱