eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فریتاتا (frittata) یه املت ایتالیایی هستش ، بسیار پرطرفدار 😊 با ذایقه ما ایرانی ها بیشتر جور هست ، شباهت زیادی به کوکو یا کیش داره به عنوان وعده اصلی هم میشه سرو کرد و برای صبحانه و شام هم مناسبه . از مزایای این غذا این هست که با هر چیز دم دستی می توتید درست کنید و از انواع سبزیجات و مرغ وگوشت و ماهی و ... میشه داخلش ریخت😊. فقط همه مواد باید از قبل پخته شده باشه . این غذا رو هم میشه داخل قالب تک نفره حتی درست کرد .به صورت سرد و گرم هم میشه سرو کرد . برای ۳ تا ۴ نفر سینه مرغ یک عدد سیب زمینی ۲ عدد قارچ ۵ تا ۶ عدد فلفل دلمه ای یک عدد پیاز یک عدد سیر ۲ حبه تخم مرغ ۴ عدد پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پاپریکا به میران لازم سینه مرغ رو همراه پیاز و نمک و ادویه و زردچوبه پختم و بعد از پخت ریش ریش کردم . میشه مرغ خام رو مکعبی خرد کرد و بعد با مواد تفت داد . سیب زمینی رو نگینی خرد کردم و سرخ کردم و از تابه خارج کردم . قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و تفت دادم و از تابه خارج کردم . فلفل دلمه ای رو هم خرد کردم . پیاز رو هم خرد کردم و تفت دادم . سیر رو رنده کردم و بهش اضافه کردم . قارچ و فلفل دلمه ای و سیب زمینی ها و مرغ رو هم داخلش ریختم و روی حرارت همه رو با هم ترکیب کردم . ادویه جات دلخواه ، نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن ریختم و از حرارت برداشتم . داخل ظرف مورد نظر مواد رو ریختم . فقط گذاشتم از گرمی بره و داغ نباشه . تخم مرغ ها رو با کمی نمک و آویشن مخلوط کردم و روی موادم ریختم . داخل فر۱۸۰ درجه قرار دادم تا بپزه و ببنده . حدودا ۲۰ دقیقه گذاشتم . بعد از فر خارج کردم و پنیر پیتزا رو روش ریختم و مجدد داخل فر قرار دادم تا پنیر اب بشه و رویه بسته بشه و خوش رنگ بشه حدودا ۱۰ دقیقه .البته تایم ها تقریبیه و خودتون حتما چک کنید . بعد از پخت هم بنا به سلیقه کمی سس گوجه ریختم و تریین کردم. بدون فر هم به راحتی داخل تابه روی گاز می تونید درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 2 تا 2/5 پیمانه بسته به درشتی تخم مرغ ممکن است میزان آرد متغیر باشه(من 2/5 پیمانه آرد مصرف کردم) بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری ماست 1/2 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ 1 عدد پودر پسته برای تزئین مواد شهد: آب 1/5 پیمانه شکر 1/5 پیمانه زعفران سائیده مقداری گلابت 1 تا 2قاشق غذاخوری جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری(یا آبلیمو 1 قاشق غذاخوری) همه مواد را مخلوط و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کمی هم بزنید تا شکر حل شود و بعد دیگر هم نزنید تا جوشبیاید و با حرارت ملایم کمی قوام پیدا کند. بعد حرارت را خاموش کنید تا شهد ولرم شود. برای خاگینه شعد باید کمی قوام پیدا کنه ولی لازم نیست غلیظ بشه....کمی از شهد سرد رو بین دو انگشت بگیرید باید کمی چسبنده باشه،در این حد کافیه. تخم مرغها+وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند. روغن مایع و ماست را هم اضافه و هم بزنید. آرد+بیکینگ پودر را با هم مخلوط و 3 بار الک کنید و به متیه تخم مرغ کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود. سپس خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست شود. خمیر در نهایت به دست نمیچسبد. خمیر را در نایلون قرار بدید و 30 دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید. سپس هر بار مقداری از خمیر را بین دو نایلون باز کنید به ضخامت 3 میلی و با دو کاتر گرد کاتر بزنید و با کارد ابتدا برش+داده و 4 برش بدهید و بعد برش×بزنید تا 8 گلبرگ ایجاد شود. بعد هر دو دایره کوچک و بزرگ را با کمی سفیده تخم مرغ به هم بچسبانید. همه خمیر را به همین ترتیب آماده کنید(حتما روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود) سپس گلهای آماده را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا پف کرده و مغز پخت شوند. در صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود و بعد در شهد ولرم بیندازید. اگه دوست دارید شیرین بشه باید تایم بیشتری توی شهد نگه دارید ولی من چون طرفدار چیزای کم شیرین هستم بعد از یک دقیقه از شهد در آوردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: مرغ: ۱.۴ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد هویج: ۱ عدد آلوبخارا: ۱۷ عدد رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم زعفران دمکرده: به مقدار لازم آبلیموترش: ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: پیاز ها را رنده می کنیم. مرغ ها را با آبلیمو، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار می کنیم و با درب پوشیده دو ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. دو طرف مرغ ها را بعد مزه دار شدن داخل روغن فراوان سرخ می کنیم. مرغ ها را برداشته و روغن اضافه را از تابه برمی داریم. پیاز ها را داخل روغن تفت می دهیم و پس از سبک شدن پیازها، به ترتیب هویج ریزکرده، آلوبخارا، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را ریخته و تفت می دهیم، مرغ های سرخ شده را به همراه زعفران دمکرده و دو لیوان آب به مواد اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن آب شعله را کم کرده و درب تابه را قرار داده و حدود یک ساعت و نیم غذا را می پزیم. نوش جان 😄😍 نکات: به دلیل داشتن آلوبخارا، مرغ مسما نیاز به اضافه کردن هیچ ترشی ندارد. برای سرخ کردن مرغ ها، ابتدا روغن زیاد بریزید و در ادامه برای پخت روغن اضافه را بردارید. هویج ها را ضخیم تر برش بزنید و آلو ها را چند دقیقه قبل تفت دادن خیس کنید. این غذا را هم می توانید با برنج و یا بصورت خوراک با نون سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله میان تهی شیک ومجلسی استقبال بشه پست بعدی ژله رولی بصورت ویدئو میزارم به جای ژله رولی از میوه های دلخواه استفاده کنید یک بسته به رنگ دلخواه رو با یک ونیم لیوان در ابجوش حل کرده روی بخار کتری بزارید تا ژله شفاف بشه (بن ماری) من از ژله بلوبری استفاده کردم داخل لیوان به اندازه یک الی دو سانت سانت از ژله رو بریزید وبزارید یخچال تا ببنده البته بستگی به فضای لیوان داره ژله رولی رو برش بزنید اگر میخواید به شکل گل رز باشه یک طرفشو دالبری برش بزنید ورول کنید ژله داخل لیوان رو از یخچال بیرون میاریم وژله رولی وسطش،میزاریم برای فیکس شدنش کمی ژله میریزیم ودوباره میزاریم یخچال من این قسمت از ژله الورا استفاده کرده البته یک قاشق رنگ ژله طالبي بهش زدم تا تغییر رنگ بده لبه های لیوان.رو تمیز کرده وژله ای که میخوایم رو قرار بگیره به اندازه یک سانت میریزیم وسلفون میکشیم و وارونه میزاریم یخچال ژله که سفت شد به ارومی سلفون.رو جدا کرده اینم از ژله شیک ومجلسی ما این ژله برای مهمونی ودورهمی عصرانه وتولید بسیار شیکه ترکیب رنگها سلیقه ایه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر را که طبق فیلم خمیر همه کاره درست کردین چانه هایی به سایز دلخواه بگیرید میتونید توی سایز کوچک یا بزرگتر درست کنید خمیر را بصورت گرد باز واز مواد اسفناج توی خمیر گذاشته وطبق فیلم شکل دهید لبه ها را خوب بچسبانید تا موقع پف کردن باز نشه سینی فر را کمی چرب وفطایر را توی سینی بچینید وحدود ربع ساعت استراحت دهید ومجددا لبه فطایر را با دست فرم دهید که شکل ظاهریش را حفظ کنه بعد با روغن مایع رومال کنید ود فر 200درجه که از قبل گرم شده بذارید بعد ربع ساعت چک کنید اگر زیر فطایر طلایی شده کافیه وحرارت بالا را روشن کنید تا سطح روش هم طلایی بشه مواد اسفناجی........... اسفناج را خرد کنید بدون ساقه وتوی تابه تفت دهید بدون روغن در حدی که خودش را جمع کنه کافیه نیاز به پخت زیاد نداره بعد با سماق ونمک وفلفل وابلیموی تازه وپیاز داغ مخلوط کنید ترکیب بسیار خوشمزه ای است در حدی سماق وابلیمو بریزید که کمی ترشی را احساس کنید حتما تا فصل اسفناج است درست کنید واز خوردن این فطایر خوشمزه لذت ببرید😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 مرغ چند تکه (میتونه هم سینه باشه هم ران) پیاز پنج عدد بزرگ الو ترش 10 عدد رب انار ترش یک قاشق غذا خوری رب الو یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم (شکر برای اینکه گسی رب گرفته اضافه میکنیم) طرز تهیه🔻 اول مرغها روشسته بعدسرخ میکنیم درحرارت متوسط،،میزاریم کناربعد پیازها رونگینی خردکرده تفت میدهیم بعدنمک وفلفل ورب الو و شکر رواضافه کرده تفت میدیم درحرارت ملایم ،،بعدمرغها رومیچینیم روی پیازها ودولیوان اب اضافه میکنیم الوها روهم اضافه میکنیم درظرف رومیزاریم باحرارت کم حدود سه ساعت زمان لازم است تاجا بیفتد اگه خیلی ترش دوست ندارین میزان شکرتون رو بیشتر کنید اون دیگه سلیقه ای ترش دوست دارید یا ملس با یه کته بی نهایت عالی میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بورک رو‌ می تونین با خیلی چیزها درست کنین، من امروز با ترکیب گوشت و قارچ درست کردم. بورک ها رو میشه توی حمام روغن سرخ کرد ولی من ترجیح میدم که کلی روغن به خورد خودم و خانواده ندم ! مواد لازم🔻 این مقدار بورک گوشت و قارچی که میبینید رو من با حدود صد و هشتاد گرم گوشت، ده عدد قارچ و یک عدد پیاز کوچیک نگینی درست کردم که ده عدد نون یوفکا رو پر کرد. باقی مراحل بسیار ساده س. سه تا نکته هست⚠️ اول اینکه حین کار روی نون ها رو بپوشونید. نون ها خیلی سریع خشک میشن دوم اینکه اگر خواستین توی روغن سرخ کنین، رومال زرده تخم مرغ نیاز نیست. سوم اینکه توی هر نون حدود یک ق غ از مواد گوشتی رو بریزید و اصلا نون ها رو پر از مواد نکنین . زمان پخت، بیست دقیقه در دمای یکصد و هشتاد درجه هست. برای ناهار، شام‌، عصرونه و‌ دورهمی‌ها، بسیار گزینه مناسبیه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا شعریه یا حلوای شعریه یک دسر عربی که خیلی راحته درست کردنش ، خیلی خیلی خوشمزه و عالیه 😊😍. فقط کافیه که موادتون رو آماده بزارید و شروع به کار کنید . رشته شعریه یک بسته شیر عسلی تقریبا تصف بسته (۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم) کره ۵۰ گرم پودر هل نصف ق چ زعفران به میزان لازم گردو خرد و نیم کوب شده نصف لیوان اول از همه در مورد شیر عسلی که شیر تغلیظ شده هست . اگر بخواید آماده بخرید همون قوطی الفجر که لوازم قنادی ها دارند . من خودم درست کردم . در مورد رشته شعریه هم در لوازم قنادی فروشی ها دارند . رشته ها رو داخل خود بسته خرد کردم . خیلی ریز نشه و بعد بسته رو باز کردم و با کره روی حرارت ملایم تفت دادم حدودا ۵ ، ۶ دقیقه تا کمی تغییر رنگ بده . حواستون باشه که نسوزه . ریختن گردو و مغزی داخلش دل به خواهی هست اما بودنش که خیلی خوشمزه می کنه . گردو خرد شده و زعفران و هل هم ریختم . دوست داشتید گلاب هم میشه ریخت که من نریختم . شیر عسلی رو داخلش ریختم و حرارت رو خاموش کردم و با گرمایی که داخلش هست کم کم شروع میشه به اب شدن و یکدست شدن و مرتب هم زدم تا یکدست بشه . میزان شیر عسلی دل به خواهیه می تونید کل قوطی رو بریزید ولی خوب اون وقت هم خیلی شیرین تر میشه. داخل ظرفم همون طور که گرم هست ریختن و صاف کردم و نیم ساعت موند و بعد برش دادم و روش خلال پسته ریختم . این باقلوا حالت ترد داره 🙂 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی از عزیزان ماهی رو با پوست سرخ میکنن ولی ما پوست ماهی رو جدا وسرخ میکنیم فقط زمانی پوست ماهی رو جدا نمیکنیم بخواهیم کبابی ویا شکم پر درست کنیم ماهی رو خوب شسته و با پارچه تمیز خشک میکنیم ویا تو صافی بزارید تاکاملا ابش بره ماهی رو با زعفران+نمک+فلفل+دارچین+پودرسیر +آبلیمو وپیاز خلالی مزه دار میکنیم سلفون میکشیم وچند ساعتی میزاریم یخچال سعی کنید با برس ویا نوک انگشتان همه جای ماهی به مواد آغشته بشه مقداری آرد شیرینی پزی (آرد سفید)زردچوبه ونمک قاطبش میکنیم ماهی رو از داخل مواد خارج کرده میتکونیم تا پیاز ها ازش جدا بشه دوطرفشو آغشته به آرد میکنیم وتو روغن سرخ میکنیم وقتی سرخ شدن تو همون ماهی تابه موادی که ماهی رو توش خوابانده بودیم تفت میدیم پیازها که طلای شدن ماهی سرخ شده به ماهی تابه برمیگردونیم(روی پیازها)شعله رو کم میکنیم درشو میزاریم چند دقیقه دوباره با هم سرخ بشن سپس با شوید پلو ویا سبزی پلو ویا باقالی پلو نوش جان کنید🌹 عزیزان بعد از سرو ماهی یکی دو عدد خرما بخورید آرد مانع وا رفتن ماهی میشه اطرافش ترد ووسطش نرم میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ❤محلبی قرمز نصف لیوان شکر ۲ لیوان آب انار ۱/۵ قاشق نشاسته ذرت ۱ قاشق آرد گندم این مواد رو خوب باهم ترکیب کنید✨ 🤍محلبی سفید ۳/۴ لیوان شکر ۲ لیوان شیر ۱/۵ قاشق نشاسته ذرت ۱ قاشق آرد گندم این مواد هم باهم ترکیب کنید و خوب هم بزنید✨ حالا دو تا قابلمه رو بصورت همزمان بذارید روی گاز , و پنج دقیقه هم بزنید تا غلیظ بشه , و در اواخر پخت محلبی سفید ، بهش وانیل هم اضافه کنید کاسه پیرکس یا قالب سیلیکونی رو کمی چرب کنید , و یک ملاقه محلبی قرمز سپس در مرکزش محلبی سفید و به همین ترتیب ادامه بدید تا قالب پر بشه , و در نهایت چند ساعت در یخچال استراحت بدید , و در ظرف مورد نظرتون بکشید , و با پودر ناگیل و انارو مغزیجات تزیین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙امشب ✨برایتان دعا میکنم ⭐️خدای بزرگ نصیبتان کند ✨هر آنچه ازخوبی ها 🌙آرزو دارید. 🌙لحظه هاتون آروم ✨خونه هاتون گرم از محبت ⭐️آسمون دلتون روشن ✨خواب تون شیرین 🌙شبتون ستاره بارون⭐️
هدایت شده از جوک ایرونی
زنی که فکر میکرد مار خانگی اش بیمار اس اما دکتر از واقعیت شوکه کننده خبر داد💯 زنی برای دیدن جنازه نوزادش به سردخانه رفت اما انچه دید باورنکردنی بود😱 👇بزن رو لینک دانستنی های عجیب 😳😳😳 http://eitaa.com/joinchat/239534111C3f709894ba http://eitaa.com/joinchat/239534111C3f709894ba 🔴🔴🔴پیشنهاد مدیر کانال 😉😉 👆🔞فقط بالای 25 سال🔞👆 👆+16
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم 🌷ازمحبت دوستی و 🌸عشق و امید 🌷ومیخوانیم سرود 🌸خوشبختی را 🌷به اميد آنكه اطرافمان 🌸پرازشکوفہ های اجابت 🌷وعشق و برکت شود... 🌸روزتـون عالی و بینظیر
مواد لازم تخم مرغ دو عدد(دوزرده و یه سفیده) روغن مایع 6ق.غ. ماست یک پیمانه،وانیل نصف ق.چ. بکینگ پودر یک ق.غ. آرد به میزان لازم (معمولا برای گوش فیل از شیر استفاده میکنند ولی من از ماست استفاده کردم چون ماست باعث میشه گوش فیل تردید داشته باشیم ولی شیر کمی خشک می‌کنه گوش فیل ها رو )نکته مهم...... طرز تهیه: تخم‌مرغ ها رو با چنگال خوب بزنید وانیل رو اضافه کرده هم بزنید روغن رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود بعد ماست و بکینگ پودر و اضافه کنید و هم بزنید آردراکم کم بریزید وهم بزنید البته باید ورز بدید... تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر بدست نچسبه و خیلی هم سفت نشه چون موقع سرخ شدن گوش فیلتون خشک میشه پس به اندازه آرد بریزید بعداز ورز دادن روی خمیر رو بپوشانید و در جای گرم بزارید تا ور بیاد..بمدت چهار تا پنج ساعت....هرچه خمیر بیشتر بماند گوش فیل با کیفیت تری خواهد شد ..... بعد خمیر رو به صورت چانه درآورده میزاریم ده دقیقه بمونه و بعدیکی یکی باورد نه باز کرده و شکل میدیم...اولین شکلی که درآوردم گل کوکب بود که وسطش و سفیده تخم مرغ زدم که بهم بچسبن خیلی راحت و آسون ...ودر روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم و در شهد میزاریم دوتا سه دقیقه بمونه ...اگه بقیه رسپی ها رو امتحان نکردید پیشنهاد میدم این گوش فیل خوشمزه رو حتما امتحان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️زبان گوساله ▫️پیاز ▫️سیر ▫️برگ بو ▫️فلفل دلمه ▫️چوب دارچین ▫️هویج ▫️رزماری ▫️زعفران غلیظ ▫️فلفل سیاه ▫️پاپریکا ▫️زردچوبه ▫️نمک 🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره. 🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه 🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه. کانال ترفند آشپزی🍟🍔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛