eitaa logo
آشپزی خاص
96.4هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک برفی مواد لازم: 1 پاکت بیسکوییت لیدی فینگر مواد لازم برای کرم: 3 لیوان شیر 2 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (قاشق ها خیلی پر نباشد) 2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل 3 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق مربا خوری وانیل 1 قاشق مربا خوری پر کره 1 پاکت پودر کرم شانتی (‌75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده ، میتوانید از پودر خامه استفاده کنید) 1 لیوان شیر برای خیس کردن بیسکوییت پسته و انار برای روی کیک طرز تهیه: ابتدا کرم را آماده کنید. آرد ، پودر نارگیل، نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی اجاق بذارید و در حالیک مدام هم میزنید بپزید. وقتی قوام گرفت و غلیظ شد از روی اجاق بردارید کره و وانیل را داخل قابلمه بریزید و 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. بعد از اینکه سرد شد 1 پاکت پودر کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید پف کند. سپس داخل یخچال بذارید. 12 عدد بیسکوییت لیدی فینگر را در شیر بزنید و داخل قالب بچینید. نصف کرم را روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید بقیه بیسکوییت ها را در شیر بزنید و روی کرم بچینید و کرم باقیمانده را روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید روی کرم پودر نارگیل بپاشید و 3_2 ساعت در یخچال بذارید. قبل از سرو در کناره های کیک پسته و انار بریزید. سپس برش زده سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. 🔷مواد لازم برای آماده‌سازی 8 عدد وافل 🔹1 قالب ( 453 گرم) پنیر موتزارلا (درست شده از شیر کامل) 🔹1 پیمانه آرد 🔹2 عدد تخم‌مرغ درشت زده شده 🔹1 پیمانه پودر سوخاری 🔹پیازچه خرد شده برای تزیین 🔹سس مارینارا . ♨️طرز تهیه از قبل دستگاه وافل ‌ساز را روی حرارت ملایم تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. قالب پنیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و سپس هر قسمت را نصف می‌کنیم تا 8 تکه درشت پنیر موتزارلا داشته باشیم. آرد، تخم‌مرغ زده شده و پودر سوخاری را در سه کاسه جداگانه می‌ریزیم. تکه پنیر موتزارلا را در کاسه آرد انداخته و کمی تکان می‌دهیم تا آرد اضافی آن ریخته شود. سپس پنیر را در کاسه تخم‌مرغ و بعد در پودر سوخاری می‌چرخانیم تا کاملا به مواد آغشته شوند. پنیر موتزارلا آغشته به مواد را در بشقابی می‌گذاریم. این کار را برای باقیمانده تکه‌های پنیر تکرار می‌کنیم. هر دو سمت سینی وافل ساز را به روغن آغشته می‌کنیم. برش‌های پنیر موتزارلا را به مدت 2 دقیقه در وافل ساز می‌پزیم تا رنگ پودر سوخاری روی پنیر قهوه‌ای مایل به طلایی شود و روی پنیر حباب ایجاد شود. روی پنیر را با پیازچه تزیین کرده و با سس مارینارا سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه: ابتدا بیسکوییت پتی بور رو توی میکسر ریخته تا کاملا پودر بشه(یا با گوشتکوب خرد کنید)بعد با کره ی به دمای محیط رسیده و آب شده و وانیل، مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم تا خمیری مانند بشه.کپسول های کاغذی رو داخل قالب های مافین قرارمیدیم(اگر قالب مافین در دسترس نبود، کپسول هارو داخل کاسه های کوچک ماست خوری قرار بدید).بیسکوییت ها رو داخل کپسولها میریزیم و با ته لیوان خوب فشرده میکنیم تا صاف و یکدست بشه ، نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم(اگر عجله داشتید داخل فریزر بزارید). در این فاصله ، روی ژلاتین مقداری آب سرد میریزیم ده دقیقه زمان میدیم تا حالت پفکی پیدا کنه و بعد روی حرارت کتری قرار میدیم تا کاملا حل و شفاف بشه. پنیر ماسکار پونه رو همراه پودر قند، با همزن میزنیم. بعد خامه رو به پنیر اضافه کرده و یک دقیقه با همزن میزنیم و در آخر ژلاتین رو.سپس مواد رو روی بیسکوییت ها ریخته و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم. نصف بسته ژله انار رو هم با سه چهارم لیوان آب جوش کاملا حل کرده و بعد نصف لیوان کمتر آب سرد میریزیم، کنار میزاریم تا خنک بشه.انارهای دون شده رو روی مواد پنیری میریزیم،سپس ژله ای که کاملا خنک شده رو، روی انارها ریخته و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم.بعد ازین مدت کپسولها رو به آرومی از چیزکیک ها جدا کرده و به دلخواه تزیین میکنیم. *با این مقدار مواد حدود 6 چیزکیک تکنفره داریم* . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکات : ✅مواد اولیه را به دلخواه حذف یا جایگزین نکنید! ✅مواد اولیه باید با ترازو و دقیق اندازه گیری بشوند. ✅این مقدار مواد با سایز قالبی شبیه به قالب من، حدود ۲۵ عدد شیرینی خواهد داد. ✅برای دو رنگ کردن شیرینی ها ۱۰ گرم از آرد کم کنید یعنی مقدار آردتون ۱۶۵ گرم بشه. در آخر بعد از اینکه مواد را به دو قسمت تقسیم کردید ۵ گرم پودر کاکائو به یک قسمت و ۵ گرم آرد به اون یکی قسمت بزنید تا مواد آردی شیرینی اندازه شود. ✅وسط قالب زدن اگه دیدید خمیر از سرما افتاده و دیگه خوش فرم قالب نمیخوره مجددا داخل یخچال بزارید تا سرد بشه‌ و بعد در بیارید ادامه ی قالب زدن رو انجام بدید. ✅برای پخت داخل سولاردوم، توستر و فر های برقی یک قاعده ی کلی هست برای تمامی دستور ها که دماشون بیست درجه کمتر باشه. همین! زمان پخت تغییر نمیکند. فقط دما! یعنی ۱۶۰ درجه باشد. ✅برای پخت روی گاز: زیر تابه شعله پخش کن بزارید و روی در تابه دمکنی قرار بدید و کف تابه هم کاغذ روغنی باشد. زمان پخت بستگی به حرارت گاز داره اما تقریبا ۱۵ دقیقه ای میپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای شب یلدا هم حرف نداره 😍 آب انار : 3 لیوان. پودر نشاسته ی گل : 3 ق غ شکر : 100 گرم. وانیل : 1/4 ق چ. کره : 1 ق غ. پسته ی خرد شده : به میزان دلخواه. طرز تهیه : ابتدا آب انار رو گرفته از صافی رد میکنیم، بهتره آب انار شیرین یا ملس استفاده کنین، سپس داخل قابلمه ی کوچکی ریخته به همراه شکر و نشاسته میذاریم روی حرارت ملایم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شه، تقربیا یک ساعت و نیم زمان میبره پس عجله نکنین 😉.وقتی بوی خامی نشاسته از بین رفت و به قوام مورد نظر رسید مغز پسته رو اضافه و با بقیه ی مواد مخلوط می کنیم.سپس حرارت رو خاموش کرده، وانیل و کره رو افزوده و مخلوط میکنیم.حالا ظرف پیرکس مورد نظر رو خیس کرده آب اضافی رو خارج کرده و مواد رو داخل ظرف میریزیم و به مدت 8 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد .سپس با چاقوی تیز به اندازه های دلخواه برش های یکسان می‌دهیم من برش های دو سانتی دادم و در پودر نشاسته ی ذرت یا پودر نارگیل میغلتاتیم. نکته ی مهم : حتما از نشاسته ی گندم یا گل برای داخل لوکوم استفاده کنین.چند ساعت بذارین در محیط بمونه تا کمی خشک شن سپس در ظرف در بسته نگهداری کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستور حدودا برای 6 نفر کافیه قارچ ورقه شده 400 تا 500 گرم پیاز درشت 1 عدد(حتما ریز نگینی شود) کره 30 گرم خامه صبحانه نصف تا یک بسته شیر 4 لیوان(1 لیتر) آب مرغ 3 لیوان(میتوانید از قرص عصاره مرغ استفاده کنید هر چند به نظرم با آب مرغ سوپ خیلی خوش طعم تر میشه) آب حدود 3 لیوان(بستگی داره که بخواید سوپ چقدر حجم پیدا کنه) آرد سفید 3 تا 4 قاشق غذاخوری(من 4 قاشق ریختم) نمک و فلفل به میزان لازم(من نریختم چون خود آب مرغ هر دو رو داشت) پودر سیر کمی (به دلخواه) . پیاز را ریز نگینی کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی روشن شود سپس کره را اضافه کنید. وقتی کره ذوب شد قارچهای ورقه شده را اضافه و تفت دهید تا کمی آب قارچ کشیده و جمع شود. آرد را روی قارچها بپاشید،حرارت را ملایم کرده و دو تا سه دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس آب مرغ را کم کم اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا آرد در آب مرغ حل و کاملا باز شود. وقتی آرد باز شد آب و در انتها شیر را اضافه کنید. نمک و فلفل را بنا به ذائقه تنظیم کنید و در صورت دلخواه کمی پودر سیر اضافه کنید. در قابلمه را نیمه بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا سوپ آرام جا افتاده و به غلظت دلخواه برسد. حتما در سوپ نیمه باشد و هر از گاهی هم بزنید تا سوپ سر نرود و ته نگیرد. در انتها حرارت را کاملا کم کنید تا سوپ از جوش بیفتد. و در صورت تمایل خامه صبحانه را در کاسه هم بزنید تا یکدست شود و بعد با کمی سوپ خامه را رقیق کرده و به محتویات داخل قابلمه اضافه و هم بزنید. بعد از اضافه کردن خامه مواظب باشید سوپ نجوشد وگرنه خامه بریده شده و جلوه زشتی در سوپ پیدا میکند. اگر بعد از اضافه کردن خامه،سوپ ته مزه شیرین داشت میتوانید کمی آب لیوترش تازه اضافه کنید. در انتها با کمی جعفری ساطوری و قارچ سرخ شده تزئین و سرو کنید. سوپ قارچ از اون سوپ هایی هست که از خوردنش سیر نمیشید هم لذیذه و هم سبک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از خوشمزه ترین کیک ها می تونم بگم همین کیک کدوحلوایی هست که حالا من به شکل کاپ کیک در آوردم اینجا . یعنی اصلا مزه و طعم کدوحلوایی نداره و منتهی بی نهایت خوشمزه است . عجیب چیزیه 😍 حتما اون هایی هم که کدوحلوایی دوست ندارن درستش کنن و برای بچه ها هم خیلی خوبه بچه های بدغذا. . برای ۱۵ عدد کاپ کیک تخم مرغ ۳ عدد آرد سفید قنادی یک و یک سوم لیوان (۲۰۰گرم) شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان) ماست ۷۰ گرم (۳ ق غ) روغن مایع ۱۱۰ میلی (نصف لیوان) پوره کدو حلوایی ۲۵۰ گرم ( ۱ لیوان) (ابتدای دستور توضیح دادم ) پودر دارچین ۱ ق غ(حتی تا ۲ ق غ هم می تونین بریزی) بیکینگ پودر ۵ گرم( ۱ ق م) وانیل نوک قاشق گردو خرد شده به میزان دلخواه . . برای پوره کدو حلوایی : کدو حلوایی رو پوست کندم و خرد کردم ، روی ترازو که گداشتم حدود چهارصد گرم خام بودش ، بعد خردش کردم ، بهتره بخارپز بشه ، اگه نخواستین توی ظرفی کدو و آب بریزین و روی حرارت بزارین تا بپزه .اصلا هم آبی نمونده باشه ، بعد لهش کنین . از نیم ساعت قبل هم همه مواد رو در محیط قرار بدین . تخم مرغ و شکر و وانیل رو پنج دقیقه خوب با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . بعد پوره کدو حلوایی رو اضافه کردم و یه کم با همزن زدم . بعد ماست و بعد از اون روغن رو ریختم و خیلی کم با همزن زدم . آردرو الک کردم ، گردو هام رو هم که خرد کردم از این آرد یه قاشق به گردو اصافه کردم و مخلوط کردم این کار به خاطر اینه که وقتی گردو رو خواستیم بریزیم توش ته نشین نشه . به آردم پودر دارجین و بیکینگ پودر اضافه کردم و داخل موادم ریختم و دیگه با لیسک یا قاشق هم زدم . بعد هم گردوهام رو داخلش ریختم و خیلی کم در حد مخلوط شدن ، هم زدم . داخل قالب کاپ کیک تا نصفش رو از مواد پر کردم و در طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دادم . نکات : می تونین به صورت کیک و در یک قالب بریزین بهتره در قالب میان تهی تهیه بشه که حدودا قطر قالب ۲۴ ، ۲۵ سانت خوبه . بدون فر هم توی فر دست ساز به راحتی می تونین درست کنین دوستانی که جدید وارد پیج شدن استوری هایلایت روش فر دست ساز رو ببینن 🙂. و در مورد ماکروفر و سوالار دام ، کیک پز ، توستر ، هواپز و ... اطلاع ندارم نازنین ها باهاشون برای کیک و شیرینی استفاده نکردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛