eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🥯 😋 🔸دوعدد سینه مرغ رو با یک عدد پیاز چرخ کنید وبهش مقداری نمک وفلفل سیاه وپاپریکا وزردچوبه اضافه کنید وسپس دویک عدد سیب زمینی پخته شده را پوست بگیرید وبا مرغ مخلوط وخوب ورز دهیدویکسات داخل یخچال قراربدید سپس دوعدد تخم مرغ رو خوب بهم بزنید ویک قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلظ بهش اضافه کرده وخوب مخلوط کنید سپس با دست توپهای درست کرده وروی کیسه فریز پهن کرده وبا سر نوشابه وسطش رو خالی کنید البته کلا من با دست انجام دادم سپس از مایع زعفران وتخم مرغ روش بمالید واونو به ترتیب در آرد وسپس در آرد سوخاری بغلتانید وسپس در روغنی که از قبل داغ کردید بریزید واجازه بدید خوب سرخ بشه وقتی سرخ شد روی پارچه ای تمیزبگذارید تا پارچه چربی اضافی رو جذب کنه ومیتونید با سس میل کنید ومن برای سس یه پیاز خرد کردم وقتی سرخ شد بهش دوقاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کردم واجازه دادم خوب سرخ بشه وبعد بهش مقداری آب وادویه اضافه کرده وبذارید خوب جابیفته وغلظ بشه بعد نوش جان کنید وبانون سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر خوشمزه😍😋 • اين دسر جذاب رو امتحان کن بهت قول میدم عاشقش میشی 😍🥰 موادشم راحت و در دسترس همه است 😁 پس حتما ذخیره اش کن تا درستش کنی 😊 . اینارو میخوایم 😍👇🏻 موز یک عدد زرده تخم مرغ یک عدد شکر ۱/۴ پیمانه ارد ۱ ق غ نشاسته ۱.۵ ق غ شیر ۲ لیوان خامه ۱۰۰ گرم بیسکوییت یک بسته . 🍃همه مراحل رو که کامل توضیح دادم 🍃درآخر برای یکدست شدن موادتون میتونید با گوشتکوب برقی بزنید تا کاملا پوره بشه. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧬خــدایــا 🌸در این شب عید 🧬تـمامی بیماران را 🌸لباس عافیت بپوشان 🧬الهی شفای جسم و روح 🌸بـه مـا عطا بفرمـا 🧬و الهی عاقبت همه ما را 🌸خـتـم بـخیر بگـردان....🙏🏻 🌸شبتون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم 🌷ازمحبت دوستی و 🌸عشق و امید 🌷ومیخوانیم سرود 🌸خوشبختی را 🌷به اميد آنكه اطرافمان 🌸پرازشکوفہ های اجابت 🌷وعشق و برکت شود... 🌸روزتـون عالی و بینظیر
مواد لازم خمیر🔻 آرد ۵۰۰ گرم آب ولرم ۲۱۰ میلی لیتر تخم مرغ ۱ عدد خمیر مایه فوری ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری بهبود دهنده نصف قاشق مربا خوری نمک ۱ قاشق چایخوری شکر ۱قاشق مربا خوری روغن مایع ۳۰ گرم مواد لازم داخل کالزونه🔻 اسفناج ۵۰۰ گرم پنیر کمی شور ۲۰۰ گرم پیاز قرمز ۱ عدد متوسط نمک. فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه از هر کدام نصف قاشق مربا خوری مواد لازم رومال🔻 زرده تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع ۱ ق غذاخوری زعفران دم کرده ۱ قاشق مربا خوری نمک کمی کنجد ۳ قاشق غذاخوری طرز تهیه🔻 داخل ظرفی آب و خمیر مایه فوری و شکر را با هم مخلوط کنید. آرد رو به همراه بهبود دهنده الک کنید و نمک را بهش اضافه کنید و وسط آرد رو خالی کنید و تخم مرغ و روغن مایع و مایع خمیر مایه رو بریزید و خوب مخلوط کنید و ۱۰دقیقه با دست ورز دهید و درون ظرفی رو چرب کنید و خمیر را قرار دهید داخلش و رویش رو بپوشانید و۱ ساعت در جای گرم قرار بدید تا پف کند. در این فاصله اسفناج ها را خورد کنید. پیاز را سرخ کنید .زردچوبه بزنید .اسفناج ها رو هم بریزید و تفت بدید و ادویه هارو بریزید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن،پنیر را خورد کرده و با این مواد مخلوط کنید. بعد از استراحت خمیر ،چونه بگیرید،هر کدام را با وردنه باز کنید و داخلش ۲ قاشق غذاخوری از مواد اسفناج و پنیر بریزید و دور خمیر آب بزنید و از یک طرف ببندید،چنگال بزنید و با پیتزا بُر ببرید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بگذارید. دوباره روی آنها را بپوشانید و ۲۰ دقیقه استراحت بدید. زعفران و زرده تخم مرغ و روغن مایع و نمک را با هم مخلوط کنید و روی کالزونه ها بزنید و کنجد بریزید. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید . سینی را ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار بدید تا کالزونه ها رویش طلایی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کالزونه‌ی پنیر و اسفناج😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 فلیک های طلایی و اسپایسی برای سوخاری کردن پودر مرینیت برای مزه دار کردن مرغ و پودر بتر که جایگزین تخم‌مرغ برای سوخاری کردنه‌. نکته اینکه بعد از اینکه مرغ و پنیر رو با فلیک ها پوشوندیم بهتره حداقل نیم ساعت داخل فریزر بذاریم بعد سرخش کنیم. این کار باعث میشه روکش سوخاری از روی مواد جدا نشه. مرینیت بسیار خوش طعم بود و کامل بوی مرغ رو گرفته بود. فلیک ها تحمل حرارتی بالایی داشتن و تا کامل پخته شدن مرغ طلایی و ترد ترد موندن و طعم و بافت خیلی خوبی داشتن. همه توضیحات داخل ویدئو هست جز سسی که درست کردم🔻 که اونم ترکیب ۳ قاشق مایونز،۱ قاشق خردل،نصف پیاز کوچیک خرد شده و ۲ تا خیار شور خرد شده و شوید خشک. این سس هم خیلی با سوخاری خوشمزه میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاپ کورن مرغ😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 خیارشور گوجه هویج گل کلم فلفل دلمه ای ذرت نخود کاهو سیب زمینی تخم مرغ مرغ شوید، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر روغن زیتون سس مایونز راستش همچی رو ما چشمی ریختیم ولی سیب زمینی فقط دوتا پیمونه بود بقیه همه همونی بود که تو فیلم دیدین. اول ویدیو میگم همچی رو بپزیم ولی خوب مشخصه که خیارشور، گوجه، فلفل دلمه ای و کاهو رو نپختم دیگه معلومه دیگه😬🤪😜 همه چیز رو خوب نگینی خرد کنید و خوب با هم ترکیب کنیدشون این سالاد خیلی خوشمزه میشه جای مرغ میتونید از کالباس هم استفاده کنید و جای کاهو از کلم برگ و کلم قرمز و میتونید مرغ و کالباس نریزید که اینجوری برای دوستانیکه گیاه خوار هستند عالیه میشه👌🏼 طعم سالاد اندونزی فوق العادست و البته مثل سالاد ماکارونی، سالاد روسی یا همون سالاد الویه ، سالادفصل و خیلی سالادهای دیگه میشه توی مواد اولیه‌ش دست و دل باز بود و با سبزیجات مختلف تهیه‌ش کرد. هر ادویه یا سسی که دوست دارین هم میتونین بهش اضافه کنین. پس مجبور نیستین همه ی مواد لازم رو تهیه کنین. هر کدوم رو که نداشتین با هر نوع سبزیجاتی که طعمشو دوست دارین جایگزین و طعم سالاد رو با ذائقه ی خودتون تنظیم کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این کلوچه فوق العاده است خوشمزه با بافت ترد ونرم وبازاری😋 ✔می تونید مواد را دو برابر کنید با این میزان مواد ۱۵ عدد کلوچه متوسط خواهید داشت تخم مرغ درشت ۱عدد شکر ۱۲۵ گرم (۲/۳ پیمانه سرخالی) روغن مایع ۷۰ گرم (۱/۳ پیمانه) ماست سفت وشیرین ۷۰ گرم (۱/۴ پیمانه سرپر ) بکینگ پودر ۱ق چ (۵گرم) نمک میوه ۱/۴ ق چ (۱گرم) پودر زنجبیل ۱ق چ (۲گرم) ⬅️ نان اهری معمولا زنجبیل داره مقدار زنجبیل را به دلخواه می تونید بیشتر کنید اگر دوست نداشتین حذف کنید از وانیل یا پودر هل استفاده کنید آرد قنادی ۳۰۰ گرم (۲ پیمانه) ❌همه مواد از قبل از یخچال خارج و همدمای محیط باشند 👈تخم مرغ +شکر خیلی خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود (حدود ۵ دقیقه) سپس روغن مایع را اضافه ومخلوط کنید ماست نیز اضافه ومخلوط شود یک پیمانه از آرد دستور+بکینگ پودر ،نمک میوه و زنجبیل ودر نهایت پیمانه بعدی آرد کم کم اضافه ومخلوط کنید تا خمیر چسبنده ای شکل بگیره ❌ آرد زیاد به خورد خمیر ندین وزیاد با خمیر بازی نکنید همین که یکدست وجمع شد کافیه من ۲۸۰ گرم آرد استفاده کردم روی خمیر را بپوشانید در محیط ۲ ساعت استراحت دهید سپس بین دو نایلون یا روی سطح آردپاشی شده (می تونید اگر خمیر چسبنده س کمی روی خمیر هم آرد بپاشین) خمیر را به ضخامت ۵تا ۷ میلی پهن کنید با کاتر گرد ۷ یا ۹ سانت قالب بزنید با فاصله درون قالب بچینید دوبار رومال کنید طرح بندازین ودرون فر داغ ۱۸۰ درجه(از بیست دقیقه نیم ساعت قبل گرم کنید) حدود ۱۵ دقیقه بپزید زیر کلوچه ها رنگ بگیره کافیه ✔به جای نمک میوه می تونید از جوش شیرین استفاده کنید یا دو برابر بکینگ پودر ولی کیفیت این نان با نمک میوه بهتر میشه ✔رومال نان اهری: یک عدد زرده تخم مرغ +۱ق م شیره انگور یا خرما یا یک عدد زرده تخم مرغ +۱ق س شیر +۱ق چ پودر کاکائو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛