eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
😍🤗 مواد لازم📝 ۵۲۰گرم خرما هسته گرفته شده. کره:۶قاشق غذاخوری پودر هل :۱قاشق چای خوری پودر دارچین:۱قاشق چای خوری بیسکوویت پتی پور ساده یک بسته کنجد به میزان لازم ✍طرز تهیه: ابتدا باید خرما رو قشنگ بشورید و هسته هاشو جدا کنید و داخل ماهیتابه بریزید و حرارت رو ملایم کنید و با پشت قاشق چوبی یا گوشت کوب اون رو خوب له کنیدو پس از این که یکم که له شد کره رو اضافه کنید و آنها را خوب مخلوط کنید پودر هل و دارچین رو اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. یک نایلون فریزر رو سطح کار باز کنید و خرما رو روش قرار بدید و یک نایلون فریزر روش بزارید و با وردنه اون رو باز کنید تا شکل مستطیل بشه و طبق کلیپ بیسکوویتها رو روش بچینید و رول کنید و پشت و رویش را کنجد بزنید و تو همون نایلون پیچیده وبه مدت یک ساعت بزارید یخچال و بعد برش بزنید و با یه فنجون چای نوش جان کنید.😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سه تاگوجه راحلقه میکنیم دوحبه سیرروهم خردکرده سه تاتخم مرغ رو هم زده تا ازلختگی دربیادبهش سه قاشق غذاخوری پیازچه خردشده،سه قاشق غذاخوری پنیرپیتزا،نمک وادویه اضافه کرده همه موادروباهم مخلوط کرده داخل تابه روغن میریزیم سیرخردشده رواضافه کرده بعد گوجه های حلقه شده رو میچینیم یک طرفش که یکمی سرخ شدبرمیگردونیم وموادتخم مرغی رو روش میریزیم درب تابه رومیزاریم تا پخته بشه به همین راحتی غذای خوشمزه ماآمادس 🥗🍔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻‍🍳 _پفکی👩🏻‍🍳😍😍 سینه مرغ پخته ۳۰۰گرم پنیر گودا یا پیتزا ۱۵۰گرم پنیرپارمسان ۳ ق غ یا کمتر فلفل و‌نمک و‌پودر سیر ۱ق چایخوری سس خردل ۲ق غ فلفل دلمه رنگی از هر کدوم ۲ ق غ جفری ۵۰ گرم خرد شده پنیر خامه ای ۱۰۰گرم برای سوخاری از ۲تخم مرغ کمی ارد گندم و پفک استفاده کردم نکته اگر میخواین غذاتون ترد بشه و نرم نباشه بجای پنیر پیتزا پنیر گودا رنده شده بریزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم🔻 تخم مرغ ۳ عدد شکر ۷۵ گرم وانیل ۱/۴ ق چ آبجوش ۱ ق غ آرد ۷۶ گرم رنگ خوراکی ژله ای قرمز و سبز چند قطره (من از رنگ قرمز مارک فو استفاده کردم رنگ سبز هم مارک ویلتون) خامه قنادی ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم طرز تهیه🔻 زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کنید سفیده رو داخل یه ظرف تمیز و خشک بریزید، با دور تند هم بزنید وقتی کف کرد ۱/۳ شکر رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا سفیده ها حالت ابری پیدا کنه و وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه. اونها رو داخل یخچال بزارید. زرده تخم مرغ، شکر و وانیل رو با دور تند هم بزنید، حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید. در حین هم زده آبجوش رو اضافه کنید و به کارتون ادامه بدید تا مواد حالت کرمی و کشدار پیدا کنه بعد سفیده تخم مرغ رو اضافه کنید و دورانی مواد رو هم بزنید تا یکدست بشه. حواستون باشه پف سفیده ها نخوابه. مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید، به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت دیگه رنگ سبز اضافه کنید دورانی هم بزنید تا رنگ بگیره بعد روی هر قسمت ۳۸ گرم آرد الک کنید و دورانی هم بزنید تا یکدست بشه. یکی دو ق غ از مواد سبز بردارید و دوباره بهش رنگ اضافه کنید تا پر رنگ بشه. تابه رو چرب کنید و دو لایه کاغذ روغنی بزارید و اون رو هم‌ چرب کنید. در تابه رو ببندید و با حرارت کم ده دقیقه صبر کنید تا گرم‌ بشه بعد از یک طرف مواد قرمز و از طرف دیگه مواد سبز رو بریزید، مواد سبز پر رنگ رو داخل قیف بریزید و نوکش رو نازک قیچی کنید و باهاش روی قسمت سبز خطوط موازی بکشید با خلال دندون به صورت رفت و برگشت طرح بندازید. در تابه رو بزارید، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کیک بپزه. روی پارچه نم دار کاغذ روغنی بزارید و کیک رو بعد از پخت روی اون برگردونید و کاغذی که بهش هست رو جدا کنید از سمت قرمز کیک رو رول کنید و توی کاغذ روغنی بپیچید و دستمال نم دار رو هم بپیچید دورش. یک ربع تو فریزر بزارید تا خنک بشه برای فرم دادن خامه خامه رو از فریزر دربیارید و بزارید یخچال تا یخش باز بشه بعد با دور تند هم بزنید تا فرم بگیره بعد از اینکه کیک خنک شد، بازش کنید خامه بریزید و صاف کنید بعد رولش کنید و تو کاغذ بپیچید و یکساعت تو یخچال بزارید بعد به سایز دلخواه برش بدید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کشمشی تخم مرغ ۴ عدد شکر ۲۰۰ گرم (حدود یک لیوان) خامه صبحانه ۲۰۰گرم (یک بسته) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) کشمش ۳ تا ۴ ق غ تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم ، وانیل ریختم . خامه رو اضافه کردم و کمی زدم و همزن رو کنار گذاشتم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بارب الک کردم . کم کم داخل موادم ریختم و ترکیب کردم . کمی آرد داخل کشمش ریختم (این کار بابت ته نشین نشدن هست) و به مواد اضافه کردم و مخلوط کردم ، می تونید از گردو هم جای کشمش استفاده کنید . مایه این کیک یک کم غلیظ هست نگران نباشید طبیعیه . قالب میان تهی به قطر ۲۵ سانت هستش ، کف و دیواره رو چرب کردم (بهتره یا از روغن جدا کننده برای چرب کردن استفاده کنید یا با کره چرب و کمی آردپاشی کنید) مایه کیک رو درقالب ریختم .در فر ۱۷۰ درجه که از یک ربع قبل گرم شده حدود ۴۵ دقیقه قرار دادم . پخت رو با خلال دندون چک کنید .کمی که از دما افتاد از قالب خارج کردم . پ.ن : بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونید درست کنید . جای خامه صبحانه می تونید خامه قنادی بریزید ، فقط میزان شکر رو کمی کم کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 خامه صبحانه ۱۰۰ گرم شیر ۲ لیوان پودرژلاتین ۲ ق غ شکر نصف لیوان وانیل کمی رنگ مجاز خوراکی،سبز و قرمز طرز تهیه🔻 شیر و شکر و پودرژلاتین و خامه و وانیل رو مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا پودرژلاتین و شکر حل بشه،حواستون باشه نجوشه از روی حرارت برداشته وقتی کمی از داغی افتاد به سه قسمت تقسیم میکنیم یه قسمت رو کمتر از دوتای دیگه برمیداریم ،حالا به یکی رنگ قرمز و به دیگری رنگ قرمز رو اضافه میکنیم و اونی که کمتر هست رو بهش رنگ نمیزنیم،حالا کمی از مواد سبز رو داخل ظرف مورد نظر ریخته داخل یخچال قرار میدیم وقتی بست ،درش میاریم کمی از مواد سفید رو روش میریزیم و بازم داخل یخچال قرار میدیم و دوباره وقتی بست ،از مواد قرمز رنگ روش میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده بعد هم شکلات چیپسی های اشکی رو میچینیم روش تا شکل هندونه بشه و تمام. ⚠️یه نکته نگران بستن پاناکوتا تو محیط نباشید ،اگه تو یخچال نباشه سفت نمیشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛