17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_مرغ 😍😋
#خورشت_قارچ_و_مرغ 4 نفر
بی شک یکی از خوشمزه ترین خورشت هاست که خیلی سریع هم جا میافته و آماده میشه 🤌عطر و طعمش عالیه مطمئنم یه بار درستش کنی عاشقش میشی😋
1 کیلو سبزی نعنا و جعفری، نصف سینه یه مرغ، 2عدد پیاز نگینی خرد شده، 2حبه سیر رنده شده، ۲۰۰ گرم قارچ، ۳ لیوان آب جوش، نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری، ۳ ق آبغوره یا آب نارنج، زعفران دم کرده
🔺جعفری دو برابر نعنا باشه
🔺قارچ اگه درشت بود میتونین دو یا سه تیکه کنین ولی یک اندازه و متوسط باشه خورشت شکیل تره
🔺میتونین بجای مرغ از گوشت چرخ کرده قلقلی که تفتش دادین یا از گوشت گوسفندی استفاده کنین
🔺می تونین فقط با قارچ درست کنین
🔺 بجای آبغوره و آب نارنج از آلو بخارا میشه استفاده کرد.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انارگلاسه😍😋
این مقدار برای چهار لیوان
ژله انار یک بسته
آب انار طبیعی دو لیوان
آب دو لیوان
انار دون شده یک لیوان پر
بستنی وانیلی چهار اسکوپ
دو لیوان آب بزارید رو گاز تا بجوش بیاد.
جوش که اومد پودر ژله بریزید با قاشق بزنید تا حل بشه یک الی دو جوش که زد گاز رو خاموش کنید.وبزارید کنار تا سرد سرد بشه
انار دون شده رو بریزید تو جام (حدود پنج سانت) از ژله سرد شده با قاشق بریزید رو انار به اندازه ای بریزید که فقط روی انار رو بگیره (اینکار به این دلیله که انار بالا نیاد) وبزارید یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره کمی که خودشو گرفت چند قاشق دیگه ژله بریزید وبزارید یخچال تا کامل ببنده.
ژله که سفت شد از یخچال بیرون آورده یک اسکوپ بستنی وانیلی بریزید رو ژله و آب انار رو بستنی🙂به همین راحتی خیلی خوشمزس ایده خوبیه برای شب یلدا😊
برای آب انار اگر دستگاه ندارید
انار رو دون کنید بریزید تو صافی وبا گوشت کوب حسابی بکوبید سپس از الک رد کنید.
ویا میتونید تو کیسه نخی بریزید وبا وردنه بزنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته ازمیر
مواد لازم:
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
2 قاشق غذاخوری نان خشک پودر شده
2 قاشق چای خوری زیره
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
2 قاشق چای خوری نمک
مقداری جعفری
6_5 عدد سیب زمینی
برای سس:
2 قاشق چای خوری نمک
2 قاشق غذاخوری رب
2 لیوان آب داغ
برای روی کوفته:
2 عدد گوجه فرنگی
2 عدد فلفل سبز
طرز تهیه:
مواد کوفته را داخل ظرفی بریزید و حدود 10 دقیقه خوب ورز بدید و هر شکلی دوست دارید بدید و کمی در یخچال استراحت بدید.
سیب زمینی را خرد کنید و داخل روغن مایع سرخ کنید. در همان ماهیتابه کوفته ها را سرخ کنید.
برای سس، رب ، آب داغ و نمک را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید.
سیب زمینی و کوفته های سرخ شده را داخل ظرف پیرکس بچینید گوجه فرنگی های حلقه حلقه شده و فلفل های خرد شده را روی کوفته ها بچینید و سس را روی مواد بریزید. در فر 200 درجه حدود 20 دقیقه تا وقتی که گوجه فرنگی و فلفل سرخ شود بپزید. گرم سرو کنید. نوش جان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسنیکرز
موادلازم کیک:
6 عدد تخم مرغ
150 گرم شکر ( 3/4لیوان )
20 گرم بیکینگ پودر(1قاشق غذاخوری سر صاف )
60 پودرکاکائو (3قاشق غذاخوری )
150 گرم آرد(1لیوان )
⠀
مواد لازم کرم:
پنیر خامه ای 500 گرم
خامه 33 تا35 درصد 100 میلی لیتر
پودر قند 100 گرم
1/4قاشق چایخوری وانیل
⠀
مواد مياني کیک:
1قوطی شیر تغلیظ شده آب پز(دلسه دلچه )
100-150 گرم بادام زمینی شور
برای کاور:
کاکائو -3 قاشق غذاخوری
شکر-3 قاشق غذاخوری
خامه ترش 4 قاشق غذاخوری یا ( 1 لیوان ماست یونانی )
کره 50 گرم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كوكي_شكلاتي_با_مغز_پسته
مواد لازم برای کوکی
کره دویست و پنجاه گرم
پودر کاکایو دو ق غ
پودر شکر دو لیوان
زرده تخم مرغ دو عدد
وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر ده گرم
آرد به مقدار کافی بر حسب نوع آرد مصرفی
مواد لازم برای مواد میانی
پسته خرد شده یک استکان
پودر شکر یک استکان
سفیده تخم مرغ یک عدد
شیر یک ق چ
طرز تهیه
مواد خیس را جداگانه ترکیب کنید و در ظرفی دیگر مواد خشک بجز آرد را مخلوط کرده سپس با هم ترکیب کنید . آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیری بدست اورید که به دست نچسبد. مقدار آرد برحسب نوع آرد مصرفی شما کاملا متفاوت است و میزان آن کاملا چشمی است. در کاسه ای جداگانه همه مواد اولیه برای موادمیانی را مخلوط کنید. قطعات کوچکی از خمیر برداشته در دست پهن کنید و یک قاشق مرباخوری از مواد میانی داخل آن بریزید . لبه های خمیر را روی هم آورده و دوباره به شکل توپ در اورده و کمی پهن کنید. کوکی ها را برای مدت سی دقیقه در فر با دمای صدو هفتاد و پنج درجه که از قبل گرم شده است بپزید . پس از خنک شدن روی کوکی ها را با شکلات آب شده و خلال پسته تزیین کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تریلیچه
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی:
5 عدد تخم مرغ
10 قاشق غذاخوری شکر
10 قاشق غذاخوری آرد
2 پاکت وانیل شکری (10 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
طرز تهیه:
سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده و شکر را به مدت زیادی هم بزنید . زرده ها را اضافه کنید هم بزنید، آرد، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده هم بزنید. داخل پیرکس مستطیل بزرگ چرب شده بریزید. داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده با کنترل بپزید.
همه فرها یکی نیستند، پختن یا نپختنش را باید با خلال دندان کنترل کنید.
برای شربت شیری:
100 گرم خامه صبحانه
3 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری شکر
شیر را گرم کرده تمام مواد را 5 دقیقه با همزن برقی، هم زده کنار بذارید.
برای سس کاراملی:
1 لیوان شکر
5 قاشق غذاخوری آب
4_5 قطره آب لیمو
100 گرم کره
100 گرم خامه
1 پاکت وانیل وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای کرم:
2 پاکت پودر کرم شانتی(پاکت 75 گرمی ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده است ، به جای پودر کرم شانتی میتوان از پودر خامه استفاده کرد)
1 و نیم استکان شیر (150 گرم ، یا 1 لیوان)
طرز تهیه:
وقتی کیک پخت و سرد شد شربت شیری را روی آن بریزید.
در این موقع که تاتلی شربت را جذب میکند کرم شانتی را با شیر هم زده حاضر کنید (میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید) و روی تاتلی سرد شده با کفگیر خوب بمالید.
برای سس کاراملی؛ شکر و آب را داخل ماهیتابه ای بریزید، روی حرارت ملایم تا زمانی که کاراملیزه شود هم بزنید(به هیچ وجه قاشق نزنید با تکان دادن ماهیتابه هم بزنید). سپس کره و خامه مایع(یا خامه صبحانه) را اضافه کرده به صورت سریع به هم زدن ادامه دهید وقتی غلیظ شد اجاق را خاموش کنید. سس را هر از گاهی هم بزنید تا روی آن پوسته نبندد. سس را روی تریلیچه بریزید. حداقل 2 ساعت داخل یخچال استراحت بدید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_کشمشی
150 گرم کره را بذارید یک ساعت تو دمای آشپزخونه خوب نرم بشه
بعد با همزن بزنید تا پوک وکرم رنگ بشه
250 گرم پودر قند را الک کنید و کم کم به کره اضافه کنید وبا همزن خوب بزنید حدود 5 دقیقه
بعد دو عدد تخم مرغ نیاز داریم که دونه دونه اضافه کرده و خوب با همزن مخلوط کنید
نصف قاشق وانیل را اضافه کنید
290 گرم ارد را قبلا الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده در این مرحله همزن را خاموش کنید وبا لیسک یا قاشق خوب مواد را مخلوط کنید
من دقیقا همین مقدار آرد اضافه کردم غلظت مواد باید عین فیلم باشه نه شل ونه سفت
یک لیوان کشمش ریخته و خوب مخلوط کنید
میتونید کمتر هم بریزید
مایه را تو قیف بدون ماسوره بریزید وتو سینی که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله قرار دادم ومواد رو اصلا پهن نکنید چون تو فر خودش پهن میشه
و روی شیرینیها پودر قند الک کنید وتو فر از قبل گرم شده 170 درجه 15 دقیقه بذارید تا زمانیکه زیر شیرینی طلایی شد از فر خارج کنید وبعد خنک شدن از سینی جدا کنید
اگه زیاد تو فر بمونه خشک میشه همینکه کناره وزیر شیرینی طلایی شد از فر خارج کنید
با فاصله تو سینی بچینید چون زیاد پهن میشه
و تا داغه از سینی فر جدا نکنید!!!
میتونید کشمشی را تو ماهیتابه هم درست کنید وته ماهیتابه را کاغذ روغنی بندازید و زیرش شعله پخش کن بذارید و حرارت را کم کنید وبا فاصله تو ماهیتابه بچینید ودر ماهیتابه را بذارید وبعد یک ربع تست کنید اگه زیر شیرینی طلایی شد از ماهیتابه خارج کنید برای تهیه شیرینی حتما از ترازو استفاده کنید ومن سالهاست که با این اندازه درست میکنم وخیلی راضیم حتی بهتر ومطمعنتر از کشمشی بازاری میشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛