eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳 یک عدد طالبی نیم کیلویی شیر نصف لیوان خامه صبحانه ۲ ق غ شکر ۲ ق غ (این مقدار شکر بستگی به مقدار شیرینی طالبی شما داره) پودر ژلاتین ۳ ق غ آب ۱ لیوان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ژله هندوانه ژله سبز رنگ ۱ بسته (موهیتو) ژله آلوورا ۱ بسته ژله قرمز رنگ ۱ بسته (انار) شیرپرچرب یک لیوان شکلات چیپسی به مقدار لازم ابتدا نصف پودر ژله قرمز (که میشه ۵ قاشق غذاخوری پر) را در نصف لیوان آب جوش حل کرده و روی سماور در حال جوش میذاریم تا ذراتش کاملا حل شود و ژله رو در ظرف دیگری میریزیم و اجازه میدیم خنک بشه،یک بسته ژله آلوورا رو هم در یک لیوان آب جوش حل کرده و روی حرارت ملایم میذاریم تا ذراتش کاملا حل شود و آنرا هم در ظرف دیگری میریزیم تا خنک شود ،یک بسته ژله موهیتو را هم در یک لیوان آب جوش حل میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا ذرات آن هم حل شود و اگر خواستیم با نوک خلال دندان کمی رنگ ژله ای سبز رنگ بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم ژله سبز رنگ هم خنک شود،شیر را هم از دو ساعت قبل از یخچال درمیاریم و اجازه میدیم به دمای محیط برسد،وقتی ژله انار کاملا خنک شد و با شیر هم دما شد ۴ قاشق غذاخوری شیر را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و قالب رو چرب میکنیم و ژله قرمز رو داخل قالب میریزیم و بمدت ده الی پانزده دقیقه داخل یخچال میذاریم تا تقریبا ببنده،در این فاصله اگر ژله آلوورا خنک شده باشه به آن ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری شیر هم دما باهاش رو اضافه میکنیم و هم میزنیم وقتی لایه اول بست لایه دوم که همون ژله شیر آلووراست را روی لایه اول میریزیم و دوباره بمدت ده الی پانزده دقیقه داخل یخچال میذاریم تا لایه دوم هم تقریبا ببندد،در آخر به ژله سبز رنگ هم که خنک شده ۵ الی ۶ قاشق شیر اضافه کرده و هم میزنیم و بعد ازبستن لایه دوم روی آن میریزیم و بمدت چند ساعت داخل یخچال میذاریم تا ژله کاملا ببنده،بعد از اینکه ژله کاملا بست آنرا از قالب خارج میکنیم.برای اون قسمت خالی هم نصف ژله اناری که نگه داشته بودیم که همون ۵ قاشق غذاخوری پودر ژله هست رو با نصف لیوان آب جوش حل کرده و بهش نصف فنجان آب سرد اضافه میکنیم و ژله رو در دوتا ظرف میریزیم و یکی از ظرفها رو داخل یخچال میذاریم تا تقریبا نیم بند و غلیظ شود بعد از اینکه ژله نیم بند شد شکلات چیپسی را داخلش میریزیم و قاطی میکنیم و درقسمت خالیه ژله ای که از قالب جدا شده میریزیم و ژله ای که در ظرف دیگر ریختیم را روش میریزیم و بمدت ده دقیقه داخل یخچال میذاریم و در آخر هم روش شکلات چیپسی میذاریم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 سه عدد تخم مرغ یک لیوان شکر را با همزن زدم تا حجمش دوبرابر بشه وکرم رنگ بشه کمی وانیل زدم و نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان شیر اضافه کردم وهم زدم دو و نیم لیوان آرد ویک قاشق غذاخوری یا یک پاکت پکینگ پودر و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو الک کردم و با لیسک دورانی مخلوط کردم و آخر سر شکلات تخته ای خرد شده ۲۰۰ گرم اضافه کردم و مخلوط کردم داخل قالب مافین کپسول مخصوص مافین گذاشتم و با ملاقه کوچیک از مایه کیک داخلشون ریختم و روی مایه کیک شکلات خرد شده یا شکلات ریز اشکی ریختم و داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۵ درجه بیست دقیقه گذاشتم تا کیکها پخته بشه وبا خلال دندون امتحان کردم وقتی تمیز بیرون اومد از فر خارج کردم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرپ موزی شکلاتی🍌🍫 ✅مواد لازم : تخم مرغ متوسط 3 عدد شیر یک و نیم لیوان(300 m.l) آب نصف لیوان(100 m.l) شکر 1 قاشق غذاخوری آرد 1/5 لیوان + 1_2 قاشق غذاخوری(190 گرم) کره 30 گرم(2 قاشق غذاخوری) ✅نکته : مقدار آرد به اندازه بزرگی و یا کوچکی تخم مرغها 1_2 قاشق غذاخوری قابل تغییر است. ✅طرز تهیه : ابتدا کره را ذوب کرده کنار بگذارید. تخم مرغها ، شیر و آب را کامل با هم مخلوط کنید.شکر و آرد را کم کم اضافه کرده با میکسر بزنید تا صاف و یکدست شود.و در آخر کره ذوب شده و خنک شده را اضافه کرده مخلوط کنید. قالب کرپ یا ماهیتابه را از قبل گرم کنید کمی کمتر از یک ملاقه از مایع پنکیک بریزید و فورا تابه را کج کنید تا پخش شود.سپس پشت و روی کرپ را سرخ کنید.در نهایت سس شکلاتی بریزید 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک سالاد خوشمزه . می تونم بگم حتی یک غذای عالی😊😍 ، هم می تونید خالی بخورید و هم حتی با نان . سینه مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد قارچ ۶ تا ۷ عدد سیر یک حبه در صورت تمایل (یا پودر سیر) سیب زمینی ۲ عدد نمک و فلفل به میزان لازم سس مایونز ( یا ماست) به میزان لازم سینه مرغ رو با یک پیاز و نمک و فلفل و کمی زردچوبه و برگ بو پختم و ریش ریش کردم . قارچ رو هم ورقه ورقه کردم و توی روغن تفت دادم . پیاز رو هم خرد کردم و تفت دادم و سرخش کردم . سیب زمینی رو هم خلالی کردم و سرخش کردم . توی ظرفی میتونین همه رو با هم مخلوط کنین یا می تونین لایه لایه بریزین ، من با هم مخلوط کردم . مرغ و قارچ و پیاز سرخ شده و سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل و آویشن و یکعدد آب لیموی تازه و سس با هم مخلوط کردم . من خیلی سس نریختم اگه دوست دارین زیاد بریزین سلیقه ای هستش. بعد توی ظرف سرو ریختم و سیب زمینی های خلالی سرخ شده دورش ریختم و با سبزی تزیین کردم . می تونین نصف از پیاز سرخ شده رو داخل مواد بریزین و نصف برای تزیین ، که من نصفش روبرای تزیین استفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای کورن داگ برای 4نفر آرد ذرت زرد 1 فنجان آرد 1 فنجان نمک:1/4 ق چ بکینگ پودر 4 ق چ شیر یا آب 1 فنجان تخم مرغ 2 عدد هات داگ 4 عدد پنیر چداربه مقدار لازم روغن کانولا یا روغن گیاهی برای سرخ کردن سس قرمز و خردل برای چاشنی سیخ چوبی 4 عدد طرز تهیه کورن داگ : داخل کاسه آرد ذرت ، آرد، نمک ، بکینگ پودر و شیر را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ ها را در ظرف هم بزنید و به مواد اضافه کنید تا سس غلیظی حاصل شود.هات داگ ها و پنیرها را به طور جداگانه سیخ بزنید ، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود.سپس هات داگ و پنیر را در موادی که آماده کرده اید فرو کرده و در روغن سرخ کنید. کورن داگ ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس قرمز و سس خردل سرو نمایید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای قسمت زرد رنگ🔻 زرده تخم مرغ :۵ عدد شکر: نصف پیمانه شیر: نصف پیمانه روغن :ربع پیمانه وانیل: ۱ ق چ آرد: ۱ پیمانه +۱ق غ بکین پودر :۱ ق چ مواد قسمت سفید کیک🔻 سفیده تخم مرغ: ۵ عدد پودر تار تار: نصف ق چ یا ۱پنس نمک روغن: ربع پیمانه شیر: ربع پیمانه بکین پودر: ۱ ق چ آرد: ۱پیمانه +۱ق غ شکر :نصف پیمانه پودر کاکائو برای ریختن بین لایه ها به مقدار لازم طرز تهیه🔻 زرده وسفیده را جدا کنید زرده وشکر ووانیل خوب هم بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه میتونید از کمی زعفران هم استفاده کنید روغن وشیر هم اضاف کنید ومرتب هم بزنید ارد وبکین پودر الک کنید وکم کم اضاف کنید وبا لیسک در حد مخلوط شدن مواد هم بزنید وکنار بزارید برای درست کردن قسمت سفید سفیده وپودر تار تار یا نمک با همزن تمیز توی ظرف تمیز چینی هم بزنید بعد از این که شروع به خامه ایی شدن کرد شکر کم کم اضاف کنید ومرتب هم بزنید.روغن و شیرکم کم هم اضاف کنید و هم بزنید آرد و بکینگ پودر الک کنید وبه مواد اضاف کنید و در یک جهت با لیسک مخلوط کنید قالب میان تهی راابتدا چرب کنید وبعد آرد پاشی کنید وآرد اضافشو با برعکس کردن قالب خارج کنید طبق فیلم مواد را بریزید وبین هر لایه پودر کاکائو الک کنید در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید نیم ساعت اول اصلا در فر باز نکنید بعد از سرد شدن با شکلات یا پودر قند تزیین کنید و نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 تخم مرغ ۴ عدد شکر یا پودر شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان) ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) کره ۱۰۰ گرم آرد سفید ۲۵۰ گرم (یک و دو سوم لیوان) نشاسته ذرت ۵۰ گرم (۳ تا ۴ ق غ) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ پودر نارگیل ۵۰ گرم (۴ تا ۵ ق غ) سیب ۳ تا ۴ عدد پودر دارچین و پودر قند به میزان دلخواه گردو خرد شده به میزان دلخواه طرز تهیه🔻 کره و شکر رو با همزن خیلی خوب پنج دقیقه زدم تا حسابی با هم مخلوط بشه . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه با همزن خوب زدم . با اضافه کردن تخم مرغ آخر وانیل رو هم ریختم . ماست رو هم اضافه کردم . همزن رو کنار گذاشتم . پودر نارگیل رو اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم . آرد رو سه بار الک کردم . بیکینگ پودر و نشاسته ذرت رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم .کم کم داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم . در صورت علاقه کمی گردوخرد شده رو با یک قاشق آرد مخلوط کردم و داخلش ریختم و خیلی کم مخلوط کردم .(این کار بابت ته نشین نشدن هست) کف قالب رو کاغذ روغنی انداختم و یا میشه چرب کرد . اندازه قالب من ۲۲ در ۲۲ هست . مایه رو داخلش ریختم و با لیسک روش روصاف و یکدست کردم . سیب ها رو پوست کندم و ورقه ای کردم . می تونید حتی سیب رو پوست نگیرید و ورقه ای کنید . روی مایه کیک چیدم ویک کم هم دارچیم و پودر قند روش الک کردم . فر رو از یک ربع قبل گرم کرده بودم و داخل فر ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه ازدما افتاد از قالب خارج کردم و برش دادم . . 👈نکات : جای کره می تونید روغن مایع بریزید ، البته با کره خوشمزه تر هست و مایه شل نشه و سیب هم داخلش فرو نره . جای ماست ، شیر رو سعی کنید جایگزین نکنید چرا که مواد شل میشه و سیب فرو میره. جای نشاسته ذرت می تونید آرد سفید بریزید . نشاسته ذرت باعث میشه پوک تر بشه . پودر نارگیل و گردو و پودر دارچین و پودرقند هم قابل حذف می باشد . بدون فر داخل تابه دو طرفه و فر دست ساز می شود.ازدستگاه های دیگر اطلاع ندارم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تریاکی یک روش پخت ژاپنیه که متشکل از دو کلمه "تری" به معنای براق و درخشنده و " یاکی" به معنای گریل شده یا کباب شده ست. 🔴میتونید پودر فلفل تند هم به مواد مرینت اضافه کنید 🔴موقع کباب کردن با قلمو روی جوجه ها روغن یا کره بزنید تا نسوزه 🔴همینطور میتونید از مواد مرینت که در ظرف باقی مونده موقع کباب کردن با قلمو روی جوجه ها بزنید 🔴سس سویا شوره پس دقت کنید به مرغ نمک زیاد نزنید 🔴اکثرا برای مرینت یا همون مزه دار کردن مرغ میگن که دوساعت بمونه ولی روش من همیشه این بوده که مرغ رو حداقل ۶ ساعت و حداکثر یک شب در مواد میخوابونم تا جوجه نرم و آبدار بشه 🔴ورژن اصلی جوجه تریاکی پیاز نداره ولی میتونید یه دونه پیاز کوچیک رو رنده کنید و به مواد مرینت اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه اسنیکرز می تونید اسنیکرز رو تو سایز کوچیک تر درست کنید و موادم نصف کنید ✅برای پوست کندن راحت خرما اول اونو پنج دقیقه خیس بدین بعد پوست کنید. ✅می تونید بین دولایه بادام درسته بچینید موقع برش زیبا تر بشه اما این مدل خوردنش بخاطر بافت نرمش آسون تره ✴️مواد لازم: خرما ۴۰عدد (برای هر لایه ۲۰عدد) جو دوسر پرک ۱لیوان ارده ۲ قاشق برای لایه اول. اگر ندارین با مره بادام زمینی یا شیره جایگزین کنید ۱قاشق آرده هم برای لایه دوم که قابل حذفه بادام زمینی ۱لیوان شکلات تخته ای ۱۵۰گرم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍔 😋 ▫️گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم ▫️پیاز یک عدد ▫️فلفل سبز یک عدد ▫️ارد سوخاری دو ق. غ ▫️نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر فلفل دلمه مقداری 🔸پیاز و رنده کنید و آبشو کاملا بگیرید. گوشت پیاز و همه ی ادویه ها رو ورز بدین، نیم ساعت بزارین داخل یخچال. بعد مطابق فیلم با درب شیشه ای قالب بزنید. برای پخت همبرگر اصلا از روغن استفاده نکنید. پنیر ورقه ای گودا طعم همبرگر و عالی میکنه میتونید حذفش کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 برنج:۵پیمانه ماست:۱پیمانه زرده تخم مرغ:۵هدد هل دارچین گل محمدی کره:۴۰گرم فیله مرغ:۵عدد آلو:۱پیمانه زرشک:۲قاشق روغن:۲قاشق پیاز خلالی خورد کنید با زردچوبه تفت بدید فیله مرغ اضافه کنید تفت بدید نمک ففل بزنید آلو و‌زرشک بهش اضافه کنید تفت بدید برنج بزارید نیم پز بشه سعی کنید یکم زنده دربیارید بعد زرده تخم مرغ کره و زعفران ماست نمک فلفل باهک مخلوط کرده برنج اضافه کنید در آخر عصاره هل و گل محمدی و دارچین را اضافه کرد کف قالب یا قابلمه را چرب کرده یک لایه مواد برنجی بعد مواد تهچین و لایه بعد برنج بزارید۴۵دقیقه دم بکشه بعد نوش جان کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 5 عدد ران مرغ 1 قاشق چایخوری پونه کوهی یا آویشن نمک فلفل سیاه 4-5 سیب زمینی 7-8 هویج کوچک 2 قاشق غذاخوری روغن کره 1 عدد پیاز 4 حبه بزرگ سیر خرد شده یک مشت جعفری مواد سس: 90 میلی لیتر عسل 100 میلی لیتر سس فلفل دلمه ای شیرین که الان دیگه تو اکثر فروشگاه ها موجوده 2 قاشق غذاخوری آب لیمو (اختیاری) سس سویا 3 قاشق غذاخوری سس خردل 3/4 قاشق غذاخوری ۲۵ تا ۳۵ دقیقه داخل فرِ گرم با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بزارید تا آماده بشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 5 عدد ران مرغ 1 قاشق چایخوری پونه کوهی یا آویشن نمک فلفل سیاه 4-5 سیب زمینی 7-8 هویج کوچک 2 قاشق غذاخوری روغن کره 1 عدد پیاز 4 حبه بزرگ سیر خرد شده یک مشت جعفری مواد سس: 90 میلی لیتر عسل 100 میلی لیتر سس فلفل دلمه ای شیرین که الان دیگه تو اکثر فروشگاه ها موجوده 2 قاشق غذاخوری آب لیمو (اختیاری) سس سویا 3 قاشق غذاخوری سس خردل 3/4 قاشق غذاخوری ۲۵ تا ۳۵ دقیقه داخل فرِ گرم با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بزارید تا آماده بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۴ پیمانه شیر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت نصف پیمانه شکر کمی پوست پرتقال رنده شده یک دوم فنجان آب پرتقال(ترجیحا بازاری باشه که تلخ نشه)ازداخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه داخل ظرف مناسب بریزین و بذارین کنار تا خنک شه ولی داخل یخچال نذارین برای لایه بعدی، ۲ پیمانه آب پرتقال بازاری (که تلخ نشه) رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت خوب هم بزنین تا یکدست شه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه مواد رو روی لایه اول بریزین و چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خودشو بگیره با پودر نارگیل تزیین کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛