فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#طرز_تهيه_شيريني_رز_شکلاتي_
سوپرايزي
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کارامل_موز
مواد لازم
۱۲۵ گرم کره یا مارگارین
۶ق غ خ شکر
۲عدد تخم مرغ
۱استکان شیر
۱ونیم لیوان آرد
۱ق چ خ بکینگ
۱ق م خ وانیل
برای تهیه کارامل
۴ ق غ خ شکر
۱ ق چ خ کره
موز ۲ عدد
طرز تهیه
کارامل:شکر رو داخل یه ظرف می ریزیم تا آب بشه و به رنگ کارامل در بیاد بعد از روی حرارت بردارید و کره رو بهش اضافه کنید کنندو تند تند هم بزنید و بعد بریزید ته قالب (سایز ۲۰)و بعد موز ها رو حلقه حلقه کنید و روی کارامل بچینید.
برای تهیه کیک :کره آب شده وشکر رو با همزن ۲الی ۳ دقیقه بزنید و بعد تخم مرغ هارو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد آرد ،بکینگ پودر و وانیل رو الک کنید و به موادمون کمکم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید در آخر شیر رو اضافه کنید تا خمیر سفتمون مثل تصویر شل بشه.بعد بزارید داخل فر که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا بپزه و روش سرخ بشه وقتی آماده شد بزارید تابه دمای محیط برسه و بعد از قالب در بیارید و سرو کنید
🌷#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۳ نفر🔻
سینه مرغ یا ران مرغ چند تکه
برنج ۳ پیمانه
کشمش نصف پیمانه (میزان دل خواه)
گردو خرد شده به میزان دلخواه
پیاز ۲ تا ۳ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و دارچین به میزان لازم
خلال بادام به میزان دل خواه
زعفران به میزان دل خواه
طرز تهیه🔻
برنجم رو از قبل خیس کردم .
اول مرغ رو گذاشتم بپزه ، یه کم توی روغن تفت دادم و و نمک و زردچوبه و برگ بو و یک پیاز رو قاچ کردم و تفت دادم و کمی بهش آب اضافه کردم بپزه ، وقتی که پخت کمی آب مرغ گذاشتم بمونه و مرغ رو هم ریش ریش کردم .
پیاز رو ریز خرد کردم و سرخش کردم .
از این پیاز سرخ شده نصفش رو برداشتم برای لای به لای پلو .
مابقی پیاز رو همراه مرغ ریش ریش شده ، گردو خرد شده ، خلال بادام ، کشمش ، زعفران ، دارچین و فلفل و هر ادویه دلخواه روی حرارت مخلوط کردم و یک کم تفت دادم .
برنجم رو داخل آب جوش ریختم و بعد از اینکه مناسب آبکش شدن شد و نیم پز شد آبکش کردم .
کف قابلمه کمی آب و روغن ریختم .
بعد برنج رو ریختم و لا به لاش ، پیاز سرخ شده و ادویه پلوی ( آماده از عطاری گرفتم) و کمی دارچین ریختم ، یه کم هم آب مرغ آخر کار دو تا سه قاشق روش ریختم و در قابلمه رو گذاشتم تا دم بکشه .
بعد که برنج دم کشید خوب با کفگیر برنج رو مخلوط کردم و توی دیس کشیدم و روش رو با مرغ ریش ریش شده و و زعفران دم کرده که با مقداری برنج مخلوط کردم و مواد مرغ و کشمشی تزیین کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
برای ۲۲ عدد
نان تست ۲۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
مواد میانی دلخواه که من از مواد زیر استفاده کردم🔻
سینه مرغ ۱ عدد
خیارشور ۴ عدد
ذرت ۴ ق غ
سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ
نمک و فلفل و آب لیمو به میزان لازم
طرز تهیه🔻
دو تا نان تست رو روی هم قرار دادم توسط وردنه روش کشیدم و صاف صاف کردم طوری که دوتاش بهم بچسبه . بعد با یک کاترگرد و حتی یک لیوان برش دادم .
تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم .
نون تست ها رو اول داخل تخم مرغ غلتوندم و بعد داخل آرد سوخاری غلتوندم تا خوب همه جاش کاور بشه .
داخل ظرفی روغن ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا گرم بشه . نیازی نداره روغن زیاد باشه و توی روغن غوطه ور بشه .
داخل روغن انداختم و دو طرفش رو سرخ کردم و بعد داخل صافی قرار دادم تا روغن اضافیش بره .
بعد از وسط به دو نیم تقسیم کردم .
مواد میانی دل به خواه هست .
من یک دونه سینه مرغ رو همراه یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و برگ بو پختم و بعد از پخت تکه ای و ریش ریش کردم و با خیارشور خرد شده و ذرت و کمی سس مایونز و نمک و فلفل وآب لیمو مخلوط کردم .
از این مواد بینش قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیبزمینی ترد و خوشمزه😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
سیب زمینی بزرگ ۲ عدد (ضخیم برش بزنید)
داخل آب جوش ۵ دقیقه بجوشونید، بعد زیر آب سرد بگیرین.
آرد ۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ ق غ
بیکینگ پودر ۱ ق غ
پاپریکا، نمک،فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز،زردچوبه و کاری هر کدام ۱ ق چ (ادویه ها به دلخواه خودتونه)
دو قاشق از این مخلوط آرد رو بردارین و کنار بذارین
و به بقیه ش ۲ پیمانه آب اضافه کنید.
بلافاصله سیب زمینی ها رو داخل مایه ای که با آرد و ادویه و آب آماده کردین بریزین
و در آخر توی دو قاشق آرد و ادویه ای که کنار گذاشته بودین بغلتونید. و توی روغنی که از قبل کاملا داغ شده سرخ کنید.
برای سس🔻
سس کچاپ ۲ ق غ
سس مایونز ۲ ق غ
سرکه ۱ ق غ
سس تند ۱ ق غ (به دلخواه)
خیارشور خرد شده (به دلخواه)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
شیر داغ یک و نیم پیمانه
شکر ۲ ق غ
پودر کاکائو ۳ ق غ
کره آب شده ۲ ق غ
بیسکوییت پتی بور ۲ بسته
پودر نارگیل برای تزیین به دلخواه
شیر و شکر و پودر کاکائو و کره رو با هم مخلوط کنید و به بیسکوییت خرد شده اضافه کنید و کاملا مخلوطش کنید تا حالت خمیری بگیره.
میتونید مثل کلیپ از آب مرکبات گیر دستی به عنوان قالب استفاده کنید یا هر چیز دیگه ای که تمایل داشتین.
برای سس شکلاتی روش (گاناش شکلاتی)🔻
۱۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه رو روی گاز بذارین تا داغ بشه (اندازه نصف خامه صورتیا میشه، کل پاکتش ۲۰۰ میلی لیتره) ، اما قبل اینکه بجوشه و قل بزنه از روی حرارت برش دارین و با ۸۰ گرم شکلات تلخ مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه.
🍫این سس اولش خیلی رقیقه هرچی بمونه و خنک بشه غلیظ تر میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موزاییکی لقمهای بدون فر😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
برای ۹ تا ۱۰ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۷۵ گرم
شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
پودر شکر ۱۶۰ گرم (دو سوم لیوان)
روغن مایع ۵۰ گرم (یک چهارم لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
سیب ۱ تا ۲ عدد
آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان)
دارچین به میزان لازم
پودر قند به میزان لازم
طرز تهیه🔻
همه مواد از نیم ساعت قبل به دمای محیط برسد.کره و پودر شکر (یا شکر و بهتر هست که شکر رو آسیاب کنید تا خوب مخلوط بشه در کیفیت موثره) را با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم . بعد تخم مرغ ها رو تک تک اضافه کردم و هر کدوم رو یک دقیقه با همزن زدم ، وانیل رو هم ریختم . روغن رو هم اضافه کردم کمی با همزن زدم و شیر رو هم ریختم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم.مواد آردی رو کم کم داخلش ریختم و با لیسک ترکیب کردم .سیب را پوست گرفتم و برش های حلقه ای ایجاد کردم (خیلی نازک و خیلی کلفت نشه) و بهش دارچین و پودر قند اضافه کردم و مخلوط کردم .
قالب من خود قالب پای هستش و می تونید از هر نوع قالب کاپ و پای و مافین و کیک یزدی هم حای استفاده کنید .
داخل قالب کپسول انداختم و از مواد کیکی ریختم و روش سیب رو گذاشتم و دوباره روی اون رو مواد مایه ریختم . یک سوم از فضای قالب خالی بمونه چون که پف می کنه و حا برای پف کردن داشته باشه و سر ریز نشه .
فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در طبقه وسط قرار دادم .بعد از قالب خارج کردم و گذاشتم خوب خنک بشه . برای تزیین چون پودر قند روش الک میشه حتما خنک بشه تا بمونه روش . من برای تزیین یک سری رو روش پودر قند الک کردم و توسط شابلون داخلش پودر دارجین ریختم و طرح زدم . یک سری هم ساده برش دادم و پودر قند الک کردم .
⚠️نکات🔻
سعی به جایگزین کردن مواد نداشته باشید با این دستور پای سیب های خیلی خوشمزه و نرم و لطیف به دست میاد .می تونید جای شیر از ماست و جای کره از روغن مایع استفاده کنید کمی در بافت تغییر ایجاد میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک پای سیب😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم👇
برای لایه زیری🔻
۸ عدد قیسی آفتاب خشکه
۴ ق غ پوره فندق خام( کره فندق)
برای روش🔻
۲۰۰ گرم کدو حلوایی
۳ ق غ پنیر لبنه لایت
۲ ق غ عسل
۱ ق م از مخلوط دارچین زنجبیل و زردچوبه
طرز تهیه🔻
قیسی ها را ۱۰ دقیقه داخل آب داغ بخیسانید
سپس به همراه پوره فندق داخل غذاساز ریخته و هم بزنید
کدو حلوایی خا را به صورت بخار پز تا زمانی که نرم بشن بپزید،
سپس کدو حلوایی، پنیر لبنه و عسل و ادویه ها را داخل غذایاز ریخته و مخلوط کنید.
داخل قالب مافین یک قاشق از مواد لایه زیری( مخلوط فندق و قیسی) را ریخته، و سپس با دست خوب فشار دهید و فشرده کنید، مخلوط خیس رو روش اضافه کنید
روش مغز تخمه کدو حلوایی بریزید و داخل فریزر بگذارید.
پس از ۲ ساعت استراحت داخل فریزر میتونید سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک کدو حلوایی😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
💜فیله یا سینه مرغ یا ترکیب ران و سینه 500 گرم
💜نمک فلفل پودرسیر پودرزیره
💜نان برگر
💜گوجه خیارشور و کاهو یا هر چیزی که دوست دارید
طرز تهیه🔻
اول فیله مرغ رو به همراه اولیه ها چرخ میکنیم و یکساعت میذاریم یخچال اگر زمان نداشتید همون موقع میتونید درست کنید به چند قسمت تقسیم میکنید به شکل همبرگر شکلش میدید و در روغن سرخ میکنید با شعله ملایم تا خوب مغز پخت بشه.
سس قارچ🔻
💜7 عدد قارچ
💜نصف لیوان شیر
💜یک قاشق خامه صبحانه یا پنیر پارمسان
💜یکی دو قاشق آرد سفید برای غلظت سس
💜نمک فلفل اویشن پاپریکا بدلخواه
همونطور که دیدید کمی قارچ رو تفت دادم به همراه ادویه ها شیر و خامه رو اضافه کردم و برای غلظت سس یک قاشق آرد سفید ریختم و تمام.
برای سرو🔻
نان رو نصف میکنیم به ترتیب سس قارچ یا مایونز برگر مرغ گوجه خیارشور پیاز حلقه شده و کاهو و در آخر نان برگر و تمام
خوشمزه تر از این نداریم😍
پیاز لازم ندارد داخل برگر ولی پودرسیر یا خورده سیر لازمه امیدوارم خوشتون بیاد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک نکته هم در مورد کیک ها و ... که توش کره داره بعد از گذشت زمان که یخچال میزارید سفت میشه . موقعی که می خواید سرو کنین نیم تا یک ساعت بزارید محیط بیرون تا برگرده به حالت اولیه و مثل روز اولش بشه .
مواد لازم🔻
تخم مرغ ۲ عدد
شکر (پودر شکر) ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
کره ۱۵۰ گرم
ماست شیرین ۱۵۰ گرم ( دو سوم لیوان)
آرد سفید( همون آرد شیرینی پزی هست) ۲۰۰ گرم (یک و یک سوم لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
نمک میوه ۱/۴ ق چ( مناسب کیک های کوچک برای ایجاد هوادهی است ندارید نریزید)
مواد کرامبلی🔻
بیسکویت سبوس دار ۱۰۰ گرم ( هر نوع بیسکویتی فقط شیرین نباشه)
شکر قهوه ای ( یا پودر شکر و یا پودر قند ) ۵۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ)
کره سرد ۵۰ گرم
پودر دارچین ۱ ق م ( قابل حذفه)
پودر گردو ۵۰ گرم (نصف لیوان)
سیب رنده شده ۱ عدد
برای مواد کرامبلی🔻
بیسکویت هر نوعی میشه فقط شیرین نباشه ، خرد کردم ریز هم خیلی نشه . بیسکویت ، گردو ، شکر قهوه ای ، کره سرد رو با هم مخلوط کردم .
برای مایه کیک🔻
مواد به دمای محیط برسه .
کره و شکر رو با همزن ۳ ، ۴ دقیقه خوب هم زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه با همزن زدم . وانیل هم اضافه کردم . ماست رو اضافه کردم (ماست خیلی شل نباشه ، هر نوع ماستی میشه فقط شیرین باشه ).آرد و بیکینگ پودر و نمک رو ۳ بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و مخلوط کردم . مایه کیک کمی سفت هست و طبیعیه .
سیب رو هم رنده کردم و یک کم پودر دارچین ریختم .داخل قالب به قطر ۱۸ تا ۲۰ سانت ، کفش کاغذ روغنی انداختم می تونین کمی چرب کنین . نصف از مایه کیک ریختم و با پشت قاشق صاف کردم .نصف از مواد کرامبلی و سیب رو اضافه کردم . دیگه فشار ندادم تا به لایه زیری نره فقط پخش کردم . مابقی مایه کیک رو ریختم و دوباره روی اون از مواد کرامبلی ریختم .
فر رو از یک ربع قبل گرم کردم . با دمای ۱۷۰ درجه طبقه وسط ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک کنید .
بعد از پخت به دلخواه کمی پودر کاکائو روش پاشیدم .
وقتی خنک شد برش دادم .
⚠️در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم . بدون فر توی تابه دو طرفه و فر دست ساز هم می تونید درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کرامبل😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
سیب زمینی آب پز دو عدد متوسط
آرد گندم نصف لیوان
نشاسته ذرت نصف لیوان(به جاش همون آرد میشه بزنید )
سس کچاپ یک ق م
نمک دو ق چ
پودر سیر فلفل سیاه آویشن به میزان لازم
بکینگ پودر یک ق چ
زردچوبه یه ق چ
سیب زمینی رو پوره کنید بعد بهش تمام مواد رو اضافه کنید.پوره سیب زمینی حتما خنک باشه.خوب ورز بدین خمیر سیب زمینی رو داخل کیسه یکساعت داخل یخچال بزارید
به دو روش میشه درست کنید.
روش اول🔻
اول کف سطح کار خوب آرد بپاشید خمیر رو به ضخامت یک سانت باز کنید قالب بزنید با سیخ و نی چشم و دهن رو شکل بدین و برادرید داخل روغن خوب داغ شده بندازین
روش دوم🔻
روی کیسه آرد بریزید از خمیر سیب زمینی یه گلوله بردارید گرد کنید با نی و سیخ چشم و دهن رو دربیارین با همون کیسه بلند کنید داخل روغن بندازین.
⚠️نکته مهم اگر خمیر سیب زمینی شل بود از روش دوم استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکوییت سیب زمینی خندان😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_ارده
مواد لازم:
نصف لیوان آب ولرم
نصف لیوان شیر ولرم
نصف استکان روغن مایع
21 گرم خمیرمایه تر یا یک قاشق غذاخوری خمیرمایه خشک فوری
دوقاشق غذاخوری شکر
یک قاشق مرباخوری نمک
حدود سه لیوان آرد
برای چرب کردن سطح خمیر:
30 گرم کره
برای داخل نان:
ارده
شکر
برای رومال:
یک عدد زردهی تخممرغ
یک قاشق غذاخوری شیر
فندق یا گردو
طرز تهیه:
شیر و آب و شکر و خمیرمایه را داخل ظرفی ریخته و تا حل شدن خمیرمایه هم بزنید.
روغن مایع را هم مخلوط کنید آرد و نمک را کمکم اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد تهیه شود روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت دهید.
خمیر عمل آمده را هواگیری کرده و به 8 چانه تقسیم کنید و با فاصله از هم بچینید.
با کرهی آب شده روی خمیرها را چرب کرده و 10 دقیقه استراحت دهید.
سپس هر چانه را با دست به اندازهی بشقاب باز کنید و 1_2 قاشق ارده روی خمیر پخش کنید و یک قاشق مرباخوری شکر بپاشید سپس مانند ویدئو رول کرده و حلقه کنید و در سینی فری که کاغذ روغنی انداختهاید بچینید و 10_15 وقیقه استراحت دهید.
زردهی تخممرغ را با یک قاشق شیر هم بزنید و رومال بزنید و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نانها بپزید.
برای نرم شدن نانها بعد از در آوردن از فر 5_10 دقیقه با پارچهی تمیزی رویشان را بپوشانید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_ترش_شمالی
گوشت چرخ شده ۳۰۰گرم
پیازرنده شده یک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
سبزی معطر شمالی(چوچاق،خالواش) درصورت نبودن
جعفری ونعنا ۲قاشق غذاخوری
پیازخلالی یک عدد
آبغوره یاآب نارنج دوقاشق غذاخوری
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
رب اناریک قاشق غذاخوری
آب دولیوان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
#کباب_چوبی😍😋
گوشت گوساله ۷۰۰ گرم، گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم، سیر ۱ عدد، پیاز ۲عدد، فلفل سیاه ۱ ق چ، فلفل قرمز نصف ق چ، نمک ۱ ق چ(بسته به ذائقه)، جعفری ۶ ق غ، فلفل دلمه ای قرمز خرد شده یا فلفل دلمه ای سبز 1 عدد، گوجه و فلفل کبابی برای گذاشتن توی سینی فر، کاغذ روغنی و سیخ چوبی
🔴گوشت گوسفند و گوساله رو چرخ کنید با پیاز و سیر مخلوط کنید و خوب ورز بدین، بعد فلفل دلمه ای و ادویه ها و جعفری و نمکو اضافه کنید و ورز دهید،سپس به مدت دو و سه ساعت در یخچال بزارید بمونه،بعد به سیخ بکشید و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید و لابه لاش گوجه و فلفل کبابی بچینید.
در فر گرم شده از قبل با دمای۱۸۰ و مدت زمان ۱۵ دقیقه بزارید بپزه،چک کنید اگه خوب پخته نشده بود ۵ دقیقه دیگه بزارید بپزه
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه مغزدار😍😋
مواد لازم:
فیله ی مرغ🍗
پیاز🧅
فلفل دلمه ای 🫑
روغن مایع 🥃
آبلیمو🍋
زعفران
نمک و فلفل سیاه 🌶🧂
مواد میانی:
پیاز🧅
سیر🧄
زرشک
گردو
جعفری🍀
رب انار
سماق
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا✨💕
من از دل دوستانم
بےخبرم و نمےدانم
نیازشان را
اما مےدانم ڪه تو
ازحال آنان آگاهے✨🌸
پس هرآنچه صلاحشان
است را مقدر بفرما✨🌸🙏
آمیـــن یا رَبَّ 🙏
┊ ┊ ┊ ┊
┊ ┊ ┊ 🌸
┊ ┊ ✨
┊ ✨
🌸
✨🌸به امید و آرزوی فردایی
✨🌸زیبا و دلنشین
✨🌸شب بخیر همراهان همیشگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم
🌷ازمحبت دوستی و
🌸عشق و امید
🌷ومیخوانیم سرود
🌸خوشبختی را
🌷به اميد آنكه اطرافمان
🌸پرازشکوفہ های اجابت
🌷وعشق و برکت شود...
🌸روزتـون عالی و بینظیر